СЕМ се заема с Бареков заради обиди към фермерите

Съветът за електронни медии (СЕМ) ще разгледа случая с изявлението на Николай Бареков в ефира на ТВ7 във връзка с протестите на зърнопроизводителите и паркираните им до храма "Св. Александър Невски" трактори.

Обратно в новината

Коментари - СЕМ се заема с Бареков заради обиди към фермерите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

писъл съм..трябва да има богати в малка като длан България. не съм писал - тъпанари. с извинение към инструмент водещ музиката.

Колкото до бленуващия за "НОВИНА" Бареков (блян е НЕОСЪЩЕСТВИМА МЕЧТА) в желанието си да я създаде, си навлече неудобрението на стачкуващите. Начина, по който го е нарлавил, не му определя място в редиците на поносимите журналисти. Но с основната мисъл съм съгласен. Ние софиянци (и кореняци и пишман такива) сме обречени на маса неудобства, свързани с пребиваването на този или онзи, различни мероприятия от европейско и световно ниво, протестни митинги на всякакви недоволни, гей-паради и пр. простотии. НИКОЙ от стачкуващите и протестиращите не си задава въпроса "Абе ние хубаво ще стачкуваме и протестираме, но какви неудобства и проблеми ще създадем на другите, които нямат вина за това??" По скоро НЕУГАСВАЩАТА ОМРАЗА КЪМ СОФИЯНЦИ е водещата сила ("да видят ТЕ"), а не аргумента, че протестирайки на жълтите павета ще постигнат или достигнат до желаните резултати!!

Затова в демократични държави делят промишленост, управление и съд в различни градове. И рушветите минават по дълъг път. Столицата е на всички .Всички са платили на едно триъгълниче за да станат околните села и ниви златни по цени. И една бизнес среща на милионери не трябва да е причина за разделяне на данъкоплатци на две .

Не ми се вярва, че хора, които имат собствен бизнес, независимо от това какъв е, а още повече ЗЕМЕДЕЛСКИ ще си зареже дейността, да харчи пари за хотели, гориво, да си коси нервите и да си губи ВРЕМЕТО, толкова благоприятно за земеделска дейност тази година. Колко декара щяха да изорат през това време и с това гориво?? А искат (а и ще го) плащат по-евтино!! След като им дадоха субсидиите и при тази успешна година цената на ХЛЯБА намаляли поне с една стотинка?? ИДЕЯТА Е ДА СЕ СЪЗДАВАТ ТРУДНОСТИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЕЗ ОГЛЕД НА ТОВА, ДОКОЛКО ИСКАНИЯТА (независимо от кого са предявени - БАН, студенти, лекари, железничари и т.н.) СА АКТУАЛНИ НА ФОНА НА НОВОЗАДАВАЩИТО СЕ ИКОНОМИЧЕСКО, ФИСКАЛНО И ФИНАНСОВО ТУРНАДО в Европа и света, КОЕТО ЩЕ НИ НАВЛЕЧЕ най-много ръст на безработицата!

Нема да устоим с торнадото ако не си оправим покрива. Некои че бегат други ще гинат. Теа с плоските данъци да почнат да плащат за професии, конкуренции на труд, здраве и ум а не на матриал..И да знаят че няма да има за всеки от тях. Богатите също работят а не лежат на арендата. мадона няма да им помогне - на работа е.

Подклажданите ОЩЕ преди изборите и "прогнозирани" от екс-премиера СтаниШеф недоволства, "които НИЕ ще подкрепяме" (лицемерно не казва ще организираме) са факт. По-съществено е КОИ са участващите в този протест?? Дали редовите наемници, защитаващи интересите на работодателите си латифундисти или по изключение някой автентичен фермер?? Преди много години (1965-1970) купувайки си със страх от Белград и пренасяйки нелегално списание STERN в България прочетох следната фраза, която силно ме впечатли тогава: "Стачката - нещо, което ни прави всички по-бедни!"

За лекарства се харчат всеки лев от 10 средно. А корупцията е като рак или може би спин. за станишев..ами яловата партия и след дълга бременност пак няма да роди. най много да свие чуждо дете.

БАРЕКОВ Е ПРАВ. ШЕПА СЕЛЯНДУРИ ДОЙДОХА ДА ОПИКАЯТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И ДА ПРОСЯТ НАШИТЕ ПАРИ. АКО БЯХМЕ С ТЕХНИЯ АКЪЛ, ЩЯХА ДА СИ ЗАМИНАТ БЕЗ ТРАКТОРИ И С ПОТРОШЕНИ ТИКВИ...

