Коментари - 8,4 млн. са дадени на телефонни измамници за 4 г. | Днес.dir.bg

8,4 млн. са дадени на телефонни измамници за 4 г.

Общата стойност на средствата, които жертвите са предали на телефонните измамници през периода 2011-2015 година е над 8 млн. и 380 000 лв., съобщи прокуратурата

Обратно в новината

Коментари - 8,4 млн. са дадени на телефонни измамници за 4 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Е няма по-глупав народ! Как глупави и първични същества да си изберат способни управляващи и как едно общество, състоящо се в по-голямата си част от глупави и първични същества да просперира? Няма друг такъв народ...

криминалистите ти казват - пийте студена вода. обвинявам и тези, които дават. неграмотници, прости хора, ама а де иди им кажи, ще ти избодат очите, когато им кажеш, че са прости. а и колко съсипани живота. в булгаристан някои живеят от далавери, а на запад се съсипват от работа, еднообразие... нема такава държава с толкова останал прост народ.

А Вие-имам впредвид прокуратурата колко върнахте,или сте вече само част от института по статисика

Абе цаца, глем си шаран

А иначе вие раята,нямали пари..

пак има пропуски от профила на измамниците. от контингента на бхк са.

Е изправен пред една "проста" дилема: да си отговори на въпроса как става така че предимно стари хора и такива със скрити парички и спестявания стават обект на тези гнусни престъпления! Явно някой разполага с много подробна информация и я продава скъпо на престъпниците?! А те в повечето случаи се оказват цигани. (БХК-то, няма ли да звемете отношение и да защитите възрастните хора в България?!).

виж какви Вождове си избира и не се чуди, че го ограбват с елементарни схеми! Чак мен започва да ме сърби ръчичката да се обадя на някой индианец и да му пробутам, ей така, само за спорта, някоя лъжа с катастрофирал роднина и после да го нагрубя мъжката, като ми се върже.

имаме невероятно тъп народ, групиран предимно в "столична община"! Като се има предвид, че именно от тази община са ни и 90% от управниците, е ясно защо сме на този хал!

И какво излиза сега , че ''Елдорадо '' всъщност е БГ ! Толкова години грабене - то не бяха банки , то не бяха пирамиди , и точно когато се заговори че уж сме отупвали брашняният чувал и ХОП 8,4 млн от тераските за изненада дори на гл. прокурор - то се вижда в погледа му ! А бе '' Държава Чудо ... !

Всички тези измамници плащат по веригата от МВР и Прокуратура,за да нямат проблеми. Няма никакво друго логично обяснение за оцеляването им.

Определено е политическа поръчка. Измамите започнаха малко след поименната регистрация на СИМ картите, тоест службите веднага могат да разберат кой и къде, но чадърът си е чадър. Това е като онзи "призив"да скриеш на баба си личната карта за да не гласува, само че и вземаш парите от портфейла вместо правото на глас.

Държавните служители на високи постове в правораздавателната ни система са предимно статистици и социолози. Но не им пука, вземат си по 3-4-5 хилядарки на месец и си свирукат, достатъчно е отвреме-навреме да хвърлят прах в очите на простото население с някоя акцийка, по традиция безплодна. И защо е така ли, ами защото българинът е прост, злобен и завистлив, той ще хихика колко са прости възрастните хора, единствената възраст, запазила вярата си в доброто поради собствената си честност, или ще злобеят как така те ще събират пари за погребението си, трети ще завиждат защо те ги нямат тези пари, макар че висят цял ден на лаптопа, четвърти ще пишат редовните простотии, заемащи вече значителна част от коментарите. Ганьо, Ганьоооо, беден цървул си бил през вековете и такъв ще си останеш во веки веков. Най вече поради горните причини.

Бре, че пък и толкова милиони само за 4 години-ще падна от смях! А понамалете малко тези "данни" - кой и как точно ги сметна тези милиони? Ми то излиза, че на година по над 1 000 000 лв. са давани на крадците - бре че богати абдали имало в Бг?! Или пък целят български наорд е от абдали и една шепа тарикати-обирджии от малцинствата?! Явно само Бойков материал остана да работи по информационните служби!

