Коментари - Проучване дава само 1,1% преднина на ГЕРБ пред БСП | Днес.dir.bg

Проучване дава само 1,1% преднина на ГЕРБ пред БСП

Почти паритет между ГЕРБ и БСП в нагласите за гласуване на парламентарните избори показва национално представително изследване на Центъра за анализ и маркетинг.

Обратно в новината

Коментари - Проучване дава само 1,1% преднина на ГЕРБ пред БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Тия проучвания или от БСП или от ГЕРБ си ги правят, аз лично имам нямам вяра на проучванията

20000 подписа събрани от Да България за 1 ден!!! И накрая 1.2 %. Що не се гръмнете бе, егати проучванията, егати стъкмистиките.

Аз пък не давам и 1% на добре познатите партии. Кой нормален ще гласува за същите политици???

Тези "анализатори",както всички останали си ги сложете на...знаете къде. Иначе те добре си заработват сребърниците.

С какво вицето е припечелила третото място? Кога стана вице, кога Юлий Павлов я "аресА?

Значи и ГЕРБ и БСП ще вкарат повече депутати, отколкото имаха досега. Питам се дали българските избиратели знаят какво всъщност искат?

Това са поредните социологически глупости.Кой нормален човек ще гласува за БСП.Той че е прост българският народ е прост ,ама чак пък толкова не е.БСП ще вземе 14.76% от гласовете ,а ГЕРБ 31.4%, обаче при условие ,че не издигат кандидати като Цецка Цачева,Лъчо мозъка,Станислав Иванов/подлогата/ ,Деса минета и разни други утрепки.Хората не ги искат .

лудите като теб ще гласуват за герб, а нормалните за БСП.

Всички махленски простаци и бай уйовци вън от власта

Герберчета и какво стана сега, увиснаха ви носовете май...ойде коня у ряката, няма вече място и власт за прости хора и магистралки в министерствата!

ГЛУПАК

Да взамеш да ни припомниш Та кое беше построеното от ГЕРП

Всички магистрали които сега са с дупки и тунели с паднали железарии, убиващи българите!

И ГЕРБ и БСП /произход БКП/се оказаха слаби в управлението,но ГЕРБ все пак имат нещо построено,с което да се хвалят,докато всички обещания на БСП се оказаха лъжи и измами!И сега БСП пак ни мами да гоним сияйните хоризонти за наивници!БСП не трябва да докосва власт,за да няма кървава раздяла с нея!

Щом брата на Любо Пъпката дава 1 % за ГЕРБ , значи ГЕРБ губи поне с 8 %!Същия правеше подобни манипулации и с ген .Радев , че изоставал с 8 % , а то?Мошеник!

Ей, прогресивни и демократични, да вземете да научите песента "Три синджира роби", защото това ни чака след изборите. Няма спасение, досега беше разруха, от сега нататък черно робство.

Не съм изобщо привърженик на БСП, но ако ГЕРБ продължават да насъскват и пускат по телевизиите лудия крещящ глупусти плювалник Янев, до изборите е възможно социалистите да водят с 10%! Ако ГЕРБ разчитат лекето Янев да им върши мръсната работа, значи са много, ама много зле.

БСП също не стават, РБ - не стават, Патриотите - също, ДПС - хич, Марешки, НДСВ, и всички останали пак не стават ... явно не ни трябва партийно правителство, а експертно, с възложена програма от Народното събрание. Иначе ще повторим горчивия партиен опит ...... от последните 25 години.

Всичко добре, само началото си сбъркал. Колкото и да са грешни единствените засега са те. Понятието "постистина" е за такива случаи като техния. Лъжа до лъжа, лъжа през лъжа, всички срещу тях, няма ред, няма държава - внушения с помощта на външни сили, създаване на всякакви баречета , маречета, нов-Да-бЪЛГАРИЙКИ и пр. Прогледнете , Хора!

Ние отдавна сме прогледнали, ами такива тикви като теб дето гласуват за герб са за ....

Това е БПМ ( Българската Политиколигарска Мафия), в която членуват всички политици и партий.

