17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навсякъде само корупционни схеми, благодаря на тиквата и гуменката

Естествено, че е имал нелечимо заболяване, алчност му е името.

Само да не се окаже че е левичар...

"Намерени са три пачки банкноти с различен номинал, револверът в кожен калъф, намери се и оприличено в този момент на тефтерче, което представлява картонен свитък. Тепърва то ще бъде анализирано дали има отношение към разследването, дали има информация, която се отнася към разследването", каза Димитрова. Какво трябва да означава това? От това изказване човек остава с впечатлението, че револверът, с който се е гръмнал е намерен в кобур? Гръмнал се е и си е прибрал револвера в кобура? Някой чете ли ги тези неща преди да ги ПРОчете? Хахаха, специалисти!

Нямам идея как така държавни служители имат толкова пари около себе си, уж на една заплата живеят.

в Казанлък ? А тези найдени пищови, калашници ,картечници и джепане къде са произведени ?Тук работата е по-дълбока, защото шефа на катаджиите се гърми за корупционни пари,да ама те се няколко пачки и не си струва,най-много да му отидат пагоните и да го осъдят 2-3 годинки и толкоз. Но да отнесе тайната в гроба за тлъсти пари,и да го самоубият си струва. Нек си ми се чини,че облаците се въртят на там.Един път сума ти оръжие заловено, после втори път същото се повтаря.Докато "един път стомна за вода, втори път стомна за вода и после , ни вода ни стомна ".

Шефът на КАТ-Казанлък не се самоубил а са го самоубили.Пачките с пари, незаконното оръжие и тефтерчето говорят за това т.е. те са подхвърлени.Това има за цел да се подведе следствието в грешна посока но е тъпо ,защото не е луд никой да се гърми с пачки мангизи ,че и тефтерче !?!?.Просто човека е знаел твърде много ,за някой си или за някои по "върховете на .......Стара планина ха,ха,ха !" и са му помогнали да забрави всичко по най-сигурния начин.А може би той също,да е бъркал в меда и за да не се разприказва .......бум !

Мнго е удобно на прокуратурата да започне разследване за корупция на умрял държавен чиновник.Защо не започна докато беше жив?Или не са знаели?! Защо не започнат разследване за корупция на ползвателя на големи апартаменти и по съвместимост финансов министър????

Издал е мафиоти. Оставянето на пачки е , че до скоро е бил с тях.

човека се е самоубил с 3 куршума в главата. Какво толкова не е ясно.

Разследващите не могат вече една седмица да преброят три пачки от по 20 лв., а на Иванчева 70000 евро ги преброиха показно за един следобед в центъра н а София . Толкова ли е трудно да му се не види. Гешев, Гешев колко си жалък........

Убит е. Кой нормален самоубиец ще вземе да ръси пачки с пари около себе си преди да натисне спусъка? Кой самоубиец ще предлага компромати срещу себе си, преди да сложи край на живота си? Точно напротив! Всеки, който напуска този живот по свое желание гледа да изчисти името си. И така да умре спокойно, а не обратното, Да изнесе на показ всичките си кирливи ризи. И всички да го одумват, а той да не може да каже нищо в своя защита. Просто сценарият е много плитък. По някакъв начин са го отвлекли или засекли в тази местност. Застреляли са го и са разпръснали около него парите. Един вид, моля вижте колко е корумпиран. Че ако е такъв ще се самоубива и пръска пари около себе си ли? По-скоро може да е обратното, някой е останал недоволен от него, че не е приел пари за да оправи някакъв проблем. И по този начин му отмъщава. Хем го застрелва, хем го набеждава като инсценира. А ДВАТА МУ МОБИФОНА КЪДЕ СА ВЕ КАТИЛ? КОЙТО СИ ГО ЗАСТРЕЛЯЛ И СМЯТАШ ХОРАТА ЗА БАЛЪЦИ. Щото в тях явно е имало някои телефонни номера и регистър на проведените и непроведени разговори. И някой е решил, че не трябва да оставя неудобни улики.

Хахаха, пичаго, ти луд ли си?? Те телефоните толкова лесно се проверяват, кой , с кого, и кога? Мислиш че ще достигне до тая длъжност ако не е "услужлив" ли??!

Ако толкова лесно се проверяваха, всички телефонни измамници щяха да бъдат моментално заловени и вкарани в затвора. А то и досега лъжат възрастните хора да хвърлят пари през балкона. Нали много лесно се проверявали телефоните ве келеш?

