Активистка на ”Фемен” е арестувана във Ватикана

Активистката на протестното движение "Фемен", която разголи гръд и грабна статуята на бебето Исус на площад "Свети Петър", бе арестувана.

Обратно в новината

Коментари - Активистка на ”Фемен” е арестувана във Ватикана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаха забавно, повеселили са се :))))

Според Дедо Николай от Филибето, Бог - това е собственикът на фирма "Ролекс". Въпрос на приоритети!

Бог е адрогинен, т.е., двуполов. Има женски и мъжки аспект.

"Говорителят на Ватикана Федерико Ломбарди подчерта, че посягането на статуята на Исус от сцената на възстановката на Рождество Христово е оскърбило вярващите, събрали се да отпразнуват Коледа." Значи, това дето си е показала гърдите не се смята за някакво сериозно провинение. Ама да задигнеш статуята на Иисус и да развалиш целия купон на Ватикана... е, това вече е прекалено! Луда жена!

като чета, за изблиците на украинските недоклатки е виновен предимно Путин :)

Пак пиеска пред световните прожектори. Момичето макар че трудно може да се нарече такова предвид обноските няма скрупули и вяра и просто си заработи хонорара.

Курваляци украински! На тези всички по света и във вселената са им виновни и задължени! Да им сера на самочуствието на тъпите и нагли украинци! Само женките и дъщеричките са им конвиртерюеми и стават за нещо, но вече някои от тях прекаляват със свободията си. На украинец подадеш ли му пръстче ще иска да ти глътне не раката а целия тебе. Не гледате ли какво става и с държавата. До сега просиха и крадяха от руснаците, а сега почват да просят от нас европейците. А заем да им дадеш и да чакаш да ти върнат??? Да имате да вземате! Колкото върнаха 50 Милиарда на Русия! Добре, че смотаните от Брюксел им изплатиха някаква сума за да им пуснат газта руснаците.

е, няма нищо. случва се. момичето е вече освободено. както се полага. не трябва да се правят световни трагедии от подобни волеизявления.

Хитро са се ориентирали атеистите- само бебето Исус им пречи да правят каквото си искат. Без Исус за тях няма проблем.

Путин е виновен!

Сега къде са курвенските писъци за нарушени свободи и права, както беше при онова простащина на Пуси райът в храма на Христа Спасител в Москва?

Аре млъкни бе, путлерист! Едното няма нищо общо с другото. И затова би следвало да ти изтрият коментара с мотив че няма нищо общо по темата! Къде видя приликите? Първо, Пуси Райът направиха политически протест срещу Путин. Съвсем основателно при това. Второ, изобщо не можеш да сравняваш ареста на тази лудата украинка с репресиите срещу членките на Пуси Райът. Видял че има протест пред, около и във християнски храм и веднага сравнение! За твое сведение и успокоение (или може би яд, жлъч, злоба и разярение?) Яна Жданова е освободена.

P.S.: Понеже не мога да се сдържа, не вярвам да си толкова тъп че да не виждаш разликите, все пак държа да добавя още нещо за пояснение. Активистките на Пуси Райът бяха съдени и осъдени на затвор!!! Яна Жданова само са я задържали за малко, чели са и конско и са я пуснали - пак ли не схващаш разликата??? Сигурен съм че не си тъп а само се правиш на такъв, но знае ли човек...

Минуси без аргументи? Много удобно. Или тъпо. Аз си мислех че тук водим някаква дискусия. Това ли е смисълът на тоя форум? Защо никой не се аргументира на моето твърдение че да сравняваш Пуси Райът със тези лудите украинки от Фемен е неуместно? Нека поясня - не съм фен на пънк рок, но на Запад се цени свободата на словото все пак. Аз не защитавам Пуси Райът, не ги смятам за някакви героини, но не съм съгласен че заслужават затвор, това е всичко. Може би скоро ще отворят и концлагерите, ако нещата вървят така в Русия?

До "един българин", който е ПРОСТАК ! Повче не коментирам, защото той няма да ме разбере !...

Тая си мисли , че е на "Майдана". Алооо в Рим защо арестувате протестърите ? Тя само покрещяла и прегърнала бебето Исус ???

е искала да го нахрани. Но с тея малки гърди не става тая работа

Хаха, тук новините се публикуват с няколко дни закъснение... Вече е освободена 'активистката', наложена и е забрана да влиза във Ватикан.

Сега ще я прекръстят на Занданова.

Ти па да не си по-убава!

Голяма работа - в чужда страна се разголила. Руснаците в чужда страна стрелят с гаубици и свалят с ракети пътнически самолети

Това с бомбите и ракетите какво общо има с курвалъка?

нищо, пълна измишльотина. повтарят го като мантра, когато нямат какво да кажат.

