Коментари - ”Галъп”: 79% одобрение за първите 10 дни на Радев | Днес.dir.bg

”Галъп”: 79% одобрение за първите 10 дни на Радев

Висока оценка дават българите на първите 10 дни от встъпването в длъжност на президента Румен Радев, според данни от проучване на "Галъп интернешънъл”.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: 79% одобрение за първите 10 дни на Радев | Днес.dir.bg

Коментари

Гласувах за Радев, но чак пък да одобрявам. Правителство с НДСВ премиер, който ще замаскира престъпленията на ГЕРБ. Никакъв план за спиране на миграцията, а времето след един месец ще се затопли и вълната ще ни залее.

Абе дават висока оценка, ама не българите, а "Галъп интернешънъл! Оценката на българите ще излезе след време, както и за другите, дето много им се радвахме, Желю, Ваню, царчето и т.н.

"Обединените патриоти" са най-приеманият участник в следващата изпълнителна власт. ----------Ами обединените патриоти печелят, и правят коалиция с Воля на Марешки. И управляват. Без ГЕРБ и БСП. А Валери Симеонов министър-председател. Обединените патриоти и Воля на Марешки дано да е достатъчно за мнозинство. Ако не е, може някоя от по малките партии да ги подкрепи. Като Нова Република и др.

А дори и да не са на 1-во място, просто по проценти да са много близко до ГЕРБ и БСП и пак ще стане номера. Едни 20-22% на патриотите, Воля на Марешки едни 8% и Нова република 4% и ето го кабинета. Явно те ще управляват. Ни ГЕРБ ни БСП искат повече. Време е за промяна.

Галъп ли е,галош ли е, е платената агенция на БСП и е нормално и 1000000% одобрение да му дава!!!!! Оставете народа да си каже думата,стига с тези платени агенции!!!!

Ако умните и красивите са около 10%, кои са другите, които не го одобряват!?

Типично за необразован и прост народ да подкречя мурзишка фатмак, па бил той и генерал!

Гербавите си отиватееее

А психически болен мутант мутромилиционер?

79%,а вторите 10 дни - 99%.Всичко е като по "КАЛЪП"

лАЙНА

Това одобрение от членове на БСП ли е или от подлогите социолози дето не искат мажоритарен вот.

...Дали БСП ще спечелят с пълно мнозинство или с конституционно мнозинство ! Вероятно само с пълно ! А ГЕРБ ще повърнат много от Погълнатите Милиарди ! Сигуно е !

Къде е гербавата "майка" на Боко?

Обясниха как се постигат такива "резултати". А па на Кънчо и Андрей, барабар с червен Кольо не им вярвам, и Добър ден да кажат. Гледам да не свети Луната първо.

Споко бе герберчета сега ония кухия ще плати на ЕСТАТ и утре ще го върнат на първото място.Не се напъвайте толкова ще получите някой инфаркт и после няма на кого да се смеем.

Ако вземете да докарате одобрението до 137,28%, Путин и дебелото корейче ще изгризат макарите от завист.

Мрете бе мьрши от ГЕРБ!!! :) Само БСП!

Давайте по смело де,аз мислех че сте повече а вие сте били само трима,излагате се.

Оляхте се с натрапчивите опити всички да обичат Реймънд, пардон, Радев.

пропагандно и манипулативно проучване с цел да създаде впечатление че народът видите ли вече е готов отново да има бсп на власт. никога обаче. тоя фалшив галъп собственост на активни функционери на бсп да си гледа работата.

Предайте се, меки китки

ако се предадем още 100 години ще газите кал и ще носите валенки и ушанки. а мека китка е на баба ти внукът.

Колкото повече гербрските тролове ревът и пишат глупости по форумите толкова повече ме убеждават да не гласувам за ГЕРБ на предстоящите избори.Между другото мнението ми съвпада с това на моите приятели,познати и т.н. Така че,много ви благодаря тролчета,дерзайте.

