Пуснаха срещу 10 000 лв. шофьорката, убила полицай

40-годишната Катя Лерца, която в събота прегази с джипа си 36-годишния полицай Делян Палазов, е освободена от ареста срещу парична гаранция от 10 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха срещу 10 000 лв. шофьорката, убила полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицаят бил действувал не професионално и не бил инструктиран! Глупости на търкалета! Как е карала тая фльорца- пишман бизнесменка в населено място? С колко? От мястото на удара до мястото където е спрял автомобилът са 100 метра!! Пак питам; с колко е карала ухилената фльорца от снимката?? Имала 10 години стаж. Е, и? За това е карала по този начин. Решила е,че като има 10 години стаж,вече е Хамилтън в шофирането; хванала е господа за шлифера! А младият мъж си е отишъл от тоя свят! Оставил е жена и две дечица! И за всичко това тая фльорца ще получи от 2 до 6 години. Отврат! Ето затова ги мразя "новите българчета" като нея. Спечелила някой лев и вече може да прави каквото си иска! Пак питам: С КОЛКО Е КАРАЛА ФЛЬОРЦАТА И ЧУВАЛА ЛИ Е НЯКОГА ЗА ПОНЯТИЕТО ДИСТАНЦИЯ? Ако беше карала като бял човек и беше спазвала дистанция, нямаше да се налага да прави идиотски маневри и човекът щеше да е жив. А дечицата да имат баща!

Дано разследването да е нормално! Защото някой път наказват и машинист на локомотив, премазал човек или автомобил!!!!!!:(.................. Затова и катаджиите, наказват водачите спрели при авария, които не са поставили триъгълник на 150 м!!!!!!+ мигащи светлини!!!!!!

Ей, за едни 20 лв. рушвет глей къв сакатлък стана. Полицая едва ли е бил там да си изпълнява задълженията.

gonzales

обикновено задържаните за 72 ч ги освобождават срещу 2-3-5 хилядарки. тая дава 10. явно е по-по -най. за 72 ч арест дава 10 хил. за да избегне решетките ще даде и милионче. :-) делото ще се влачи 2-3 год. с обжалванията. после ще и присъдят ефективна присъда от 2-3 год. затвор , която присъда вече ще е излежала у дома си. самият факт , че повдигнатото обвинение може да и донесе ДО 6 год.затвор предразполага към протакане на делото.

Жената Лерца очевидно няма проблем с парите. Следва нейното изчезване, обявяване за издрване и потъване в забрава. Да му мислят сирачетата и майка им.

Разбира се,че жената го е убила по непредпазливост и невнимание или липса на достатъчно умения,но какво е по различно от мене или от всичките останали редови цивилни българи това ченге,та веднага му откриват банкова сметка за мангизи!С какво неговите деца са по привилигировани от моите деца????????Е верно,жалко е,че е загинал млад човек,но той да не е национален герой,че да се удостоява с такива почести!Той да не е на шарената крава телето и да е по специален от редовите българи!Той бил ченге!ГОЛЯМ ПРАЗ!Просташка държава и политика!Аборигени!

Дребничкия, обърни внимание - " Стотици колеги и приятели дойдоха да изпратят..."Ха сега кажи ако ей в този момент вземеш че се гътнеш колко хора ще вървят след теб в последния ти път?. Стотици? Едва ли. Банковата сметка е открита от колеги и приятели. Хайде помисли си ако ей сега се гътнеш на кого от твоите приятели / ако имаш въобще приятели/ ще му хрумне да се погрижи за децата ти?. Това че полицаите са хора задружни и отговорни, и не изоставят близките на своите колеги сами в труден момент няма нищо общо с Просташката ,според теб, държава и политика.

Е щом са задружни значи ще се намери кой да чука жена му!

Колко съм малък е друга бира!Колко"приятели" са отишли служебно-по нареждане на началниците,това също е друг въпрос!Не познавам ченгето и не мога да говоря нищо за него-добро или лошо,просто говоря за двойният аршин,който се прилага в нашата педалска държава и повтарям шибана,педалска държава!Ти сигурно си КУКА и затова солидарно пискаш и виеш на поста ми,но мисля,че няма значение дали е убито ченге или цивилен човек!Неприятното е станало и със сигурност е по непредпазливост,но неговите деца не са по привилигировани от децата чиито родители биват убити по пътищата,което става всеки ден!Тука просто става въпрос за двойният аршин,което дразни обикновените хора!Пак уточнявам-не познавам мъртвото ченге и не говоря нищо против него персонално!Може да е бил прекрасен млад мъж,това аз не зная.Пак казвам,става въпрос за аршинът и привилегиите!

gonzales

пълно е с открити сметки и по всякакъв повод. и тези , за които са открити не са нац.герои. даже и не си чул за тях. има сметки - който иска дарява. който не иска ..... не е нац.герой със сигурност.

