Баба насече с брадва и нож мъжа си, докато спи

71-годишна жена от стражишкото село Лозен е нападнала с нож и брадва 75-годишния си съпруг. Мъжът е оцелял по чудо, но е с много тежки наранявания.

Обратно в новината

Коментари - Баба насече с брадва и нож мъжа си, докато спи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руската традиция е заразна:Руска пенсионерка е заподозряна за над 20 убийства. Разследващите предполагат, че тя е изяла част от жертвите си. През юли 68-годишната Тамара Самсонова от Санкт Петербург бе задържана по подозрение в убийството на друга пенсионерка на 79 години. Нейното тяло беше открито от полицията нарязано на парчета. При обиска на дома на възрастната жена разследващите се натъкнаха на неин дневник, в който е описала още няколко убийства.

Соросоидиотията изисква генетично предразположение.

хутеноидките винаги неразположени.... но има и задна опция..ха.ха

Сорос и е платил,ясно е !Съсипаха ни ,унищожиха ни, сега искат да ни залеят с уж бягащи от войни,ама твърдо НЬЕ! Какви са тия приказки за тормоз от страна на мъжа й,а?У нас мъжете са цвете, не си бият жените,не ги тормозят и не ги карат да им слугуват!Айде де,тормозил я бил!Соросоидна баба,да си ходи в Америка!

Навремето, когато жените не са били "еманципирани", са родили и отгледали Левски, Ботев, Ангел Кънчев, Иван Вазов, кап. Списаревски, ген.Луков... Днешните раждат и отглеждат евгени минчев, азис, станишев, цацаров, плевнялиев...

Затова хората се женят за по-млади жени.Точно това те едва ли биха им направили,понеже им се живее..извън затвора или лудницата.

Той и министър председателя е на 71 год следователно е дядо министър

Каквото и да е - тъжно е. Може жената да е била малтретирана, може да е развила деменция, тогава в началото са агресивни може от всичко да е ... Трагедията е в личен план и за семейството. Дано се оправи човечеца и да се оправят нещата.

Дедо мераклия, а бабата се дърпала като магаре на мост.

Меракът умира последен, дедовото.

Не мога да повярвам, че това се случва! Отровиха ни обществото...

Преди да си легне и казал,че ще гласува за ГЕРБ!?

деменция

Прихванала е от новите идеи - решила е бъде горда, силна и независима жена.

Горката жена, какво ли е преживяла за да полудее от омраза. Дано греша!

Дядото кучета го яли. Малко му е, Трябвало да му отреже оная работа.

от генофонда е :) преди бяха прибрани в специализираните заведения :) напускаха ги навън и сега 'берем плодовете им' ... никой не ги контролира и те дори си пускат семето, раждат се увредени деца, но може би и здрави, незнам :) сериалът - 'шизофренни бг истории'

Резнало си е бабето малко месяце, за пачица трябва да и стигне.ха..ха

Явно е имала причина и според мен не е сексуалнен тормоз!Тормоз физически ,а най-вероятно психически и накрая не издържа и се стига до там.Може и деца да има и внуци,но тормоза е факт..

Я си представете по цял ден жената му е била слугиня - готви, пери, чисти, сервирай, отсервирвай, мий, бърши..., а по цяла нощ сигурно не я е оставял на мира - 75-80 годишни мъже, мерак голям, надървят се, ама свършване няма.... Колко от вас биха издържали това? Писнало и е на жената! Дано сега си почине малко от тормоза!

Интересно от къде си придобила този опит с 80-годишните мъже? То сега и половината от петдесет годишните не могат да "вдигнат самолета", какво остана за по-възрастните ...

Жената, написала по-горния коментар си е обикновена лезбийка, ненавиждаща мъжете и считаща ги виновни за всичките и несполуки в живота ....

Маани! Маани! Къф е този "неудържим оргазъм"??!

Ме! Тва по-скоро е .липцата. на такъв...

Е ,щом е оцелял, сега ще се обичат повече.

Е ми не са и издържали нервите на жената, сигурно го е търпяла цял живот заради децата и сега и е кипнало след като го е домързяло да си сипе една вода да пие и я е ползвал за слугиня цял живот.

Ми, да е обърнал едно винце!

100% е любовна трагедия

Само е разсипала чаршафите бабата! Могло е да го заведе до прелеза и да му бутне едно телефонче -да си приказва!?