Правихме изследването набързо, препускайки, в клубове на военните пенсионери - фатмаци и ЗКПЧ-та, сред пенсионирани ченгета от ДС, в клубовете по интереси и в партийните централи на де що има "патриоти" в България, както и сред пребиваващите в България руснаци, така че, резултатите са верни.

Видяхте ли ве? Това е най-добрия президент който сме имали. Нали ви казахме че той е човека който ще ни оправи.

...първите 10 дни... Хайде холан!!!

Тия от калъп ще искарат рейтинга на Радев, като този на бай тошо по времето на соца.

Тези проценти са намерени в 19-тата дупка на голф игрището на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Поставени са там, леко зарити, от генерал Решетников. Как се дават проценти за нищо неправене, не разбирам. Досега единствено назначи служебно правителство (хвани единия, че удари другия министър) и летя с онзи катун с пропелери до Брюксел. Ако вземе и да направи нещо, сигурно ще удари 169% одобрение.

...на Клепоухчо,бе другари-само,да не вземете съвсем,да го изтъркате от престараване!...

вие направихте с имиджа на Боко ли? 24% одобрение и 76%(??!!) неодобрение?

Този Клепоухчо,ще изпревари Путя,бе!

Във връзка с прогнозите, че на следващите избори ще спечели БСП на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад". :)) Тия проценти са толкова измислени. За да хване декиш "допитването" се сервира една истина, макар и преувеличена в % - Радев най- одобряван. И след това започват свободните съчинения. Ще поживеем, ще видим! Пак ще има изненади и пак никой няма да е загубил изборите ! България !? :))

и на президентските избори уж бяха измислени тия пусти проценти, а то ...58% на 35% , мдаааааа....!!

Аз съм гласувал за Радев. Времето ще покаже сгрешил ли съм. Нов човек в политиката - ДА! Но за БСП няма да гласувам НИКОГА. Дано да си разбрал защо. Аз помня и сполуки и промени и какво ли не още. На патологични лъжци и хамелеони НЕ вярвам!!!! И те така ......................!!!

Вярвам му на Кънчо от Галъп колкото и на Курнелия.

Пак са му развързали ръцете и лъже,та се къса!...

не подценяваи остатъците на хората от бкп и дс,бившите военни от времената на бкп подчинена и ръководена да служи на съветските другари!те имат пари да изкупят цяла българия(половината черноморие е почти руска собственост)!

ами ,ето кои са безспорните одобрители на сегашният български президент- нашите правилни хора,бивши военни от диктаторската репресивна армия от времената на бкп,партизани,борци против фашизъма и каиптализъма,бивши стопански кадри от соцвремената,милиционери,таксиджии,русофили,атакисти,други почти нe виждам!

като не си "одобрител" на сегашния президетн, айде при предишния!

тъп си по природа или си карал курсове за осъвършенстване?

Най-после българите избраха достоен политик, който ще изведе България от евроатлантическото дъно и ще подобри връзките с Русия

Още един спал цяла седмица се изказа неподготвен... познай що плюят приятелите ти путлеристи тука :)))

ЕХ ТИКВО ФАТМАШКА КОЙ ТИ ДАДЕ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С-2 милиона-ГЛАСА .А РЕФЕРЕНДУМА С ТОЛКОВА ГЛАСА НЕ БИЛ ВАЛИДЕН.ТИКВОЧ!!!!!!!!

Поредния който го заби на путлеристите и Путлерчо. А толкова му се натискаха. Толкова го хвалиха. А тя каква стана... путлеристите пак не проучили ситуацията и пак на дебели чеп седнали. :))))

Шутлер здрасти, как си ???

Най-добрият аргумент срещу демокрацията е петминутен разговор със средния избирател. Уинстън Чърчил Искам да кажа какво може да последва, ако комунистите си избират пряко ръководството в БСП. Просто ще закрият БСП, което е много хубаво. Средният избирател на БСП е такова тъпо животно, че свинарника веднага ше бъде самозатворен, ако си избира лидер директно.

Явно в последната минута ГЕРБ са заграбили бая пачки от държавата, като гледам колко тролове са пуснали да зобят!

