Коментари - Протест срещу главния прокурор пред Съдебната палата | Днес.dir.bg

Протест срещу главния прокурор пред Съдебната палата

Протестиращи срещу главния прокурор Сотир Цацаров блокираха движението пред Съдебната палата. На метри от тях имаше и контрапротест.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу главния прокурор пред Съдебната палата | Днес.dir.bg

Коментари

С това правителство което не прие антикорупционни закони срещу политици и министри,кметове,като редното е за целия преход назад и занапред,съзнателно се разсея,което забрани обявяването на банковите кредити и депозити на политици и правителство,да чакаш нещо да се случи нещо,едва ли!Сега реши да си измиват ръцете с прокуратурата,да я лашкат напред назад!Проблема е с корупцията на властта,да гарантира независимостта на съдебната власт,но как ще стане ,ако няма воля!За лустрация също ,било късно,било мъстно,а един куп кадри на службите са депутати и лидери на партии!И какво да чакаме?Отделно от това една малка група едри земевладелци и една също малка група едри индустриалци богатеят, средна класа липсва ,само бедни работещи и милион мигранти!

пак докараха орки и роми на контрапротеста . евала за по 20 лв защитават Цацата и Пеевски

Костов е един от главните отговорници за грабежа на България защото: 1.Извърши БЕЗУМНА масова приватизация облагодетелстваща обръчи от фирми на ДС и негови близки. За спарвка: Кремиковци, Бг Балкан, кражбата на животозастрахователните дружества. 2. Е циганин с лилави венци и всеки ,който безплатно вика за него има психично разстройство 3.Уби синята идея и положи червения килим за още 10 години управление на ДС. 4. Защото безнаказано си прибра украдените пари чрез шанаджийски сделки от КТБ, 100 000 евра които всеки данъкоплатец му плати!

Двете крила на мафията в България протестирали до Съдебна палата, ега ти държавата...

седерастки платени безделници! Тая система треее се смени из основи мазни, платени даскали от СУ, адвокатчета, продажни съдии и прокурори! Велико народно събрание без тая пасмина и нови закони!

Контрапротестиращите били с плакат "Иван Костов - Гробар" - няма такива смешници, толкова очевадно манипулирани и платени, че просто не е истина. Тоя Иван Костов, еййй, сънувате го глупаци, как са ви промили мозъците, просто не е истина, ако само той беше злия в нашата страна, щяхме да цъфтим и връзваме в момента, щяхме да сме наистина много напред. Как тъпите им мозъчета не схванаха, че никой от управляващите не струва - никой, нито един, че тия, чиито интереси в момента обслужват, контрапротестирайки, всъщност ги изполват и са им платили жълти стотинки, колкото за половин закуска, за да ходят и да се излагат, пазейки гъ.а на някой крадец. Били срещу реформите, пък другите били за реформите. Честно да си призная има само една реформа, според мен и тя е всички тия: в съда, в парламента и в още няколко институции - вън от там и право в затвора, всичко останало е пълна глупост, а идиотите, които защитават, който и да е от управляващите в момента, не правят услуга на България и на себе си, напротив, правят услуга единствено на този, който ги е пратил да го защитават. Глупаци. По-скоро съм с тези, които искат да изгонят някого, защото така или иначе всички са за гонене.

Разбира се не само Костов е "злият"... но той е един от най-злите и определено носи огромна вина за разрухата в България.

НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ТЪЙ КАТО МАФИЯТА В БГ Е УТВЪРДЕНА СЪС ЗАКОН.

В един сайт, името на който е синоним на далавера, тъмна сделка и т.н. има списък на по-отявлените участници в протеста и информация за местореализацията им (източниците на доходи). Прочитайки го, човек може да си направи и сам извода кой плаща за поредната изява на "Простестна мрежа".

къде си вярна ти любов народна къде пламтиш ти искро лщбородна на млаите във сърцата ти буен огън запали да пометат и изхвърлвт на боклука вси протестори,бандити и платени еничари номенклатурна издънка та нацията и държавата спасете.

къде си вярна ти любов народна къде пламтиш ти искро лщбородна на млаите във сърцата ти буен огън запали да пометат и изхвърлвт на боклука вси протестори,бандити и платени еничари номенклатурна издънка та нацията и държавата спасете.

А какво мислят тези извън София?Тях някой някога ще ги попита ли?Ами те работят ,за да хранят тези протестъри!

Защо, те сами не могаг ли да си кажат, малки ли са, глупави ли са, не могат да блокират главен път е да бъдат чути ли ..... могат, ама са овце, точно, като вас, затова и си трайкат, а на вас добре са ви платили.

Костинброд-Бареков-Цацаров! ИЗБОРЕН КОДЕКС! /действащ тогава/ Чл. 133.(5) Не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден. Чл. 134.(5) Забранява се използването на агитационни материали, които застрашават живота и здравето ..., както и на материали, които накърняват добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите.

А използването на фалшиви бюлетини допуска ли се?

Използването на фалшиви бюлетини също не се допуска! Оказа се, че фалшиви бюлетини не са използвани.

Драги, никой не си играе да подправя избори с бюлетини в предизборната нощ. Това си беше един фарс за наивници. Далаверата се прави директно с проколите от комисиите. И това не може да се хване.

Цацаров ли отне кинтите от трезорите на КТБ или една друга с квадратно лого и патриотични реклами? Цацаров ли правеше отвличанията и скандалите с тока, парното и водата? Цацаров ли беше този, който опита да събори валутния борд? Всичко това е отмъщение на руснаците заради опропастената КТБ, която провеждаше руската политика в България. Що не търсят сметка от Цветан Василев и Пеевски и цялата политическа класа, която цоцаше от КТБ? Искров и Цацаров били виновни, а крадците не! Айде бе!