Г-н Бареков, а вие от къде сте? Баба ти и дядо ти, имат още една червена къща на село. Селото което направиха град , село/град Баня. Помня годините през които ти, мама, тати и сестра ти прекарвахте вашето лято на село Баня, или на тебе ти се губят спомините. Майка ти продаваше билети на плажа, беше касиерка, карахте шкода по това време. Не искам да разказвам подробности, защото ти си забравил за този етап. Много хубав пример за сина ти, даде днес. Тренирахте плуване по онова време и пак на село Баня, заедно с вашата сестра, тренирше ви Г-н Хаджиев, които тъне в бедност сега но ви даде добра подготовка, и пак на село Баня. Баба ви и дядо ви както и ти и маика ти и татко ти си купувахте хляба от селската пекарна, пак на село Баня. ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ.

прав е човек а, трябваше вместо коли няколко трактора да запали тоя пироман.

Когато новинар прави новина а не я търси - ЛОШО Е! Защото хората по природа- за защита вярват повече на ЛОШОТО. и вярват че ТОЙ говори чрез бареков. и знаят че има пироман в София. Четем жълта преса - но колко и вярваме..

Бареков,Бареков къде се завря на коня в краката.Ама то се очакваше,то журналист като теб ,пази боже.

Трябва да има и такива "журналисти" като този Бареков, за да имаме образ за сравнение на истински журналист. Какъв трябва да бъде и какъв не трябва да бъде, даже и един галфон.

А не е ли по-добре фермерите сами да се заемат с Бюреков? И какво ще ги обижда на селяния точно най-отявления чалгаджия в медиите?

Фермерите би трябвало да дадат под съд телевизията, която е допуснала този г-н да извърши подбутителство за насилствено отнемане на конституционните им права. Същият г-н, който призовава за насилствено отнемане на конституционни права трябва да бъде разследван от прокуратурата в съответствие с Наказателния кодекс за пропагандиране чрез медии за насилствено променяне на конституционния ред в страната - престъпление, за което се полага доста голям срок затвор.

Периодично някой се посочва за евреин- лакмуси за глад духовен и телесен в свят безпътен.

Бареков не селянин, Бойко не е комунист, а Цецо е интелигент та дрънка!

Не гледайте тая гробарска телевизия и няма да се ядосвате от присъствието на това лице.

Ники ДУДУКА , потърсете му клиповете в ютюб на този самозабравил се чалгар ! Че и има наглостта в ефир да отрича правото на стачки , подстрекава към размирици и т.н. Моля прокуратурата да се самосезира !

ТОВА СГЪНАТО СЪЩЕСТВО СЕ ДАВИ В ЗЛОБАТА СИ. НЕЩАСТНИК!

Еничар!

Кана та на село на зборо да едем сланина и пием вино.Сигурен съм, че след час ще се чувстваш сред твои води

Г-н Бареков мисля че се самозабравяте говорите много за миналото си време БТВ - ДЪРЖИТЕ СЕ ДОСТА САМОНАДЕЕНО но това ще ви изигре много лоша шега. Нали знаете че всеки който сам си направи нещо друг не може да му го направи. Ще те помоля да се гледаш на запис в две предавания последните интервюта с Бойко Борисов и г-н Посланик на САЩ ДОСТА СМЕШНА КАРТИНА изглеждате острани а това на жергон се нарича "СЛАГАЧЕСТВО"" ЖАЛКО - МНОГО СМЕШНА КАРТИНКА!!!!

Г-н Бареков отивайте си и Вие на село..чист въздух..имате дете ще гледа картофи,ще го учите на труд....а не да ругаете работливите хорица...

Второ-твоите предци са родени в София!?Коя София?София е съставена от множество села,а преди стотина години е била едно мръсно и кално село и благодарение на пловдивчани е станала столица.Та от кое софийско село си не знам,ако искаш може да споделиш.Сега селата в София се наричат квартали или райони.

Винаги съм се чудил кой е този великмедиен могул, който е лансирал и подкрепя Барековото да бъде там, където е и се подвизава в качеството на такъв. А иначе СЕМ да вземе и да се занимае с качеството на реклрамите по ефирните ТВ-та, 'щото такива "чудеса", профанщина, откровена простащина и целенасочено зомбиранет.н. няма никъде другаде в ЕС. Човек само може да недоумява какви са функциите на този Орган!

Явно има указание СЕМ да замаже случая, а ББ до броени дни пак ще седне на стола пред Ники да изпее отговорите на предварително зададените удобни въпросчета. В момента ТВ7 е най-сервилната към управляващата партия телевизия. Някога, когато беше само кмет, това беше телевизия Европа, но тя така и неможа да стане ефирна.