И значи тя пак ще е на власт, за какво се хабим да гласуваме и пари се харчат. Все пак, аз винаги гласувам за БСП, по причина че няма БКП. Предпочитам истински комунисти пред социалисти, но уви в България няма.

мноо кротки днес другарете я стегнете за кво ви плащаме само мрън мрън чакам иначе без пари ако ще и на арменския...........

Обективноста на тия аналози,политолози,солциолози са според сумата,дадена от поръчителите!Всички са червени изпражнения,наследство от руския соц!

другата седмица съживяваме бай тошо а до изборите може и ленин или сталин въпрос на предпочитание

Нали затова си внасят машините за да спечелят.

Хайде бе! Не вярвам да има толкова много малоумници, че ГЕРБ да води пред другите политически сили! Убедително ще водят във всички социологически проучвания, ако са направени коректно, тези които не искат нито една от съществуващите политически сили!

от снимката даваше голям превес на тетка Цецка при президентските избори.Би следвало сега да се скрие мълчаливо ,но нали е платено пак рие..

Останал жив надзирател от Белене,а сега неговите потомци искат /а вече са получили/яките комисионни от това проклето БелЯне.Сега тъка ви се иска власта защото успешно си реализирахте руските комисионни.

Много са ми смешни тези социологически агенции. През 2009 също даваха равни резултати за БСП и ГЕРБ. А какво стана? Ами гласовете на ГЕРБ бяха 2,5 ПЪТИ повече от тези на БСП. Да, в момента ГЕРБ е в криза. ама тази криза е малко като на немския национален отбор по футбол - колкото и да са в криза все са в челните места. Та и с ГЕРБ същата работа. Един бит струва колкото двама небити. ББ сие извадил сериозни поуки от резултатите на президентските избори. И ако постъпи разумно няма кой да го спре да управлява следващите 4 години. БСП няма най-важното - коалиционни партньори. Никой не иска да се коалира с БСП, освен ДПС. Защото на всички им е ясно че това ще ги затрие. с-Съдбата на НДСВ е много ярък пример докъде може да доведе едно непремерено сдушаване с БСП - от близо 50% сега нев могат да влязат в Парламента. Независимо от мотивите, независимо от резултатите. БСП с епомислиха з амного велики. Но на изборите ще ядат бой. И ще ги наврат на Мурдьо в ауспуха. не само ГЕРБ. Наточуили са им се и патриотите, и Марешки и други. Ако вземат над 15% трябва да бъдат щастливи.

Ами ГЕРБ не кара по цял мандат 2 по 2 години щото ще ги замерват с камани и бегат че става напечено

преди президентските избори даваха превес със 5-10% на Цецка, а то какво стана 58% на 35%. Пък и НДСВ ей така първо леко изпадна в криза , пък после съвсем се затри!За СДС да не говорим! Да те светна-когато лидерска партия изпадне в криза то в завинаги, до изчезване! Немският отбор никога не е позволявал лидерство, те са винаги екип, затова оцеляват!Сравнението ти е напълно неуместно!

Да си изберем другарката Курнелия Нинова, това означава , че си избираме и у нас да стане както е в момента в Румъния! Социалистите козината си менят,но нрава НЕ! Да си спомним колко пъти ги избирахме. И какво: Ограбени банки, ПАРИ за неосъществени енергийни проекти и нищо на лице! Да не повтаряме старите си греки! Долу БКП, БСП! Долу червените!

Къде долу ма? При свинете ли? Че там си е запазено място за предателите! Внимавай, соросоидке!!

Червенков я по леко

Всичко е ЕДНО хОРА !

бъде пометено като едно общо политлайно!

Май се оказва, че съдбата на БСП се държи от "ДА, България" и РБ. Ако десните се обединят ще откраднат голяма част от гласовете на "десния" ГЕРБ. :)

РъБъ изпада през ръба на политиката, следващите ще са гербоидите! На хората им писна от простотии и откровени лъжи!Но не бива да се забравя, че парите все още са у тях!Сега фирмите, които получиха поръчките за магистрали, за саниране и пр. ще кихнат допълнително!