знаем те от Банкя пучаш с РПГ

Първо, не за "евентуални корупционни схеми", а от кога, колко, за кого ... Второ - длъжността на всички ченгета предразполага към бандитизъм във всичките му форми, но страда от липса на интелект ...

И пак тефтерче. Много им ги е слаб сценариста.

Не помнят и си записват :)

Да попитат Бойко Борисов, той е навътре в маТриала!!!

"...намери се и оприличено в този момент на тефтерче..." Тефтерчета, пачки с пари; корупционни схеми... Да не би да става въпрос за откраднатото тефтерче на Златанов?! ;)

До кого не са стигнали намерените пачки, а от там и до някоя партийна централа? Да, ама няма да ни кажат на нас.

Журналя, това, което сте написали, е абсурдно - потвърди се версията, че причина за смъртта е огнестрелна рана в дясното слепоочие. Това не е версия, а факт. Напишете, че е потвърдено самоубийство или убийство, ама това за раната е просто уникум.

Представяш ли си да намериш човек с дупка в слепоочието и журналистьт да изпитва сериозни съмнения дали не е умрял от удавяне..

дип че е близо до язовира

За мене случея е ясен к8ат бел ден. Та, значи, фащат ти афтомати на кило.Тоз, катаджията е участвал в логистиката.....и си мика: ше дам едни пари, дан ми изплува името. Обаче, на таз, свпъхсекретна спеща му казват, че хората не са ми взели парит, не щот са малко, а щот наме как да го чъдъросат при тоз гоуем международен скандал. Та, изведнъж катаджията придобива нелечимо заболеване и вместо да чака сензацията у пресата се измъква по терлици. сега вече, при наличие на труп ше има - почести, колко честен служитал, ма такъв добър човек, ва тва, ма онва....мъртвиа не ни е враг, пък има и заков за омертата, а шумъ у пресата се заглушава. Разследването ше каже: чисто самоубийство! После, 2 циганета намират колата, решават да я ограбат, зимат пистолета и парите, обаче 40 метра по-нататък се изплешват и фърлят плячката. обадили се на дилъръ си и той им казал - щом има труп в униформа не щем никва стока оттам и вие сте мъртъвци ако се завесите....послу му ударили по ена доза и забравили да докрадват.....

Стига заблуждавахте хората... Прокуратурата не разследва... Тя е изтъкана от случайно попаднали хора, които избиват ковплекси и издевателстват над малкото останали разследващи органи в МВР- то!

Човечеца още не е изстинал, а те бързат да го изкарат по черен и от дявола. Не е ли редно да мине разследването, и после да се правят изводите обвиненията ако има такива?

Що ли само като го видя на снимката ми се струва, че не е невинен?

Професионално свършена работа , явно друго корумпирано ченге е свършило работата.

Намерен е и "револверът в кожен калъф"...Уставняк ще се окаже тоя - след като е произвел изстрел в дясното слепоочие си е прибрал пищова.

Защо някои корумпирани катаджии от КАТ Варна не се застрелват като колегата си от Казанлък ?

Аз от години се чудя, при пореднтаа новина че поредният по-голям престъпник се оказва ... сътрудник на МВР или на службите в България, дали те, полиция и служби са го внедрили в организираната престъпност или организираната престъпност и мафията си го е назначила и внедрила във властта? Защото стана едно такова преплиране в България, че и Господ не можее да го разплете, между едните и другите... Ще е добре някой компетентен да даде обоснован отговор на тази дилема!

Много е просто, всички са в играта. Я нека да дойде германската полиция, прокуратура и съд и да видим няма ли да се разплете мафията в България.