Ти сериозно ли? И как една банка може да провежда американска, гръцка, турска или пък даже и руска политика у нас. Какъв е механизма и дай примери.

Цацаров още с заемане на длъжността гл. прокурор се зае да изпълнява политически поръчки и до настоящият момент не е спрял. Този човек няма място в прокуратурата и съдебната система въобще, а заема такава длъжност. Да върви в някой дебелариум (заедно с Пеевски), поне на външен вид да изглежда по-човешки. На последък, случайно или не държавата се управлява от шопари!!!

Оставката на Цацаров и полуреформата на така наречената ни съдебна система на пръв поглед няма да променят нищо съществено, но ще разтърсят недосегаемостта на безскруполната пасмина. От този прецедент ще им стане навик да отстъпват .....

Мулатчетата разтърсват ли те още?

Някакви възражения? Не става ясно, дали мислиш, просто се заяждаш, значи не мислиш, а следваш пътя на паричките, които ти казват да слагаш минусчета и да се заяждаш - очевадно.

Не е ли редно дебелия и "добродушен" мъж да се самосезира от написаното и изпратено от Цецо Мустака ??? Надали, топката е в тяхната градина !

ЕЙ РАЗГЕЛЕ .. ОТКОГА ХОРАТА СЕ ПИТАТ КЪДЕ СА ПРОТЕСТЪРИТЕ .... А ТЕ СПЯЛИ В КОЧИНАТА НА БОЙКУ МУТРАТА И ЧАК ДНЕСКА ГИ ПУСНАЛ :))

Протестите СРЕЩУ Промените в Съда, са от хора като Иванчо Шатката, Живко Подметката и разни КОРУМПИРАНИ Съдии, които са ги пуснали от Затвора тия. Много от сегашните Съдии са за Затвора. Тия пуснаха от затвора Мутри убийци като - Маргините, Братя Галеви, Кела, Брендо. Заради тия КОРУМПИРАНИ Съдии се живее зле в България. Почти всички дела в момента са поръчкови и платени.

И още един въпрос към сериозния форумец Schilo според тебе коя партия е по-сериозна : БСП или Атака ?

Пеевски, Василев, Доган, Бареков, Сидеров... Тези сите не са сериозни въпроси според тебе.... Добре айде нещо по-сериозно. Одобряваш ли завладяването на крим ?

Шило

Бягай, лягай. Утре ще ти дадат новите опорни точки. Губиш позиции и опорочаваш мнението си.

Какви опорни точки ? аз какво съм казал изобщо. Само се интересувам от твоето мнение по някои важни международни въпроси ?

Добре Schilo , като не искаш да си говорим за пеевски и василев тогава кажи поне според теба : Кой е по-добър политик. Сидеров или Бареков ?

Шило

Виж, ако имаш претенции, че си сериозен форумец, задавай сериозни въпроси. На глупости не чакай отговори.

Шило

Изчерпа ли се, та тръгна да поснавяш минуси? Лягай си, късно е. Аз имам още малко работа, с оглед на часови разлики.

Е сега Schilo нямаш ли гражданско мнение. Четеш новини, коментираш ги... Как коментираш новините ако нямаш свое мнение ? Кой от двамата според тебе е лошия ? Василев или Пеевски ?

Шило

Май съвсем се изчерпа. Я прочети пак заглавието и се върни по темата.

Доста си е свързана темата. Отговори де при враждата пеевски - КТБ кой от двамата подкрепи тогава ?

Абе Schilo когато КТБ и ДПС се разведоха ти на кой симпатизираше. Сега ще кажеш на никой, ама сравни ги. Кой от двамата : Пеевски и Цветан Василев е по-добър човек според теб ???

Шило

Защо трябва да симпатизирам на хора, с които нямам нищо общо? Не съм политик за да дърпам чергата към Пеевски, не съм и с влог над 130 000 за да симпатизирам на Василев за високите лихви. Защо трябва някой от тях да ми е симпатичен?

Защото това е горивото ужно за да се пище тук. Не ни обещавайте, че сте на перпетуум мобиле или на фотосинтеза.

въпросът е , кой е по-долен , а не кой по-добър !!! тези , които трябва да платят за поразиите на тия двамата са премиера и гл . прокурор !!!

"Платена мрежа" и "Реаниматорският боклук" са дупе и гащи. Техният недоносен адвокат и посредствен соросоид Христаки, и чеп за зеле не става, но трябва да се поддържа до дупка. А дали е добър или лош Цацаров, друг ще каже. Лумпените да си гледат НПО-тата и да си кастрират кучетата. Толкова могат, за толкова са учили.

Прав е че нищо няма да се промени и не е прав защото си спестява да ни каже, че никоя "реформа" няма да промени нищо, преди да се случат дълбоки декомунизация и лустрация.

Шило

Какво се разбира под "декомунизация"? Интересно мнение, да го обсъдим?! Като идеология, или като стил?

Нека де е като пример. Как ви се струват 68те чешки лустрационни закона?

Кого ще лустрираш бе, Каишков? Бастуна на прадедо ти ли?

Необразованите идиоти с предмство.

Schilo обаче е единствения интелигентен путински трол. Винаги говори културно и без да се заяжда. Доброто ченге в схемата.....

