Коментари - Изследване: Фандъкова може да спечели на първи тур | Днес.dir.bg

Изследване: Фандъкова може да спечели на първи тур

Много вероятно е София да избере кмет още на първия тур. Йорданка Фандъкова води убедително. След нея е кандидатът на Реформаторския блок Вили Лилков.

Обратно в новината

Коментари - Изследване: Фандъкова може да спечели на първи тур | Днес.dir.bg

Коментари

В Русе и Божидар Йотов и Искрен Веселинов за нищо не стават.Като бяха на власт само крадяха и делиха-единия кмет-другия п-л на общ съвет.И пак искат-ама хората помнят.

Хубаво беше партиите да се обединят около кандидатурата на Кадиев, ако желаеха жизнен опонент на ГЕРБ. Но явно нямат такова желание, поне не силно колкото да си хортуват и лапат от една копаня.

Политиците превърнаха София в кочина, пълна с безпросветни провинциалисти!

В ЗАПАДНИЯ ПАРК СЕДИ ИЗЦЯЛО ЗАД ДРУГАРКАТА ФАНДЪКОВА!!!!!!!!!!!! И ЕДНА КЕРЕМИДА НЕ СВАЛИ И ВСИЧКИ КОПТОРИ ОБЕЩА ДА УЗАКОНИ!!!!!! ДА ЖИВЕЙ ДРУГАРКАТА ФАНДЪКОВА!!!

Нали имаме цар Слънце .Бащичко се грижи за всичко.

Рапъна Гойко- Втори манда, и певицата Луна- Трета младос, Са много, мнного по-добри, от фандъка Тьи! И рапъна Дриско* който яко се секефи с Диско!

От къде се пръкнахте, смешни кретени? Да не са отворили лудницата?

Пак ли оня с малки очички, прасето Тончо, със спецялност пъпкология? Добре ще е ако в затвора се влиза със избори, или както каже Народа! Тогава Ваньо Пламъков- банкерче, генерала Тончо,той пък докторче, и други уж ми били Герберасти, а те, Диви каратци, на отдих при бай Ставри, в СЦЗ ! Хвалят го,бил строг но справедлив! И по- важно за съдебната система, независим? една пенцйонерка, будна от глат.

Никога, ама никога няма да дам глас за лицеера Вили Лилков, подлеца от ВМРО- Джамбазки и за Фандъкова. NEVER, NEVER, NEVER! NEVER NEVER NEVER! WE'VE NOT GONNA TAKE IT!

Има и още един сукач от партийното виме от БСП, който наистина е лудерът в моята класация по отрицание- Кадиев! За него нито един човек с чест, който никога не би продал гласа си не трябва да гласува! Той е кръгла нула без партията си и Станишев, а ги оплю и опозори! Това е най- долното, за което мога да се сетя, въпреки че по принцип за БСП глас не давам!

Пълна нула, а? Затова с преференциалния вот за себе си докара хиляди гласове и на въпросното котило, за които можеха само да мечтаят. Всъщност, нулата може да се разглежда и като добра оценка, тъй като по презумция по избори всички кандидатури са отрицателни.

Тази марионетка на Боцее е крайно време да си отива.Да покажем ,че искаме друга -патриотична политика.

Кака Йорданка ще спечели, колкото и да не им харесва на някои хора.

Боли ме,вие живеете в смрадлива кочина, не аз

Нахранени, облечени, в кучешки хотели и настанени са по двойки! И ас бих гласувал , за тая Джанка, ако ми го предостави такъв лукса? едно напикану дяду руски учител

Аз ще гласувам за Ангел Джамбазки. Писна ми от провинциалната учителка по руски - професоинална пионка на Б.Б.

И как веднъж не ме интервюираха по телефона?!!!!!

щот не си от герб

селска помиярка на бб

Хора, спрете това ми зерно пар-веню!

Тур? Избори? Че има ли останало у някого желание да си прави труда да гласува в полза на мъглите.

Има има.Щом е за Фандъкова ще гласуваме с двете ръце.Иначе атака и комуно партиите ще сложат пак някой плужек завършил във Москва или някой семинарист атако путинист.

