Прокуратурата проверява ексшефа на Градска мобилност в София

СГП се самосезира по изнесена в медиите информация за бившия изпълнителен директор на ЦГМ в столицата. Кметът на София призова за проверка и Сметната палата.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява ексшефа на Градска мобилност в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверяват го колко могат да го изръсят, за да го оправдаят...

Те изкараха Хр.Бисеров чист като сълза,та този ли.Страшно нЕма,само малко прах в очите :-)

този дори само заради физиономията заслужава едно 10 год. лишаване...

да провери кой сее болести и смърт в самата прокуратура след назначаването на цацаров за главен прокурор.

Айде на бас, че излезе чист като утринна роса...

този го познавам от дете , беше слабоват и комплексиран , но компенсира с хъс , абсолютен палячо , а пък "великият биснесмен" сталийски е дете на доносник от най-долнопробните "Страшимиров" , после няма нищо случайно .

убав човек, ерудиран, ошлайфан, отракан, опитен, не се изчервява, не повръща, абе готов за шев на митницата.

Сега този пак ли в ДАИ ще го върнат ,откъде дойде първоначално. Все пак е ценен кадър,обигран.:)

Тоя наглец много бързо се е замогнал с чиновническата си заплата!? Преди да завежда дела, нека държавата му заведе едно яко дело, а после комисията по отнемане на имуществото! Аз цял живот си мечтая за къща (може и край морето), тоя пет ги има... Не е за завиждане, много яд ще бере.

Така си мислиш ти.И тоя като батко ще бъде излъскан до Бисерно

Тоя Бисер да бъде наказан 5 год да се вози с градския транспорт на цената на едно фандъче

Този трябва по цял ден да го вдигат и свалят с паяка в Централния Софийски затвор/ако не се уреди в ТПО Казичане/Ако ще да създадат и сто контролни органа срещу ткорупцията в България тя не престава и нищо не се прави по въпроса.Крайно време и икономическа полиция да си свърши работата за която взима заплата.Навреумето стопанската милиция не прошаваше никому.НАП също да ни дспи а не зда гони хората за дребни суми.Да доказва откъде са му имотите и луксозните коли, както и банковите сметки.Само бой е -не ще ги оправи тези ненаситни ткрадци.Нестига ще Върховния административен съд ги обяви за незоконни и синята и зелената зона ,както и паяците тези продължават да си дерибействат.

Този Мунчо винаги си е бил тарикат, далавери с разрещителни, СЕМТ и т.н. Този път прощка няма да има.

В цялата Бълхария е така.

".... Центъра за градска мобилност (ЦГМ).." кой идиот измисли това? На бългАРСКИ се казва ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ !!!!!!

Само едно ми е интересно - ако се окаже, че няма нищо нередно, "Помияри на ефира" поне ще пуснат ли публично опровержение и извинение за собствения си репортаж?

Всичко е вярно ,само ,че не се водят имотите и колите на него а на близки ,но това не пречи да се установи връзката.

Паяците открай време са си на Сталийски още баща му като беше министър си ги взе! А този калъф ще го помотаят и като стихне вихрушката пак ще го забодат някъде да мишкува!

Оборудването на общинска фирма е на частно лице..?

Ти от коя планета си...защо трябва да поддържа базата като може само да взима парите...

Физиономията му лъхти на корупция.

Това е много убедително доказателство, несъмнено.

ТОВА Е НАЙ-УБЕДИТЕЛНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО,ТЪПАКО! ТОВА НА КАКВО ПРИЛИЧАШ,НА КАКВО СМЪРДИШ,КАКЪВ ГРОЗНИК СИ...А ПРИ ТИЯ "ВЕЛИКИ" ДАДЕНОСТИ СИ ПРЪВ ДИРЕКТОР,МЕРИНДЖЕЙ,МИНИСТЪР,ПРЕМИЕР ИЛИ ПРЕЗИДЕНТ В БЪЛХАРИЯ!!!??? ИДИОТСКА ЗЕМЯ,ИДИОТСКО РОБСКО ПЛЕМЕ,ДУХАЙТЕ ИМ ТАМ НА ЛЮБИМИТЕ ВИ БОКЛУЦИ,НАЛИ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ!

Преди това същият беше шеф на Автомобилна администрация в Мин. Тр. - тази дето ги опандизиха скоро всичките! Та от едната далавера се премести на другата, случайно разбира се, и продължава по същия начин. Убавец :-)

"След извършената проверка ,НАРУШЕНИЯ НЯМА ''. Платено е където трябва , в партийната каса.

Защо ли се морят да проверяват, като всички знаем, че цялото ръководство е чисто като сълза. То и те знаят, че цялата тази проверка е кьорфишек за пред Брюксел. За нас даже вече не си правят труда да имитират работа.

Мутра мутру око не вади. Обаче има провидение - ето как е починал другар магистрат - на 15 минути разстояние от оня свят е бил. Та и нашите мутри са така. Днес крадат, като за последно, щото не се знае дали наистина не им е за последно. А то наистина им е за последно! А то и сегашните билети от 2008-ма са незаконни съгласно Върховния Съд.

Ама от къде ги намират такива за ръководни места. То гадотията му е изписана на физиономията, понякога човек като го погледнеш и виждаш в отражението му що за птица е. Този се е опулил от алчнотия.

Къде отиват парите от паяците в София? Отчитат се минимални постъпления...

И аз искам да знам същото - какво точно се случва с парите, които съм платил я за паяк, я за скоба?

Влизат в Градския транспорт. Затова 8 години не е вдигана цената на билета.

Ама кажете тази калинка кой го назначи за шеф на такава висока позиция! Нали разбирате, че на този пост при всички случаи назначението е политическо!