Шило

Въпрос на стил! И обосновка. Дали съм путинист е друга тема, но благодаря за признанието! Та, как предлаганата "съдебна реформа" ще подобри съдопроизводството? Така де, да се върнем на темата. Без заяждане, без тролене, просто на ниво обмен на мнения?

Както казах няколко пъти не мисля че постъпваш умно като пишеш в защита на ДПС от същия профил от който пишеш в защита на путин и атака......

Значи според атакистите съдебната система е перфектна и не трябва да се променя. Трябва да си стои каквато е сега и да пуска престъпниците.

Точно сега, някои атаксити са клиенти на тази съдебна система и считат, че е от полза да се подмажат.

Не очаквайте от мен да подавам оставка. Има един куп поръчки на Делян Пеевски, които трябва да бъдат изпълнени. Поел съм ангажимент пред този млад мъж с корпулентна фигура мафията да управлява България. Така че, повтарям, хипотезата за оставката ми е невалидна - Делян Пеевски очаква от мен още много работа!

Изберете си страна с добро правосъдие. Внесете си от там или главен прокурор или съдии, за да ви потръгнат работите, а защо не и вносен ВСС. Другите запалянковци пък да си изберат страна с правилно портестиращи и да си внесат от там портестъри, след като местните са негодни според тях.

Шило

Защо трябва да се внася? Имаме достатъчно кадърни хора, трябва ни по-адекватно законодателство. Тук всичко се обръща към наказателното право и процес, а колко са били в Административните съдилища? А колко са били страна по облигационни спорове, по спорове за вещни права. Колко са били страна в дела по несъстоятелност? Толкова много законодателни неуредици има за ежедневното правоприлагане, че... Ама проблема е Цацаров....Тъпотия.

Ах, може би говорите за бнаката кадри на БСП или Атака?

Абе първо имаше сидеров, после имаше бареков, после мишо шамара. По едно време една лелка бесепарка водеше контрапротестите. Та питам се що този контрапротест в защита на ЦАЦАРАТУРАТА няма водещо лице, някой известен ? Заради санкциите срещу русия нямате кинти за известна муцуна може би ?

Шило

Друго си е платените водачи Генов, Цонева и оня търговец на презервативи...

А на теб кой ти плаща ? Путин или Доган ?

Протестна мрежа трябва да бъде забранена. Цацаров не може да си подава оставката заради група лумпени, финансирани отвън.

Цацаров е по-чист от Майка Тереза. Той не е виновен за нищо. Той е българския Далай Лама.

Шило

Сигурно не е, ама ако го смениш, какво ще промениш? А с това изречение стана ясно и искането на протеста- не съдебна реформа, а смяна на Цацаров.

Ми той може да е убил 1000 пеленачета, ама не е работа на лумпените да го свалят. Има си законова процедура за това.

Волене взимай пластмасовата си маса и тичай в защита на кукловодите си пеевски и цацаров !

още един олигофрен изпуснат от лечебното заведение!

Много моля, поне един, който е прочел открай до край пдф файловете от страницата на Министерство на правосъдието за актуализираните намерения за реформи да ми посочи с какво точно ще подобрят работата на съдебната власт и да направи сравнение с действащите текстове от ЗСВ, НПК, ГПК, ЗМВР. Понеже в момента масовата истерия не е нищо повече от борба на Алфа мъжкия и здрав разум липсва, смятам за безпредметно да ви убеждавам, че няма нито една партия, която да прогласява адекватна справедлива кауза по отношение на съдебната власт. Потресен съм , както от негодността на БСП, така и от негодността на Реформаторите и ГЕРБ. Но ако има нещо още по- скандално това е позицията на Г.Колев като председател на ВАС. Позицията на ВАС е апотеоз на юридическата неграмотност! Моника Маковей- оплюта от действащ министър и цялата гама за изгонване, каза истината: ПРОСТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРИЛАГАТЕ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС! В България нарочно не се прилага закона и се уреждат хора по интереси. В Румъния премиерът подаде оставка, а тук хулят хората, които казват истината. Изгонете всичките тези политици и ги сменете изцяло с други хора и постепенно нещата ще потръгнат.

Шило

За това рева и аз. С нищо няма да се промени ситуацията. Ще се променят само хората. Важен е не само НПК, а и ГПК, АПК, ДОПК. Тръгни да водиш дело за несъстоятелност, ще видиш какво чудо е. И съда не е виновен, просто се движи по наложените му правила.

Троловете атакисти дето пишат тук се опитват да ни убедят, че прокуратурата не била подчинена на ДПС. Абе аз да не съм малоумен бе ? Помним костинбродската афера на цацаров, помним атака срещи КТБ която беше по поръчка на пеевски. И за бабите е ясно, че съда работи за доган. Само съм малко изненадан, че тези дето рекламират русия и путин като Schilo сега защитават Цацаров, Доган и Пеевски. Явно е прав Осман Октай дето каза в едно интервю че ДПС е създадено от държавна сигурност за да държи помаците да не идат в лебералните партии........

Шило

На теб Цацаров и аз ли сме ти проблема? Не съм на неговата висота, по-скромен съм. Обясни, обаче, като го смениш, какво ще се промени и най-вече пътищата, по които ще се промени! Иначе си на ниво заядлив трол, тъй като няма аргументи.

Гледах една "национална" телевизия и си "умрех от смех"! Заглавието беше, че "хиляди" протестират срещу Цацаров, а репортерката уточняваше, че 300 човека се събрали пред Съдебната палата. Не че Цацата е цвете, ама платените, жалки, отреплести "соросоидчета" са още по- отвратителни и немощни!