"- Риба, ама цаца. - Цаца, ама риба!" P.S. Иначе си плува в ГЕРБ-ерски води, спокойно и необезпокоявано ;-)

Шишко , шишкоооооо...то пък бива да си неспособен...некадърен...жалък...арогантен и нахален , но чак толкова...ти ще останеш в историята като едно нищожество!А дебелия си гъз го размърда само един път и то по нареждане на мафията,която те назначи...и това беше участието ти в клоунадата Костинброд...мижитурка жалка!Гадно ми е...повръща ми се като ти гледам снимката!

Ами спасението е като се набара такъв измамник брутален и зверски бой до пълно осакатяване , да прекара остатъка от живота в инвалидна количка и нечовешки мъки. Ефектът ще подейства доста отрезвително на познати колеги от бранша на измамника , ще се замислят доста дали да продължат.

Има телеф. измамници с по над 40 присъди ,....СЪЩИТЕ СА НА СВОБОДА

Какво свърши , гл. Прокурор /С.Цацаров/ за толкова години .... ---НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ! НЕ ГО ЛИ Е СРАМ , ДА СЕ ПОКАЗВА ПО ТРИБУНИТЕ?

8,4 млн. са дадени на телефонни измамници за 4 г. Цацаров, в рамките на шегата ,като знаете колко са взели, нещо като ДОД,ДОО и т.н. удържахте ли им?Има ли Ревизионни актове?

От тях 10% за прокуратурата, 10% за полицията, 20% за съда 20 % за управляващата партия и т.н - не остава много за измамниците.

Браво, много добра инвестиция! Трябва да ги вземат на работа! Много добре се справят във времена на световна криза! Даже евреите могат да се поучат от тях!

се манталитетът на дегенерати за които човешкия живот не струва пукната пара по вида на изнудванията. Да не работят за едно известно НПО?

Прокуратурата да бъде преместена към Статистиката. И ето ви Реформа на Съдебната система! И никой няма да се сърди на статистиците, че не хващат престъпниците - не им е работа, бе! ;))

- профил на жертвите - 99% от измамените са абонати на Виваком ползващи стационарен телефон.

99% са абонати по-скоро за онзи свят.

Сметката : ---4 млн., за измамниците ! ---4.4 млн. , за държавните институции , политиците и техните черни каси ... НА ТОВА МУ СЕ ВИКА : ---ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ,в Бе-ГЕТОТО .

Осъдени няма да има ! Народа прост , отново ще духа супата .

и с колко от тях си купуват политици и полицай

Над 18 милиона лева са отишли в ръцете на телефонните измамници в България от 2011 г. насам, показва проучване на отдел "Аналитичен" към Върховна касационна прокуратура за телефонните измами. Авторът на статията защо намаля размера на телеф.измами на 8,4 милиона? Страхува се да каже истината ли?

БРАВО НА МВР ЗА РАЗКРИТИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, БРАВО НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ЧЕ ГИ ОСЪДИ! БРАВО ЦАЦАРОВ! СПЕТЕ СПОКОЙНО БЪЛГАРИ...?!?

Господин Цацаров,въпроса се решава само с едно изменение на закона-СИМ карти се издават само срещу лична карта и се пазят имената в регистър-толкоз просто и логично.Явно , че няма никаква политическа воля за това -ясно е че част от управлявящите са в кюпа с престъпниците.

Опитайте да регистрирате СИМ карта. Ще се изненадате, но ще Ви поискат лична карта, а данните Ви ще бъдат вкарани в регистър. Е, и ...

че то цяла България ги знае поименно тия измамници. Знае им къщите, колите, селата и градовете, където се подвизават. не ви стигнаха 20 години да хванете едни неграмотни селяни.

тия вместо да сътворяват профил на жертвата, да се бяха напънали да сътворят профил на измамника

Има,много прости хора с пари,а и законите ни,са такива!