Да, знаеме, че гласувате с две ръце и с още два крака и с куп купени гласове и фалшиви бюлетини

Е. как няма да спечели! Може още на първият кръг да спечели и то с голямо предимство! Кой я предлага - самият ген.Бойко Борисов ГЕРБ в София има много, ама много служебни гласове! Това са: Охранителните фирми - състав и семейства, мутрите, бандите им и техните семейства и приятелки, полицията - състав и семейства, държавната администрация - щат и семейства, общинската администрация - щат и семейства, обръчи от фирми хранещи се от властта на ГЕРБ - щат и семейства, жените над 50 години харесва им генерала как буботи! Няма отърване от ГЕРБ! Напипаха пулса на народа и му съдират кожата с упойката от нестихващата им масова пропаганда!

Коя е алтернативата?

А стига с тази ГЕРБ-аджийска мантра! Нямало алтернатива! То Хитлер също нямаше алтернатива! Помня, че и Сталин нямаше алтернатива! Пък виж, как се намериха алтернативи!

Коя алтернатива, за себе си преценил по следното: - два сигнала срещу районни кметове едновременно към прокуратурата и към столичния кмет, довели до дисц. им уволнение, с което сега се хвали сегашната кметица. - Два пъти давал Фандъкова на прокурор, заради Карат-С и кучетата. - Единствен глас (от 60) срещу градоустройствения план, позволил и довел до сегашния скандал със застрояване на Борис. градина. - Глас (от малкото или единствен) срещу сегашния план с възможност за застрояване на Южен парк - Подадена оставка като зам. министър във Финансовото министерство под ресора на Орешарски при първата тр. ламя, - От шепата хора гласували против назначението на Койчо при втората тр. ламя, т.н. Няма някой застрахован от корупция, но като показваш топки да се озъбиш и на своите щом трябва, е достатъчно показателно. Всеки сам решава дали сегашния конформизъм му допада или не.

В България е така навсякъде. За вас остават Бузлуджа и Орландовци.

Вики, седни по прилично, че гледката е нехигиенична!

После раздават по една заплата от по 350-400 лв нещо като премия....държавни пари стават герберски,мутренск

А как така, Бареков нема ли да се кандидатира?

Той не може, ама жена му се кандидатира.

Община Бузлуджа е наша. Със 150 %, 1/3 е от дърветата.

софиянци не може, ами са стопроцентни мазохисти да са ми живи и здрави

А вие немазохистите къде ще спечелите? В лудницата ли?

Задавали ли сте си въпроса защо БСП никога не е печелила в София и Пловдив?! От друга страна комунисти и турци винаги вземат изборите в най-бедните райони. Където човек е по-богат - там е по-свободен. БСП/ДПС нямат сметка хората да имат висок стандарт, защото никога вече няма да бъдат на власт.

Мрачно предупреждение. Но пък радост за гербавите обръчи.

Мъка за обръчите на "червените".

БОКо Софето фъндък на Данче даде, а тя му се вярна клетва заклина: - Не страхувай се поднебесни... Де що издънка в кметуване имаш, аз в каса секретна ще крия и като орлица ще браня... А и дяла свой редовно от мен ще получаваш...!!! :::)))

Послушната ученичка на Боко мутрата

Ще. Жената работи и не обръща внимание на лумпени като теб.

На втори тур тя 52 % той 21% ,сбора не трябва ли да е 100%

Хаха, бързат агенциите да налеят цифрите и не обръщат внимание на такива неща. Или може би са заложили 30ина % олигофрени, които да сгрешат бюлетина с два кандидата :)))

ГЕРБ и Йорданка Фандъкова, която е кмет на София, са замесени в огромен строителен скандал. Всичко започва по времето на Борисов и компания и все още не е завършило. Фирми, приближени до общината получават граждански поръчки за строеж, а в последствие мамят с материали, подправят документи с помощ на чиновници. Източват се много милиони левове, за които дори има и ясни доказателства, но никой не предприема мерки, тъй като са замесени политици с много власт и пари. В крайна сметка, честния бизнесмен бива изнудван, а институциите, които трябва да действат, биват пресирани от определени лица. Столичен бизнесмен е една от най-големите жертви на схемата. Той се казва Симеон Даскалов. Той закупува парцел в Драгалевци с площ от 1660 квадрата, на който да построи жилища и да предаде в последствие.Всичко става през 2007, когато се инвестира много в строителство. Оказва се обаче, че държавата вместо да реши проблемите му, го рекетира и тормози.

Данчето е просто изпълнител в корупционните схеми на Биби, които пълнят негова и гробарската гуша!