Шило

Цацаров не е проблемът, защото дори да се приемат тези промени, той пак ще си остане главен прокурор. Специално мен за прокуратурата ме притеснява особено много един момент-състава на прокурорската колегия във ВСС. 5 от професионалната квота и 6 , повтарям 6, от квотата на НС. Т.е. 5 професионалиста, срещу 6 от политиците! Е, какво стана с независимостта на властите? С независимостта на прокуратурата? Ама "Кой не скача е депесар, рубладжия и т.н." За това казвам, протестът е на хора, които не знаят защо са там. Защото иначе биха се срамували.

Как ще си позволаваш такива игрички..това е действие на недостоен човек

Гледам, гледам един го нема ..... Близнашки ще да е!!!!

Путлеристко-депесарската мафия нещо няма бюджет вече а ? Само 20 на контра протеста на контра българите :-)

Ама па СОРОСИТЕ бая назобени .....

Отворете профила на Schilo, разгледайте коментарите. После се замислете защо трол атакист - русофил защитава цацаратурата на пеевски и доган. Лъжите ви лъснаха най-сетне.

Шило

Обори ми тезата с факти, с конкретика. Аз също съм за съдебна реформа, но по начин, който ще удовлетвори обикновенния човек. А ти си си чиста проба трол, защото нито разбираш проблемите, нито знаеш за какво иде реч, но сляпо защитаваш небивалици. Не Цацаров е проблемът на протестърите, а това, че не е техен човек. Аз имам интерес от бърз и справедлив процес, но това няма как да стане с предлаганото. Е, как да кажа "Браво!" тогава?

Шило

Отговори ми и на следният въпрос: Дори да бъдат сменени, те по кои закони ще работят? На улицата? На протестна мрежа, или на сега съществуващите?

"Престъпна мрежа" КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!! Е то добре за ЦАЦАРОВ, ама па точно от лумпените на платената ГАРГАМЕЛСКА ПРЕСТЪПНА МРЕЖА ... не върви.... неморално е КРАДЕЦА ДА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!!!

Атака, Бареков, контрапротеста на шамара и защитниците на цацаров все с едни и същи плакати :D

Шило

На протеста други ли бяха?

Ти си съвършенното доказателство за факта че ДПС е путлеристка партия. По цял ден защитаваш путлер, а сега си седнал да браниш прокуратурата на Доган.

Събрали се шепа платени викачи да протестират срещу Цацаров. Не могат да стъпят на малкия пръст на Главния

лустрация и пълна съдебна реформа веднага!!! вън от властта послушковците на дс, путин и доган! съдебната власт е наù-големият препъни-камък пред нормализирането на тази изстрадала страна!

Шило

Завърши право, кандидаствай за магистрат, започни работа там и променяй системата отвътре. Защо чакаш някой друг да свърши тази работа?

Шило

Протестърите, искам някой от вас да ми обясни, как тази реформа ще се отрази на по-качественото съдопроизводство, на достъп до съд, сроковете? Как ще облекчи формализма на процесуалните закони? С какво ще допринесе до справедлив процес? Ей така, конкретно, не с изрази "Главния ще се отчита пред НС", "Инспектората на ВСС ще дири отговорност".

разбрахме защо е имало Септемврийско въстание, защо след 9.9.1944г. са избивани хора, защо са направени лагерите в Скравена, Слънчев бряг и Белене. Крайно време е да има възмездие и предателите на Родината ни да си получат заслуженото.

Всички тези изроди, които са вършели тези неща, наистина трябва да бъдат изметени от страната. По долно нещо от комунист няма.

Шило

Добре де, след като всички вече знаят кой стои зад тази мрежа, защо се правят на независими, а и кое им дава право да бъдат единствената правдива инстанция? Хора, които не знаят какво е то процес, материален закон, как функционира съдебната власт, да дават акъл как да се променя уж за по-добро е жалко.

А ти какво очакваш от оскотен и полуграмотен народ, който има поговорка: "Преклонена главица сабя не сече !"

Шило

Май всичко друго, но не единен народ. И после сме нямали робска психика...

САЩ с платили на соросите ,за да протестират против, но кой плати на контрапротестърите да протестират за Цацаров? ДПС, Пеевски, самия Цацаров?! Баси Цирка. БГ я убиха глутница диви кучета разделена на няколко банди. Тъпия народ до кога ще гледа Цирк?! Вече усеща пряко ефекта от равнодушието.

Ако две наши партии плащат двата протеста става някак, но ако ИД плаща протест е зле, ако САЩ плаща протест е нещо страшно. Направете изводи от Украйна, Либия, Сирия, Йордания...

Вие за малоумни ли ги имате американците, за да плащат? Малоумни са тези, които виждат в каква кочина се намираме, а когато им кажат какъв им е проблема, по някаква необяснима логика, се имат за нещо.

Само ни се прави един цирк, че и политиците с цялото си нахалство искат и да мълчим. Някой от тък знае ли колко рекет прибира Сотир Цацаров покрай това да поддържа обвинениеята срещу КТБ, като подкупите му с еброят от Делян Пеевски...... говорим за приблизителн милион на месец.... ей нагли политици, вие нямате срам и мярка какво ще ми говорите глупости, че ще се промените..... ние вече почти 26години все чакаме уж нещата да се променят мирно и кротко, но само мирно и кротко ни крадат- нищо друго!

Шило

Ти ли носиш куфара? Познаваиш ли човекът, който го носи? Знаеш ли светките, по които се превеждат парите? Или просто се изсипваш тук?