да тези пари са отишли при едни зруги прости хора също с пари

Сетила се Мара да се побара след пет години. Но статистиката си е статистика-има я, но какво от това. Има толкова ограничения за тия карти от които се обаждат , които могат да се направят, освен това може да се направи така че да се изписва персонален номер а не скрит, и да се проследяват обажданията, от кого е купена картата и тя лека полека ще ги заведе до главния герой-милионер. Това е присвояване в особено големи размери чрез измама и властта трабва да си скъса г*за да ги разкрие, защото за дребни кражби на полицаите-статистици не им дреме ама за 8 милиона прокуратурата трябва да се хване яко за работата.

Oставка, Цаца, нагло прасе такова. Защо чак сега сте тръгнали след тези престъпници? Това продължава повече от 8 години.

Очевидно в сбърканата ни държава всичко е обърнато с г.за нагоре! Затова имам делово предложение: Превенцията и Борбата с Престъпността да бъде поверена на Националния Статистически Институт! А на МВР, Прокуратурата и Съда - съответно воденето на статистиката за престъпленията! Те доказано добре се справят като статистици! А, да не забравя - заплащането и другите екстри също трябва да бъдат разменени между споменатите институции, че иначе тези безполезни "правоохранителни и правораздавателни статистици" ще ни излизат много скъпо! Те и сега са ни твърде скъпи за работата, която вършат!

Да..., как да класифицираме организациите като ЧЕЗ, Топлофикация, фирми за топлинно счетоводство и т.н.? Дори си мисля ако тези измаммници внесат ДДС по доброволно дадените суми и МВР и прокуратура ще се кротнат?!

От ДИРА са преработили профила на ИЗМАМНИЦИТЕ по искане БХК. Одеве излезе ма го скриха бързо. ПРТОФИЛ НА АЛО ИЗМАМНИКА: НЕОБРАЗОВАН БЕЗРАБОТЕН ЦИГАНИ. Какво срамно има в това да го напишете, аз го чух от Устата на Цацаров

От 8,4 млн. лв., 3 млн. са се върнали в прокуратурата и 3 млн. в полицията.

"8,4 млн. са взели телефонни измамници за 4 г."- Кокошкари !!! БСП-то толкова ще лапнат от АЕЦ Белене за 4 години ! Ама не милиони , а милиарди !!!

ЦАЦАРОВ НАПРАВО СЕ Е СВЪРШИЛ. Този е част от организираната престъпна група която управлява държавата като ЕАД

Моментално връщане на смъртното наказавние в Р България!!!! След което ефективно изпълнение на 5000 присъди!!!! И ще видите резултата тогава!!!!

Излиза, че това е доста доходоносен бизнес и щом не можем да се справим с тези "кокошкарски" престъпления, какво остава за по-сериозните?

Статистици. Народът чака присъди и ликвидиране на тази напаст, а не статистики.

Щука

А пък мошениците, дето управляват тази държава за 4 години са прибрали над 8,4 милиарда. А сега да видим!

"8,4 млн. са взели телефонни измамници за 4 г." Ама, Цаца, най-важното пак сте го спестили - кажи от тази сума какъв е % комисиона на "правораздавателните и правоохранителните органи"!;) Че няма друго обяснени за факта, че тези измамници си въртят схемите от най-малко 10 години , пък в затвора не знам някой да е влязъл или хайде - и да има, броят се на пръсти!

ами сега ако скочи Хелзинския комитет, че по този начин се удря поминъка и залъка на точно определен етнос?