Тия пари на ГЕРБ нямат свършване! Ако обаче,резултатите от изборите се различават от прогнозите повече от статистическата грешка, тогава излиза,че това не е било проучване, а ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ! Примери за това в България,бол!

лъца е,ГЕРБ е долу.....

На мен и така не ми стана ясно радан кънев от коя партия е- реформаторски блок,дсб или да,българия! Моля ,пояснете!

Измислици, манипулации от рано, по рано..Как може Раде Плиткия и Герже Голия охлюв да са на първо и второ място, ами това може да го измисли само - Руския сайт- Dir.bg Боже, Боже, Господи...

Специално този е голям проучвач.

НА ТОВА МУ СЕ ВИКА - СЪН В ЛЯТНА НОЩ.

Каква е разликата между ГЕРБ и БСП след като депутатите и на едните и на другите не искат да си направят най елементарен тест за наркотици ?

Разликата, мойто момче е - че ние въпреки че трепехме предателите, България растеше, а сега - никого не трепеме - а намалява!

Елементарно, Уотсън.

мозък може да си сложи този ник, а и да се гордее и пропагандира зверствата извършвани в българските концентрационни лагери, организирани от БКП/БСП. Чудя се и на администраторите на сайта. Наистина има нещо странно в поведението им.

АЛФА РЕСЪРЧ 45% ГЕРБ 12,5 БСП

37.5 за ДА, БЪЛГАРИЯ

Проучване дава само 1,1% преднина на ГЕРБ пред БСП Аааа, това е измама.Преди седмица Галъп на другарите Кънчо Стойчев и Андрей Райчев даваха над 4% процента преднина за БСП. Да разбираме ли, че БСП гупи подкрепа.

Цецка пак е намачкала комунягите.

Стига зомбирайте хората преди избори с платени манипулации.

Измреха Гламавите пич. Нема ги вече

Къде изчезна рейтинга на Кристалина? Жената вадеше по 70% лайкове.

Ех, мъко граматическа У-чуден

какво още трява таз тиква да причини на народа си и на държавата та да я пратят на бунището......

Ще строят нови предприятия???? Без осигурен пазар? После се чудят защо се продават за по 1$. Малоумна социалистическа икономика. Мили бабо и дядо, мили родители, Защо не ни построихте държава като Швеция или Германия? Строихте 45 години комунизъм като СССР и 24 години посткомунизъм като Русия. До никакъв ли извод не стигнахте. Западът би Изтока и технологично и морално. След 20 години нашите деца ще ни задавaт същия въпрос Швеция ли строихте или Русия? Нямате отговор.  Виновни сте, защото 1989 г. нямаше пенсионни фондове и не искайте големи пенсии! 1989 г. бяхме най-бедната държава в бившия Соцлагер!

Айде още един изтърван! Абе къде е охраната...

Не е вярно До 1989 само Чехословакия беше по добре от нас Бяхме на едно ниво с Унгария и далеч преди Полша А всяко сравнение с Румъния беше неуместно и предизвикваше усмивка

Видяхме ви проучванията на президенстките избори :) Поне сте стигнали американците в това отношение :)

Абе некой да е виждал един плешив предател - у лагера му викахме бойко - избегал бе! Не можахме да го превъдзпитаме! Да сте го меркали нейде?

Простащината е вродена и няма лек.

gaga@dir.bg

От днес - норма 30 тона камъни! Действай!!

а дост-ът местан? той нали щеше да укрепва българо-рурската 'дружба'?

Ми то "умните,красиви" протестъри само това знаят-да протестират и да крещят,но само срещу определени правителства.Къде сте ,бе протестиращите когато надписват сметките ви за ток,когато нямате парно,когато се санира като че ли блоковете се позлатяват,когато магистралите се рушат,когато се вземат кредити,когато държавата се пълни с мигранти? Е срещу това не е престижно да се протестира,нали?

трол до трола, мила моя майнольо..

Българинът е окумуш чиляк! Трудно можеш да го прекараш! Той гласува само за доказани мошеници!

