Десетки протестираха пред КЕВР против високите цени

Очакванията за голям протест срещу намеренията на КЕВР да одобри по-високи цени на парно и топла вода не се оправдаха. Пред КЕВР се събраха едва стотина души.

Обратно в новината

Коментари - Десетки протестираха пред КЕВР против високите цени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протестът беше в работно време, на работа бяхме. Ама както е тръгнало, ще дойдем в работно време и ще бъде с камъни и сопи. Мамка им на управниците палачи!

А дали тези от КЕВР няма да си вдигнат независимо от когото и да било заплатите с 30 %.Дано да дадат на късо и гръмнат като изгорели бушони.Толкова са независими , че е смешно да го твърдят.Пряват каквото им се нареди.Кукли на конци.

ПРОТЕСТИТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ ЗАПОЧВАТ!!!ТЕЗИ ОТ КЕВР,ДА НЕ СЕ УСПОКОЯВАТ!!!

Не обичахте комунизма, А?!Искате да сте свободни и модерни.Човекоподобни

Пишете призиви зад спуснатите пердета и се тюхкате че излезли стотина пенсионери. Добре ли ви е на топло и сигурно? Продължавайте да обвинявате народа си!

Няма кой да поведе народа. Ако каже - елате, 100,000 ще излязат. И ще стане както февруари 2013. Къде е Слави, нали щеше да води хората ?

Трифонов е олигарх, пет пари не дава за такива като теб. Той е от другата страна, проумей го!

В Лукойл и Газпром правят кореми и се прозяват отегчено, а те отишли да реват пред КЕВР.

Мая зяе, ама математиката е проста наука, но строго детерминирана и определена. Ако иска да я промени да дерзае там, ако не ще се съобразява с нея. Според математика, ако нещо намалиш с 50 %, за да го върнеш на старата му цена следва увеличение от 100%. Така че намаление от 21% и последващо увеличение с 22% пак прави по-ниска цена от предишната. А тези бакалски сметки за 50% увеличение само показват, че Мая лае, но не знае. А и е редно да се върне още по-назад за да се види, когато газа е бил 700 лева за 1000 куб.м. то парното по социални причини не го е последвало на тези висини, а разликата е поемана от Софийската община, т.е. от всички нас.

И да допълня: Според официалните отчети за 2014 година загубата е 57.7 млн. Т.е. когато Газа е бил 700 лева парното очевадно е на загуба и напълно нормлно е при падането на газа със 70-80% парното да падне значително по малко - 21%

БРЦК

Това е едно предположение. Аз мога да ти дам друго - била е на загуба щото е източвана и крадена. Нещо да кажеш или Валю е измислица?

математиката била проста наука!! не, ти си простия.

значи николко! Друго е да излязат десетки, ама хиляди и във всяка ръка кол или камък!!!

Стадото заблея....Не ви ли е срам бе, посерковци. Къде другаде търпят така скотски да им одират кожата, заради безхаберието, алчността и хаира на Калинките, бе? НЯкой питал ли ги е какви заплати и колко души са се намърдали на топлите места и под покровителството на енергийната мафия? Десетки хиляди месечно...Такива будали няма никъде на света, няма и да има. Мърша

А ти там ли беше?

Nqkoj si

Колко е обоснована новата цена можем да видим като погледнем дали има същите или сходни увеличения в подобни нам държави... нашите "дуп*давци" се оправдават с международната цена и ако увеличението е сходно значи е оправдана, но ако не е? ...и както предполагам увеличението е повече за плащане за стари кражби... има ли страна е Европа в която да има такова шоково увеличение??? Миналата година бяха Винетките... тази е газа... А ДОГОДИНА?????

Ало, дира, не се радвайте,толкова де. Били малко хората. Като дойдат сметките, тогава ще видят тези които измислиха тази подлост към народа си. Проклети продажници и чужди слуги.

Няма ли най-накрая някой да уволни този изкукуригал полужив пенсионер.

Никой не си гътка ''златната кокошка'' дето им снася комисионни и милиони печалба:((((още повече кога същите като тия са узурпирали държавни общински и всякакви власт,,

Десетки протестираха пред КЕВР против високите цени Когато станат десетки хиляди, тогава ще има ефект.

Е и?????Неразбрахте май че с протести нищо няма да се оправи....защото дебилите с високи заплати само се подсмихват на напъните ви дето нищо няма да им направят..

Трябва хиляди хора, не десетки, и с камъни да дойдат.

Цената с поскъпването сега е по-ниска, отколкото година по-рано и два пъти по-малка от две години по-рано

Ето го и тел. на Мишока -Еничер-Комисионер Иванов - 0898662202, роптайте!!! Но каква полза, Каних Ви преди поскъпването на водата на протест, траяхте си като овце, а сега след дъжд качулка. И сто лева да я направят ще си останем овце. В Гърция за поскъпване на хляба с 8 стотинки свалят правителства!!!!