Що не се пробва да го направи в ислямска държава? Такива са за кладата, наистина има вещици

Как така арестувана...Комунисти! Че нали Путин кога арестува тия недоклатени дами го обвиниха в геноцид, варварщина и поругаване на човешките права? как така изведнаж палачиката се обърна? Къде е Хюман райтс уоч? Не е демократично!

Т.нар. вярващи са си обикновени глупаци и наивници, а тая е поредната дегенератка.

Драги мурзилки, деца на руски блядки и бг дървосекачи. Пуси раят бяха осъдени ефективно на затвор зарди това че предупредиха че Путин е гробокопач на Русия Тази дама е само арестувана Колкото и да са ви промити мозъците, сигурно правите разлика между арест и затвор. Водкопиячи с бг паспорти

Ако си извадиш главата от черния задник на Обама, то ще видиш една друга реалност, а именно, че пънкарките бяха осъдени за оскверняване на православен храм. Мислиш ли, че котката я интересува, какво говорят мишките за нея? Руснаците за разлика от католици и протестанти, нямат навика да посягат на малки момченца. Почваш ли да стопляш или го искаш на картинка за оцветяване?

Май не следиш положението в РПЦ МП. Педофилските и гей скандали са редовни там, един поп дори избяга в Израел и сега ще го екстрадират, а в Австралия игумен Христофор (Вахабов) си докарал 14 годишно момче за секс от Русия. Май крадецът вика дръжте крадеца. П.Р. групата Пуси Райът ги осъдиха за думите "богородице прогони Путин", което в Русия наистина е кощунство. Когато един руснак оскверни иконата на Христос-спасителя в същия храм получи условна присъда, но пък не беше призовавал срещу Путин.

Не е точно така. Пуси Раят ги арестуваха основно заради полови извраения, една си завираше замразени пилето в отверствието, а пък другите извършваха сатанински ритуали в православен храм. но тези неща не са толкова важни за израилтянската ерес, която благовейно ги пропуска покрай ушите си.

Аман от изперкали, в случая феминистки!

Да си представим: На международен конгрес на жените феминистки, да дойдат няколко голи мъже с изрисувани тела и да вземат да крещят лозунги срещу присъстващите докато си мятат пенисите в лицето на всички и се дупят. Ще ги вкарат в дранголника за отрицателно време и даже медиите ще врякат за по-сериозни присъди. Тези обаче женички, правят същото ежедневно, но ги водят "активистки". Каква е тази психария да му се невиди?!

При суша,дори градушката е добре дошла......

Ей,ДИР!! Я по-внимателно с тия новини бе.... Сега на тия безмозъчни тролове `дето правеха "умни" коментари за "пуситата",ще им изгорят платките и ще им излиза пушък от ушите!! Та,фундаменталният въпрос при тях сега,е:-"Путин ли е преоблечен като Папа,или Папата преоблечен като Путин??".......

Уж демократи,що задържате момичето?

защото са жени. ако са педерунгели ще им се кланят до зори :-)

Пуснете полицайката Нели Върбанова да отсрами карабинйерите?

Украина е пак на пангара!От години не си спомням,че навравено ,създадено,родено,излъчено нещо позитивно,нещо градивно,нещо прогресивно.Страна дураков!Сифилисни епидемии на Западна Украина,Чернобил,малоумна Рада,-и най вече кървави реки от карателни операции в Източна Украина,-" независима" отплува за в Европа !честито ви за поредната лудница!

Когато Пуситата ги арестуваха за същото, запада ревна. Защо ли правят същото?????

блазе му на колегата карабинер . пищова ми е станал по-твърд при тоя арест

Къде гледа САЩ, тези от Ватикан съвсем загърбиха демократичните ценности!

Нима когато оскърбяваш чувства на други хора има значение на каква територия го правиш? Това е подигравка с чувства и вярвания на други хора . Просто долни к.. ви от Пуси и Фемен търсят евтин ПР, т.к.нямат други таланти. А тъй като и доста посредствени като външност и за проститутки на стават, горките

Ххх правилно ги определи в по-долния си коментар: ФЕМЕН протеституират. Поръчителят засега е неизвестен, но се предполага, че е западна богата неправителствена организация, налагаща нови "ценности" - педерастия, феминизъм, аборти, евтаназия, проституция, лезбийство и всичко, което се считаше до преди 10 години за отклонение от нормата, низко и безнравствено...

Аха - българките все едни такива свенливи моми, очи не дигат, та скромни - така се мълви из Европа

Това е стара идея на свободните зидари,видяхме я и във филма Аватар,масоните са богати хора,с лекота създават Фемен и Фремен.А колкото до Путин,Русия е обърната пирамида,падне ли главата рухва цялата сграда и загиват милиони,онагледиха го кървавите ,безотговорни халосии и игри на слободията на Горбачов,или както казва Дракула в едноименния филм,понякога е човеколюбиво да си жесток

Много филми гледаш, огледай се реалността е интересна!