Спомняш ли си например какво казаха високопоставени източници от италианската прокуратура и карабинерите по случая с Брендо и изтичането на предварителна СЕКРЕТНА ифнормация скорострелно към Брендо, дори и след секретна среща на службите на няколко западни държави с българско участие в нея? Която е провалила техни планирани мерки по залавянето и обвинението на организираната му престъпна група, пренасяла с кораби и с яхти десетки тонове кокаин? И как при залавянето Брендо откриха ... стенограми от тази строго секретна среща? Е, като Борисов твърди че нямало организирана престъпност в България, след като ОЧВЕИДНО ИНФОРМАЦИЯТА КЪМ Бендо БЕ ИЗТЕКЛА ОТ България, и то ОТ ПРОКУРОР И (ИЛИ) ВИСШ ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛ!?!? А спомняш ли си как пък не друг, а тогавашният шеф на ГДБОП Флоров, назначен от Цветанов като вътрешен министър и близък негов "семеен приятел", като ПРЕСТЪПНИЦАТА Янева начело на СГС..., се изтъпанчи пред камерите БЕЗ НИКОЙ ДА ГО Е ПИТАЛ И БЕЗ НИКАКВА ПРИВИДНА ПРИЧИНА (иначе явно голям зор го е гонил), ЗА ДА ... НИ РАЗПРАВЯ ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОЩ И КОЛКО НЕВИНЕН БУЛ Брендо, и че "той вече с тези работи не се занимавал, и си бил обикновен едър инеститор"!?!?! Като че ли говори на олигофрени или на деца в детската градина! И забележете - това стана три дни преди да започне делото на Брендо в Италия, където съдът го осъди на мисля 8 години затвор!!! (Явно някой бе спешил Флоров да отправи ясни послания на Брендо да си държи устата затворена, а за по-сигурно отвлякоха и дъщеричката му...) И после какво стана? Брендо го осъдиха в Италия, нашата власт и прокуратура успя да го прибере в България, уж че ще го съди и тя, и Брендо ... ФЪСНА, А ТЕЗИ НИ ПРЕДСТАВЯТ ПОШЛИ ПИЕСКИ ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ С Иванчева В ОКОВИ КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПМНИК В ДЪРЖАВАТА! Е, и на кой не му е ясно пределно всичко, което ни разиграват тези в България!

Прокуратурата и полицията веднага избързаха да обявят смъртта на полицая за смоубийство! Премиерът Бойко Борисов пак твърди, че В България ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ НЯМАЛО! И това било личало и от последния доклад на Европейската комисия! Това е като да се прибереш в къщи и да видиш пожар в него, и когато се обадиш на пожарната те да ти отговорят, че у вас пожар няма! При подобен подход как да се борят с престъпниците и организираната престъпност, как да очакваме да си свършат работата, като те най-цинично ти обясняват, че това, което виждаме не е истина! Че няма престъпления и организирана престъпност! (Така само допреди една-две години Борисов ни убежждаваше, че в България нямало и корупция! Като че ли тези вратове и кореми, и безвъзмездно позлвани апартаменти на Кръстници са от зеленчуци, а не от суджуци само:) )

В интерес на истината в България няма и не е имал полицейски началник и висш полицейски служител или служител в службите, КОЙТО ИЛИ ДА НЕ Е ЗАМЕСЕН В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ (Я), ИЛИ ДА НЕ ЗНАЕ И ДА НЯМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, КОИТО ДЕЙСТВАТ И НЕ СА САНКЦИОНИРАНИ СПОРЕД ЗАКОНА! Това обяснява и огромното недоверие и резервираност на хората към всички подобни новини на органите и институциите, на прокуратурата за ТОЛКОВА МНОГОБРОЙНИТЕ ЗА МАЛКА България САМОУБИЙСТВА! Аз, а и много хора могат да се обзаложат, че при ПРЕЦИЗНО И ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ДАННИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И/ИЛИ КОРУПЦИЯ, КОИТО СА НЕАДРЕСИРАНИ И НЕИЗВЕСТНИ ЗА ШИРОКАТА ПУБЛИКА!

Ти знаеш ли какви тулупи са полицейските началници и разните висши служители ? Само се осллушват каква и къде е далаверката, дали е преведена заплатата и ранното пенсионниране с 20 заплатки накуп.

Бог да ни е на помощ щом при намерени пари на 40-50 метра от нас ни погне проКУРатарата!!!

до Бостанжиев Бостанжи ефенди, не знаех че Нинова е приватизирала и Тиквоимпекс. Говори се че е приватизирала няколко импекса . Явно го е кръстила на тебе.

и прокуратурата!Тия разбират че има нещо когато вече няма нищо и никой.

Там където властва монопол , царува произвол ! !

това не е голямата новина,гръмнали корумпиран милиционер,голямата новина е че петя на дикоф дъщерята разкри в ефир че очаква дете и тази новина е на първо място в новините

Тези пачки с пари да не са от Техноимпекс.

Нееее! Те са за ТИКВОИМПЕКС!

От тевтерче стана картонен свитък, после на него имало стихове, а накрая ще изчезнее. Не е изпълнявал плана по вноските но веригата. Все пак е най-голямото РПУ. Него са натягали, той надолу и мл.автоконтрьольолите напускат, а шева...всъшност знаете!

парите свършиха,действайте,вижте там я банка,я бизнес,я глобички

Револверът и пачките са на Путин. Забравил ги е при последния си излет около Казанлък.

