Цветелин Кънчев: Някой от основните играчи още е навън

Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев заяви, че дни преди да научи, че е бил мишена на Любомир Илиев-Къдравия, му е бил на гости на 2 януари в Костинброд. Дори била обсъждана възможността племенницата на Кънчев да се омъжи за племенник на Илиев.

Обратно в новината

Коментари - Цветелин Кънчев: Някой от основните играчи още е навън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващия път службите да не се намесват, а да оставят хората да си свършат работата. Да си гледат филмите там. Това ли искаше да каже г-н Кънчев?

Мангала вика дръжте мангала. Дон Цеци със сигурност не заслужава да се занимава с публична дейност а трябва да го приберат в затвора за престъпленията които е вършил . Гоце го помилва за да печели цигански електорат, но нали уж сменяме президента и трябва новия да се погрижи за такива недоразумения като дон Цеци?

този е голям артист

циганска дърява цигански новини

цветелин-"светата вода ненапита"

Тоя мошеняга, да иска среща, като че ли и папа или държавен глава..... Интересно плаща ли си данъците например?

Този е пълен кретен! Трябваше да лежи още няколко години в панделата, обаче агент Гоце и оня другият миндил вицето го освободиха, за да им осигурява цигански гласове. боклеци!

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТОЯ МАНГУСТ ЦВЕТЕЛИН. ТОЙ ЗА КАКВО БЕШЕ В ПАНДИЗА -ЗА ПОБОЙ. СЕГА СЕДНАЛ ИТОЙ ДА ГОВОРИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ. АБРЕ МАНГО ОТКЪДЕ ПА И ТИ ВЗЕ ПАРИ ДА СИ НАЕМЕШ ОХРАНА. ЦИГАНИНА СИ Е ЦИГАНИН - НЕКА ГИ ОСТАВИМ ДА СЕ ИЗКОЛЯТ ЕДИН ДРУГ . С ТОВА ЩЕ СЕ СПЕСТЯТ ДОСТА ПАРИ ОТ ПОМОЩИТЕ КОЙТО ТАКА ЩЕДРО ИМ СЕ РАЗДАВАТ. ПОМОЩИ ДО КОЙТО ТРУДНО СЕ ДОРЕЖДАТ БЪЛГАРИТЕ

Абе каква е тази полиция ,занимава се с цигани,оставете ги да се истрепят,те са боклука на държавата ни.

барони , царици и т.н. паплач

"...ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕ ТЕЗИ МАНГАЛИ ..." Драги НЕ РАСИСТ, държавата си ги е прибрала тези РОМИ=ЧОВЕЦИ в гета и е сформирала от тях шпицкоманди. Нима не виждаш?!

Този от снимката се придружава от една дузина дебеловрати и там където минат притесняват останалите хора. Спират и паркират джиповете си където си искат без да се съобразяват с "някакви си" закони. Няма ли власт която да ги принуди и те да спазват правилата.

Да, на вън е! И снимката му е отгоре на статията.

г-н оператор,ако си истински БЪЛГАРИН престанете да насаждате че едва ли не някакъв циганин е разбираш, ли цар на българите .

На тоя мястото му е в Афганистан.

Този първичен мангал не трябва да се показва на България ,а вие снимки му публикувате?

...И не само в България...

тези тъпаци как си представят живота след като убият прокурор?А може би трябва да пострадат съдии и прокурори,за да усетят мъките на този народ?!

Що не го изберем този мангал за премиер, а цар киро за президент? Те поне ще крадат и лъжат по-професионално, а не толкова нагло и аматьорски като гробаджиите.

Приятел, този се прави на мангал. Той е червен разбойник.

Като са ти толкова любими, си ги вземи вкъщи - единият ще ти е за баща, другият за дядо - дано си щастлив!

:)))))