Загинал по време на изпълнение на служебни задължения . Това, говори ли нещо на абориген като теб ? Всъщност точно в цивилизованите държави държавата и колегите постъпват така .

Какво трябва да ми говори бе мухльо,на всяко трудово место стават трудови злополуки и умират хора!И при мене са умирали и изгаряли живи люде!Кое е по различно в случая?Ти сигурно никога не си работил и не си чувал за трудови злополуки,без значение къде стават.Било то във въздуха,водата или на земята-трудова злополука на работното място!Какво,като е било ченге,охранявало или регулирало движението!Ако беше блъснат пешеходец щяха ли да му открият банкова сметка и щеше ли да има по специално отношение към децата му!

ДОКАТО КОЧИНАТА БЪЛГАРИЯ ДАВАТ СВОБОДА НА УБИЙЦИ ЗА 10000 ЛЕВА,ТАКА ЩЕ ИЗМИРАНЕ А МРЪСНИЦИ КАТО КАТЯЛЕРЦА ЩЕ СИ ЖИВУКАТ. АЗ ЛИЧНО И ЖЕЛАЯ ДА СЕ ВЪРНЕ НА НАЙ МИЛОТО И.МЪКАТА,КОЯТО Е ПРИЧИНИЛА НА МАЙКАТА НА ТОВА МОМЧЕ ДА И СЕ ВЪРНЕДВОЙНО.

Ти явно не си шьофьор,лайноядско добиче!Чукни на празната си дървена глава!

Изрод уби 11 годишната ученичка Габи-кога ще публикувате името му и снимка

Да припомня какво трябва да е - наказанието- Софийският градски съд (СГС) призна Бисер Андреев за виновен за причиняване на смърт на двама -2 души по непредпазливост след катастрофа. Наложеното му наказание е 3-годишна УСЛОВНА присъда с 5-годишен изпитателен срок, както и забрана да управлява моторно превозно средство за 6 години. Той трябва да заплати и разноските по делото от малко над 15 хил. лв. Решението на съда не е окончателно и подлежи на жалба и протест. Андреев е син на прокурора от Върховната касационна прокуратура Венцислав Андреев. Днес прокуратурата поиска 3-годишна условна присъда за Бисер Андреев.

Я пускайте жената, бе! Кво толкоз е направила?! Убила ченге... Голяма работа... Да я накажат с мъмрене!

Пуснете я жената на колегите на убития полицай и да й направят едно яко чукане от поне стотина яки загорели млади полицаи и после да я прегазят с джипа й!

TIREX

a сметка за наемен убиец? тая съвсем умишлено го е блъснала.

Те убиват ,а прокурор и съд ги пуска и така до края на България.

Не си гъз, а гъс. Това е непредпазливо престъпление, а не умишлено заради това е с такава мярка. Ако ти утре блъснеш и убиеш човек ще искаш ли да стоиш в ареста с рецидивистите щото така било справедливо. Няма да издържиш и два часа щото ще останеш без гъз

Гледам-имаш опит с гъса,гей парада е скоро

Като и чета фамилията става ясно, че жената е омъжена за чужденец. Сигурно до дни ще напусне страната.

vasil

Абе,гледам,че комай прабаба й е била омъжена за италианец преди 100 и кусур години.Така казват.

Значи, живота на един полицай струва 10000лв., а живота на едно куче-6 месеца затвор по бързата процедура. И това ако е държава.

До 123... значи и ти изпреварваш отдясно? Така ли? И в кой правилник го има това бе, кретен?

Само да попитам, просто ей така на тази "убавица" дали и е взета книжката случайно, или ще си джитка на воля....???? тепърва докато докажат дали е извършила престъплението или не е...

Тая оФца не трябва да я пускат. Ще избяга. А кой прави изпреварване отдясно бе, идиоти???? Всичко в тая държава е идиотско!!!!!

Кой излиза на средата на платното на голям булевард бе идиоти? освен някой абсолютен тъпак

Дипа та джипа! Киа Спортидж 2010г знаете ли как изглежда ами като УАЗ. Тоя полицай от кога е патрул какъв стаж има ? Някой някога правил ли му е инструктаж? Какво може и как трябва да се държи на пътя.

Всички мислят бавно, но искат всичко около тях да е бързо. Тая карала бързо и оня мислел бавно и айде сакатлък. Ама и двамата, че не са имали акъл в ситуацията, никой не го споменава.