"АБВ биха подкрепили 0.8 процента от всички и 0,9 на сто от вероятните гласували, а "Движение 21" - около 0,6 процента" Абре, център централен за маркетинг, но не и за анализ, тези две партии отиват заедно на избори като коалиция! Аман от неграмотници...

да не мислиш,че са го отчели.

Колко късопамететен народ има на тази територия. Колко бързо забравиха ограбените спестявания, девалвацията на лева 1 към 1000, купонната система, опашките в четири часа сутринта за кисело мляко /друго нямаше/, 800-те дни на лъжлив дедо и обкъжението му от гержици, павловци и др., назначени в сегашното служебно правителство "професионалисти". НАРОДЕ! ЗАСЛУЖИЛ СИ И СИ ЗАСЛУЖАВАШ МИЗЕРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Нищо не е забравено, НО: По времето на ГЕРЪБ-1: - 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв; - 4 млрд лева повече външен дълг; - 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса; - Ликвидирани над 360 000 фирми Краен резултат - 10 млрд без малко по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... По времето на ГЕРЪБ-2: - опоскан фискален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - над 4 млрд лева потънали в КТБ; - 2 млрд лева подготвени за крадене в санирането; - замразени социални плащания; - ваксини от Турция с живак за облагородяването на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета....

Манипулация и стакмистика.

При сегашното състояние на партиите, на изборната система няма особено значение дали ще бъде бсп или герб, или някоя друга патерица. За да стане промяна, първо хората трябва да си сменят начина на мислене.

Ние наиситна сме малък,но затова пък много глупав народ!!! След милиардите заеми,скапани магистрали,съсипано здравеопазване,образование,контрабанда,високи сметки и корупция,пак има хора,които ще гласуват за ГЕРБ. Да му се не види,писна ми някакви тъп...ри да съсипват и моя живот!

Не забравяй и БСП да споменеш!

Почти колкото прогнозира и Божидар Димитров...(добавил е човека сам някоя друга ,,0,,...)

Коментари - Проучване дава само 1,1% преднина на ГЕРБ пред БСП | Днес.dir.bg

Проучване дава само 1,1% преднина на ГЕРБ пред БСП

Почти паритет между ГЕРБ и БСП в нагласите за гласуване на парламентарните избори показва национално представително изследване на Центъра за анализ и маркетинг.

Обратно в новината

Коментари - Проучване дава само 1,1% преднина на ГЕРБ пред БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Тия проучвания или от БСП или от ГЕРБ си ги правят, аз лично имам нямам вяра на проучванията

20000 подписа събрани от Да България за 1 ден!!! И накрая 1.2 %. Що не се гръмнете бе, егати проучванията, егати стъкмистиките.

Аз пък не давам и 1% на добре познатите партии. Кой нормален ще гласува за същите политици???

Тези "анализатори",както всички останали си ги сложете на...знаете къде. Иначе те добре си заработват сребърниците.

С какво вицето е припечелила третото място? Кога стана вице, кога Юлий Павлов я "аресА?

Значи и ГЕРБ и БСП ще вкарат повече депутати, отколкото имаха досега. Питам се дали българските избиратели знаят какво всъщност искат?

Това са поредните социологически глупости.Кой нормален човек ще гласува за БСП.Той че е прост българският народ е прост ,ама чак пък толкова не е.БСП ще вземе 14.76% от гласовете ,а ГЕРБ 31.4%, обаче при условие ,че не издигат кандидати като Цецка Цачева,Лъчо мозъка,Станислав Иванов/подлогата/ ,Деса минета и разни други утрепки.Хората не ги искат .

лудите като теб ще гласуват за герб, а нормалните за БСП.

Всички махленски простаци и бай уйовци вън от власта

Герберчета и какво стана сега, увиснаха ви носовете май...ойде коня у ряката, няма вече място и власт за прости хора и магистралки в министерствата!

ГЛУПАК

Да взамеш да ни припомниш Та кое беше построеното от ГЕРП

Всички магистрали които сега са с дупки и тунели с паднали железарии, убиващи българите!