РУМЕНЕ , КАТО ТИ ГЛЕДАМ КАБИНЕТА И СИ ВИКАМ "ДА ТИ СЕРА НА ГЛАВАТА" ....

ВСЕ СТАРИ ХХХВИ В ТОЯ КАБИНЕТ ОТ "Б" ГРУПАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА :))) ... ВМЕСТО САТЪР , ТИ ГО УДАРИ НА ЛИЗАНЕ БЕ РУМЕНЕ :))

Ей... ДЕТИНКА... кога се прибра бе сладур. Как е да се върнеш в България? харесва ли ти? Свикваш ли?

можеше и по скапани да сложи.Тези вече ги е сложил Герджиков.Толкова си може .

ТОЗИ ЖИВКОВОПОДОБЕН ИНДИВИД БЕШЕ ОБЯВЕН ЗА ПОЛИТИК НА ГОДИНАТА - А САМ ТОЙ ОЩЕ НЕ БЕШЕ СЕ ОСЪЗНАЛ КАТО ПОЛИТИК ТАКА СЕ ДЕЙСТВА В БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ВИДИ ТОЙ ПРЕЗИДЕНТСТВАНЕ ПРЕЗ КРЕВ МАКАРОН АКО КАНДИДАТ НА ГЕРБ БЕШЕ НЯКОЙ ДРУГ БИЛ СПЕСТИЛ ОТ САМОЛЕТ, А ЧЕ ГЕНЕНЕРАЛ ДЕСА ПОТРОШИ МАСА ПАРИ ДА ОБНОВЯВА ВИЛА КАЛИНА - НЕ Е ВАЖНО. КОЛКО СПЕСТИ ПЛЕВНАЛИЕВ КАТО ИЗОБЩО НЕ ПОЛЗВА ВИЛА И ОБСЛУЖВАНЕ НА ПЪРВА ДАМА.....

ЕЕ ама плевналиев си нямаше такава красавица като Десито на Радев, така, че за красиви жени като нея си струва да се харчат много пари!

твоя иди при предишния, явно сте си лика прилика...

Одобрението ми се вижда закономерно. В Брюксел не каза нищо за премахването на санкциите срещу Русия, не каза, че Крим е руски. НАТО е най-необходимия партньор за България, по неговите думи , преклони се пред жертвите на комунизма, потвърди приятелските ни отношения с Турция. Така мислим и поне 80% от българите. Какво му е странното?

Намерихте си нов да гохвалите с измислени допитвания, защото де факто още нищо не е направил реално и поплезно та да има такъв рейтин

Ама вие, герберчета жалки, отново ли търсите Мутрата да ви оножда и е.е, та така жлъчно виете срещу Генерала?! Свърши се с лизаческата ви пасмина! Няма вече кой да ви плаща "протестите" и "лигавите" постове!

НЕЩАТА СЕ ДВИЖАТ В ПРАВИЛНА ПОСОКА В БЪЛГАРИЯ: - БЕЙОВЕТЕ И ЧОРБАДЖИИТЕ СТАВАТ ПО-БОГАТИ - КУРВИТЕ И ОТ ДВАТА ПОЛА И БЕДНИТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ - А БЪЛГАРИТЕ ВСЕ ПО-МАЛОБРОЙНИ :)))

По-голяма напаст от кутките от посрано няма.

ЛЪЖА - ГОЛЯМА ЛЪЖА ТАКА С МАНИПУЛАЦИИ ДЕЙСТВАТ ДРУГАРИТЕ

Ти, герберастче, се връзвай на лъжите на Мутрата! Само внимавай да не стегнеш много връзката около врата си!

Досадният глупак си ти, Пейчев! ЗнаемЕ се от малки що за лизаческа стока си! Изпусна жена си, сега ще изпуснеш и "шлифера" на Буда; той вече се готви за Дубай при галевите! А ти тука духай чорбата и го духай на Генерала!

тааа "апсовете" не ти нахлуват, сам си ги инсталираш и разрешаваш, ама кой да ти каже кое какво е. Сигурно не знаеш нито как да ги ограничиш, нито как да ги премахнеш, можеш само да правиш тъпи сравнения и толкова

Когато нямаш това което искаш, одобряваш това което имаш.

