Коментари - Протест пред Гранична полиция срещу насилието над бежанци | dnes.dir.bg
назад

Протест пред Гранична полиция срещу насилието над бежанци

Протест срещу насилието над бежанци на границата се проведе пред дирекция "Гранична полиция" в София.

Обратно в новината

Коментари - Протест пред Гранична полиция срещу насилието над бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дали по случайност само турски вестници имат "информацията" или това си е чисто и просто плюене по българските институции от турска страна!?!?

кои са пък тея олигофренясали мекерета, които ще тръгнат да протестират зарад някакви паразити? въобще какъв е този идиотизъм и олигофрения, царящи в тази държава?

Трябва да се вземат мерки срещу всички, които защитават нарушаването на националните ни граници и оправдават нахлуването на орди от цигани от третия свят в България!

Като не искат "насилие" от Гранична полиция, изразяващо се в спиране и осуетяване опитите им безпрепятствено да влязат в страната ни, да не идват у нас, а да си останат по родните места или в единоверната с тях, икономически силна, демократична и имаща намерение да се приобщава към икономическите и политически ценности на ЕС Турция! След като имат проблеми с граничните ни полицай значи не влизат в страната ни по определения ред, а всеки който идва в дома ни без покана и не през портата а през оградата на двора не е и никога няма да ни е добре дошъл! Ние нямаме нищо против, а ще се радваме на Турция и всички други, които са толкова загрижени за съдбата им, да си ги държат при тях и да им дават тези грижи които ни предписват да им даваме ние!

защо ДИРа не уточни....!!!ОТ КЪДЕ СА МИНАВАЛИ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ,,БЕЖАНЦИ,,? Ако са използвали турски каналджии за преминаване през браздата , тогава сопата , по канчето и обратно! Какво ще правите ако някой тръгне да ви ,,гостува ,, през оградата а не идва през портата ...както си му е редът?

Преди време, по телевизията имаше док. филм за тези , не знам как да ги определя, дето като скакалци нападат Европа. Та се разказваше за един младеж, който работил там от където е родом година , две, събрал няколко хиляди долара, с които да си плати пътя до Европа. Че от тогава се чудя, колко българи могат да съберат толкова за година, две. И ако могат да си осигурят такъв доход, ще изоставят ли родните си места и ще тръгнат ли нанякъде!

Абе да ги понабийват и изхвърля, и сами ще спрат да идват... има си пунктове да си подават документите и ако ги одобрят тогава... (никога)

Защо ги ПООЩРЯВАТЕ тези незаконни имигранти?

Нелегалните имигранти са закононарушители и трябва да бъдат връщани обратно. Техните разкази не са критерии, а силно преувеличени или лъжи. Най-важното е да се спазва закона, защото сигурността на страната е застрашена. Протестите нямат значение.

връщат само християните-за мюсюланите няма проблем !

До втръсване трябва да повтаряме, че тия не са бежанци,а нелегални емигранти, по които в минали години се стреляше на месо на границата! Тия не са бежанци,а световно организиран трафик на хора, ръководен и направляван от Световния център за бежанците - един мръсен, гнусен бизнес!Малко им е да ги бият на границата, трябва да ги убиват, за да не пристъпват никога тая земя! И какъв е тоя "протест" от един само български мангал с още десетина чужди мангали, на който обаче се дава широоока гласност! Но така е - на циганите им викат роми, а на престъпниците на държавната ни граница - бежанци! В същото време по всички възможни начини се унищожава коренното население на тая земя, за да се подмени с ново!Ето как се поражда и подклажда омразата между хората!Изисква се възторг от нас, когато ни мажат въжето на бесилото!То бива извратеност, ама чак пък толкова само умът на ония изроди родени от кръвосмешения може да измисли!

Тези на снимката са ги подучили от ДПС, за един обяд.

и от "Факултето" или другаде. Иди че различи от тях нашия дегизиран циганин. То без дегизировка някои от тях са си като две капки вода с тия нелегални, от снимката, дето сега са пишат на "бежанци", камо ли пък и ако нарочно са понагласени за да станат исканите снимки.

кви са тия на втората снимка ??!? да им ебем господа майчин пред тех

Е нали искахте да ви посочат служителите на БХК?

lu4ka

Е така, като ги гледам - чисти българи.

lu4ka

А какво стана с оня случай "20-годишен младеж е бил нападнат от бежанци в Харманли"?

