Съдят млад мъж за загинали и ранен при гонка

Окръжната прокуратура в Сливен внесе обвинителен акт в съда срещу 28-годишния Николай Филипов, причинил смъртта на двама мъже при гонка.

Обратно в новината

Коментари - Съдят млад мъж за загинали и ранен при гонка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъп турчин с БМВ, Невен Богоев...

Описанието звучи като кошмарно сборище на малоумници, които се щурат безцелно във произволни посоки с висока скорост...

Чудя се как може да иматолкова злобни и лоши хора? Загинали са 2 млади момчета на по 20 години и повечето коментари са да мрът гадовете?! Кой не е правил необмислени неща на млади години? Всички лли сте безгрешни? Толкова мъка и почернени семейства... и токкова злоба. Другото момче ще си понесе законовата отговорност. Лошото е, че на загиналите момчета ще плащат близките...Дано почиват в мир!

Може, щото тия "млади момчета" са щели да забършат някой пешеходец или невинен водач или майка с количка при следващата гонка по улиците, ако така виртуозно не се бяха очистили един-друг (дай боже повече). Това, че са "млади момчета" автоматично ги прави някакви достойни хора, за които си струва да се жали, само за посредствените личности.

Явно не сте прочели, че тези млади момчета не са карали в града, покрай училища или пешеходни пътеки, а далеч от населено място! И кой говори изобщо дали са били достойни хора или не? Винаги се възмущавам от хора като Вас, които хейтват анонимно! Като сте толкова "достоен" човек защо не се изправите пред ротителите на тези момчета и не ги поздравите в лицето за" виртуозното очистване" на тези "гадчета", техните деца?

chavdarlk

И как по-точно се правят осморки с такива скорости?!?

Егати скапаните закони! Каква "непредпазливост" е да участваш в организирани гонки на забранено място? Това си е "умисъл"!

За това са пистите опасните и високи скорости да са там, а не по пърищата. Организирани ли са били гонките или "незаконни"? Имало ли е организация? И ако да. Кое е отговарял за организацията? На писта/състезание/тренировка/ се кара бързо и опасно. Защо в единият от автомобилите на пистата е имало и пътници??? Това е недопустимо.

каквото тарсили го намерили. дано тези гадчета да умират но по между си

Е, поне на писта. На други места 8-ки се правят о/о училищата.

пука ли му на подсъдимия,преди години моя позната,изнуди едно момче да й даде колата си..е ,блъсна се ,той,и приятеля му изгоряха като факли,а тя си живее нормално живота...

Шофьорът е от тези 80 % на професор Христов!

другия от кои проценти е?

другият е, от лошият мат*рял!!;))

да мрат малоумниците тъпи