Стефан Цанев: защото и Баязид Светкавицата султанът, който покорил Българското царство, си е наш човек, наполовина българин знам, че историците ще се изсмеят, но тъй се говори сред народа, понеже, както вече видяхме, цар Иван Шишман, за да си спаси кожата, даде насила сестра си Тамара за жена на турския султан Мурад( стр.476).

Не вярвам, честно! Поне 96% са. Като референдума в Крим.

така е номер на Путкин, действа задкулисно:)

тия вече прекаляват

А ако буташ колата , ще ти излезе пътуването без пари.

ехидността ти, но има едно понятие разход на 100 км.! Та ако искаш да минеш 100 км. ако натиснеш педалчето повече, разхода ще скочи на 10 л/100 км и ще стигнеш за един час със 100км/ч примерно...Ако "върнеш" крачето, разхода ще падне на 5л/100 км, но ще стигнеш за 2 часа със скорост 50 км/ч,примерно!Сега обясних ли ти го като за детската градина?

Стригал ли,си?!...

по-надолу репликите, от които разбрах, че шофьорите-завалии абсолютно нищо не разбират от разход на 100 км и кога той е по-висок/по-нисък и как зависи от скоростта!!е и един ще се състезава с мен по разход до Варна? Което идва да покаже само че е софиянец, а не че е умен!

Ти вярно нищо не си разбрал! Написах, че трябва да караш с 50 км/ч, без да я превишаваш. Ако не искаш от София, откъдето си поискаш! Съответно има и други условия, които не съм счел за нужно да напиша, но понеже си много разбирач, ще напиша само, че корите трябва да бъдат еднакви

МНОГО МАЛКО, ДЖУДЖЕТО В КРЕМЪЛ ИМА ПО-ВИСОК РЕЙТИНГ.

Това е моя президент.

И моя

И моя

И моя

И муя! Асан, така ли са пишиши ва или бъркам муя с ..уя

Коментари - ”Галъп”: 79% одобрение за първите 10 дни на Радев | Днес.dir.bg

”Галъп”: 79% одобрение за първите 10 дни на Радев

Висока оценка дават българите на първите 10 дни от встъпването в длъжност на президента Румен Радев, според данни от проучване на "Галъп интернешънъл”.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: 79% одобрение за първите 10 дни на Радев | Днес.dir.bg

Коментари

Гласувах за Радев, но чак пък да одобрявам. Правителство с НДСВ премиер, който ще замаскира престъпленията на ГЕРБ. Никакъв план за спиране на миграцията, а времето след един месец ще се затопли и вълната ще ни залее.

Абе дават висока оценка, ама не българите, а "Галъп интернешънъл! Оценката на българите ще излезе след време, както и за другите, дето много им се радвахме, Желю, Ваню, царчето и т.н.

"Обединените патриоти" са най-приеманият участник в следващата изпълнителна власт. ----------Ами обединените патриоти печелят, и правят коалиция с Воля на Марешки. И управляват. Без ГЕРБ и БСП. А Валери Симеонов министър-председател. Обединените патриоти и Воля на Марешки дано да е достатъчно за мнозинство. Ако не е, може някоя от по малките партии да ги подкрепи. Като Нова Република и др.

А дори и да не са на 1-во място, просто по проценти да са много близко до ГЕРБ и БСП и пак ще стане номера. Едни 20-22% на патриотите, Воля на Марешки едни 8% и Нова република 4% и ето го кабинета. Явно те ще управляват. Ни ГЕРБ ни БСП искат повече. Време е за промяна.

Галъп ли е,галош ли е, е платената агенция на БСП и е нормално и 1000000% одобрение да му дава!!!!! Оставете народа да си каже думата,стига с тези платени агенции!!!!

Ако умните и красивите са около 10%, кои са другите, които не го одобряват!?

Типично за необразован и прост народ да подкречя мурзишка фатмак, па бил той и генерал!

Гербавите си отиватееее

А психически болен мутант мутромилиционер?