Коментари - Протест срещу главния прокурор пред Съдебната палата | Днес.dir.bg

Протест срещу главния прокурор пред Съдебната палата

Протестиращи срещу главния прокурор Сотир Цацаров блокираха движението пред Съдебната палата. На метри от тях имаше и контрапротест.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу главния прокурор пред Съдебната палата | Днес.dir.bg

Коментари

С това правителство което не прие антикорупционни закони срещу политици и министри,кметове,като редното е за целия преход назад и занапред,съзнателно се разсея,което забрани обявяването на банковите кредити и депозити на политици и правителство,да чакаш нещо да се случи нещо,едва ли!Сега реши да си измиват ръцете с прокуратурата,да я лашкат напред назад!Проблема е с корупцията на властта,да гарантира независимостта на съдебната власт,но как ще стане ,ако няма воля!За лустрация също ,било късно,било мъстно,а един куп кадри на службите са депутати и лидери на партии!И какво да чакаме?Отделно от това една малка група едри земевладелци и една също малка група едри индустриалци богатеят, средна класа липсва ,само бедни работещи и милион мигранти!

пак докараха орки и роми на контрапротеста . евала за по 20 лв защитават Цацата и Пеевски

Костов е един от главните отговорници за грабежа на България защото: 1.Извърши БЕЗУМНА масова приватизация облагодетелстваща обръчи от фирми на ДС и негови близки. За спарвка: Кремиковци, Бг Балкан, кражбата на животозастрахователните дружества. 2. Е циганин с лилави венци и всеки ,който безплатно вика за него има психично разстройство 3.Уби синята идея и положи червения килим за още 10 години управление на ДС. 4. Защото безнаказано си прибра украдените пари чрез шанаджийски сделки от КТБ, 100 000 евра които всеки данъкоплатец му плати!

Двете крила на мафията в България протестирали до Съдебна палата, ега ти държавата...

седерастки платени безделници! Тая система треее се смени из основи мазни, платени даскали от СУ, адвокатчета, продажни съдии и прокурори! Велико народно събрание без тая пасмина и нови закони!

Контрапротестиращите били с плакат "Иван Костов - Гробар" - няма такива смешници, толкова очевадно манипулирани и платени, че просто не е истина. Тоя Иван Костов, еййй, сънувате го глупаци, как са ви промили мозъците, просто не е истина, ако само той беше злия в нашата страна, щяхме да цъфтим и връзваме в момента, щяхме да сме наистина много напред. Как тъпите им мозъчета не схванаха, че никой от управляващите не струва - никой, нито един, че тия, чиито интереси в момента обслужват, контрапротестирайки, всъщност ги изполват и са им платили жълти стотинки, колкото за половин закуска, за да ходят и да се излагат, пазейки гъ.а на някой крадец. Били срещу реформите, пък другите били за реформите. Честно да си призная има само една реформа, според мен и тя е всички тия: в съда, в парламента и в още няколко институции - вън от там и право в затвора, всичко останало е пълна глупост, а идиотите, които защитават, който и да е от управляващите в момента, не правят услуга на България и на себе си, напротив, правят услуга единствено на този, който ги е пратил да го защитават. Глупаци. По-скоро съм с тези, които искат да изгонят някого, защото така или иначе всички са за гонене.

Разбира се не само Костов е "злият"... но той е един от най-злите и определено носи огромна вина за разрухата в България.

НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ТЪЙ КАТО МАФИЯТА В БГ Е УТВЪРДЕНА СЪС ЗАКОН.

В един сайт, името на който е синоним на далавера, тъмна сделка и т.н. има списък на по-отявлените участници в протеста и информация за местореализацията им (източниците на доходи). Прочитайки го, човек може да си направи и сам извода кой плаща за поредната изява на "Простестна мрежа".

къде си вярна ти любов народна къде пламтиш ти искро лщбородна на млаите във сърцата ти буен огън запали да пометат и изхвърлвт на боклука вси протестори,бандити и платени еничари номенклатурна издънка та нацията и държавата спасете.

къде си вярна ти любов народна къде пламтиш ти искро лщбородна на млаите във сърцата ти буен огън запали да пометат и изхвърлвт на боклука вси протестори,бандити и платени еничари номенклатурна издънка та нацията и държавата спасете.

А какво мислят тези извън София?Тях някой някога ще ги попита ли?Ами те работят ,за да хранят тези протестъри!

Защо, те сами не могаг ли да си кажат, малки ли са, глупави ли са, не могат да блокират главен път е да бъдат чути ли ..... могат, ама са овце, точно, като вас, затова и си трайкат, а на вас добре са ви платили.

Костинброд-Бареков-Цацаров! ИЗБОРЕН КОДЕКС! /действащ тогава/ Чл. 133.(5) Не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден. Чл. 134.(5) Забранява се използването на агитационни материали, които застрашават живота и здравето ..., както и на материали, които накърняват добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите.

А използването на фалшиви бюлетини допуска ли се?

Използването на фалшиви бюлетини също не се допуска! Оказа се, че фалшиви бюлетини не са използвани.

Драги, никой не си играе да подправя избори с бюлетини в предизборната нощ. Това си беше един фарс за наивници. Далаверата се прави директно с проколите от комисиите. И това не може да се хване.

Цацаров ли отне кинтите от трезорите на КТБ или една друга с квадратно лого и патриотични реклами? Цацаров ли правеше отвличанията и скандалите с тока, парното и водата? Цацаров ли беше този, който опита да събори валутния борд? Всичко това е отмъщение на руснаците заради опропастената КТБ, която провеждаше руската политика в България. Що не търсят сметка от Цветан Василев и Пеевски и цялата политическа класа, която цоцаше от КТБ? Искров и Цацаров били виновни, а крадците не! Айде бе!

