Протестът на автошколите: Отношението на транспортното министерство към нас е обидно

Председателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка обяви, че ръководството на ИА "Автомобилна администрация" проявява некомпетентност спрямо задълженията си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протест за това да не се допуска задължаването на инструкторите да имат трудов договор с фирмата за кормуване и да ползват само служебни коли? И видиш и тези изисквания ще доведат до повече корупция леле какъв ужас! хахаххахахаххахахаххахах Интересно как да си копърка е незаконно, но да си "преподавател" инструктор на свободна практика е не само законно но и напълно допустимо!?

Защо колите трябва да са служебни? и какво означава "служебни"? Как така стотици милиони се учат на кола с една табелка "У", а ние тук искаме сто усложнения? (табелката е "L", няма значение за пример).

байковци, а защо ви нямаше досега на протеста?!? или чакате на вас да ви стане зле от гробарската хунта и тогава да протестирате?! е, затова в България управляват мутри и всякакви престъпни твари!

Не е вярно, че ги нямаше.

Не знам само кой дебил реши да блокира центъра на София по обяд в работен ден. А, отделен е и въпросът, кой по-голям дебил разреши. За 300 м. да обикаляш 3 км. за 50 мин.... Е, извинявам се, ама това е тотална изродщина.

тотална идиотщина е да управлява една престъпна мутра и да се кефите!

Е кво обидно има да се каже на тези"пикочи с пикочи"

пак по БОЖКОВ ТВ нищо ново от кочината на Красимир Гергов

сега се сетихте брей мама му стара големи гьонсурати сте жалки същества

Тогава не се измисляха такива тъпи закони, целта на които е да съсипват, а не да градят.

Краденето свърши сега, Бокоо три пъти претараши за нещо останало... и вече разпродава България - бази, самолети, удобно гласуване в Европа... но за крадене нямааааа

И ние излизаме на протест отношението към нас е отвратителноэ дадоха ни работа и заплати но ние искаме да просим ,гепим и мамим туй не е занаят за нас!

А значи Ганьо може да излезе да протестира само ако е за неговия гъз? До сега що не излязохте? Нека ви сега.