не можеш да прегазиш полицай като куче, можеш да го прегазиш като свиня. 100 пъти им обясняваха, че се поставя знак за полицейски контрол поне 400м. преди патрула, полицейската кола се спира на видно място, пускат се сигналните светлини, слагат се светло отразителни жилетки, полицаят трябва да стои на банкета и да протяга ръката си с палката към пътя,а не да излиза на средата на пътя, не трябва да спира втора кола, преди тази която е вече спряна не е потеглила.

Че тая е убийца,убийца е! Но и,че тия са малоумни,малоумни са! Любимо им е да изскачат,като зайци на пътя и да се радват на елемента на изнената ...еми,ето ти изненада-два погубени живота и две съсипани семейства от алчност

Да убийца е. И аз вчера убих една муха и аз съм убиец

а обвинението иска между 3 и 6г затвор. Има нещо гнило в България.

И толкова ли струва живота на полицай който изпълнява служебните си ангажименти?

...и Всъщност - как/къде Е засегнат/ударен Самият полицай ?

И ся к'во да Ви прави Човек я, Минусяшкин ?! - ами Ако Е Бил Вече паднал ?! - или си е отишъл поради Неправилно/Забавено/Грешно мед.третиране ?!

""""40-годишната Катя Лерца, която в събота прегази с джипа си 36-годишния полицай Делян Палазов, е освободена от ареста срещу парична гаранция от 10 000 лева. """"Нещо ми подсказва , че вече си е купила билет за някое място където са братя Галеви , онзи от Соло, онези двама хубосници , които убиха едно момче в Студентския град ,Йоско Костинбродски и ред други .Нашето правосъдие е най-хуманно ,особенно когато престъпниците са по -платежо-способни,направо красота.Ами това е запазена марка на нашата правосъдна /ама ,че подигравка/ система

Ако си беше купила билет дали щеше да има снимка в статията , умнико ?!

Дискретно : - снимката е от ФБ-й.

Ама вие сте с когнитивните възможности на амеба.Кой казва , че това е нейна стимка , Умньо Боев, кога е правена тази снимка пак към същия, а купуването на билет ,не значи че не може да има снимка,а Аерогара София има богат опит с пускането на пуснати под гаранция.А включете ,най-сетне и втората си мозъчна клетка,

Оказва се , че има хора , които смятат ,че виновните трябва да се пускат под гаранция ,за да могат безпрепятствено и с благословията на правосъдието да зачезнат

За какво сте я сложили тая банкова сметка. Пътните полицаи трябва да са застраховани. Дайте набирателна сметка за шофьорката. Не може ей така от нищото да ми се явява някой и да ме спира на многолентов път. Естествено , е че ще стане сакътлък

Може ! Само , че трябваше да беше прочела , че движението е било спряно п искане на община Пловдив заради събитие организирано от нея , тикво смотната !

А бе глупак, чужденците шофьори на какъв език да прочетат съобщението. Аз като съм от черноморието да не искаш като пътувам през Пловдив да чета местния ви печат.

Не е път , а булевад и има ограничение на скоростта в населеното място.За България тя е 50км/час , освен , ако не е указана друга със съответния знак

и пак, не е нормално полицаят да седи на платното и там да спира колите

Препъникамък : - ако Е карала с Превишена скорост - ясно че има Нарушение, и то Причинило леталност.. - ами ако НЕ е ?! ----- Все ми се струва че Трябва : а. да поднесе Извинения на близките и семейството ...+ да Се споразумеят за Съответна кръвнина (която Да се раздели между нея и Застрахователя) б. Незабавно да се въведе Съответен тренинг за полицията.

А убийцата, карала с убийствена скорост в града, дали умишлено не е избрала да мине през полицая вместо да си надъни колата в МПС пред нея? Дали пък затова се е сетила да спре чак на 80 метра след убийството?

Къде Видяхте че Е с Превишена скорост ? ...т.е. Си представете - карате в калабалъка... Бавно ! и броня-до-броня... Ненадейно предният Кове спирачките ... навивате геврека... полицай Изведнъж изскача Между Вашето МПС и заковалото... става Нещо което НЕ разбирате Точно/Напълно... И ! - Се спирате След Съответно виждане в огледалата.

Нещо има гнило в тая история. Катаджията няма никаква работа ПРЕД движението. Ама никаква. Сега разбира се ще изкарат жената виновна, щото иначе трябва да е виновен някой от МВР.