79%,а вторите 10 дни - 99%.Всичко е като по "КАЛЪП"

лАЙНА

Това одобрение от членове на БСП ли е или от подлогите социолози дето не искат мажоритарен вот.

...Дали БСП ще спечелят с пълно мнозинство или с конституционно мнозинство ! Вероятно само с пълно ! А ГЕРБ ще повърнат много от Погълнатите Милиарди ! Сигуно е !

Къде е гербавата "майка" на Боко?

Обясниха как се постигат такива "резултати". А па на Кънчо и Андрей, барабар с червен Кольо не им вярвам, и Добър ден да кажат. Гледам да не свети Луната първо.

Споко бе герберчета сега ония кухия ще плати на ЕСТАТ и утре ще го върнат на първото място.Не се напъвайте толкова ще получите някой инфаркт и после няма на кого да се смеем.

Ако вземете да докарате одобрението до 137,28%, Путин и дебелото корейче ще изгризат макарите от завист.

Мрете бе мьрши от ГЕРБ!!! :) Само БСП!

Давайте по смело де,аз мислех че сте повече а вие сте били само трима,излагате се.

Оляхте се с натрапчивите опити всички да обичат Реймънд, пардон, Радев.

пропагандно и манипулативно проучване с цел да създаде впечатление че народът видите ли вече е готов отново да има бсп на власт. никога обаче. тоя фалшив галъп собственост на активни функционери на бсп да си гледа работата.

Предайте се, меки китки

ако се предадем още 100 години ще газите кал и ще носите валенки и ушанки. а мека китка е на баба ти внукът.

Колкото повече гербрските тролове ревът и пишат глупости по форумите толкова повече ме убеждават да не гласувам за ГЕРБ на предстоящите избори.Между другото мнението ми съвпада с това на моите приятели,познати и т.н. Така че,много ви благодаря тролчета,дерзайте.

Правихме изследването набързо, препускайки, в клубове на военните пенсионери - фатмаци и ЗКПЧ-та, сред пенсионирани ченгета от ДС, в клубовете по интереси и в партийните централи на де що има "патриоти" в България, както и сред пребиваващите в България руснаци, така че, резултатите са верни.

Видяхте ли ве? Това е най-добрия президент който сме имали. Нали ви казахме че той е човека който ще ни оправи.

...първите 10 дни... Хайде холан!!!

Тия от калъп ще искарат рейтинга на Радев, като този на бай тошо по времето на соца.

Тези проценти са намерени в 19-тата дупка на голф игрището на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Поставени са там, леко зарити, от генерал Решетников. Как се дават проценти за нищо неправене, не разбирам. Досега единствено назначи служебно правителство (хвани единия, че удари другия министър) и летя с онзи катун с пропелери до Брюксел. Ако вземе и да направи нещо, сигурно ще удари 169% одобрение.

...на Клепоухчо,бе другари-само,да не вземете съвсем,да го изтъркате от престараване!...

вие направихте с имиджа на Боко ли? 24% одобрение и 76%(??!!) неодобрение?

Този Клепоухчо,ще изпревари Путя,бе!

Във връзка с прогнозите, че на следващите избори ще спечели БСП на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад". :)) Тия проценти са толкова измислени. За да хване декиш "допитването" се сервира една истина, макар и преувеличена в % - Радев най- одобряван. И след това започват свободните съчинения. Ще поживеем, ще видим! Пак ще има изненади и пак никой няма да е загубил изборите ! България !? :))

и на президентските избори уж бяха измислени тия пусти проценти, а то ...58% на 35% , мдаааааа....!!

Аз съм гласувал за Радев. Времето ще покаже сгрешил ли съм. Нов човек в политиката - ДА! Но за БСП няма да гласувам НИКОГА. Дано да си разбрал защо. Аз помня и сполуки и промени и какво ли не още. На патологични лъжци и хамелеони НЕ вярвам!!!! И те така ......................!!!

Вярвам му на Кънчо от Галъп колкото и на Курнелия.

Пак са му развързали ръцете и лъже,та се къса!...