Т.нар."Данче" задържа всички възлови фигури от предишния кмет/Гл.архитект Диков,шеф на общ. строителен контрол Калинов и още други "рицари на печалния образ", с което София бе лишена от строителен контрол и стотици жилищни блокове стоят на промишлен ток.Тези блокове се "перманентни строителни площадки" с неработещи асансьори, неугледен вид и изоставени от строителни фирми0фантоми.Това е тормоз за хиляди семейства с малки деца , които бутат бебешките колички на ръце по стълбите нагоре /поради неработещите асансьори/.Това са само видимите резултати от това кметуване.Затова и заради хиляди други общински безобразия ФАНДЪКОВА,ДИКОВ и сие-вън !

Прилича на свободно съчинение на червен задник. Доста нескопосано.

Как Фандъкова е замесена в скандал от 2007-а?

Ти ли си честния бизнесмен? Или Мая?

Данчето ще отнесе конкуренцията като танк цинкова кофа.

Няма такава кофа. Знаеш ли що е Цинк?

Я попитай чичко Гугъл...

Кадиев се прави , че се отцепва от БСП. Но едвали ще свърши работа за изборите.

СФ, наистина ли?!

ЕСТЕСТВЕНО, че Фандъкова ще спечели, единствено в кухите глави на червените кхмери има шанс за победа :))))))

Данчето ще съсипе всички боклуци кандидати. Даже направи завод за преработка на боклуци

Нещо не виждам 85-те процента русофили.

Общинските избори са до голяма степен мажоритарни. Аз съм сигурен, че Фандъкова ще спечели, дори и да бъде независим кандидат! Просто тя е може би най-качественият кадър на ГЕРБ и се беше доказала като професионалистка още като училищна директорка. Не съм толкова позитивен за началника и Борисов, за Бъчварова, за Даниел Митов...

едни и същи боклуци навсякъде - герберастки, тимаджийски, комунизки, депесарски и т.н.

Любимата теза на боклука е, че всички са боклуци.

Имаше един ухилен преди години,тази на него ми прилича.Няма грешка 1:1само дето тази повече краде от него.

Сеуянинът от Позитано трябва да черпи по ракия, ако БСП спечели в някое село от СЗ. А той може и три да удари.

Велик човек.

Браво, госпожа Фандъкова! Аз като ваш бивш ученик от 73-то съм горд да гласувам за вас.

Само така, напред, Данче!

Герка, душице, не зная с кой европейски град сравняваш София, но искам да ти кажа, че не само в Европа, но и в Азия няма такива тротоари, каквито са софийските. Не искам да те разстройвам, но това е голата истина.

Сравнявам това, което е, с това, което беше. Много е направено и продължава да се прави. И това се оценява от софиянци. Затова Фандъкова ще бъде преизбрана. А кучетата нека си лаят. Това им е работата. Те друго не умеят.

Кучетата си лаят, вече кой кмет не може да се справи с тях?

...СИГУРНО И БЮЛЕТИНИТЕ ТИП "КОСТИНБРОД" ВЕЧЕ СЕ ПРАВЯТ И САМО СЕ ЧАКА ДЕНЯ НА СЕИРА. Б.Б НАЛИ КАЗА" АЗ СЪМ ПРОСТ, ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ"... Е ЯВНО МНОГО ПРОСТИ СА НАПЪЛНИЛИ СТОЛИЦАТА. Я ДА НЕ СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ, АМИ СИ ГИ НАГЛАСЕТЕ КАКТО ВИ ХАРЕСВА, ПЪК НАС НИ ОСТАВЕТЕ ДА СИ СПЕСТИМ ХОДЕНЕТО ДО УРНИТЕ. АКО ИМАШЕ ДЕМОКРАЦИЯ ПОВЕЧЕ ОТ 2 МАНДАТА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИТО ЗА КМЕТ, НИТО ЗА МИНИСТЪР , НИТО ЗА ДЕПУТАТ, НИТО ЗА ДИРЕКТОР ДАЖЕ НА УЧИЛИЩЕ. ЕТО Я КОРУПЦИЯТА В ДЕЙСТВИЕ, ПЪК ОНАЯ КУКЛА ЩЕ ВНАСЯ ЗАКОН СРЕЩУ КОРУПЦИЯ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ АМИ ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И СЕ ВИЖТЕ. ТОВА СТЕ ВИЕ И СИЕ.

Костинброд си беше тъпня, ама червенугите ще влачат последствията дълги години. Щото сте неграмотни. А полиграфистите ви се смяха с глас. Още се чува.