И ГЕРБ и БСП /произход БКП/се оказаха слаби в управлението,но ГЕРБ все пак имат нещо построено,с което да се хвалят,докато всички обещания на БСП се оказаха лъжи и измами!И сега БСП пак ни мами да гоним сияйните хоризонти за наивници!БСП не трябва да докосва власт,за да няма кървава раздяла с нея!

Щом брата на Любо Пъпката дава 1 % за ГЕРБ , значи ГЕРБ губи поне с 8 %!Същия правеше подобни манипулации и с ген .Радев , че изоставал с 8 % , а то?Мошеник!

Ей, прогресивни и демократични, да вземете да научите песента "Три синджира роби", защото това ни чака след изборите. Няма спасение, досега беше разруха, от сега нататък черно робство.

Не съм изобщо привърженик на БСП, но ако ГЕРБ продължават да насъскват и пускат по телевизиите лудия крещящ глупусти плювалник Янев, до изборите е възможно социалистите да водят с 10%! Ако ГЕРБ разчитат лекето Янев да им върши мръсната работа, значи са много, ама много зле.

БСП също не стават, РБ - не стават, Патриотите - също, ДПС - хич, Марешки, НДСВ, и всички останали пак не стават ... явно не ни трябва партийно правителство, а експертно, с възложена програма от Народното събрание. Иначе ще повторим горчивия партиен опит ...... от последните 25 години.

Всичко добре, само началото си сбъркал. Колкото и да са грешни единствените засега са те. Понятието "постистина" е за такива случаи като техния. Лъжа до лъжа, лъжа през лъжа, всички срещу тях, няма ред, няма държава - внушения с помощта на външни сили, създаване на всякакви баречета , маречета, нов-Да-бЪЛГАРИЙКИ и пр. Прогледнете , Хора!

Ние отдавна сме прогледнали, ами такива тикви като теб дето гласуват за герб са за ....

Това е БПМ ( Българската Политиколигарска Мафия), в която членуват всички политици и партий.

И значи тя пак ще е на власт, за какво се хабим да гласуваме и пари се харчат. Все пак, аз винаги гласувам за БСП, по причина че няма БКП. Предпочитам истински комунисти пред социалисти, но уви в България няма.

мноо кротки днес другарете я стегнете за кво ви плащаме само мрън мрън чакам иначе без пари ако ще и на арменския...........

Обективноста на тия аналози,политолози,солциолози са според сумата,дадена от поръчителите!Всички са червени изпражнения,наследство от руския соц!

другата седмица съживяваме бай тошо а до изборите може и ленин или сталин въпрос на предпочитание

Нали затова си внасят машините за да спечелят.

Хайде бе! Не вярвам да има толкова много малоумници, че ГЕРБ да води пред другите политически сили! Убедително ще водят във всички социологически проучвания, ако са направени коректно, тези които не искат нито една от съществуващите политически сили!

от снимката даваше голям превес на тетка Цецка при президентските избори.Би следвало сега да се скрие мълчаливо ,но нали е платено пак рие..

Останал жив надзирател от Белене,а сега неговите потомци искат /а вече са получили/яките комисионни от това проклето БелЯне.Сега тъка ви се иска власта защото успешно си реализирахте руските комисионни.

Много са ми смешни тези социологически агенции. През 2009 също даваха равни резултати за БСП и ГЕРБ. А какво стана? Ами гласовете на ГЕРБ бяха 2,5 ПЪТИ повече от тези на БСП. Да, в момента ГЕРБ е в криза. ама тази криза е малко като на немския национален отбор по футбол - колкото и да са в криза все са в челните места. Та и с ГЕРБ същата работа. Един бит струва колкото двама небити. ББ сие извадил сериозни поуки от резултатите на президентските избори. И ако постъпи разумно няма кой да го спре да управлява следващите 4 години. БСП няма най-важното - коалиционни партньори. Никой не иска да се коалира с БСП, освен ДПС. Защото на всички им е ясно че това ще ги затрие. с-Съдбата на НДСВ е много ярък пример докъде може да доведе едно непремерено сдушаване с БСП - от близо 50% сега нев могат да влязат в Парламента. Независимо от мотивите, независимо от резултатите. БСП с епомислиха з амного велики. Но на изборите ще ядат бой. И ще ги наврат на Мурдьо в ауспуха. не само ГЕРБ. Наточуили са им се и патриотите, и Марешки и други. Ако вземат над 15% трябва да бъдат щастливи.