Гледам, гледам ... ами прав е човека Путин пада, пропада и Русия

Интересно, когато мръсни пачи от пуси райът кощунствали в православна църква, то всички плакали за права на човека в Русия. Сега изведнаж се сетиха за оскърбени чувсва на вярващи. Пак двоен стандарт? Да рипне ли Русия за права на човека на Запад?

Рускиня, напълно си права за двойния стандарт, наложен от Запада по отношение на Русия. А не би трябвало, защото двата случая - Пусия Раят и Фемен са идентични. И една и съща ръка дърпа конците на тези марионетки, ръката на антихриста.

Руснаците не знаят какво е религия. Християнството е трудно за проумяване, когато си потомствен алкохолик. Олигархията на Путин продължи антихристиянското дело на Сталин и Ленин. Затова и Бог не гледа вече към Русия

Разликата е, в законността и адекватността на присъдите. Когато една от Фемен се съблече на олтара в катедралата в Кьолн получи 1200 евро глоба, предполагам, че и тук присъдата ще е подобна. В Русия за думите "богородице прогони Путин" без стриптиз получиха 2 години затвор и прокуратурата се аргументира с решенията на Трулския църковен събор във Византия през 691г, а миролюбивите православни призоваваха за публични екзекуции. Да това са платени ПР акции и на тях трябва да се реагира разумно и спокойно.

тия моми явно са незадоволени и се чудят къде да си покажат боските , та белким някой ги поиска за едно е...е . ама пак не са попаднали на точното място. у църквата не искат активистки - активисти са им на сърцето. :-) ако беше се появил някой педерунгел как щяха да му се зарадват само ....:-)

тя е само изпълнител, проблема е че тези които седят зад това никога не са притеснявани за нищо.

Същите тия побъркани патки преди няколко месеца отрязаха с моторна резачка няколкометрово дървено разпятие. И се кефеха.

аз не съм много на ясно с проблемите на тази жена, тя вярваща ли е или не, защото ако е вярваща изобщо няма да стига до там и да прави тези неща, ако пък не е вярваща кои и какво и пречи да се е..б..е на всеки ъгал и да абортира през 2-3 месеца.

Много точно казано колега.

Поредния пример, че тия са психично болни.

болни, болни ... а да се разголят в гетото де. ще им стихнат протестите за години напред :-)

Това е украинско мислене.Не са отишли по-далеч от макаките.Вижте им битките в Рада,лустрации с най-долните и болни начини,-това е варвари,които незабавно трябва да бъдат изхвърлени от човечеството!

Човечеството в момента изхвърля едни истински варвари. Малко по на изток от украинците

на всички е ясно че такъв тип прояви са спонсорирани от евреите които винаги са искали и искат да премахнат християнството като религия и използват кого ли не за това, и те никога няма да спрат докато не постигнат целта си.

Геро,ти си тежко болен,приятелю, от антисемитизъм. Как се премахва християнството с протест срещу остарелите му и лицемерни догми? Знаеш ли, защо евреите са богати - защото не си хвърлят парите за глупости. Очаквам сега, някой подобен на теб да напише, че протеста на украинката е платен от американците-все ще си измисли някаква глупава причина. Вие сте болни хора и мястото ви е или в психиатрично заведение, или в Атака, което пшо същество е едно и също!Аз

Нда. Ако "протестира" срещу Путин е боркиня за свобода и демокрация. Ако протестира някъде на запад, е гнусна разюздана рускиня.

ФЕМЕН е от Украйна.

PekoHcTpykTop

Именно.

Прав си - когато който и да е протестира против диктатора, агресора и подтисника на граждански права Путин, той логично е борец за свобода и демокрация. Където и да протестира! Впрочем, да протестираш срещу Путин в Русия е практическо самоубийство-забранено е дори да се говори срещу бога-слънце. А протестите на Запад са всекидневие и варират от смислени и съдържателни, до разюздани и крайни - това е демокрацията, всеки може да изказва мнение. Ако прекали и наруши закона, последният е доста мек и не праща сгрешилия за 3 години (минимум) в лагер в Сибир, а обикновено има глоба или обществено-полезен труд. Такива като теб, болни Путинофили, не ги разбират тези работи, та се налага да някой да им обяснява!

Така ли,ами арестите на запад са по демократични отколкото в Русия? Ами ако тази патка ще кошунства в костница на Батак - как ще реагираш? Ами ако оскверни гроба на баба? Малоумие и двоен стандарт е вече стигнаха върха

Тези от Фемен, като са толкова отворени, що не влязат така в някоя джамия?!

Защото за да влезеш в джамия по такъв начин се искат топки.

... ама каква е разликата - "те" слагат забрадки и ги лишават от глас - "ние" ги арестуваме за непристойно поведение. Язък ни за техническите достижения и океана от лесно достъпна информация - но явно Емоционално сме още в средните векове !!!

не си мюсолманин , глупак си !

Ако още един ми каже, че 'феминизма' не е прикрито лесбийство, ще повярвам в мирният радикален ислям.