Смеят Ви се и полиграфистите я... Де се е чуло и видяло макалатура(брак) да се опакова и адресира и тя да е в по-голямо количество от продукцията?...!!! Ех магнолиииииии... :::)))

А "АГЕТАЦИЯТА" е атестация за грамотност - в пълния смисъл на думата...

Много си. ....остър бе.Истински агЕтатор от 30-те години на дваЙсти век.За това за вас гласуват само комплексари с психични проблеми и цигани тарикати за някоя кинта.

През последните години София се развива по забележителен начин. Превърна се от село в европейски град. Фандъкова е най-добрия кмет от десетилетия насам. Младите, образованите и интелигентните ще гласуват за нея. Червените бабички да избират управител на Бузлуджа.

Младите да почетат, преди 25г. по същия начин отворковците агитираха. Празни приказки, да живее, да пребъде..... Нищо не сте научили, мисли на промити мозъци.

Неадекватен смотаняк, ти не подлежиш на развитие. Не правиш разлика между годините, реалностите и хората.

Това не е изненада, нито нещо ново. Фандъкова ще бъде избрана, защото е работлива и способна. В София живеят най-образованите и интелигентни българи и знаят за кого да гласуват.

Не ставай смешен с коментара, да може да е уна и работлива, но какво ще стане ако не е зад нея ГЕРБ? С името си, добрия PR и всичко което е направила, ако излезе сама няма да вземе повече от 4%.

Да разбирам ли, че който слага минус, смята Хандъкова за глупава?

Това са бълнувания на загубен, червен аутсайдер и недоказуеми твърдения. Сигурно няма да паднеш толкова ниско и да кажеш, че софиянци биха избрали червен кмет. Ама сушата, кишата и вятърът им пречат.

844 души дали представляват цяла София, а? Или пак ни манипулират да ни посочат за кого да гласуваме... или да не гласуваме, защото хем няма за кого, хем е все тая с купените гласове...

това в никакъв случай не може да се нарече представителна извадка следователно изводите са абсолютно изсмукани. Екологията не им е приоритет. Загиват стотици кестени и никой и пръста не си мърда. Качеството на ремонтите е плачевно.Всички комуникации се трошат (тръбите за полагане) и техническите не им пука. който после реши да сменя кабели ще си копае яко. Имаше едни срокове ,че всички ремонти на 15 септември в 18 часа ще са приключикли. Познайте от три пъти дали се случи и т.н. Нарушават се скиците с местата на контейнерите за боклук. Не бих гласувал за да продължава такова поведение спрямо живущите в София. Задръстванията се увеличиха. Улиците се ползват въпреки затруднения трафик за паркинги особено в раьона на ул. "Георги Софийски".

това са глупави селски лъжи. Дори не заслужават да се опонира.

Ти в София ли живееш, ако живееш сигурно не излизаш от апартамента си. И ми говори за лъжи.

Мда, връщат се времената, в които партията майка ще печели с 97,66 5 от гласовете.

Това е поръчана статистика в София Кадиев ще има доста повече

Дано, ама едва ли - беше казал някой. А аз и за двамата трудно ще гласувам.

Зомбирани сте.Гласувайте,гласувайте нищо че тя и с 1%гласували ще кмет на "прекрасна" София

Ей не мога да я понасям тази тъпа пача. Много и е тъжно за всичко, но нищо не прави. Дали пак ще се кандидатира с мотото "Ние с Бойко сме приятелчета, затова изберете мен". Но прост народ много миналия път я избра!?

За твое съжаление червеният боклук в София е крайно недостатъчен и върви към пълно изчезване.

В София простият народ е много малко и гласува за БСП.

Пътя на простия селяндур е послан с гербери

Хайде, още не е открита предизборната кампания и гербаджиите започнаха ! Йорданка Асенова Попова, по мъж Фандъкова, дъщеря на активен борец против фашизма и капитализма, е толкова кмет, колкото и Румяна Бъчварова вътрешен министър. С други думи кукли на конци. През 2011 год. госпожата с инфантилно-дебилската усмивка от снимката, бе НАЗНАЧЕНА за кметица от милицията на чичко Цветанов. Сега не знам какъв е механизмът за служебната победа. Все пак Боко трябва да се съобразява с коалиционните си партьори, поне до президентските избори.

Щом я избират, значи смятат, че е добър кмет. Не приличаш на софиянец, нито на нормален.