Поредният не разбрал идиот ! Имало е събитие организирано от общината и полиция трябвало да осигури безпосно преминаване за участващите в събитиео !

И затова е трябвало да застане пред движещите се МПС-та ли бе ненормалник???

stan_posta@

А защо не е имало знаци, ленти, конуси, мигащи светлини, като е имало събор ? Защо полицаят трябва с тялото си да се изправя срещу колите ? Лоша организация, много лоша !

Трябвало е, ама не е! Престъпна небрежност от страна на властите! Не са си свършили работата и това е факт ! Не опрадавам, оная дето и тя не се съобразява, ама всичко е следствие на безхаберието на държавността!

Бе мунчо, "гнилото" си ти! Катаджията нямал право да стои ПРЕД движението. А къде да стои? След движението ли? Явно си от пишман шофьорите, които е по-добре човек да не среща на пътя!

Пред движението, ама не ПРЕД КОЛИТЕ, умник!!

Ха такааааа, то не бяха почести, балкови сметки, салюти, ами какво стана с убитите деца по улиците, на пешеходните пътеки, тях ги забравиха нали. Дали полицая не е бил по средата на булеварда, къде е гледал, или като е полицай значи е праведен и всичко не О,К. А ДЕЦАТА.........дали имаше и за тях салюти , знамена, банкови сметки за сирачетата останали без родители, АЙДЕ СТИГА ПРОСТОТИИ

Цялата статия е за да ви пробутат банковата сметчица на вдовицата, белким някой се излъже да пусне някой лев. Смешна история...

От Солун до митницата 1 патрулка . До София 6-7 дебнещи за аванта

Преди няколко месеца един турчин помете с колата си двама българи - мъж и жена мотористи на пътя София-Калотина. Съдът го освободи срещу гаранция от 10 хиляди лева. Турчинът убиец си вдигна чукалата и изчезна в Турция. Държавата чрез съда си прибра рушвета, а убитите мъж и жена и техните близки - кучета ги яли...

А после на МАРС ИЛИ ВЕНЕРА ще я търсят с ИНТЕРПОЛ?

Извинявам се на всички за глупостите, които изписах ! Прочетох малко по въпроса и се оказа, че наистина не съм права Съжалявам !

ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСТАНЕ С ТОВА ТИЧАНЕ НА КАТ ПО УЛИЦИТЕ.ОСТАВЕТЕ ЖЕНАТА НА МИРА

Този е третият убит при такива обстоятелства.Имаше наскоро в северна България два случая. Да вземат да ги инструктират,че те като се замислят за рушветите ,и се хвърлят без да гледат.

Няма обезпечение за материалния интерес на убития от Лерца полицай. Десет хиляди лева гаранция е присъденият РУШВЕТ ЗА ДЪРЖАВАТА. Семейството/роднините на убития полицай, преднамерено или непреднамерено, но ВИНОВНО при всички случаи, ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ПРЕДЯВЯТ ПРЕД СЪДА ИСК ЗА ЗАПОРИРАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО НА УБИЙЦАТА ЛЕРЦА, ДО ПРОИЗНАСЯНЕ НА ПРИСЪДАТА ОТ СЪДА. Десет хиляди лева няма да спрат Лерца от избягване от българското правосъдие в Израел или в Южна Африка.

И #Кой Ви насочва 'мисълтът' към Тези страни ?

Никой не допуска,че може и катаджията да е застанал неправилно насред пътя.Те като държат палките, и се мислят за богове,на които всеки трябва път да стори.Гаранцията на жената е като за умишлено двойно убийство.

Пред високата скорост всички стоят неправилно на пътя - катаджии, коли, завои, билбордове...

Като не е преценил,че камионът,който спира е с висока скорост,и е ясно,че и тези зад камиона няма как да видят катаджията.

Абе ти закон за движение по пътищата (и ППЗДП) виждал ли си или си взел книжка с рушвет, вероятно като тая Лерца??? Там ти е написано, че при наличие на регулировчик всякакви други правила остават на заден план!!! Така че няма как да е застанал "неправилно", щом е бил с обозначителни знаци и палка!!!

Откачената фитка е У Б И Л А полицай ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ на С Л У Ж Е Б Н И Т Е му задължения!?!?!?! И хоп-10 бона и е на свобода?????? Помнете ми думата: Тази и с Интерпол НЯМА да я открият за делото!!!!!!!! 2-те сирачета КАК ще израстнат БЕЗ грижата на баща си????Тази вдовица К О Й ще и бъде упора в живота???К О Й ????????