не подценяваи остатъците на хората от бкп и дс,бившите военни от времената на бкп подчинена и ръководена да служи на съветските другари!те имат пари да изкупят цяла българия(половината черноморие е почти руска собственост)!

ами ,ето кои са безспорните одобрители на сегашният български президент- нашите правилни хора,бивши военни от диктаторската репресивна армия от времената на бкп,партизани,борци против фашизъма и каиптализъма,бивши стопански кадри от соцвремената,милиционери,таксиджии,русофили,атакисти,други почти нe виждам!

като не си "одобрител" на сегашния президетн, айде при предишния!

тъп си по природа или си карал курсове за осъвършенстване?

Най-после българите избраха достоен политик, който ще изведе България от евроатлантическото дъно и ще подобри връзките с Русия

Още един спал цяла седмица се изказа неподготвен... познай що плюят приятелите ти путлеристи тука :)))

ЕХ ТИКВО ФАТМАШКА КОЙ ТИ ДАДЕ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С-2 милиона-ГЛАСА .А РЕФЕРЕНДУМА С ТОЛКОВА ГЛАСА НЕ БИЛ ВАЛИДЕН.ТИКВОЧ!!!!!!!!

Поредния който го заби на путлеристите и Путлерчо. А толкова му се натискаха. Толкова го хвалиха. А тя каква стана... путлеристите пак не проучили ситуацията и пак на дебели чеп седнали. :))))

Шутлер здрасти, как си ???

Най-добрият аргумент срещу демокрацията е петминутен разговор със средния избирател. Уинстън Чърчил Искам да кажа какво може да последва, ако комунистите си избират пряко ръководството в БСП. Просто ще закрият БСП, което е много хубаво. Средният избирател на БСП е такова тъпо животно, че свинарника веднага ше бъде самозатворен, ако си избира лидер директно.

Явно в последната минута ГЕРБ са заграбили бая пачки от държавата, като гледам колко тролове са пуснали да зобят!

РУМЕНЕ , КАТО ТИ ГЛЕДАМ КАБИНЕТА И СИ ВИКАМ "ДА ТИ СЕРА НА ГЛАВАТА" ....

ВСЕ СТАРИ ХХХВИ В ТОЯ КАБИНЕТ ОТ "Б" ГРУПАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА :))) ... ВМЕСТО САТЪР , ТИ ГО УДАРИ НА ЛИЗАНЕ БЕ РУМЕНЕ :))

Ей... ДЕТИНКА... кога се прибра бе сладур. Как е да се върнеш в България? харесва ли ти? Свикваш ли?

можеше и по скапани да сложи.Тези вече ги е сложил Герджиков.Толкова си може .

ТОЗИ ЖИВКОВОПОДОБЕН ИНДИВИД БЕШЕ ОБЯВЕН ЗА ПОЛИТИК НА ГОДИНАТА - А САМ ТОЙ ОЩЕ НЕ БЕШЕ СЕ ОСЪЗНАЛ КАТО ПОЛИТИК ТАКА СЕ ДЕЙСТВА В БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ВИДИ ТОЙ ПРЕЗИДЕНТСТВАНЕ ПРЕЗ КРЕВ МАКАРОН АКО КАНДИДАТ НА ГЕРБ БЕШЕ НЯКОЙ ДРУГ БИЛ СПЕСТИЛ ОТ САМОЛЕТ, А ЧЕ ГЕНЕНЕРАЛ ДЕСА ПОТРОШИ МАСА ПАРИ ДА ОБНОВЯВА ВИЛА КАЛИНА - НЕ Е ВАЖНО. КОЛКО СПЕСТИ ПЛЕВНАЛИЕВ КАТО ИЗОБЩО НЕ ПОЛЗВА ВИЛА И ОБСЛУЖВАНЕ НА ПЪРВА ДАМА.....

ЕЕ ама плевналиев си нямаше такава красавица като Десито на Радев, така, че за красиви жени като нея си струва да се харчат много пари!

твоя иди при предишния, явно сте си лика прилика...