Коментари - Изследване: Фандъкова може да спечели на първи тур | Днес.dir.bg

Изследване: Фандъкова може да спечели на първи тур

Много вероятно е София да избере кмет още на първия тур. Йорданка Фандъкова води убедително. След нея е кандидатът на Реформаторския блок Вили Лилков.

Обратно в новината

Коментари - Изследване: Фандъкова може да спечели на първи тур | Днес.dir.bg

Коментари

В Русе и Божидар Йотов и Искрен Веселинов за нищо не стават.Като бяха на власт само крадяха и делиха-единия кмет-другия п-л на общ съвет.И пак искат-ама хората помнят.

Хубаво беше партиите да се обединят около кандидатурата на Кадиев, ако желаеха жизнен опонент на ГЕРБ. Но явно нямат такова желание, поне не силно колкото да си хортуват и лапат от една копаня.

Политиците превърнаха София в кочина, пълна с безпросветни провинциалисти!

В ЗАПАДНИЯ ПАРК СЕДИ ИЗЦЯЛО ЗАД ДРУГАРКАТА ФАНДЪКОВА!!!!!!!!!!!! И ЕДНА КЕРЕМИДА НЕ СВАЛИ И ВСИЧКИ КОПТОРИ ОБЕЩА ДА УЗАКОНИ!!!!!! ДА ЖИВЕЙ ДРУГАРКАТА ФАНДЪКОВА!!!

Нали имаме цар Слънце .Бащичко се грижи за всичко.

Рапъна Гойко- Втори манда, и певицата Луна- Трета младос, Са много, мнного по-добри, от фандъка Тьи! И рапъна Дриско* който яко се секефи с Диско!

От къде се пръкнахте, смешни кретени? Да не са отворили лудницата?

Пак ли оня с малки очички, прасето Тончо, със спецялност пъпкология? Добре ще е ако в затвора се влиза със избори, или както каже Народа! Тогава Ваньо Пламъков- банкерче, генерала Тончо,той пък докторче, и други уж ми били Герберасти, а те, Диви каратци, на отдих при бай Ставри, в СЦЗ ! Хвалят го,бил строг но справедлив! И по- важно за съдебната система, независим? една пенцйонерка, будна от глат.

Никога, ама никога няма да дам глас за лицеера Вили Лилков, подлеца от ВМРО- Джамбазки и за Фандъкова. NEVER, NEVER, NEVER! NEVER NEVER NEVER! WE'VE NOT GONNA TAKE IT!

Има и още един сукач от партийното виме от БСП, който наистина е лудерът в моята класация по отрицание- Кадиев! За него нито един човек с чест, който никога не би продал гласа си не трябва да гласува! Той е кръгла нула без партията си и Станишев, а ги оплю и опозори! Това е най- долното, за което мога да се сетя, въпреки че по принцип за БСП глас не давам!

Пълна нула, а? Затова с преференциалния вот за себе си докара хиляди гласове и на въпросното котило, за които можеха само да мечтаят. Всъщност, нулата може да се разглежда и като добра оценка, тъй като по презумция по избори всички кандидатури са отрицателни.

Тази марионетка на Боцее е крайно време да си отива.Да покажем ,че искаме друга -патриотична политика.

Кака Йорданка ще спечели, колкото и да не им харесва на някои хора.

Боли ме,вие живеете в смрадлива кочина, не аз

Нахранени, облечени, в кучешки хотели и настанени са по двойки! И ас бих гласувал , за тая Джанка, ако ми го предостави такъв лукса? едно напикану дяду руски учител

Аз ще гласувам за Ангел Джамбазки. Писна ми от провинциалната учителка по руски - професоинална пионка на Б.Б.

И как веднъж не ме интервюираха по телефона?!!!!!

щот не си от герб

селска помиярка на бб

Хора, спрете това ми зерно пар-веню!

Тур? Избори? Че има ли останало у някого желание да си прави труда да гласува в полза на мъглите.

Има има.Щом е за Фандъкова ще гласуваме с двете ръце.Иначе атака и комуно партиите ще сложат пак някой плужек завършил във Москва или някой семинарист атако путинист.