Не знам за какво сте се затъжили за този катаджия - чичко паричко в торбичко! Че е виновна спор няма. Ама какво прави в крайна сметка на пътното платно? Какво като е ченге. Тръгнал да спира самосвала за да изкара някой лев. Що не го е снимал или записал номера? Защото така няма топъл обяд!

Ти тъп ли си или трупаш коментари. Човека е бил извикан извънредно за да осигурят нужно полицейско присъствие за събитие организирано от общината ! Идиот !

Как ги събират тези пари за гаранциите?Незнам. Явно трябва да имаш пари и да газиш ( да не спазваш законите).

парите за гаранциите остават за държавата ако извършилия престъпление се укрие, иначе им ги връщат като приключи делто - без значение дали е с присъда или не.

Човека пита друго. Как задържаните в България намират 10 000 лв. за наколко часа и успяват да си платят гаранцията.

Бог да прости младият човек ! Съболезнования към невръстните му деца ,останали сираци ! Все пак това е един вид "Трудова злоополука" , стотици предполагам стават днес у нас във всякакви сектори на трудовата дейност ! Но за 99 % за тях ...нито разбираме ...нито се ПИШЕ ...нито се КОМЕНТИРА ! Още повече, че самият пострадал ,носи и своя съвина за това ...НЕЩАСТИЕ . Жената ,ако си наеме свестен адвокат , със сигурност ще се размине с условна ,глоба и временно отнемане на правата. Гражданският иск за обещетение ...БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ПОЕМЕ НА 100 % от " Гражданската Отговорност ".. в нея застрахователите ни убеждават ,че покриват щети за причинена смърт до ...2 000 000 лв. на едно лице ... Нека сега да плащат ,а не само да ни дерат по няколко кожи и трупат несметни печалби ! Да не забравяме ,че жената ,нейните деца и семейство , също са своеобразна жертва на това нелепо НЕЩАСТИЕ ! Престанете с квалификациите по неин адрес ! Никой не е застрахован ...ВИ ГО КАЗВАМ АЗ ,ЧОВЕК С 42 годишен шофьорски БЕЗУПРЕЧЕН стаж ,част от който чисто професионален и огромен житейски ОПИТ !

Извинявам се, ако звучи грубо, но и полицаите са хора. Каквото за другите, това и за тях.

Кривораздаване в действие! То излиза, че е по-опасно до те хванат с трева отколкото да прегазиш полицай като куче! Територията е много интересен феномен!!

С бомбони и кафе са я почерпили на изпроводяк! Да не се разстрои горката....

И това ако е законодателство. Какво правят народните избраници. Убития-убит, семейството му цял живот в тъга, а убиеца на свобода. След убийство трябва незабавно задържане в затвора до края на процеса. А ако убития беше политик?

СИГУРНО Е ЧЛЕНКА НА ПП ГЕРБ!!! ЖИВОТА НА ЧОВЕК НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ!ЖАЛКО, ЧЕ ТЕЗИ НИ УЧИХА:"В ИМЕТО И БЛАГОТО НА ЧОВЕКА"!!!

Аз реших че са и дали 10000 лв. Браво на мацката. Едно добро дело е свършила.

Я си напиши името като си толкова отворен !!!

А ако не съм отворен, а отварям да си напиша ли името?

ти като си го написал какво? форумен плъх!!Съвсем друг е въпроса относно този нелеп инцидент -трагедия е и за двете страни.Хорате се скъсват да псуват полицаите- има защо - когато ти трябват ги няма, през другото време само се чудят как да ти вземат някой лев, лъжат, мажат, постановки ... Изобщо не мислят, че са там за да улеснят и контролират движението -там са за пачка. Жената - и тя, кара КИА и край, в джип съм, ще си чатя и правя каквото си искам, само самосвал мове да ме мачка.Всеки на пътя трябва да мисли за себе си и за другите и да внимава.Сега единия мъртъв, сираци оставя, другия почва да плаща на съдии за да влезе за по малко в затвора, ако има съвест - боли.Трагедия е за всички, не се изхвърлйте с комплексарски коментари и бъдете по толерантни като участници в движението, коли, мотори, колела, пешеходци... и др.

Жалко ми е за децата, за жена му, за него самия че е млад човек въпреки че мнението ми за полинията е абсолютно негативно. Дразни ме тази показност. Ако не беше полицай нямаше да чуем за случая. Десетки на ден стават. И аз имам жена и знам как реагира като и изкочи нещо насреща в последния момент. Бих оправдал тази жена... Станалото станало.. Не можем да го върнем....

Какво е това ГАРАНЦИЯ какви са тези измислени простотии!? Човека вече го няма.... Майната му на цялата ни оправия.