Одобрението ми се вижда закономерно. В Брюксел не каза нищо за премахването на санкциите срещу Русия, не каза, че Крим е руски. НАТО е най-необходимия партньор за България, по неговите думи , преклони се пред жертвите на комунизма, потвърди приятелските ни отношения с Турция. Така мислим и поне 80% от българите. Какво му е странното?

Намерихте си нов да гохвалите с измислени допитвания, защото де факто още нищо не е направил реално и поплезно та да има такъв рейтин

Ама вие, герберчета жалки, отново ли търсите Мутрата да ви оножда и е.е, та така жлъчно виете срещу Генерала?! Свърши се с лизаческата ви пасмина! Няма вече кой да ви плаща "протестите" и "лигавите" постове!

НЕЩАТА СЕ ДВИЖАТ В ПРАВИЛНА ПОСОКА В БЪЛГАРИЯ: - БЕЙОВЕТЕ И ЧОРБАДЖИИТЕ СТАВАТ ПО-БОГАТИ - КУРВИТЕ И ОТ ДВАТА ПОЛА И БЕДНИТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ - А БЪЛГАРИТЕ ВСЕ ПО-МАЛОБРОЙНИ :)))

По-голяма напаст от кутките от посрано няма.

ЛЪЖА - ГОЛЯМА ЛЪЖА ТАКА С МАНИПУЛАЦИИ ДЕЙСТВАТ ДРУГАРИТЕ

Ти, герберастче, се връзвай на лъжите на Мутрата! Само внимавай да не стегнеш много връзката около врата си!

Досадният глупак си ти, Пейчев! ЗнаемЕ се от малки що за лизаческа стока си! Изпусна жена си, сега ще изпуснеш и "шлифера" на Буда; той вече се готви за Дубай при галевите! А ти тука духай чорбата и го духай на Генерала!

тааа "апсовете" не ти нахлуват, сам си ги инсталираш и разрешаваш, ама кой да ти каже кое какво е. Сигурно не знаеш нито как да ги ограничиш, нито как да ги премахнеш, можеш само да правиш тъпи сравнения и толкова

Когато нямаш това което искаш, одобряваш това което имаш.

Стефан Цанев: защото и Баязид Светкавицата султанът, който покорил Българското царство, си е наш човек, наполовина българин знам, че историците ще се изсмеят, но тъй се говори сред народа, понеже, както вече видяхме, цар Иван Шишман, за да си спаси кожата, даде насила сестра си Тамара за жена на турския султан Мурад( стр.476).

Не вярвам, честно! Поне 96% са. Като референдума в Крим.

така е номер на Путкин, действа задкулисно:)

тия вече прекаляват

А ако буташ колата , ще ти излезе пътуването без пари.

ехидността ти, но има едно понятие разход на 100 км.! Та ако искаш да минеш 100 км. ако натиснеш педалчето повече, разхода ще скочи на 10 л/100 км и ще стигнеш за един час със 100км/ч примерно...Ако "върнеш" крачето, разхода ще падне на 5л/100 км, но ще стигнеш за 2 часа със скорост 50 км/ч,примерно!Сега обясних ли ти го като за детската градина?

Стригал ли,си?!...

по-надолу репликите, от които разбрах, че шофьорите-завалии абсолютно нищо не разбират от разход на 100 км и кога той е по-висок/по-нисък и как зависи от скоростта!!е и един ще се състезава с мен по разход до Варна? Което идва да покаже само че е софиянец, а не че е умен!

Ти вярно нищо не си разбрал! Написах, че трябва да караш с 50 км/ч, без да я превишаваш. Ако не искаш от София, откъдето си поискаш! Съответно има и други условия, които не съм счел за нужно да напиша, но понеже си много разбирач, ще напиша само, че корите трябва да бъдат еднакви

МНОГО МАЛКО, ДЖУДЖЕТО В КРЕМЪЛ ИМА ПО-ВИСОК РЕЙТИНГ.

Това е моя президент.

И моя

И моя

И моя

И муя! Асан, така ли са пишиши ва или бъркам муя с ..уя