Не коментирай колко са завлекли народа тези дребни риби. РАЗЦЪКАЙ НИ КОЙ ВДИГНА ВЪЗБРАНАТА ВЪРХУ ЗАПОРИРАНИЯТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА ВИВАКОМ? Оператора беше част от активите на КТБ и струваше МИЛИАРДИ ЕВРА!! Знаеш как с ФИКТИВЕН заем и ФАЛИТ оператора бе "продаден" на търг на приятеля на БОЙКОВИЯ ЦАР лицето Спас Русев. В тази "гениална" финансова измама бяха замесени царските юпита Милен и Георги Велчеви! Действайки от името на офшорката която е един от акционерите на КТБ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ "отпускаше" кредит който брат му в качеството му на изпълнителен директор на ВИВАКОМ "получаваше" ЗАЕМ НЯМАШЕ , НО ТЪРГ ИМАШЕ! СПЕЧЕЛИ ГО ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ СПАС РУСЕВ! НЕГОВОТО ВЕЛИЧЕСТВО БОЙКОВИЯ ЦАР ПАМАЗА НА ФИЛИЯТА ВИВАКОМ ВЪПРЕКИ НАЛОЖЕНАТА ОТ СЪДА ВЪЗБРАНА!! КАК СТАНА ТОЗИ НОМЕР БЕ ЦАЦАКА? КАК АКТИВ НА КТБ ЗА МИЛИАРДИ ЕВРА СЕ ОЗОВА В ТОВА ЦАРСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ? ТИ КАКВИ ГИ ВЪРШИШ ПО ТОЗИ ВЪПРОС? ДА НЕ СИ И ТИ ЧАСТ ОТ СХЕМАТА БЕ?!

сетила се Мара да се побара! в 21 век, във века на информацията и технологиите нашите институции действат като че ли са в 14 век, дори тогава управниците по-бързо са реагирали на подобни масови грабежи над тяхното население у нас обаче всичко явно е за скрап - нито им се работи нито имат усещане на мисия - цървул до цървула - бюрократи с хартиени мозъци и сърца увити в лайна! Ало, високоумните професионалисти! Народа ви грабят толкова години, а вие дори пръста си не мърдате сума време! Ако имахте чест да сте се гръмнали - некадърници!

Цацарка,колко от хванатите са в кауша?!Никой!Е тъпаците нека бачкат честно...!За какво ви плащаме :Прокупори,съдии,депутатиыПАРТИИ !???

Как доказват приходите за построените къщи-дворци ?

Коментари - 8,4 млн. са дадени на телефонни измамници за 4 г. | Днес.dir.bg

8,4 млн. са дадени на телефонни измамници за 4 г.

Общата стойност на средствата, които жертвите са предали на телефонните измамници през периода 2011-2015 година е над 8 млн. и 380 000 лв., съобщи прокуратурата

Обратно в новината

Коментари - 8,4 млн. са дадени на телефонни измамници за 4 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Е няма по-глупав народ! Как глупави и първични същества да си изберат способни управляващи и как едно общество, състоящо се в по-голямата си част от глупави и първични същества да просперира? Няма друг такъв народ...

криминалистите ти казват - пийте студена вода. обвинявам и тези, които дават. неграмотници, прости хора, ама а де иди им кажи, ще ти избодат очите, когато им кажеш, че са прости. а и колко съсипани живота. в булгаристан някои живеят от далавери, а на запад се съсипват от работа, еднообразие... нема такава държава с толкова останал прост народ.

А Вие-имам впредвид прокуратурата колко върнахте,или сте вече само част от института по статисика

Абе цаца, глем си шаран

А иначе вие раята,нямали пари..

пак има пропуски от профила на измамниците. от контингента на бхк са.

Е изправен пред една "проста" дилема: да си отговори на въпроса как става така че предимно стари хора и такива със скрити парички и спестявания стават обект на тези гнусни престъпления! Явно някой разполага с много подробна информация и я продава скъпо на престъпниците?! А те в повечето случаи се оказват цигани. (БХК-то, няма ли да звемете отношение и да защитите възрастните хора в България?!).

виж какви Вождове си избира и не се чуди, че го ограбват с елементарни схеми! Чак мен започва да ме сърби ръчичката да се обадя на някой индианец и да му пробутам, ей така, само за спорта, някоя лъжа с катастрофирал роднина и после да го нагрубя мъжката, като ми се върже.

имаме невероятно тъп народ, групиран предимно в "столична община"! Като се има предвид, че именно от тази община са ни и 90% от управниците, е ясно защо сме на този хал!