Ти сериозно ли? И как една банка може да провежда американска, гръцка, турска или пък даже и руска политика у нас. Какъв е механизма и дай примери.

Цацаров още с заемане на длъжността гл. прокурор се зае да изпълнява политически поръчки и до настоящият момент не е спрял. Този човек няма място в прокуратурата и съдебната система въобще, а заема такава длъжност. Да върви в някой дебелариум (заедно с Пеевски), поне на външен вид да изглежда по-човешки. На последък, случайно или не държавата се управлява от шопари!!!

Оставката на Цацаров и полуреформата на така наречената ни съдебна система на пръв поглед няма да променят нищо съществено, но ще разтърсят недосегаемостта на безскруполната пасмина. От този прецедент ще им стане навик да отстъпват .....

Мулатчетата разтърсват ли те още?

Някакви възражения? Не става ясно, дали мислиш, просто се заяждаш, значи не мислиш, а следваш пътя на паричките, които ти казват да слагаш минусчета и да се заяждаш - очевадно.

Не е ли редно дебелия и "добродушен" мъж да се самосезира от написаното и изпратено от Цецо Мустака ??? Надали, топката е в тяхната градина !

ЕЙ РАЗГЕЛЕ .. ОТКОГА ХОРАТА СЕ ПИТАТ КЪДЕ СА ПРОТЕСТЪРИТЕ .... А ТЕ СПЯЛИ В КОЧИНАТА НА БОЙКУ МУТРАТА И ЧАК ДНЕСКА ГИ ПУСНАЛ :))

Протестите СРЕЩУ Промените в Съда, са от хора като Иванчо Шатката, Живко Подметката и разни КОРУМПИРАНИ Съдии, които са ги пуснали от Затвора тия. Много от сегашните Съдии са за Затвора. Тия пуснаха от затвора Мутри убийци като - Маргините, Братя Галеви, Кела, Брендо. Заради тия КОРУМПИРАНИ Съдии се живее зле в България. Почти всички дела в момента са поръчкови и платени.

И още един въпрос към сериозния форумец Schilo според тебе коя партия е по-сериозна : БСП или Атака ?

Пеевски, Василев, Доган, Бареков, Сидеров... Тези сите не са сериозни въпроси според тебе.... Добре айде нещо по-сериозно. Одобряваш ли завладяването на крим ?

Шило

Бягай, лягай. Утре ще ти дадат новите опорни точки. Губиш позиции и опорочаваш мнението си.

Какви опорни точки ? аз какво съм казал изобщо. Само се интересувам от твоето мнение по някои важни международни въпроси ?

Добре Schilo , като не искаш да си говорим за пеевски и василев тогава кажи поне според теба : Кой е по-добър политик. Сидеров или Бареков ?

Шило

Виж, ако имаш претенции, че си сериозен форумец, задавай сериозни въпроси. На глупости не чакай отговори.

Шило

Изчерпа ли се, та тръгна да поснавяш минуси? Лягай си, късно е. Аз имам още малко работа, с оглед на часови разлики.

Е сега Schilo нямаш ли гражданско мнение. Четеш новини, коментираш ги... Как коментираш новините ако нямаш свое мнение ? Кой от двамата според тебе е лошия ? Василев или Пеевски ?

Шило

Май съвсем се изчерпа. Я прочети пак заглавието и се върни по темата.

Доста си е свързана темата. Отговори де при враждата пеевски - КТБ кой от двамата подкрепи тогава ?

Абе Schilo когато КТБ и ДПС се разведоха ти на кой симпатизираше. Сега ще кажеш на никой, ама сравни ги. Кой от двамата : Пеевски и Цветан Василев е по-добър човек според теб ???

Шило

Защо трябва да симпатизирам на хора, с които нямам нищо общо? Не съм политик за да дърпам чергата към Пеевски, не съм и с влог над 130 000 за да симпатизирам на Василев за високите лихви. Защо трябва някой от тях да ми е симпатичен?

Защото това е горивото ужно за да се пище тук. Не ни обещавайте, че сте на перпетуум мобиле или на фотосинтеза.

въпросът е , кой е по-долен , а не кой по-добър !!! тези , които трябва да платят за поразиите на тия двамата са премиера и гл . прокурор !!!

"Платена мрежа" и "Реаниматорският боклук" са дупе и гащи. Техният недоносен адвокат и посредствен соросоид Христаки, и чеп за зеле не става, но трябва да се поддържа до дупка. А дали е добър или лош Цацаров, друг ще каже. Лумпените да си гледат НПО-тата и да си кастрират кучетата. Толкова могат, за толкова са учили.

Прав е че нищо няма да се промени и не е прав защото си спестява да ни каже, че никоя "реформа" няма да промени нищо, преди да се случат дълбоки декомунизация и лустрация.

Шило

Какво се разбира под "декомунизация"? Интересно мнение, да го обсъдим?! Като идеология, или като стил?

Нека де е като пример. Как ви се струват 68те чешки лустрационни закона?

Кого ще лустрираш бе, Каишков? Бастуна на прадедо ти ли?

Необразованите идиоти с предмство.

Schilo обаче е единствения интелигентен путински трол. Винаги говори културно и без да се заяжда. Доброто ченге в схемата.....