Да, знаеме, че гласувате с две ръце и с още два крака и с куп купени гласове и фалшиви бюлетини

Е. как няма да спечели! Може още на първият кръг да спечели и то с голямо предимство! Кой я предлага - самият ген.Бойко Борисов ГЕРБ в София има много, ама много служебни гласове! Това са: Охранителните фирми - състав и семейства, мутрите, бандите им и техните семейства и приятелки, полицията - състав и семейства, държавната администрация - щат и семейства, общинската администрация - щат и семейства, обръчи от фирми хранещи се от властта на ГЕРБ - щат и семейства, жените над 50 години харесва им генерала как буботи! Няма отърване от ГЕРБ! Напипаха пулса на народа и му съдират кожата с упойката от нестихващата им масова пропаганда!

Коя е алтернативата?

А стига с тази ГЕРБ-аджийска мантра! Нямало алтернатива! То Хитлер също нямаше алтернатива! Помня, че и Сталин нямаше алтернатива! Пък виж, как се намериха алтернативи!

Коя алтернатива, за себе си преценил по следното: - два сигнала срещу районни кметове едновременно към прокуратурата и към столичния кмет, довели до дисц. им уволнение, с което сега се хвали сегашната кметица. - Два пъти давал Фандъкова на прокурор, заради Карат-С и кучетата. - Единствен глас (от 60) срещу градоустройствения план, позволил и довел до сегашния скандал със застрояване на Борис. градина. - Глас (от малкото или единствен) срещу сегашния план с възможност за застрояване на Южен парк - Подадена оставка като зам. министър във Финансовото министерство под ресора на Орешарски при първата тр. ламя, - От шепата хора гласували против назначението на Койчо при втората тр. ламя, т.н. Няма някой застрахован от корупция, но като показваш топки да се озъбиш и на своите щом трябва, е достатъчно показателно. Всеки сам решава дали сегашния конформизъм му допада или не.

В България е така навсякъде. За вас остават Бузлуджа и Орландовци.

Вики, седни по прилично, че гледката е нехигиенична!

После раздават по една заплата от по 350-400 лв нещо като премия....държавни пари стават герберски,мутренск

А как така, Бареков нема ли да се кандидатира?

Той не може, ама жена му се кандидатира.

Община Бузлуджа е наша. Със 150 %, 1/3 е от дърветата.

софиянци не може, ами са стопроцентни мазохисти да са ми живи и здрави

А вие немазохистите къде ще спечелите? В лудницата ли?

Задавали ли сте си въпроса защо БСП никога не е печелила в София и Пловдив?! От друга страна комунисти и турци винаги вземат изборите в най-бедните райони. Където човек е по-богат - там е по-свободен. БСП/ДПС нямат сметка хората да имат висок стандарт, защото никога вече няма да бъдат на власт.

Мрачно предупреждение. Но пък радост за гербавите обръчи.

Мъка за обръчите на "червените".

БОКо Софето фъндък на Данче даде, а тя му се вярна клетва заклина: - Не страхувай се поднебесни... Де що издънка в кметуване имаш, аз в каса секретна ще крия и като орлица ще браня... А и дяла свой редовно от мен ще получаваш...!!! :::)))

Послушната ученичка на Боко мутрата

Ще. Жената работи и не обръща внимание на лумпени като теб.

На втори тур тя 52 % той 21% ,сбора не трябва ли да е 100%

Хаха, бързат агенциите да налеят цифрите и не обръщат внимание на такива неща. Или може би са заложили 30ина % олигофрени, които да сгрешат бюлетина с два кандидата :)))

ГЕРБ и Йорданка Фандъкова, която е кмет на София, са замесени в огромен строителен скандал. Всичко започва по времето на Борисов и компания и все още не е завършило. Фирми, приближени до общината получават граждански поръчки за строеж, а в последствие мамят с материали, подправят документи с помощ на чиновници. Източват се много милиони левове, за които дори има и ясни доказателства, но никой не предприема мерки, тъй като са замесени политици с много власт и пари. В крайна сметка, честния бизнесмен бива изнудван, а институциите, които трябва да действат, биват пресирани от определени лица. Столичен бизнесмен е една от най-големите жертви на схемата. Той се казва Симеон Даскалов. Той закупува парцел в Драгалевци с площ от 1660 квадрата, на който да построи жилища и да предаде в последствие.Всичко става през 2007, когато се инвестира много в строителство. Оказва се обаче, че държавата вместо да реши проблемите му, го рекетира и тормози.

Данчето е просто изпълнител в корупционните схеми на Биби, които пълнят негова и гробарската гуша!