Ами ГЕРБ не кара по цял мандат 2 по 2 години щото ще ги замерват с камани и бегат че става напечено

преди президентските избори даваха превес със 5-10% на Цецка, а то какво стана 58% на 35%. Пък и НДСВ ей така първо леко изпадна в криза , пък после съвсем се затри!За СДС да не говорим! Да те светна-когато лидерска партия изпадне в криза то в завинаги, до изчезване! Немският отбор никога не е позволявал лидерство, те са винаги екип, затова оцеляват!Сравнението ти е напълно неуместно!

Да си изберем другарката Курнелия Нинова, това означава , че си избираме и у нас да стане както е в момента в Румъния! Социалистите козината си менят,но нрава НЕ! Да си спомним колко пъти ги избирахме. И какво: Ограбени банки, ПАРИ за неосъществени енергийни проекти и нищо на лице! Да не повтаряме старите си греки! Долу БКП, БСП! Долу червените!

Къде долу ма? При свинете ли? Че там си е запазено място за предателите! Внимавай, соросоидке!!

Червенков я по леко

Всичко е ЕДНО хОРА !

бъде пометено като едно общо политлайно!

Май се оказва, че съдбата на БСП се държи от "ДА, България" и РБ. Ако десните се обединят ще откраднат голяма част от гласовете на "десния" ГЕРБ. :)

РъБъ изпада през ръба на политиката, следващите ще са гербоидите! На хората им писна от простотии и откровени лъжи!Но не бива да се забравя, че парите все още са у тях!Сега фирмите, които получиха поръчките за магистрали, за саниране и пр. ще кихнат допълнително!

Тия пари на ГЕРБ нямат свършване! Ако обаче,резултатите от изборите се различават от прогнозите повече от статистическата грешка, тогава излиза,че това не е било проучване, а ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ! Примери за това в България,бол!

лъца е,ГЕРБ е долу.....

На мен и така не ми стана ясно радан кънев от коя партия е- реформаторски блок,дсб или да,българия! Моля ,пояснете!

Измислици, манипулации от рано, по рано..Как може Раде Плиткия и Герже Голия охлюв да са на първо и второ място, ами това може да го измисли само - Руския сайт- Dir.bg Боже, Боже, Господи...

Специално този е голям проучвач.

НА ТОВА МУ СЕ ВИКА - СЪН В ЛЯТНА НОЩ.

Каква е разликата между ГЕРБ и БСП след като депутатите и на едните и на другите не искат да си направят най елементарен тест за наркотици ?

Разликата, мойто момче е - че ние въпреки че трепехме предателите, България растеше, а сега - никого не трепеме - а намалява!

Елементарно, Уотсън.

мозък може да си сложи този ник, а и да се гордее и пропагандира зверствата извършвани в българските концентрационни лагери, организирани от БКП/БСП. Чудя се и на администраторите на сайта. Наистина има нещо странно в поведението им.

АЛФА РЕСЪРЧ 45% ГЕРБ 12,5 БСП

37.5 за ДА, БЪЛГАРИЯ

Проучване дава само 1,1% преднина на ГЕРБ пред БСП Аааа, това е измама.Преди седмица Галъп на другарите Кънчо Стойчев и Андрей Райчев даваха над 4% процента преднина за БСП. Да разбираме ли, че БСП гупи подкрепа.

Цецка пак е намачкала комунягите.

Стига зомбирайте хората преди избори с платени манипулации.

Измреха Гламавите пич. Нема ги вече

Къде изчезна рейтинга на Кристалина? Жената вадеше по 70% лайкове.