100 човека-ами пада ни се ние сме овце - тъпи овце- с 60% да го бяха вдигнали-пак щяхме да блеем тихо

Протеста все още продължава. Хората очакват онзи мишок Иванов да слезе при тях. Или някои политици.

Добре, че са пенсионерите, да ни умият очите.

Гледайте Канал 3.

триеш ми няколко коментара , понеже подканям хората на бунт! Споко! Излизам от тая кочина и ще ползвам истинската медия -Фейса! Сбогом! Давай работа на троловете!

И да трие, всички едновременно ще си получим сметките,и зимата ще ни натежат,а и лятото ако е горещо и се ползват климатици,водата също се увеличи,такса смет и т.н.

недей бе ,стой си тука ,че мученето дружно ,по се чува :))) На нас поне не ни плащат ...

Не правете бунт че тиквата не може да гледа кръв по паветата, вдига кръвно мизерника.

Споко, когато дойдат новите сметки няма да са стотина души

Да не говорим зимата какво ще е. ББ 3 ще има най-кратък живот. Такава му е съдбата, всеки път все по-крътък мандат.

Нека министерството на енергетиката го поемат ОП ...!

Тоя дърт пръч сутринта беше много силен при Хекимян. Защо сега не слезе при протистиращите негодника?

Във всичко друго може и да има резон, но специално повишаването на цената на водата в София е отявлен грабеж.

то пак добре, не очаквах и тия 100 да излязат...

Цената с поскъпването сега е по-ниска, отколкото година по-рано и два пъти по-малка от две години по-рано,. Отново се създават проблеми там където ги няма и се говори за неща които се знаят от всички от преди три месеца ! Не цените са проблем а ДОХОДИТЕ. И Мая селската отново е там да си вдига акции и да прави пушилка.

БРЦК

Не знаеш къде се намираш. Да , цената на ГАЗ-а е по-малка от преди 2 години. ОБАЧЕ , цените на ТОК и ПАРНО СА ПО ВИСОКИ. Значи при скъпия ГАЗ - Парното било по-евтино от при евтиния ГАЗ. КАК ТАКА?

И ПРЕДИ И СЕГА...............

Поклон пред хората които са отишли. Пенсионерите са последните които се борят за страната си................. Те я построиха те са последните апостоли на тая държава. Всичко друго отгледано при демокрацията е индиферентни егоисти..... Комунизма изгради много по-отговорни към държавата си хора отколкото демокрацията

На оръжие братя. Иначе ни чака само мизерия и нищета.

довечера се надявам новината да е друга! Дано се съберем поне 5 000 на площада!

Къде и в колко часът?

Българското население е селектирано за рая в продължение на 500 год. турска смрад и геноцид!Ако са искали да оцелеят, то задължително е трябвало да се съобразяват с девиза "мирна главица сабя не сече" и "не би мирно стояло - не би чудо видяло".Така че трябва да сме наясно, защо днес сме толкова пасивни и индивидуалстти (самоспасяващи се)!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ми това е да не съм чул да се оплаквате клавиатурни мишоци!!!

Ха честито диверсифицирани западняшки цени. Като ви санкционират още 100 пъти ще ви дойде акъла.

Хората са на работа. Кой ще избяга от работа за да протестира? Нали веднага ще го уволнят?

който си мирува кротичко в дирбг няма какво да мрънка ..... тука всички би трябвало да се кефят щом не протестират навън...

В Чехия или Унгария Иванов вече щеше да виси на някой клон пред сградата на КЕВР. В България няколко пенсионери плахо протестират

с краката нагоре...

на протеста поне са се събрали над 100 корави, истински хора, радетели за правдата, а тук няма и 10 коментара дето да възроптаят с/у т'ва мафиотско увеличение на цените... софия=сганщина!

къде сте бе рокери, агитки на футболни отбори? работите? протест и след работа може да се прави... протест и по време на работа може да се прави... а и доста не работят, ами бърем да идат да протестират... студентите к'во правят? учат, така ли? мхм да бе да... вдигнаха ви билетчетата за транспорт и вие какво направихте? одупихте се за порен път, т'ва направихте...

Значи увеличението може да е 80%.

ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ СЕ ПОЧУВСТВА РАЗПАСАНА ....., нали Борисов спечели ...!

няма недоволни всичко е ОК

Един лудия Мунчо се озъби на поробителите преди 140 години. Една шепа пенсионери са будното ни гражданско общество сега.. Малко е човек да ни се подиграва. С право може да ни презира и игнорира.

Протестирвам най-категорически. Мунчо има проблеми с говора, но не е луд.

loyola

Седесарчетата да не са случайно забравили за шоковата терапия на Костофф - за сведение, още не приключила, че и края й не се вижда.