17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия мърши зако протестират? Да станат бедняци като у Детройт ли?

да емигрира на Запад. Не го направиха и сега ще лежат ефективно в китайските затвори. Вярвам на Джаки Чан - истински хонгконгски гражданин.

Въпрос: За какво протестират? Отговор: Да не карат престъпници в китайски затвори, както е гласен закон. Въпрос: Защо протестират? Отговор: Защото били разни от престъпни банди и ги е страх да ги вкарат в затвора. Един вид протестира организираната престъпнист. Въпрос: Какво общо има това с демокрацията? Отговор: Нищо! Въпрос: Защо запада го нарича "демократични протести"? Отговор: Пропаганда! Редовно изкривяват истината, според изгодата и моментната политика.

Криси , такава боза с косми не бях чел скоро!

Протестиращите са не в Китай, а в Хонгконг. Дори и там повечето хора не искат тези протести, защото им бъркат в джоба. Статията е смешна пропаганда, която има обратен ефект. Вдигнете малко нивото. Ако не можете, поискайте помощ от професионалисти :) Естествено, ще трябва да платите $$$ !

Да де, ама: 1. Хонгконг е част от Китай - вярно, с особен статут, но не е единствен в Китай. 2. Тези преписват статиите от "правилните" медии, та дори и малко ги пооправят - спестяват ни неща като развяваните от групи маскирани протестанти американски знамена, които пеят химна на САЩ, как демонстранти пребиват журналисти, които само снимат ставащото... Напр. ако погледнеш "АВС", всяка статия за Хонгконг започва така: "Продължават масовите протести за демокрация в Хонгконг..." Така че нашите просто преписват и като поо-режат това - онова без да се замислят особено и като добавиш некадърния Гугъл-преводач, който очвидно ползват и става смешно.

:) Забавна статия. Противоречията в нея, ниското ниво на пропагандата са показателни - под сянката на "зеления долар" тъпотата в журнализма процъфтява.

Под cянкaтa нa фaлирaлaтa копейкa.

Интересно как китайци бойкотират филм чрез забранени в Китай платформи? Изглежда това са китайци извън Китай.

Ти как мислиш?

крепи пропагандата си на тези които не мислят-)

E, как разбрахте че китайците са против като,както твърдите, бойкотиащите мрежи са забранени в Китай?!

Колко е хубаво да ти дават амеркнски долари, готов си на всичко за тях, дори да забравиш коя си.