МВР има данни за подготвяни провокации на протеста ”Тук сме”

Има данни за подстрекаване към безредици на предстоящия протест "Тук сме" пред НС, заявиха от МВР. От ГЕРБ подозират, че икономически интереси стоят зад него.

Обратно в новината

Коментари - МВР има данни за подготвяни провокации на протеста ”Тук сме” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за депутатите да са 100 и да нямат сегашните огромни привилегии. Все пак ги наричат народни избраници, а не изедници. Не бях на протеста, защото нямам два лева да си платя билетчетата. Досега не съм гласувал, но който промени конституцията на 100 депутата, от по-следващите избори за него. И още ама да се появят хора на глас народен, пък после...

"МВР ПОДГОТВЯ ПРОВОКАЦИИ НА УТРЕШНИЯ ПРОТЕСТ ", ПОД ЗОРКИЯ ПОГЛЕД НА СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ "КОЗЯК" !!!

Хайде стига, бе МВР. 200 души ви нзкараха да напълните --щи. Или така отвличате вниманието от страшните неща

ДА ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ И ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ЦВЕТАНОВ ДА ДОКАЗВА НАНОВО КОЛКО ПЕНСИЯ ВЗЕМА ТЪЩА МУ????????????? ТОГАВА ЩЕ РАЗДАДЕМ ПЕТТЕ МУ АПАРТАМЕНТА НА ИНВАЛИДА ОТ ПЛОВДИВ С 2 ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ И 130ЛВ ПЕНСИЯ..

И КАКВО КАТО ИМАТ ДАННИ .АМИ ДА ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ . И НЯМА ДА СЕ СПИРАМЕ .ВЕЧЕ НЕ НИ ПУКА ЕЙ МЕКЕРЕТА.ТАЯ МИНИСТЪРКА ДЕТО ДОЙДЕ КАТО КЪЛВАНА МИСИРКА В ГЛАВАТА. СЕГА НАТОКА ПРИЧЕСКИТЕ СИГУРНО ТАМ ВЪВ ФРИЗИОРСКИЯ САЛОН Е ЧУЛА МАЖДУ ДРУГИТЕ КЛЮКИ ТИЯ СТРАШНИ НОВИНИ... ДА ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА..

Имали данни! Имат мъде бухлестииииии! Страх братче! Страх че ще им вземат кокала! Това ги тресе тях!

Абе само закачат инвалидите ся искали да им спират пенсиите понеже всички работели като портиери пазичи и охранители с минимални работни заплати и това им стигало.Интересно, къде са парите на инвалидите и толкоз ли бързо ги похарчиха КРАДЦИТЕ НА НАРОДНА ПАРА ОТ ГРОБ ЗА БИТОВИ удоволствия и екскурзии по чужбина.Малеееееееееее кво ги чака палавите девойки кат видят съкатите инвалиди и уродите по офисите ще пощуреят ще ги изгонят пак у домовете им цял живот на социални помощи 200 лв е най-много пенсията а колко е депутатската заплата не е ясно>Направете си експеримент и живейте с 200 лв и ще видите какво е?

всички на протеста-да покажем на мутрата и нейните мутреси вратата за втори път

"... се разпространяват призиви за протест, но още от вчера следим този процес ..."

Помислих си, че с този протест ще се РОДИ новата алтернатива. Уви! Борисов си има пропуски, но няма алтернатива.

Като гледам по ТВ,я има,я няма стотина папардака,докарани на едно място,които се чудят какво,да правят?!...