Сложете в компютър имената на шефовете на КАТ в страната. Изберете произволни 5 и тазследвайте за корупция. А да, така след само година ще намалят и катастрофите. А 5 от 5 ли ще е или 4 от 5 в затвор ...т.е.ще ги пенсионират предсрочно

кога ще прочета: "Бойко Борисов се самоубил, облечен в пожарникарската си униформа", Боже!!!!!!!!!!!!

Има да чааааааааааакаш, от НЕГО и Бог си отвращава!!! Ще вземе да усвои и парите за катранЯ в АДА!!!

PEYTSCH

Казанлък е комунистическа крепост. Там тъпчат европейско и натовско знаме пред очите на президента Радев.

да ги тъпчат, аз просто бих ги препикал

Е, и? Теб какво те сърби гъза за НАТО?

мноу густо

Хората в малкия град говорят че в "самоубийството"са намесени други полицай.

Сега ли ще разследва а до сега къде беше прокуратурата?

не е толкова чист за какъвто ни го представят, явно е нагазил дълбоко в блатото, откъдето излизане има само с куршъм в слепоочието!

"Тодор Николов се самоубил, облечен в полицейската си униформа" Печатна грешка по вина на редактора - Лилия Чалева. Да се чете: Тодор Николов са го "самоубили", облечен в полицейската си униформа!!!

Да...

Полицията.

в полицията няма но в милицията всички са цигани и от 1944 година нищо не се е променило,не може да си легнеш милиционер а да се събудиш полицай

ми да като почнем от Костов Цигането от Сливница все българи са новите...смехуран

Костов твои колеги го направиха премиер. Толкова ли нямате българи за целта? С нормално самосъзнание, без милиционерски наклонности. Малко самокритичност е нужна, достатъчно е чувство за хумор да имат.

БЕШЕ НАМЕРЕН АРСЕНАЛ ОТ КАЛАШНИЦИ ОТ КАЗАНЛЪК. СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е СМЪРТТА??????

Може ли някой да обясни, и най-вече прокуратурата, как така вече няколко дни след намирането на трупа на полицейския началник и немалка сума пари, която те самите очевидно свързват с него (и със смъртта му, която е НЕЕСТЕСТВЕНА!), БАНКНОТИТЕ НЕ СА ПРЕБРОЕНИ И ОПИСАНИ, НА МЕСТОПРЕСТЪЛЛЕНИЕТО, ПРИ НАМИРАНЕТО ИМ! Само за паралел да припомня, че при залавянето на Иванчева в центъра на София ТЕ НИ УБЕЖДАВАХА УБЕДЕНО, ЧЕ ТОЛКОВА ЧАСА ДЪРЖАХА КМЕТИЦАТА ЗАЩОТО ТАКИВА БИЛИ ЗАКОНИТЕ И ПРАВИЛАТА, ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРЕБРОЯТ И ОПИШАТ БАНКНОТИТЕ, И ТО ТОЧНО ТАМ, И ЕДНА ПО ЕДНА! А там ДОРИ НЯМАШЕ И УБИТ ЧОВЕК!!! Днес чух прокурорката по това дело от Казанлък по Нова телевизия да заявява, че банкнотите още не били преброени и уточнени дори като сума!?!?! Нали законите и правилата изисквали при ЕВЕНТУАЛНО престъпление те да бъдат преброени и описани ТОЧНО КЪДЕТО СА НАМЕРЕНИ? Или...сега вече законите са станали други? Още повече, че и в двата случая имаме съмнения за корупция, и то според САМАТА ПРОКУРАТУРА!!! Кога прокуратурата НИ излъга ПАК, ТОГАВА, ПРИ ЦИРКА С Иванчева, ИЛИ СЕГА?

понеже ти казват какво всъщност става и няма начин да те мятат по върбите, нали!? тиквооо.. тиквоо

Като казах, написах някой, нямах предвид никой, бе, нямах предвид тебе! И докога ще се влачиш след мен като пуле след майка си?

Светла му памет на човека.Какъвто и да е бил сега не е време да го корим.Молбата ми е към ишещите "в заключеният автомобил е намерен пистолета с който се е прострелял....". Или Вие пишештите нищо не разбирате, или мислите, че ние сме пълни шматки.След като искате да пишете, правете го така, че да е смислено и да отговаря на фактите. Иначе в нас остава едно кофти чувство към Вас.

Освен на корупция, май намирисва и на други по-страшни нещица. Ама няма да се афишират

Бог да го прости човечеца!!! Сега ще му лепнат на паметта всичките кражби на ГЕРБ!!!

айде след като се разкрие точно от какво е умрел катаджията да пишете статийки базирани на основа нло