БХК да се беше концентрирало върху случая с майката кърмачка!

Бягащите от "Ислямска държава" язиди са християни.

И откъде си сигурен, че тези са такива, а не ислямисти? Като не искат насилие, да си седят в Турция. ХРУ отдавна излиза с антибългарски доклади и ни принуждават да приемаме всякаква сган тук, да им даваме бързо убежище и да останат тук. Йовчев много добре им отговаряше- наричаше ги лъжци, каквито са си ХРУ. Искат бежанците да живеят като в хотел, а нас кучета ни яли. Хората тук не искаме ислям. Никаква солидарност с тази сган- зад телените огради и да не се показват. И кой тъпак ги е пуснал да протестират свободно????

Язидите имат собствена вяра, на основата на зороастризма

А бе тия бежанци защо не бягат към Пакистан, Китай, а все Франция, Германия.

Или скандинавските страни? И там са немалко.

какви бежанци са щом влизат нелегално , пълни глупости. Бой ,бой и само бой писна ни от хрантутници и паплач.

Докога ще ги търпиме тези бежанци ,избийте ги граничари ,иначе нас ще колят и бесят ,ако не ги унищожим ,те нас ще унищожат.Да ги бяхте убили ,аВие на криеница си играете с тях.

А ако при стрелбата пострада турски граничар какво правим? От "Бой" - "Война"?

а пусни псетата срещу тях и те добре ще ги "посрещнат", а и закон не ги лови когато са се отвързали и избягали от водачите си. Добри за тази работа са и всички овчарски кучета, само оставете близо до оградата стадата им и те сами няма да дадат и пиле да прехвръкне покрай тях, камо ли нелегален чужденец да премине.

при положение ,че влизат нелегално, т.е. са нарушители на границата, как искат да се отнася полицията към тях . А и аок изобщо искат да се наричат бежанци, те може би в Турция са такива, защото бягат от " сеседна " държава, при нас те са си икономически емигранти , а за тази категория , законите за закрила на "бежанци" не важат. Така, че бой и марш обратно ........

Ами прочетете от източника. Обяснението, което се дава, е, че те искали да избягат в северната част на Европа, защото там имали добре реализирани роднини. Направи ли го това бягство, поне опита, през България, защото тук службите за сигурност били най-лабави, пък им било и по път. Вместо да обикалят през Испания... през нас.

Като са искали това да са влезли легално,или от Турция със самолет директно за Севена Европа.

Най после една тема по която 99% от българите да сме единодушни.

ви се иска на вас защитниците на навлеците,но ние не ги искаме,защото те са милиони емигранти от арабия.Какво ще се получи-в един момент те стават повече от българите,защото имат по 10жени и 58 деца .България ще се казва сирия или авганистан или ирак или мюсулмания.Това ли искате

Още веднъж апелирам към проява на малко по-здрав разум! Целият случай, цялата информация идва от ТУРСКИТЕ ВЛАСТИ. Може такъв случай въобще да няма, а да има само идеологическа диверсия. Нещо като медийна опорна точка!!! В този ред на мисли се запитайте: - Какъв е интересът на българската гранична полиция да извърши това нещо, ако въобще го е извършила? А на българските власти? - Какъв е интересът на Анкара в този случай, ако пък приемем, че разказът е долу-горе правдоподобен и потърпевши има?

на войната между християнския и ислямския свят. В регионален мащаб - Турция е ислямска, а ние сме християнска държава. Така че може и просто да са ни наклепали с цел злепоставяне. Както е известно държавната доктрина на Турция е да завладее Блакните по мирен път! Те си мислят, че Блканите са изконно техни земи.

Попитах, именно защото аз разсъждавам по малко по-различен начин. Разсъждавам от гледна точка на светската Турция, не на ислямската. Повечето от служителите им в службите за сигурност са светски настроени, така е и всред бизнеса. Техният интерес какъв е? Ами техният интерес е качествените емигранти (млади хора, инженери, интелигенция, работоспособни и т.н.) да се плашат от нас и да остават при тях. А останалите, грубо да ги наречем боклуците, да ни ги "пращат". Каналджии по една граница задължително има от двете страни. Така е и между САЩ и Мексико. Така сигурно би било и при извънземните. Т.е. трансферният процес е контролиран от две, относително независими една от друга, страни. общият им интерес е ясен, но има и разлики...