Ех, мъко граматическа У-чуден

какво още трява таз тиква да причини на народа си и на държавата та да я пратят на бунището......

Ще строят нови предприятия???? Без осигурен пазар? После се чудят защо се продават за по 1$. Малоумна социалистическа икономика. Мили бабо и дядо, мили родители, Защо не ни построихте държава като Швеция или Германия? Строихте 45 години комунизъм като СССР и 24 години посткомунизъм като Русия. До никакъв ли извод не стигнахте. Западът би Изтока и технологично и морално. След 20 години нашите деца ще ни задавaт същия въпрос Швеция ли строихте или Русия? Нямате отговор.  Виновни сте, защото 1989 г. нямаше пенсионни фондове и не искайте големи пенсии! 1989 г. бяхме най-бедната държава в бившия Соцлагер!

Айде още един изтърван! Абе къде е охраната...

Не е вярно До 1989 само Чехословакия беше по добре от нас Бяхме на едно ниво с Унгария и далеч преди Полша А всяко сравнение с Румъния беше неуместно и предизвикваше усмивка

Видяхме ви проучванията на президенстките избори :) Поне сте стигнали американците в това отношение :)

Абе некой да е виждал един плешив предател - у лагера му викахме бойко - избегал бе! Не можахме да го превъдзпитаме! Да сте го меркали нейде?

Простащината е вродена и няма лек.

gaga@dir.bg

От днес - норма 30 тона камъни! Действай!!

а дост-ът местан? той нали щеше да укрепва българо-рурската 'дружба'?

Ми то "умните,красиви" протестъри само това знаят-да протестират и да крещят,но само срещу определени правителства.Къде сте ,бе протестиращите когато надписват сметките ви за ток,когато нямате парно,когато се санира като че ли блоковете се позлатяват,когато магистралите се рушат,когато се вземат кредити,когато държавата се пълни с мигранти? Е срещу това не е престижно да се протестира,нали?

трол до трола, мила моя майнольо..

Българинът е окумуш чиляк! Трудно можеш да го прекараш! Той гласува само за доказани мошеници!

"АБВ биха подкрепили 0.8 процента от всички и 0,9 на сто от вероятните гласували, а "Движение 21" - около 0,6 процента" Абре, център централен за маркетинг, но не и за анализ, тези две партии отиват заедно на избори като коалиция! Аман от неграмотници...

да не мислиш,че са го отчели.

Колко късопамететен народ има на тази територия. Колко бързо забравиха ограбените спестявания, девалвацията на лева 1 към 1000, купонната система, опашките в четири часа сутринта за кисело мляко /друго нямаше/, 800-те дни на лъжлив дедо и обкъжението му от гержици, павловци и др., назначени в сегашното служебно правителство "професионалисти". НАРОДЕ! ЗАСЛУЖИЛ СИ И СИ ЗАСЛУЖАВАШ МИЗЕРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Нищо не е забравено, НО: По времето на ГЕРЪБ-1: - 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв; - 4 млрд лева повече външен дълг; - 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса; - Ликвидирани над 360 000 фирми Краен резултат - 10 млрд без малко по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... По времето на ГЕРЪБ-2: - опоскан фискален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - над 4 млрд лева потънали в КТБ; - 2 млрд лева подготвени за крадене в санирането; - замразени социални плащания; - ваксини от Турция с живак за облагородяването на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета....

Манипулация и стакмистика.

При сегашното състояние на партиите, на изборната система няма особено значение дали ще бъде бсп или герб, или някоя друга патерица. За да стане промяна, първо хората трябва да си сменят начина на мислене.

Ние наиситна сме малък,но затова пък много глупав народ!!! След милиардите заеми,скапани магистрали,съсипано здравеопазване,образование,контрабанда,високи сметки и корупция,пак има хора,които ще гласуват за ГЕРБ. Да му се не види,писна ми някакви тъп...ри да съсипват и моя живот!

Не забравяй и БСП да споменеш!

Почти колкото прогнозира и Божидар Димитров...(добавил е човека сам някоя друга ,,0,,...)