всички на протеста-да покажем на мутрата и нейните мутреси вратата за втори път

Значи в МВР има хора, които слухтят в социалните мрежи!!! Докато по-голямата част от хората използват социалните мрежи за социални контакти и развлечение, тия слухтят по-задължение и им плащаме за това! Да им имам работата! А за Вътрешен Министър, който се осведомява за нещата, които се случват в страната, чрез социалните мрежи, мога само да кажа, че е изключителен професионалист! Но тя, горката, го доказва винаги, когато си отвори устата, за да изръси нова глупотевина, опитваща да прикрие неадекватносттта си и растящата престъпност в страната! Няма да я бъде още дълго тая като Министърка! Помнете ми думата! Иначе, то може човек да не е светило във всички области, но да си вопиющо некомпетентен във всичко, си е направо престъпно, когато си на подобен пост!

123, когато в по-голямата си част от времето бяхте на власт какво направихте, за да се справите с престъпността. При наличието на гражданска война в една държава, в каквато се намира България, с престъпността никой не може да се справи. Никой не желае това да го каже на глас. Непрекъснатите протести и убийства са доказателство, че в България се води гражданска война и геноцит.

Всъщност тази гражданска война президента я нарича с по-модерно име - хибридна война. Какво да очакваме тогава?

Ще му платят,за "изявата"?!Аман от продажници!

Защо тази национална стачка не се провежда в събота или в неделя, когато данъкоплатците не се трудят? Идеята е да се вдигне национален протест, а не саморазправа с депутатите ?! То онези в парламента, ги пазят полицията, НСО, ДАНС , разни БОПОВЕ, СЪДЕБНА ВАЛСТ И Т.Н

Овганизаторите, вие "натрупахте" вече първоначания капитал, но както се вижда, непрекъснато се напъвате да снесете последващото ограбване на народа, чрез сваляне на правителството, УЖ, че то нищо не е свършило. Как ще свърши, та вие не спирате да клатите държавата! Хайде, стига вече, прозрачни сте.

Абе палячо,имаше едни "млади,умни и красиви" протестърчета забрави ли за тях? И ПРЕЦЕДЕНТА,който свали доверието от правителството на втората седмица! И мутрата който БОЙКОтираше всичко!!! ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ КЛАТЕНЕ НА ДЪРЖАВАТА бе смешник??????

Беше клатене на държавата, но преди това беше обрулена с Костинбродската афера, с което се подмени вота, след това се обра КТБ, т.е. обраха се плодовете от клатенето на държавата. Много си н...л.

Много минуси се наслагаха за нула време, голям актив, голямо нещо.

Владко, мамин, написах ти"+" за да се успокоиш и довечера да заспиш спокойно, че си заслужил лизането !

Няма протест. Русофилите се уплашиха, че народа ще ги линчува!

Те не са тук, те са ТАМ , в Москва! Само палят фитилите на невръстни пубери!

Протестът не е започнал ,а герберасите се надрискаха.Ама то на народът му писна ,и иска да види как така тия записи за Боко по бели гащи се били манипулирани,незаконни,едва ли не антиконституционни,щом се отнася за господа им от Банкя.

Ще видим,скоро!

Личи си, че си комунист - те излизаха от името на народа. Излизай от твое си име, иначе се издаваш. Спомняш ли си колко присъди са издадени "В името на народа" и кой ги издаваше.

Протестът е последно предупреждение, че народът взема управлението на страната в свои ръце. И че всеки, който не се съобразява с него ще бъде наказан.

Много си страшен,бе!...

БОКО НЕ Е СТОКА, НО МОСАД ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! БЪЛГАРИ, СЪБЕРЕТЕ СИ АКЪЛА!!!!!!!!

Шайката на Джуджака е истинският управляващ! Виж как ритнаха столчето на Боко по време на предишния му мандат!

Не напразно редица изследователи на похода на Моисей посочват като първопричина за четиридесет годишното "безсмислено кръстосване" на пустинята желанието за пълна подмяна на поколенията - родения в робство не може да бъде свободен!

Остават по-малко от два часа до "спонтанния" протест, а все още не знаем имената на великите организатори. Къде сте мишоци ?

Шубето е голям страх ... а "данчо" ... та кой си пък ти, та и да те се представят ... плужек мазен ... ти къде си ...

