Мубарак опитва да върне хората на работа

Докато египетската опозиция планира нова милионна демонстрация на площад Тахрир в Кайро, правителството на президента Хосни Мубарак има за цел да върне населението отново на работа в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Мубарак опитва да върне хората на работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха

мирче, излишно е да му се подиграваш на Гого ти също си в грешка. Не си внимавала в часовете по български език. Гогоът е недопустимо от граматическа гледна точка струпване на гласни ... За останалото се опитай да помислиш сама и да намериш отговора. Ползвай жокер - родът. Думи от кой род завършват на -о, -е?

подкрепям изказването.

Не всички мюсюлмани са араби.Повечето не са. Арабите са завоеватели наложили със сила исляма тръгващ от юд..зма. В Египет се говори, че Мубарак е от евр.иско име-Мубарак=Моварах-евр.име. Кадафи, Сталин..

много книги много нещо,оба че си си ментак.Кажи къде на запад работят по лошо,по малко и по некачествено И не ми излизай с тези византийски номера за вагонте с книги моля!!!

Не става, не може. Стотици хиляди викаха, вилняха и сега да тръгнат ей така на работа? Не може да стане. Американците да си търсят спешно друга подлога, която да сложат на власт в ЕГипет. Иначе нещата може да се обърнат против тях, както в доста други арабски страни. Не е като в България, дето е пълно с наивници, дето мислят че Америка е върха на добродетелта.

абе ти да не си от нафталиновите дървени философи от идеазабулгариа.цоп ?

И Путин е мюсулманин!

А, само Путин! То Папата е мюсулманин, ти за Путин ми говориш!

Работил съм в чужбина с египтяни и имам впечатление ,както от мързела така и от омразата им към християните!

Обама също е мюсулманин....

Кой ти я каза тая простотия ???

В Петък докато Мюсюлманите се молеха Християните бяха направили жива верига около тях за да ги пазят и след това Мюсюлманите върнаха жеста докато Християните се молеха.

Забрави да споменеш бомбите преди няколко дни в християнските църкви в Александрия.Та нещо ти куца теорията за живите вериги.По мирише на пропаганда докато бомбите си бяха.....

Има един филм ''Четвъртата световна война'' в тубата го има та там се разказва как хората искат демокрация подобно на Египет сега и я получават обаче в така криворазбраната демокрация те всъщност стават по-бедни големи корпорации купуват заводите им земите им и буквално оставят държавата без нищо дори и огромни дългове и тук историята е подобна изобщо по целия свят е така изгледайте го ще ви отнеме 80 мин. от ценното ви време!

Ееее, браво бе! Кажи само къде и какво се работи "3 пъти по-малко като време и количество", за да дойда и аз.

Ментак разходи се малко по белия свят, т.е. иди на различно място от сбирките на БСП на Бузлуджа и тогава говори кой не бил мързелив.

така ли гогоът. хахаха

Що, по-лошо може ли ? И с работа и без работа пак глад.

каква оценка имаш по БГ,не се пише Мубаракът а само Мубарак,все едно Борисовът,или Догановът,Първановът:)

много си неграмотен,Египтияни не са либиции,работят и още как,освен това най мързаливият народ се оказа ние българите,едно дете не можем да гледаме.

Май не си ходил там щом такива простотии пишеш.Мързела им е невероятен.По мрзеливи хора не съм срешнал то е....абе нямам думи.