Т.нар."Данче" задържа всички възлови фигури от предишния кмет/Гл.архитект Диков,шеф на общ. строителен контрол Калинов и още други "рицари на печалния образ", с което София бе лишена от строителен контрол и стотици жилищни блокове стоят на промишлен ток.Тези блокове се "перманентни строителни площадки" с неработещи асансьори, неугледен вид и изоставени от строителни фирми0фантоми.Това е тормоз за хиляди семейства с малки деца , които бутат бебешките колички на ръце по стълбите нагоре /поради неработещите асансьори/.Това са само видимите резултати от това кметуване.Затова и заради хиляди други общински безобразия ФАНДЪКОВА,ДИКОВ и сие-вън !

Прилича на свободно съчинение на червен задник. Доста нескопосано.

Как Фандъкова е замесена в скандал от 2007-а?

Ти ли си честния бизнесмен? Или Мая?

Данчето ще отнесе конкуренцията като танк цинкова кофа.

Няма такава кофа. Знаеш ли що е Цинк?

Я попитай чичко Гугъл...

Кадиев се прави , че се отцепва от БСП. Но едвали ще свърши работа за изборите.

СФ, наистина ли?!

ЕСТЕСТВЕНО, че Фандъкова ще спечели, единствено в кухите глави на червените кхмери има шанс за победа :))))))

Данчето ще съсипе всички боклуци кандидати. Даже направи завод за преработка на боклуци

Нещо не виждам 85-те процента русофили.

Общинските избори са до голяма степен мажоритарни. Аз съм сигурен, че Фандъкова ще спечели, дори и да бъде независим кандидат! Просто тя е може би най-качественият кадър на ГЕРБ и се беше доказала като професионалистка още като училищна директорка. Не съм толкова позитивен за началника и Борисов, за Бъчварова, за Даниел Митов...

едни и същи боклуци навсякъде - герберастки, тимаджийски, комунизки, депесарски и т.н.

Любимата теза на боклука е, че всички са боклуци.

Имаше един ухилен преди години,тази на него ми прилича.Няма грешка 1:1само дето тази повече краде от него.

Сеуянинът от Позитано трябва да черпи по ракия, ако БСП спечели в някое село от СЗ. А той може и три да удари.

Велик човек.

Браво, госпожа Фандъкова! Аз като ваш бивш ученик от 73-то съм горд да гласувам за вас.

Само така, напред, Данче!

Герка, душице, не зная с кой европейски град сравняваш София, но искам да ти кажа, че не само в Европа, но и в Азия няма такива тротоари, каквито са софийските. Не искам да те разстройвам, но това е голата истина.

Сравнявам това, което е, с това, което беше. Много е направено и продължава да се прави. И това се оценява от софиянци. Затова Фандъкова ще бъде преизбрана. А кучетата нека си лаят. Това им е работата. Те друго не умеят.

Кучетата си лаят, вече кой кмет не може да се справи с тях?

...СИГУРНО И БЮЛЕТИНИТЕ ТИП "КОСТИНБРОД" ВЕЧЕ СЕ ПРАВЯТ И САМО СЕ ЧАКА ДЕНЯ НА СЕИРА. Б.Б НАЛИ КАЗА" АЗ СЪМ ПРОСТ, ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ"... Е ЯВНО МНОГО ПРОСТИ СА НАПЪЛНИЛИ СТОЛИЦАТА. Я ДА НЕ СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ, АМИ СИ ГИ НАГЛАСЕТЕ КАКТО ВИ ХАРЕСВА, ПЪК НАС НИ ОСТАВЕТЕ ДА СИ СПЕСТИМ ХОДЕНЕТО ДО УРНИТЕ. АКО ИМАШЕ ДЕМОКРАЦИЯ ПОВЕЧЕ ОТ 2 МАНДАТА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИТО ЗА КМЕТ, НИТО ЗА МИНИСТЪР , НИТО ЗА ДЕПУТАТ, НИТО ЗА ДИРЕКТОР ДАЖЕ НА УЧИЛИЩЕ. ЕТО Я КОРУПЦИЯТА В ДЕЙСТВИЕ, ПЪК ОНАЯ КУКЛА ЩЕ ВНАСЯ ЗАКОН СРЕЩУ КОРУПЦИЯ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ АМИ ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И СЕ ВИЖТЕ. ТОВА СТЕ ВИЕ И СИЕ.

Костинброд си беше тъпня, ама червенугите ще влачат последствията дълги години. Щото сте неграмотни. А полиграфистите ви се смяха с глас. Още се чува.

