Провал на ”Антикорупция” с обвинение на бивш зам.-министър

Прокурорската спецзвено "Антикорупция" се провали с обвинението срещу бившия зам.-министър на външните работи Христо Ангеличин за умишлена безстопанственост.

Обратно в новината

Коментари - Провал на ”Антикорупция” с обвинение на бивш зам.-министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-опасни за едно общество и една държава са корумпираните съдии.За жалост , у нас дал Бог в изобилие. От тук идват всичките ни проблеми: деморализация на обществото, незачитане на законите, унищожаване на държавността, бюрокрация и пр. И няма как да правораздава срещу корупцията един съдия, след като самия той е такъв. Изходът е : даване на изключителни правомощия на ДАНС за поголовно прилагане на СРС-та срещу съдиите без разрешение от самите съдии и създаване на специализиран съд само за съдене на съдии. А наказанията по отношение на съдиите - жестоки, в сравнение с разбойниците без тоги.

"В определението на втората инстанция от 19 юни се казва, че в обвинителния акт има "фактически дефицит"..." Е, к'во пък - то направо свикнахме вече "фактическия дефицит" на цацаратурата да ни бърка здраво в джоба, затова да минем направо по същество - Аничкин, ще съдиш ли българските данъкоплатци и за каква сума?;( И докога , по дяволите, "фактическите дефицити" на цацаратурата, няма да бъркат ЛИЧНО в джоба на поръчковите цацаратори, които не знам защо срамят името "държавен обвинител"?!

"Фактически дефицит" на простонародному мисля (само предполагам, щото не съм така учен като магистратите и такива купешки изрази ме карат да изпитват световъртеж) , че значи, че някой си е изсмукал от пръстите някакво умозаключение, което не почива на реални факти, а липсата на "индивидуализация на конкретните действия" - че някой гений на юриспруденцията е написал обвинителен акт, без да обвини никого? Тия прокурори няма начин да не са зачислени на взятки. Никой не може да бъде така виртуозно малоумен. Че то дечицата в трети клас имат по-силна хватка върху здравия разум и веригата причина-следствие.

Знаеш ли, Джак, мисля си, че така като се подема инициатива срещу "фейк" новините, крайно време е бг данъкоплатците да изокаме и срещу "фейк" обвиненията на прокуратурата - не за друго, а защото те ни бъркат директно в джоба, докато обслужват нечии политически поръчки!

И сега какво, налага се "Антикорупция" да бъде разследвана за корупция ли? И БорКОР къде "увисна" в цялата тая работа, впрочем?

Българските данъкоплатци плащат значителни суми обезщетения на граждани, които са осъдили т.нар. прокуратура в Европ. съд. Време е Цацарков, Сарафов и цялата сволоч около тях да започнат да плащат тези суми от джоба си. Само така ще престанат да изпълняват поръчки Пейовски и др. боклуци. Нека мафията да поеме разходите.

Тази пародия на прокуратура е клон на мафията за икономически и политически поръчки. За тяхно нещастие са толкова некомпетентни и некадърни, че не могат да сътворят нищо, освен скалъпени и съшити с бели конци тъпотии.

Могат сичко бе. Ако си платиш колко требва ше ти направят обвинение дето ше падне в първата минута в съда. И готово, обвиняемия е чист.

Доста плоско и глупаво. Всеки, обвиняем или необвиняем, е чист, докато не го осъдят. Не е нужно да те обвинят, за да станеш чист. Вероятно дължиш тази тъпотия на руския си произход. Само там има толкова неадекватни и смехотворни индивиди.

За това прокуратурата и следствието ВЪН ОТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, за да се знае официално че изпълнява политически поръчки на власт имащите!!!

Много добре казано. Обаче се чудя как ги атестират тия прокурори: по брой вкарани в съда и спечелени дела или просто по брой обяви във вестниците за започнали прокурорски проверки. По обявите ще да е, иначе вече да са ги закрили.

Ми к'во да правят горкичките ни прокурорчета - като брой на глава от населението най-много в ЕС - затова се налага да си измислят обвинения, че да отчитат дейност и атестациите да вървят! Пък и след като не плащат от джоба си за "фейк";) обвинения", що да не ги раздават ангро?!

Ооххх омръзна ми от тия циркове .... НЕВИНЕН Е !!! Отсега го знам ....

Лелееее, каква изненада, направо онемях, шашардисах се! Вече "вярвам", че този човек е "невинен, оклеветен, окепазен"! Горкия, "чист, като сълзица"! Ах!

Някога съда да е осъдил някой истински престъпник?! НИКОГА! Просто се чудя защо изобщо имаме съд и защо им плащаме заплати, като обществото страда от дефицит на справедливост?! Съдът е най-голямата мафия в България!

Прекрасна работа на прокуратурата, която има наглостта да иска да остане в рамките на съдебната власт! Я марш първо да се научите да работите и да се отучите да ви подкупват! Ненужни сте!

Ало проблема е в съда не прехвърляйте проблема от болната на здравата глава!

Проблемът е, че съдът работи по доказателства, които се СЪБИРАТ от прокуратурата, или срещу пари ИЗЧЕЗВАТ от прокуратурата. Влезе ли едно дело в съда, вече ВСИЧКИ са го чели и изчезването на доказателства става невъзможно. Там се хитрува на основание закони, членове и алинеи, които обаче са НАПИСАНИ от 240-те разбойници. Което дава основание и на съда да се корумпира. Сега по-ясно ли ти е?

Какво стана с Фидосова? А със Цветан Цветанов? А с Христо Бисеров? А Златанов и прословутото тефтерче? А Борисов и Мишо бирата, а Даниел Митов, ами д-р Менгеле? А Симеон Дянков .... могат да бъдат изреждани до вечерта и този като тях ще бъде оправдан или в процес на оправдаване и ще излезе чист като света вода ненапита както го направи Цветанов. Мафията си има държава. ГЕРБ = мафия, корупция , национално предателство и трета национална катастрофа.

Ами Станишев, ами Курнелия Нинова, Иван Костов, Гергов, Р.Овч. ами Добрев, Първанов, Петър Димитров и хиляди знайни и незнайни герои.....

от едната страна и немарливо свършена работа от другата. Резултатът - всеки обвинен в такъв вид престъпления е невинен. Това всъщност е целта и на двете страни.

Не ,това вече не се издържа.С какви "безмислени" дела са занимават и колко много получават за това.До кога ?Всички незаконно забогатели тук са невинни.Кражбите продължават.

Ама моля ви се! Да сте чували за осъден за безстопанственост или злоупотреби политик. Сега да му се извинят и да му наплатят обезщетение за оронване престижа и доброто му име на горкия.

Станишев не го ли осъдиха на глоба от 7 лв. за ония загубени секретни документи? Не, чакай, делото май го прекратиха по давност.