Биели ги с палки - голяма работа. Колко бежанци се издавиха край Италия.И да не ми говорят че италианските власти правят всичко възможно да ги спасяват.

ДАЙТЕ КОНТРА ПРОТЕСТ ДА НАПРАВИМ ПЪК НИЕ!ИМАМЕ ТОВА ПРАВО. НЕКА СЕ ЗАЩИТИМ. ТОВА Е В НАШ ИНТЕРЕС.

Аз съм ЗА!

Имаме емигранти,НО тези емигранти отиват в ХРИСТИАНСКИ държави-ЕВРОПЕЙСКИ.А нахлуващите са НЕСЪВМЕСТИМИ с нас .ДА си емигрират при себеподобните.Аз ако трябва да емигрирам ще емигрирам в ХРИСТИАНСКА държава.

Що не минете през руската граница да видим после при Аллах ли ще протестирате или при Мохамед?!?!?

че между Мексико и САЩ има кльон с две телени огради с височина 10 фута (3 м.), стреля се без предупреждение, първо във въздуха, а след това на месо. А защо ние с наште няколко километра телена ограда да не можем и защо някаква лешперска тълпа от германци ще идва чак от Германия с ножици да ни реже оградата на границата, а какво ще стане ако аз пресека нелегално германската граница?

защото нашите управници целуват баба Меркел на едно място наречено.....

Иска ми се да беше вярно, но за съжаление не е. Бил съм в САЩ и чета техните сайтове, и коментарите там. Има някакви огради на някои участъци от американо-мексиканската граница, но те са малко. По голямата част от границата им е неохранявана, или зле охранявана (от гранични агенти, а не от американската армия). Чувал съм, че ежедневно поне 1000 мексиканци минават нелегално границата, а в САЩ нелегалните мексиканци официално са около 10-на милиона (неофициално поне двойно това число). В доста от южните щати (Калифорния, Аризона, Техас) мексиканците вече са мнозинство. Американците са пропищели от тях, тъй като ги конкурират по отношение на ниско квалифицирания труд, и отделно им източват социалната и здравната системи. В това отношение мексиканците са като тукашните цигани, получават социални и безплатна здравна помощ, и в много южни щати повечето болници са задръстени от такива, а много от тях са и фалирали. Проблемът е, че на американските политици не им пука за това - за демократите мексиканците означават повече техни гласоподаватели, и повече социални помощи, които да събират и "преразпределят", а републиканците също не искат да спрат нелегалната имиграция, тъй като мексиканците осигуряват евтина работна ръка за корпорациите, а те са сред най големите донори на политиците. Въобще в доста отношения ситуацията там е аналогична на тази тук - американските управници предават своя народ за пари и власт, и нямат нищо против да го заменят с други хора.

емигрантите вече са дали поколение ,нашите жени не се шегуват.

Добре де, защо не си стоят в Турция? Там няма ИДИЛ, които да ги преследват...

ЛЕЛЕЕЕ ТИЯ СМЕШКИ, КАКЪВ ПРОТЕСТ ЩЕ ПРАВЯТ???КАК МОЖЕ, КАКВИ СА ТИЯ БЪЛГАРИ НЕЩАСТНИ, СЕДЯТ И ЗАЩИТАВАТ ТЕЗИ АРАБСКИ БЕЖАНЦИ, С КОИТО НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО. А БЪЛГАРИТЕ В БЕСАРАБИЯ, КУЧЕТА ГИ ЯЛИ, НАЛИ!!! ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ ПРОТЕСТ ЗА БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА, НА КОИТО ИМ ИСКАТ ВИЗИ ЗА ДА ВЛЯЗАТ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ. А ОНАЯ ГМЕЖ ВЛИЗАТ КАК ИМ ПАДНЕ И ОСТАВАТ В БГ!!! НЯМАМ ДУМИ, ЕГАТИ И БЕЗОБРАЗИЕТО. ПОНЕ КАТО ВКАРВАХА АРАБИ ПОНЕ ДА СА ХРИСТИЯНИ А ТЕЕ....

е казал-На зло куче,зъл прът!Какво търсят тия в България? Айде кръгом и да емигрират в Африка!!!!!!!!!!