И какво излиза сега , че ''Елдорадо '' всъщност е БГ ! Толкова години грабене - то не бяха банки , то не бяха пирамиди , и точно когато се заговори че уж сме отупвали брашняният чувал и ХОП 8,4 млн от тераските за изненада дори на гл. прокурор - то се вижда в погледа му ! А бе '' Държава Чудо ... !

Всички тези измамници плащат по веригата от МВР и Прокуратура,за да нямат проблеми. Няма никакво друго логично обяснение за оцеляването им.

Определено е политическа поръчка. Измамите започнаха малко след поименната регистрация на СИМ картите, тоест службите веднага могат да разберат кой и къде, но чадърът си е чадър. Това е като онзи "призив"да скриеш на баба си личната карта за да не гласува, само че и вземаш парите от портфейла вместо правото на глас.

Държавните служители на високи постове в правораздавателната ни система са предимно статистици и социолози. Но не им пука, вземат си по 3-4-5 хилядарки на месец и си свирукат, достатъчно е отвреме-навреме да хвърлят прах в очите на простото население с някоя акцийка, по традиция безплодна. И защо е така ли, ами защото българинът е прост, злобен и завистлив, той ще хихика колко са прости възрастните хора, единствената възраст, запазила вярата си в доброто поради собствената си честност, или ще злобеят как така те ще събират пари за погребението си, трети ще завиждат защо те ги нямат тези пари, макар че висят цял ден на лаптопа, четвърти ще пишат редовните простотии, заемащи вече значителна част от коментарите. Ганьо, Ганьоооо, беден цървул си бил през вековете и такъв ще си останеш во веки веков. Най вече поради горните причини.

Бре, че пък и толкова милиони само за 4 години-ще падна от смях! А понамалете малко тези "данни" - кой и как точно ги сметна тези милиони? Ми то излиза, че на година по над 1 000 000 лв. са давани на крадците - бре че богати абдали имало в Бг?! Или пък целят български наорд е от абдали и една шепа тарикати-обирджии от малцинствата?! Явно само Бойков материал остана да работи по информационните служби!

"- Риба, ама цаца. - Цаца, ама риба!" P.S. Иначе си плува в ГЕРБ-ерски води, спокойно и необезпокоявано ;-)

Шишко , шишкоооооо...то пък бива да си неспособен...некадърен...жалък...арогантен и нахален , но чак толкова...ти ще останеш в историята като едно нищожество!А дебелия си гъз го размърда само един път и то по нареждане на мафията,която те назначи...и това беше участието ти в клоунадата Костинброд...мижитурка жалка!Гадно ми е...повръща ми се като ти гледам снимката!

Ами спасението е като се набара такъв измамник брутален и зверски бой до пълно осакатяване , да прекара остатъка от живота в инвалидна количка и нечовешки мъки. Ефектът ще подейства доста отрезвително на познати колеги от бранша на измамника , ще се замислят доста дали да продължат.

Има телеф. измамници с по над 40 присъди ,....СЪЩИТЕ СА НА СВОБОДА

Какво свърши , гл. Прокурор /С.Цацаров/ за толкова години .... ---НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ! НЕ ГО ЛИ Е СРАМ , ДА СЕ ПОКАЗВА ПО ТРИБУНИТЕ?

8,4 млн. са дадени на телефонни измамници за 4 г. Цацаров, в рамките на шегата ,като знаете колко са взели, нещо като ДОД,ДОО и т.н. удържахте ли им?Има ли Ревизионни актове?

От тях 10% за прокуратурата, 10% за полицията, 20% за съда 20 % за управляващата партия и т.н - не остава много за измамниците.

Браво, много добра инвестиция! Трябва да ги вземат на работа! Много добре се справят във времена на световна криза! Даже евреите могат да се поучат от тях!

се манталитетът на дегенерати за които човешкия живот не струва пукната пара по вида на изнудванията. Да не работят за едно известно НПО?