Глада не прощава.ха...ха

...затова и се оригваме тука!....

При демоНОкрацията е така - човек за човека е вълк.

Изперкала дъртата от радост, че има оферта за доставка на машинки за електронно гласуване на изборите.

О, то това е неописуема радост! ...От нея и се мре.

Има така наречената старческа деменция, когато хората на възраст изкукват.Стига сте обвинявали за всичко комунизма!

Този .рацидивис. ли е?

Гарантирано от Герб,партията на Гълъбите.

значи тя е баба, а той е мъж? такава геронтофобия се вихри, че чак е страшно. Мразим самите себе си.

Така ще бъде, като млади и стари, от ученици до пенсионери възприемат демокрацитяа като ''ще прая квот си искам'' Така демокрацията се изкриви в демонокрация. Земат ти гаджето, убиваш и решаваш проблема, вземат ти дрогата, убиваш и решаваш проблема, не плащаш на таксидбията, той зема ножа и те убива, засичаш автобус, шофьора слиза с прът и те пребива, трябват ти пари - влизаш сред нощ при старицата вземаш, а после я убиваш. Искаш имота, убиваш роднините си.

Леле какво ли е търпяла тази бабка цял живот,че накрая така да и прелее чашата. Те обикновено тихите води са най-дълбоки.

леле какво е търпял горкият с тази луда до себе си цял живот. Не е лесно да живееш с луд!

Има някои подробностти във вида начина на извършване на опита за убийство, които са показателни за причината. Ама то само с приказване не става, трябва и четене...Нещо на име 392

красивите и прекрасни български жени са също така и много опасни

Прекалявате с опитите новината да изглежда още по-страшна! Че го е мушкала с ножа - да, че го е ударила с брадвата - да , но щом е успял да стигне до двора, то тези удари не са били чак толкова силни. От какъв зор журналистите винаги се опитват новините да са още по-кървави и зловещи - и без това положението е достатъчно гадно за всички ни, няма нужда да ни психясвате повече.

Не се знае какво е станало и каква е истината. Ами ако дядката е малтретирал бабата цял живот и на нея най-накрая и е писнало? А сега всеки вика "горкият старец"..

Това е експеримент по проект "ЗОМБИЛЕНД" проведен чрез системата HAAPR. :)

А защо с а я задържали в психиатрията за поставяне на диагноза? Според мен трябва да я задържат в ареста или полицията .Дано Ако Си На 70 Години Директно В Психиатрията?

При Сърп и Герб е така...

До там я докархме!

От ислямска държава ще да е бабишкела ... Те най-обичат с ножове да убиват, защото религията не им позволява!

Само в статиите на дир можеш да прочетеш определението "баба" и "дядо" за хора на възрвст над 60 г. Все едно, че авторите са на 10 години. Първо, че е неуважително така да се наричат хората и второ - каква баба на 70 год!

при положение, че има внуци и е на 70...Може би следва да бъде дефинирана като Кака ? Или милф ?

Хайде малко по-коректно с терминологията. Бабата си е гилф!

А според теб на 70 и 75 години какви са? Младежи? Хора на средна възраст? Разбира се, че са "баба" и "дядо". Неадакватни са хора като теб, които се опитват да се "самонавиват" и внушават, че новите 40, са старите 20. В наши дни животът ни е много по-динамичен и напрегнат, отколкото дори преди 30 години и хората много по-бързо се състаряваме външно и организмите ни по-бързо се изхабяват и остаряват.

Господин и госпожа са,баба и дядо са на внуците си.Но комунизмът не може да се изкорени така лесно от съзнанието на хората.

от къде пък реши, че съм неадекватен? дори и правнуци да имат, уважително е в статията да ги именуват като мъж и жена! Толкова е ниска културата на повечето българи, толкова злоба в коментарите! никога в западно издание няма да е написано така. И да - 70 год е средна възраст. Справка - ВОЗ официална статистика.

Народът изперква, от немотия.

Не е толкова от немотия - и преди е имало бедност и глад, но хората не са си губели човешкото достойнство. Сега "немотията" е най-дребното - в ход са много по-страшни неща. Да ги наречем най- най- общо морална деградация.

Ех Уинстъне, ех чърчиле пращай летящите крепости насам и само картофи да адим после

Манафите да ти прати "Уинстъна"!От тези НПОта дето ни пращат наследниците му, ни докараха до тук!!!