Що на мен бе Манчо ? Да излязат и да поведат протестиращите, ама ги няма никакви. Сигурно ще изтикат отпред я някои старци, я майки кърминици, а те гледат сеир някъде откъм Орлов мост- хахахаха

Blq, blq blq... и в отговор пак Бля, бля бля... Въртим курвите по леглата вече 30 години и си играем периодично на "Стани да седна", за което са ни виновни ту Русия, ту САЩ и за разнообразие агресорите от Алфа Кентавър Търсим "новия месия", но промените не трябва да засягат НАШИТЕ интереси, а само тези на "ДРУГИТЕ", както и ВСЕКИ който не е съгласен с НАС!

За съжаление протестите в България са се превърнали в платена професия. Като започнем от палежа на Партийния дом, протестите с/у жанвиденовото правителство, опита за погром на Парламента, стачката на таксаджиите, протестите/след 3-тия ден/ с/у Орешарски, протестите на дебеловратите фермери със златните ланци на Миро мършата и др. та до днешния. Не че няма за какво да се протестира, /гербаджииската банда стана ясна на всички/, но някяк си без ясна цел, без мотивация, с някакви скрити организатори, без пидери много трудно ще се постигне масовост. Хората вече не вярват в спонтанните протести и не им се виси на студа за да дойдат някакви други мутрагени да ги управляват. На България и липсва революция, няма ги и националните герои паднали в борбата за демокрация. Това го беше казал преди години вече покойният президент Желев.

ДРУГО ИСКАШ ЛИ ДА ЗНАЕШ?

Ако се избере ново правителство с членове: Премиер:Митьо очите Президент:А.Петров Мин.на образованието:Софка Маринова Мин на вътр.работи:Азис ит.н.т,питам,нещо ще се промени ли?

При такава въртележка, по-бързо ще дойде и нашия ред - за пЛезидент, министърче или поне митничар или катаджия

Четеш и се смееш на глас.Какви ли не мъдрости се изписват. А истината е една: ДЪРЖАВАТА Е В КОЛАПС И ИМА РЕЦИДИВ КЪМ НАРОДА.

Не е ясно защо ,,умните и красивите" днес ще протестират, след като господарите на Борисов само да кажат и той ще си подаде оставката. Вероятно на сащ им трябват нови заслужили хора избрани от тази родоотстъпническа банда, която е финасирана от тях. От тях ще изберът новите лица за министри в сформирането на ново правителство. Поне така постъпваха до сега /служебното правителсво на Близнашки, и настоящето на Борисов/.

Няма да изберЪт.

Това е посегателство срещу демокрацията. Различните идеи се състезават на избори, а не на протести. Да защитим демокрацията!

Много прост народ има тука и пишат ли пишат по цял ден , излезте да се проветрите пред парламента щото сигурно намирисвате.

Нека не допуснем шепа интриганти и гамени да пречат на европейското развитие на Родината ни!

Млъквай герберски трол. И с Герб и с Русия е свършено. Махайте се от България гадни комунисти, защото ще намерим и децата ви

Кои сте вие? Кандидати за червени кхмери ли? Скрихте ли добре вашите деца? Поздравете най-близките си роднини от мен.

Този опит за протест е опит за отклоняване от избрания път на модерна България. Няма да допуснем това!

Време е да отрежем главата на ламята. Бойко и Пашата и кликта им. Те не разбират ли че ни е писнало от корупця и руски мекерета. Искаме правова държава. Бойко мухлио чака те народната любов на чаушеску, делян пеевски също. Мръсни изроди

МухлИо ли нарекохте министър -председателя на Република България? Имате късмет, че сте много дребен и незначителен. При това и скаран с българския.

Който иска Русия, да ходи около Колима!

България не се нуждае от анонимни "протести" с неясни цели!

Долу безпринципния протест! Организаторите на съд!