Прокуратурата да бъде преместена към Статистиката. И ето ви Реформа на Съдебната система! И никой няма да се сърди на статистиците, че не хващат престъпниците - не им е работа, бе! ;))

- профил на жертвите - 99% от измамените са абонати на Виваком ползващи стационарен телефон.

99% са абонати по-скоро за онзи свят.

Сметката : ---4 млн., за измамниците ! ---4.4 млн. , за държавните институции , политиците и техните черни каси ... НА ТОВА МУ СЕ ВИКА : ---ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ,в Бе-ГЕТОТО .

Осъдени няма да има ! Народа прост , отново ще духа супата .

и с колко от тях си купуват политици и полицай

Над 18 милиона лева са отишли в ръцете на телефонните измамници в България от 2011 г. насам, показва проучване на отдел "Аналитичен" към Върховна касационна прокуратура за телефонните измами. Авторът на статията защо намаля размера на телеф.измами на 8,4 милиона? Страхува се да каже истината ли?

БРАВО НА МВР ЗА РАЗКРИТИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, БРАВО НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ЧЕ ГИ ОСЪДИ! БРАВО ЦАЦАРОВ! СПЕТЕ СПОКОЙНО БЪЛГАРИ...?!?

Господин Цацаров,въпроса се решава само с едно изменение на закона-СИМ карти се издават само срещу лична карта и се пазят имената в регистър-толкоз просто и логично.Явно , че няма никаква политическа воля за това -ясно е че част от управлявящите са в кюпа с престъпниците.

Опитайте да регистрирате СИМ карта. Ще се изненадате, но ще Ви поискат лична карта, а данните Ви ще бъдат вкарани в регистър. Е, и ...

че то цяла България ги знае поименно тия измамници. Знае им къщите, колите, селата и градовете, където се подвизават. не ви стигнаха 20 години да хванете едни неграмотни селяни.

тия вместо да сътворяват профил на жертвата, да се бяха напънали да сътворят профил на измамника

Има,много прости хора с пари,а и законите ни,са такива!

да тези пари са отишли при едни зруги прости хора също с пари

Сетила се Мара да се побара след пет години. Но статистиката си е статистика-има я, но какво от това. Има толкова ограничения за тия карти от които се обаждат , които могат да се направят, освен това може да се направи така че да се изписва персонален номер а не скрит, и да се проследяват обажданията, от кого е купена картата и тя лека полека ще ги заведе до главния герой-милионер. Това е присвояване в особено големи размери чрез измама и властта трабва да си скъса г*за да ги разкрие, защото за дребни кражби на полицаите-статистици не им дреме ама за 8 милиона прокуратурата трябва да се хване яко за работата.

Oставка, Цаца, нагло прасе такова. Защо чак сега сте тръгнали след тези престъпници? Това продължава повече от 8 години.

Очевидно в сбърканата ни държава всичко е обърнато с г.за нагоре! Затова имам делово предложение: Превенцията и Борбата с Престъпността да бъде поверена на Националния Статистически Институт! А на МВР, Прокуратурата и Съда - съответно воденето на статистиката за престъпленията! Те доказано добре се справят като статистици! А, да не забравя - заплащането и другите екстри също трябва да бъдат разменени между споменатите институции, че иначе тези безполезни "правоохранителни и правораздавателни статистици" ще ни излизат много скъпо! Те и сега са ни твърде скъпи за работата, която вършат!

Да..., как да класифицираме организациите като ЧЕЗ, Топлофикация, фирми за топлинно счетоводство и т.н.? Дори си мисля ако тези измаммници внесат ДДС по доброволно дадените суми и МВР и прокуратура ще се кротнат?!

От ДИРА са преработили профила на ИЗМАМНИЦИТЕ по искане БХК. Одеве излезе ма го скриха бързо. ПРТОФИЛ НА АЛО ИЗМАМНИКА: НЕОБРАЗОВАН БЕЗРАБОТЕН ЦИГАНИ. Какво срамно има в това да го напишете, аз го чух от Устата на Цацаров

От 8,4 млн. лв., 3 млн. са се върнали в прокуратурата и 3 млн. в полицията.