Шило

Въпрос на стил! И обосновка. Дали съм путинист е друга тема, но благодаря за признанието! Та, как предлаганата "съдебна реформа" ще подобри съдопроизводството? Така де, да се върнем на темата. Без заяждане, без тролене, просто на ниво обмен на мнения?

Както казах няколко пъти не мисля че постъпваш умно като пишеш в защита на ДПС от същия профил от който пишеш в защита на путин и атака......

Значи според атакистите съдебната система е перфектна и не трябва да се променя. Трябва да си стои каквато е сега и да пуска престъпниците.

Точно сега, някои атаксити са клиенти на тази съдебна система и считат, че е от полза да се подмажат.

Не очаквайте от мен да подавам оставка. Има един куп поръчки на Делян Пеевски, които трябва да бъдат изпълнени. Поел съм ангажимент пред този млад мъж с корпулентна фигура мафията да управлява България. Така че, повтарям, хипотезата за оставката ми е невалидна - Делян Пеевски очаква от мен още много работа!

Изберете си страна с добро правосъдие. Внесете си от там или главен прокурор или съдии, за да ви потръгнат работите, а защо не и вносен ВСС. Другите запалянковци пък да си изберат страна с правилно портестиращи и да си внесат от там портестъри, след като местните са негодни според тях.

Шило

Защо трябва да се внася? Имаме достатъчно кадърни хора, трябва ни по-адекватно законодателство. Тук всичко се обръща към наказателното право и процес, а колко са били в Административните съдилища? А колко са били страна по облигационни спорове, по спорове за вещни права. Колко са били страна в дела по несъстоятелност? Толкова много законодателни неуредици има за ежедневното правоприлагане, че... Ама проблема е Цацаров....Тъпотия.

Ах, може би говорите за бнаката кадри на БСП или Атака?

Абе първо имаше сидеров, после имаше бареков, после мишо шамара. По едно време една лелка бесепарка водеше контрапротестите. Та питам се що този контрапротест в защита на ЦАЦАРАТУРАТА няма водещо лице, някой известен ? Заради санкциите срещу русия нямате кинти за известна муцуна може би ?

Шило

Друго си е платените водачи Генов, Цонева и оня търговец на презервативи...

А на теб кой ти плаща ? Путин или Доган ?

Протестна мрежа трябва да бъде забранена. Цацаров не може да си подава оставката заради група лумпени, финансирани отвън.

Цацаров е по-чист от Майка Тереза. Той не е виновен за нищо. Той е българския Далай Лама.

Шило

Сигурно не е, ама ако го смениш, какво ще промениш? А с това изречение стана ясно и искането на протеста- не съдебна реформа, а смяна на Цацаров.

Ми той може да е убил 1000 пеленачета, ама не е работа на лумпените да го свалят. Има си законова процедура за това.

Волене взимай пластмасовата си маса и тичай в защита на кукловодите си пеевски и цацаров !

още един олигофрен изпуснат от лечебното заведение!

Много моля, поне един, който е прочел открай до край пдф файловете от страницата на Министерство на правосъдието за актуализираните намерения за реформи да ми посочи с какво точно ще подобрят работата на съдебната власт и да направи сравнение с действащите текстове от ЗСВ, НПК, ГПК, ЗМВР. Понеже в момента масовата истерия не е нищо повече от борба на Алфа мъжкия и здрав разум липсва, смятам за безпредметно да ви убеждавам, че няма нито една партия, която да прогласява адекватна справедлива кауза по отношение на съдебната власт. Потресен съм , както от негодността на БСП, така и от негодността на Реформаторите и ГЕРБ. Но ако има нещо още по- скандално това е позицията на Г.Колев като председател на ВАС. Позицията на ВАС е апотеоз на юридическата неграмотност! Моника Маковей- оплюта от действащ министър и цялата гама за изгонване, каза истината: ПРОСТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРИЛАГАТЕ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС! В България нарочно не се прилага закона и се уреждат хора по интереси. В Румъния премиерът подаде оставка, а тук хулят хората, които казват истината. Изгонете всичките тези политици и ги сменете изцяло с други хора и постепенно нещата ще потръгнат.

Шило

За това рева и аз. С нищо няма да се промени ситуацията. Ще се променят само хората. Важен е не само НПК, а и ГПК, АПК, ДОПК. Тръгни да водиш дело за несъстоятелност, ще видиш какво чудо е. И съда не е виновен, просто се движи по наложените му правила.

Троловете атакисти дето пишат тук се опитват да ни убедят, че прокуратурата не била подчинена на ДПС. Абе аз да не съм малоумен бе ? Помним костинбродската афера на цацаров, помним атака срещи КТБ която беше по поръчка на пеевски. И за бабите е ясно, че съда работи за доган. Само съм малко изненадан, че тези дето рекламират русия и путин като Schilo сега защитават Цацаров, Доган и Пеевски. Явно е прав Осман Октай дето каза в едно интервю че ДПС е създадено от държавна сигурност за да държи помаците да не идат в лебералните партии........

Шило

На теб Цацаров и аз ли сме ти проблема? Не съм на неговата висота, по-скромен съм. Обясни, обаче, като го смениш, какво ще се промени и най-вече пътищата, по които ще се промени! Иначе си на ниво заядлив трол, тъй като няма аргументи.

Гледах една "национална" телевизия и си "умрех от смех"! Заглавието беше, че "хиляди" протестират срещу Цацаров, а репортерката уточняваше, че 300 човека се събрали пред Съдебната палата. Не че Цацата е цвете, ама платените, жалки, отреплести "соросоидчета" са още по- отвратителни и немощни!

