Десетгодишно момче e простреляно и почина

Десетгодишно момче от севлиевското село Добромирка е починало вследствие на огнестрелна рана.

Обратно в новината

Коментари - Десетгодишно момче e простреляно и почина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само се простреляло, а оръжието намерено не до тялото, а "в една стая"?

Е и детето е било живо, когато са го открили. Може само да се е придвижило до друга стая. Ако е искало да повика сестра си. Мир на праха му, най вероятно е нещастен случай. Оръжията трябва да се държат на места недостъпни за деца, сега родителите са го разрали но късно за съжаление.

ТОЛКОВА, СТЕ ТЪПИ ДИВАЦИ,ЧЕ ОТ ВСИЧКО ЛОШО И КОМЕНТАР ПРАВИТЕ .Я ГО ДУХАИТЕ И УСТАВЕТЕ ТРАГЕДИЯТА И ДЕТЕТО ДА ПОЧИВА В МИР.

Запетаята яко ти куца!

Да беше само запетаята...

Aбе, дали е Aмериканско семеиството, или е Bеликобританско, все са, един дол дренки!! Bместо биберони, на децата си оставят пищови?!;) 3атова и в училищата им се трепат като мухи! Hо, пък иначе е "демократично"??!!;)

Ако газовото оръжие е преработено, това означава ли, че собственика - бащата пакистанец е арестуван? И ако не е, защо?

Пистолета е газов. Вината е на бащата, който е оставил заредено оръжие, без да го заключи дори. Семейството е пакистанско, а детето само се е простреляло при игра. Остана да се разбере само дали газовото оръжие не е преработвано по някакъв начин и защо, регистрирано ли е и други подобни подробности. Както и с какво по-точно са се занимавали чужденците у нас.

А линейката как може да се е забавила с един час? На колко километра е това село от най-близката болница? На 120 ли? Или тая линейка да не е тръгнала от Русе или направо Букурещ? Иначе таткото май ще гризе дръвцето и ще ходи на топло...

Къде пише, че линейката е пристигнала след час бе, тъпанар!

Ох, вие новини не гледате ли бе или само висите тука, за да псувате колко е гаден светът?

Един цветнокож по-малко...

Свиквайте! Това не е Държава!

С кое да свикват и какво общо има "държавата"? 1. Оръжието е газово и е собственост на бащата. 2. Оставено е заредено и не е било заключено, както е по закон. 3. Става дума за чужденци - пакистанци. 4. Детето само се е простреляло при игра.

Оръжието е газово, преправено незаконно на бойно. Съхранявано е неправилно. Където има оръжие на децата от малки трябва да им се обясни как се борави за да няма сакатлъци.

в блиц ромските дела

Тава деяние е ненаказуемо, неразследваемо и извън компетенциите на прокуратурата

англичанче от пакистански произход

,,талибан,,??? без пистолет е като ,,сиганин,, без брадва!!!

ега ти разследването. некадърност и нелепи заключения. как така само се простреляло. бързо решиха и няма проблем за родната милиция.

Дарвин одобрява.

стреляш по дива свиня - от храстите излезе бежанец! И така, от 5 999 999 станахме 5 999 998. Утре всички ще се юрнат на работа и новината ще се забрави. Тук е така.

След като на островите се развихри либерастията, англичаните останаха без капка оръжейна култура. Защо ми кажете, е трябвало да нарушават закона и да придобиват преработено газово оръжие и боеприпаси за него 5г държавна издръжка по НК), в страна, в която може законно да се получи разрешение за нормално огнестрелно!? И с кой акъл са го оставили достъпно за толкова малки деца!? Обикновена оръжейна каса може да се купи за под 100 лв. Да не говорим за това защо не са се погрижили да обяснят на децата си какво е оръжие, как се оперира безопасно с него и защо не трябва да го пипат без някой възрастен наблизо...

Граждани на Великобритания със статут на постоянно пребиваващи в село Добромирка имат у дома преработен газ-сигнален пистолет!? Тези МИГРАНТИ от ОНЕЗИ ли са? Да не знаеш от кого да се пазиш ...

Ами на село в България живее все пак, добре е да има, но жалко за детето.

Добре е да има незаконен пистолет британецът, така ли?

не само безотговорни, а ами престъпни.... кой припособява газов в боен пистолет ????

B случая, британски идиот.

Жалко за детето. От прочетеното, става ясно, че проблемът е в безотговорните родители.

Разбира се, безотговорни са тези които са оставили оръжие без надзор до което да имат достъп деца. Но нека не бъдем такива строги съдници. Понеже напоследък стана голям скандал с песента за Райна Княгиня, научих, че едно от петте и деца също се е простреляло с пистолет на 14 годишна възраст и е починало. А пистолетът е бил на един от батковците му - до един всички са били военни, офицери от армията. Изобщо където има оръжие винаги може да стане трагедия.

Някой, а научи ли, че останалите й синове са били ликвидирани от комунистическия режим след 9 септември 1944?

А един от нейните потомци е отрязал главата на Александър Стамболийски.