"8,4 млн. са взели телефонни измамници за 4 г."- Кокошкари !!! БСП-то толкова ще лапнат от АЕЦ Белене за 4 години ! Ама не милиони , а милиарди !!!

ЦАЦАРОВ НАПРАВО СЕ Е СВЪРШИЛ. Този е част от организираната престъпна група която управлява държавата като ЕАД

Моментално връщане на смъртното наказавние в Р България!!!! След което ефективно изпълнение на 5000 присъди!!!! И ще видите резултата тогава!!!!

Излиза, че това е доста доходоносен бизнес и щом не можем да се справим с тези "кокошкарски" престъпления, какво остава за по-сериозните?

Статистици. Народът чака присъди и ликвидиране на тази напаст, а не статистики.

Щука

А пък мошениците, дето управляват тази държава за 4 години са прибрали над 8,4 милиарда. А сега да видим!

"8,4 млн. са взели телефонни измамници за 4 г." Ама, Цаца, най-важното пак сте го спестили - кажи от тази сума какъв е % комисиона на "правораздавателните и правоохранителните органи"!;) Че няма друго обяснени за факта, че тези измамници си въртят схемите от най-малко 10 години , пък в затвора не знам някой да е влязъл или хайде - и да има, броят се на пръсти!

ами сега ако скочи Хелзинския комитет, че по този начин се удря поминъка и залъка на точно определен етнос?

Не коментирай колко са завлекли народа тези дребни риби. РАЗЦЪКАЙ НИ КОЙ ВДИГНА ВЪЗБРАНАТА ВЪРХУ ЗАПОРИРАНИЯТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА ВИВАКОМ? Оператора беше част от активите на КТБ и струваше МИЛИАРДИ ЕВРА!! Знаеш как с ФИКТИВЕН заем и ФАЛИТ оператора бе "продаден" на търг на приятеля на БОЙКОВИЯ ЦАР лицето Спас Русев. В тази "гениална" финансова измама бяха замесени царските юпита Милен и Георги Велчеви! Действайки от името на офшорката която е един от акционерите на КТБ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ "отпускаше" кредит който брат му в качеството му на изпълнителен директор на ВИВАКОМ "получаваше" ЗАЕМ НЯМАШЕ , НО ТЪРГ ИМАШЕ! СПЕЧЕЛИ ГО ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ СПАС РУСЕВ! НЕГОВОТО ВЕЛИЧЕСТВО БОЙКОВИЯ ЦАР ПАМАЗА НА ФИЛИЯТА ВИВАКОМ ВЪПРЕКИ НАЛОЖЕНАТА ОТ СЪДА ВЪЗБРАНА!! КАК СТАНА ТОЗИ НОМЕР БЕ ЦАЦАКА? КАК АКТИВ НА КТБ ЗА МИЛИАРДИ ЕВРА СЕ ОЗОВА В ТОВА ЦАРСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ? ТИ КАКВИ ГИ ВЪРШИШ ПО ТОЗИ ВЪПРОС? ДА НЕ СИ И ТИ ЧАСТ ОТ СХЕМАТА БЕ?!

сетила се Мара да се побара! в 21 век, във века на информацията и технологиите нашите институции действат като че ли са в 14 век, дори тогава управниците по-бързо са реагирали на подобни масови грабежи над тяхното население у нас обаче всичко явно е за скрап - нито им се работи нито имат усещане на мисия - цървул до цървула - бюрократи с хартиени мозъци и сърца увити в лайна! Ало, високоумните професионалисти! Народа ви грабят толкова години, а вие дори пръста си не мърдате сума време! Ако имахте чест да сте се гръмнали - некадърници!

Цацарка,колко от хванатите са в кауша?!Никой!Е тъпаците нека бачкат честно...!За какво ви плащаме :Прокупори,съдии,депутатиыПАРТИИ !???

Как доказват приходите за построените къщи-дворци ?