Ей как са се мобилизирали тука всички коит са по някакъв начин на държавната трапеза и ги тресе страх от изпускане на кокъла Но освен Вас в Бг има около 3 милиона души -коино сигурността и стабилността на вашата организация наречена държава---НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА $$НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ВЪОБЩЕ--

МВР, ДАНС и т.н. само регистрационни функции ли ще имат и в този случай? Защо досега не обявиха кой организира това и кой го финансира? Ние за какво им плащаме на МВР, ДАНС и т.н.???

АЛОООООООООО протестърите, НЕ мислите ли че други са виновни на доста неща? А? ЕТО ВИ МАЛКО ФАКТИ! необезпечени кредити от КТБ: Емел Етем - бивш вицепремиер и депутат от ДПС, Митхат Метин, депутат от ДПС, почетният партиен председател Ахмед Доган, ексдепутатът Емил Кошлуков, "Водстрой 99" - ключова фирма, собственост на Делян Пеевски, БУЛГАРТАБАК-ХОЛДИНГ близка до Пеевски, и други видни представители на постКомунистическатаТурскоЦиганска коалиция! НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?!???

що не са в пандиза?

Какви "конкретни мотиви" искате бе, идиоти с идиоти такива. Това не е ли ясно: не лъжете, не крадете и работете, ВИЕ, УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!

първо послушай съветите си

Без пачки ,няма и стачки.И при тия ,и при предишните . Така се вдига ,жизненият стандарт на народа.

ЕВРЕЙСКИТЕ ДРУГАРИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМИРЯТ, ЧЕ ТЕХЕН РАДАНЧО Е БУКВА БЕЗГЛАСНА :) НАБИРАТ СЕ БЕЗМОЗЪЧНИ БОКЛУЦИ ЗА 30 ШЕКЕЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой поиска разрешение за масова проява както изисква закона?

камбаните не бият по два пъти.

Ако Боко дойде днес на протеста и публично си скъса червената книжка, ще го призная за истински демократ.

И при всяка власт си има едни и същи бандити за стачки.Хванете тези,които им дават парите.Защото някои си изкарват добри парички по време на протестите.Хич не ги е еня кой управлява - щом плащат идват

Имай в предвид, че медиите са най-големите боклуци след депутатите. Винаги и единствено дават разни мърши и деградета по протестите за да насаждат у нормалните хора, че има платени, задкулисни и т.н. Това не е вярно! Има много нормални и хора знаещи защо са там. Всичко е манипулация на медиите и изопачаване! Разберете го!

Даже депутатите са по яки и по-малко продажни. Включително и тези от бсп.

Тия дето са нормални и са на протестите са заблудени - просто няма смисъл да мръзнем, за да сменим законно избрано правителство с някаква шайка, която не се показва, за да я изберем. Изводът е, че целта е ДА ИМА ВЕЧНА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ В ТАЯ ДЪРЖАВА. Помислете логично, кой иска това?

Лъжат гадовете от МВР! Имали данни и за Доган, за това го пази НСО доживотно, вместо да го пазят в Централния Софийски...

Я си спомни как БАЦЕ развяваше едно трамвайно билетче от трибуната на Парламенто??? ЧЕ ДОГАН ГО БИЛ ПОРЪЧАЛ!!! ТИ НА БАЦЕ ЛИ НЕ ВЯРВАШ и лъжа туй наричаш.. БАЦЕ СИ ГО ОХРАНЯВА - за да може пак да си развей билетчето...

Разбрахте ли сега от новините по БТВ, че БОКЛУЦИТЕ, т.е депутатите щели да бъдат на работа до 14:00ч и няма да има никой в народното събрание по време на стачката...........Ами щом тия хрантутници няма да работят викам и ние да не работим и да ги почваме по-рано!

Не става, ще ни уволнят, докато тези в парламента, въпреки, че са подчинени на суверена, няма кой да ги уволни. Милицията ги пази, средствата за масова дезинформация, пропагандират в тяхна полза и т.н.