Респект! Кратко,научно и ясно!!! Дай боже повече такива хора в противовес на парапушниците като Бареков!

Бареков малко бой е ял май и се е самозабравил-"ша пука ..., ша пали.." :). Най-много да изеде некой селски шамар за да се осъзнае.

Браво на Бареков един истински софиянец див селяндур :)

прав е Барека, но думите му се за поне 90/100 от т.н българско общество, което се състои от селско просташки индивиди, които знаят само чалгата на макс и ракията на екс.

Прав е Бареков... когато не седи или лежи... Хааахаахахааа

Бареков се пръкнал в софия преди 10 години от някое забутано селце от незнам-си-къде. И сега ми тръгнал да обижда на "селянин" милия. Типичен пример за балкански простаак, който се мисли за голям тарикат.

Единственото хубаво нещо в тази TV7 е Юлия Манолова, всички други са боклучаци отвсякъде начело с Бареков.Само Азис липсва и пейзажа ще е пълен.

"Селянин" е битово и географско понятие. А "селяндур" - нравствено- етично. Такъв е и Дудукът,независимо от къде е отишъл в София.

Бареков- простака и проститутката на управляващите.

Ех простотията няма край!!Забрави от каде е излязъл и колко му миришат краката като си сабуеше царвулите.Обаче то народът го е казал-простотията ходи не по кучетата .а по хората помияри.

Поведение на мутра? Агресивност в повече? Раздразнителност и нарцисизъм? - Когато хемороидите са по-нагънати и повече от мозъчните гънки, а възпитанието е на ниво ''Филиповци" възниква въпроса защо собствениците на медията и гостите не избягват това?

Започвам да се чудя, дали фамилията му не е сгрешена и всъщност е Вучков ?!?

Алкохолът и наркотиците не прощават на никой

От къде ли му идва хляба на тоя ??? От къде ли го вади ???

Софиянеца от гр. Пловдив да си ходи там! Той забрави когато работеше като жиголо и чалгаджия!

Гледах го, слушах го и не проумявах как може не журналист, изобщо човек да говори по този начин.И аз съм против тези стачки, но мисля, че това трябва аргументирано да се обясни.Не, че съм го мислил; за много умен, ама чак толкова простотия не очаквах

А този надменен селянин от Пловдив, кога дойде в столицата, кога му почервеня гъза. То в тази столица всички провинциалисти станаха по-големи софиянци от самите софиянци (макар, че се съмнявам, че вече останаха истински софиянци тук в столицата). Да не говорим, че селяния е манталитет, а не местоживеене, което господина Бареков го потвърждава.

Надявам се тази тема да бъде прочете от всички БЪЛГАРИ в тази държавица.Оставете я в ТОП месеци наред.Поклон пред WWW.DIR.BG

Тоя става за вратар на националния - такива плонжове никой до сега не е правил!

бърбореков е доказателство , че ти може и да избягаш от селот , но селото не може да избяга от тебе . тогава се получава селяндур като него .

Къде се намираш ти бе пикльо.Щял да пука гуми и да пали.То една гума на такава машина може да бъде продадена за твоя живот на някои бивш гладен затворник еиииии

Самият бареков е жертва на спукана гума!

това и правя!!!нищо българско не купувам защото е пълен боклук!!!

Браво, браво Бареков - най-после един журналист да сложи на мястото ибрикчиите "стачкуващи" водени от щабовете на партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то! И "синдикатите" водени от бивши комсомолски лидери КНСБ и ДС доносници "Подкрепа"! Спряха им Дянков и Борисов кранчетата за крадене и настръхнаха - а и затвор ги чака каuто искат от ЕС и Уорлик, та са още по нагли и нервни дори!

Зарежете го Бареков. Той винаги ще бъде наведен и ще слугува. На някой нов господар, на интереси. Страшното е, че нито една "независима" "българска" медия не отразява събития като това : 26.11.11Истината за шистовия газ. Конференция Варна . Можете да гледате само в мрежата. Ситуацията е много по-страшна, от това, което сте чували и можете да си представите. Считайте, че Добруджа вече я няма! А според създателите на компанията Парк Плейс Енерджи, която започва проучвания за шистов газ в Блок 1-11 Вранино, област Добрич: "Сега Дивият Запад е в Източна Европа" Явно за нас остава ролята на индианците

Този подлизурко и бойког*золизец явно е проявил смелост.

ГРАЖДАНИНЪТ Бареков ще е много по добър в една пловдивска кабеларка, защо да го мъчиме в София???