Шило

Цацаров не е проблемът, защото дори да се приемат тези промени, той пак ще си остане главен прокурор. Специално мен за прокуратурата ме притеснява особено много един момент-състава на прокурорската колегия във ВСС. 5 от професионалната квота и 6 , повтарям 6, от квотата на НС. Т.е. 5 професионалиста, срещу 6 от политиците! Е, какво стана с независимостта на властите? С независимостта на прокуратурата? Ама "Кой не скача е депесар, рубладжия и т.н." За това казвам, протестът е на хора, които не знаят защо са там. Защото иначе биха се срамували.

Как ще си позволаваш такива игрички..това е действие на недостоен човек

Гледам, гледам един го нема ..... Близнашки ще да е!!!!

Путлеристко-депесарската мафия нещо няма бюджет вече а ? Само 20 на контра протеста на контра българите :-)

Ама па СОРОСИТЕ бая назобени .....

Отворете профила на Schilo, разгледайте коментарите. После се замислете защо трол атакист - русофил защитава цацаратурата на пеевски и доган. Лъжите ви лъснаха най-сетне.

Шило

Обори ми тезата с факти, с конкретика. Аз също съм за съдебна реформа, но по начин, който ще удовлетвори обикновенния човек. А ти си си чиста проба трол, защото нито разбираш проблемите, нито знаеш за какво иде реч, но сляпо защитаваш небивалици. Не Цацаров е проблемът на протестърите, а това, че не е техен човек. Аз имам интерес от бърз и справедлив процес, но това няма как да стане с предлаганото. Е, как да кажа "Браво!" тогава?

Шило

Отговори ми и на следният въпрос: Дори да бъдат сменени, те по кои закони ще работят? На улицата? На протестна мрежа, или на сега съществуващите?

"Престъпна мрежа" КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!! Е то добре за ЦАЦАРОВ, ама па точно от лумпените на платената ГАРГАМЕЛСКА ПРЕСТЪПНА МРЕЖА ... не върви.... неморално е КРАДЕЦА ДА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!!!

Атака, Бареков, контрапротеста на шамара и защитниците на цацаров все с едни и същи плакати :D

Шило

На протеста други ли бяха?

Ти си съвършенното доказателство за факта че ДПС е путлеристка партия. По цял ден защитаваш путлер, а сега си седнал да браниш прокуратурата на Доган.

Събрали се шепа платени викачи да протестират срещу Цацаров. Не могат да стъпят на малкия пръст на Главния

лустрация и пълна съдебна реформа веднага!!! вън от властта послушковците на дс, путин и доган! съдебната власт е наù-големият препъни-камък пред нормализирането на тази изстрадала страна!

Шило

Завърши право, кандидаствай за магистрат, започни работа там и променяй системата отвътре. Защо чакаш някой друг да свърши тази работа?

Шило

Протестърите, искам някой от вас да ми обясни, как тази реформа ще се отрази на по-качественото съдопроизводство, на достъп до съд, сроковете? Как ще облекчи формализма на процесуалните закони? С какво ще допринесе до справедлив процес? Ей така, конкретно, не с изрази "Главния ще се отчита пред НС", "Инспектората на ВСС ще дири отговорност".

разбрахме защо е имало Септемврийско въстание, защо след 9.9.1944г. са избивани хора, защо са направени лагерите в Скравена, Слънчев бряг и Белене. Крайно време е да има възмездие и предателите на Родината ни да си получат заслуженото.

Всички тези изроди, които са вършели тези неща, наистина трябва да бъдат изметени от страната. По долно нещо от комунист няма.

Шило

Добре де, след като всички вече знаят кой стои зад тази мрежа, защо се правят на независими, а и кое им дава право да бъдат единствената правдива инстанция? Хора, които не знаят какво е то процес, материален закон, как функционира съдебната власт, да дават акъл как да се променя уж за по-добро е жалко.

А ти какво очакваш от оскотен и полуграмотен народ, който има поговорка: "Преклонена главица сабя не сече !"

Шило

Май всичко друго, но не единен народ. И после сме нямали робска психика...

САЩ с платили на соросите ,за да протестират против, но кой плати на контрапротестърите да протестират за Цацаров? ДПС, Пеевски, самия Цацаров?! Баси Цирка. БГ я убиха глутница диви кучета разделена на няколко банди. Тъпия народ до кога ще гледа Цирк?! Вече усеща пряко ефекта от равнодушието.

Ако две наши партии плащат двата протеста става някак, но ако ИД плаща протест е зле, ако САЩ плаща протест е нещо страшно. Направете изводи от Украйна, Либия, Сирия, Йордания...

Вие за малоумни ли ги имате американците, за да плащат? Малоумни са тези, които виждат в каква кочина се намираме, а когато им кажат какъв им е проблема, по някаква необяснима логика, се имат за нещо.

Само ни се прави един цирк, че и политиците с цялото си нахалство искат и да мълчим. Някой от тък знае ли колко рекет прибира Сотир Цацаров покрай това да поддържа обвинениеята срещу КТБ, като подкупите му с еброят от Делян Пеевски...... говорим за приблизителн милион на месец.... ей нагли политици, вие нямате срам и мярка какво ще ми говорите глупости, че ще се промените..... ние вече почти 26години все чакаме уж нещата да се променят мирно и кротко, но само мирно и кротко ни крадат- нищо друго!

Шило

Ти ли носиш куфара? Познаваиш ли човекът, който го носи? Знаеш ли светките, по които се превеждат парите? Или просто се изсипваш тук?