на ЦВИНОКИО ЦИЦЕРОНОВ, не забравяйте: " Бойко Борисов потвърди, че записът на негов разговор с шефа на агенция "Митници" Ваньо Танов е реален, а манипулацията му се изразявала в премахването на "няколко нецензурни думи по адрес на Първанов". Това става ясно от втората част на интервюто на премиера пред проекта Politikat точка net по повод инициативата "Бойкометър". Борисов твърди, че си спомня много добре какво е казал. "Не че е правилно, не е трябвало да го правя. Но съм си такъв - всеки прави своите грешки, реагирах и се обадих. И се обадих прекрасно знаейки, че на Танов телефонът е подслушван", допълни Борисов.

на таз САГА от 10 декември 2012-та: "Минчо Спасов вика, че прокуратурата е отказала да образува дело по случая "Мишо Бирата", за който той я сезира лятоска. Основният аргумент на СГП бил, че туй, дето премиерът признал, че е казал въпросните думи, "изразява самокритичност към определено поведение", а това не е "доказателство по смисъла на НПК". Егати двусмисления НПК Ех, Брюкселе, Брюкселе Ако знаеш какви лайна са в българската съдебна система, ката ден ще пишеш доклади Не че като пишеш, голям келепир, де

Ето това е престъпник,при това ,такъв,който мисли,че никой не може да му държи сметка на него!Той дори и да знае,че е подслушван,не му пука!Той е над всички и може да си позволява всякакви престъпления!Такива изроди трябва да се вкарват в затвора по най бързата процедура,но пък нали той си е назначил ЦАЦА,КОЯТО ДА ГО ПАЗИ !А бе тези са навързани,като свински черва!

Има нещо сбъркано в цялата история. През 2013-та свалихме Боко, за да дойдат Станишев, Местан, Сидеров и Пеевски на власт. През 2014-та искахме оставките на Пеевски и Орешарски, получихме отново Борисов и Пеевски. Не виждам смисъл от подобни протести. Само даваме хляб на кукловодите да си редят сложните задкулисни ребуси. Истината е, че вече са ни купили продали 100 пъти за жълти стотинки, а ние им плащаме безплатните обеди за милиарди от КТБ и други тъмни афери.

Нещо бъркаш.....Сега ше е изравняване със земята на ВСИЧКИ!!! Или аз нещо пак не съм разбрал.......?!?!

за идващата ПП ГРОБ на власт е дала посланик НАНСИ МАКЪЛДАУНИ.. В две грами до ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАТАМЕНТ пише за ИЗБОРИ 2009-та - "ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ? БОКЛУЦИ НА ВХОДА, БОКЛУЦИ НА ИЗХОДА... Управляващите през 2016-та - просто са ВМИРИСАНИТЕ ВЕЧ БОКЛУЦИ от 2009-та.. И още нещичко от ИЗБОРИ 2011-та трябва да се допълни. Казано е от ДАТСКИТЕ НАБЛЮДАТЕЛИ - ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ? СРАМ ЗА ЕВРОПА!!!

кат си спомни човек за едни БАЛИРАНИ БОКЛУЦИ НА СОФИЯ!!! Дет ги търкаляхме от град на град.. ДА УСМЪРДЯТ не само София, а цяла България.

Явно сте напуснали София - боклуците са си там , където ги балираха, само че при новите фирми за събиране на боклука (избрани от Б.Б и собственост на децата и роднините на собствениците на балиращите фирми) и разбира се с неоценимата помощ на г-жа Фандъкова и 2-рия кабинет на Б.Б. , термина вече не е БАЛИРАНЕ, а СОРТИРАНЕ на боклука, като например на площадката до разклона за с.Мрамор се кара боклук от Дружба и т.н. А самата площадка сигурно вече е про(е)дадена на фирмата за жълти стотинки ...