Това Антибългарския ХлЕзински Комитет ли го организира ?

Никой не отрича, че бежанците имат ПРАВА. Но за това има ПРАВИЛА. Не е някак си редно да си търсиш правата, без да спазваш правилата!

Държавна граница се пази с ОРЪЖИЕ, а не с палки!!!Всяка педя земя е съхраненя с цената на много лишения и жертви!За всяка една държава, за всеки един народ - площта и броя население, са основните фактори за присъствието на геогарфската карта на света!

Абе разтрелват на границата още като се опитват да я минат!!! За нас няма ния мангали ще храним, че и ще ми протестират, ч да се връщат обратно там да си протестират

това са всъщност нелегални емигранти

Ами ако още го имаше кльона, нямаше да се стигне до подобен инцидент. Тогава проблемите се решаваха, преди да са възникнали :) А сега, че някой си върши работата, дай да го разпънем на кръст! Кой ли има интерес от това Гранична полиция да не си върши работата???

Ако българин се опита да премине границата на Сирия или,която и да е друга арабска държава ще бъде застрелян или обезглавен,а,когато от тези страни идват,каквито и да са "бежанци" и искат да преминат нелегално границата ни,то трябва да се посрещат с духовата музика,хляб и сол,Президента и Министър председателя да им отдават чест....Не само бой,но и разстрел за всички,които се опитват да минават нелегално,не ги знаем,какви са,може да са главорези и всякаква друга измет дошла от арабския свят,те нямат документи и нямат право да ,какъвто и да е глас,остави за протест! Във всяка друга държава тези да са ги смазали,но явно в България толерантността към всички,освен към българите,че дори и към уличните псета е огромна! Българите кучетата да ги ядат....така се получава...

време беше,браво на организаторите. расизма трябва да се спре. емигрантите са едни от нас .

Сериозно? :)

сериозно, тиквеник. малко ли емигранти имаме и ние по света?теб, пречи ли ти ако се държим малко по-хуманно с тези хора? така ли се доказваш като мъж ти?

Може да са част от тебе поради общия ви ромски произход, но аз не ги смятам за част нито от мен, нито от Родината ми!

връщат само християните-за мюсюланите няма проблем !

ни нагази. Пресичат нелегално държавната ни граница, следователно има какво или от какво да се крият, аможе и да има сред тях ислямисти. Питам Германците, които не са съгласни БГ да влезе в Шенген - като ни забранявате да връщаме емигранти, как да опазим шенгенската граница. Нелегално пресичащите през нощта не са ли бандити и не е ли по-правилно да ги посрещаме с автоматчина стрелба?

Според мен проблемът е в две направления, взаимноизключващи се в момента. Първо, това е държавна граница и не може да се очаква кой знае колко културно отношение към един или друг нарушител. Второ, от друга страна, ако е имало ненужни силови действия от страна на полицията, изхвърляне на чужда територия на трупове и полутрупове, както и грабеж преди това на кеш и апаратура, е редно да се замислим дали същите тези лица (граничари) няма да рецидивират върху българско цивилно население. Трето, МНОГО ВАЖНО, цялата информация идва от турските власти. Те имат много интереси, и не всички от тях са добронамерени към Република България, управляващите и населено ни!

...ми,...на контрапротест тогава,и във Фейсбука.

Абе едно контрапротестче...?! Интересно, ми е колко ли хора ще се съберат?!

Кой го организира този протест,кой??? И от къде на къде тези ще протестират тук,след,като нямат никакви права,влезли са нелегално,не знаем,какви са,може зад гърба си да имат десетки убийства....Кой ги организира тези за протест,кой???

,,Докладите сочат, че е имало жесток побой над групата, двама души са починали след побоя и от измръзване... към пограничните села..."-ъ,егати манипулацията.ако някой ги е бил,доклади ли ще пише бре.или тия 14 мангала писали доклада-хъ хъ хъ.Що за глупости.

Браво на гранична полиция!това и е работата - да пази границата от нашествие на съмнителни субекти и нарушители !БРАВО !Интересно кой ги е накарал тия да протестират - някой стои зад тях

Как кай - някой трибуквен антибългарски комитет!

Радвайте се,че не ви стрелят,защото,където и другаде да се опитата да преминете,едва ли ще ви оставят живи!!!

-Що е то - Държавна граница?