Смеят Ви се и полиграфистите я... Де се е чуло и видяло макалатура(брак) да се опакова и адресира и тя да е в по-голямо количество от продукцията?...!!! Ех магнолиииииии... :::)))

А "АГЕТАЦИЯТА" е атестация за грамотност - в пълния смисъл на думата...

Много си. ....остър бе.Истински агЕтатор от 30-те години на дваЙсти век.За това за вас гласуват само комплексари с психични проблеми и цигани тарикати за някоя кинта.

През последните години София се развива по забележителен начин. Превърна се от село в европейски град. Фандъкова е най-добрия кмет от десетилетия насам. Младите, образованите и интелигентните ще гласуват за нея. Червените бабички да избират управител на Бузлуджа.

Младите да почетат, преди 25г. по същия начин отворковците агитираха. Празни приказки, да живее, да пребъде..... Нищо не сте научили, мисли на промити мозъци.

Неадекватен смотаняк, ти не подлежиш на развитие. Не правиш разлика между годините, реалностите и хората.

Това не е изненада, нито нещо ново. Фандъкова ще бъде избрана, защото е работлива и способна. В София живеят най-образованите и интелигентни българи и знаят за кого да гласуват.

Не ставай смешен с коментара, да може да е уна и работлива, но какво ще стане ако не е зад нея ГЕРБ? С името си, добрия PR и всичко което е направила, ако излезе сама няма да вземе повече от 4%.

Да разбирам ли, че който слага минус, смята Хандъкова за глупава?

Това са бълнувания на загубен, червен аутсайдер и недоказуеми твърдения. Сигурно няма да паднеш толкова ниско и да кажеш, че софиянци биха избрали червен кмет. Ама сушата, кишата и вятърът им пречат.

844 души дали представляват цяла София, а? Или пак ни манипулират да ни посочат за кого да гласуваме... или да не гласуваме, защото хем няма за кого, хем е все тая с купените гласове...

това в никакъв случай не може да се нарече представителна извадка следователно изводите са абсолютно изсмукани. Екологията не им е приоритет. Загиват стотици кестени и никой и пръста не си мърда. Качеството на ремонтите е плачевно.Всички комуникации се трошат (тръбите за полагане) и техническите не им пука. който после реши да сменя кабели ще си копае яко. Имаше едни срокове ,че всички ремонти на 15 септември в 18 часа ще са приключикли. Познайте от три пъти дали се случи и т.н. Нарушават се скиците с местата на контейнерите за боклук. Не бих гласувал за да продължава такова поведение спрямо живущите в София. Задръстванията се увеличиха. Улиците се ползват въпреки затруднения трафик за паркинги особено в раьона на ул. "Георги Софийски".

това са глупави селски лъжи. Дори не заслужават да се опонира.

Ти в София ли живееш, ако живееш сигурно не излизаш от апартамента си. И ми говори за лъжи.

Мда, връщат се времената, в които партията майка ще печели с 97,66 5 от гласовете.

Това е поръчана статистика в София Кадиев ще има доста повече

Дано, ама едва ли - беше казал някой. А аз и за двамата трудно ще гласувам.

Зомбирани сте.Гласувайте,гласувайте нищо че тя и с 1%гласували ще кмет на "прекрасна" София

Ей не мога да я понасям тази тъпа пача. Много и е тъжно за всичко, но нищо не прави. Дали пак ще се кандидатира с мотото "Ние с Бойко сме приятелчета, затова изберете мен". Но прост народ много миналия път я избра!?

За твое съжаление червеният боклук в София е крайно недостатъчен и върви към пълно изчезване.

В София простият народ е много малко и гласува за БСП.

Пътя на простия селяндур е послан с гербери

Хайде, още не е открита предизборната кампания и гербаджиите започнаха ! Йорданка Асенова Попова, по мъж Фандъкова, дъщеря на активен борец против фашизма и капитализма, е толкова кмет, колкото и Румяна Бъчварова вътрешен министър. С други думи кукли на конци. През 2011 год. госпожата с инфантилно-дебилската усмивка от снимката, бе НАЗНАЧЕНА за кметица от милицията на чичко Цветанов. Сега не знам какъв е механизмът за служебната победа. Все пак Боко трябва да се съобразява с коалиционните си партьори, поне до президентските избори.

Щом я избират, значи смятат, че е добър кмет. Не приличаш на софиянец, нито на нормален.