Прекратиха разследването срещу ”убийците” на Пеевски

Прокуратурата прекрати досъдебното производство за опита за убийство на Делян Пеевски "поради недоказаност".

Обратно в новината

Коментари - Прекратиха разследването срещу ”убийците” на Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тц,тц,тц! Ама не бива да прекратявате предварителното производство. Та тези едва не убиха надеждата за разцвет на България!

Тримцата да отидат при адвокат над средно ниво с въпрос колко дела могат да заведат с/у Пеевски със шанс над75% да бъдат спечелени. Най-малко за уронване на престижа.

... за съжаление обаче, "обратно" дело за причинени вреди, ако има такова, трябва да е към прокуратурата, защото ТЯ е повдигнала обвинението...

на цацаров му станаха много грешките с това правителство; дали да не си подаде и тои оставката с правителството? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОЙ МАМИН ТОЙ ТИ КАТО БАТ БОЙКО ВСЕ НЯКОЙ ВИ ЗАПЛАШВА ! АБЕ КОЙ ЩЕ ВИ УБИВА БЕ ТУКА Е БЪЛГАРИЯ ТУКА НИКОЙ НИЩО НЕ ВИ ПРАВИ КРАДЕТЕ СИ СПОКОЙНО ТО ОТ Б-Я НИЩО НЕ ОСТАНА !!!! СПОКО БЕ !!!!

такива като тая кастрирам безплатно за сметка на бюжета

Хаха, тоя ако се разфасова, ще попълни запасите от месо на България за няколко години напред! Горкото шопарче, било заплашено, може би нещо по Коледа му се е чуло и сега му треперят мартинките и е свалило 100-200 грама и е много притеснено!

Сега гуцето да се извини. Или не. Набедените да го съдят за уронване на доброто име. Нали ги нарече убийци.

Е, прокуратурата нещо не е обективна!Излиза ,че когато едно частно лице постави на друго техническо средство за наблюдение с определяне на местонахождение е законно действие и безобидно,та всеки може да си го позволи!А каква е причината да искат да го следят,ами ей така за "разнообразие",ли ?.Абстрахирайки се от това,за кого става въпрос,постановлението на прокуратурата се оказва политическо и необективно!

А ти откъде знаеш, че са го следили??? Да не си следил тях??? Или просто плещиш глупости!!! Май, че е последното!!!

ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СПАСЯТ ДЕБЕЛИЯ КРАДЕЦ НА НАРОДНИ И ВСЯКАКВИ ПАРИ Е ДА ГО ТИКНАТ В ЗАТВОРА ЗА ПОНЕ 15 ГОДИНИ. АЙДЕ, ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИИТЕ, ПОМОГНЕТЕ! НАЛИ ТОЙ ВИ НАЗНАЧИ... ВКАРАЙТЕ ГО, СПАСЕТЕ ГО!

8901

А сега върви да живееш спокойно, след като тези дето са ти кроили шапката са свободни. Горкото гуде. Ще се стопи от тревоги туй хубавото момче, тоз хубав човек бе.

Какво стана с Бисерчо потурнака,покриха го ????

Не са ги задържали на 12-ти и завели под стража в съда!!! Арестуваха ги в къщите им пред децата им в 6.00 ч. на 10-ти и ги държаха 3 дена в следствието!!!

никаква грешка не са направили. ебаха маиката на ктб ! поздравленя соколе и прокуроре !

Сега извозената прокуратура да си защити достойнството и да намери кой я извози.

Всичко е ясно. Да влесе убитият. Абе какво стана с онези бюлетини там?

Медиите писаха (не го казвам аз) за обвинението срещу Василев, после срещу Пеевски и за прокуратурата. След това КТБ поиска надзор заради липса на ликвидност. Накрая Пеевски излиза сух от водата. Повече няма да пиша, че може да наруша закона за банките.

Пиши, още не са приели/и според мен няма да имат времето/ промените в НК

Сега ще осъдят държавата да плати за престоят им в затвора .....

САМО ТАКА ... АЗ АКО БЯХ ЩЕХ ДА ОСЪДЯ МИЛАТА МИ ТАТКОВИНА МИНИМУМ НА 1 000 000 000лв. (от мен да мине НЕ 1 000 000 000 EURO ). ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО С ТАКИВА УПРАВНИЦИ .

Три пъти мери - един път режи; който бърза,бавно стига; и много други поговорки

Прасун да е спокоен, не му е сезона, до Коледа има още време!

Уж внимателно надлюдавате кой какнво пише и т.н., а сте си позволили да публикувате тази тенденциозна снимка! Недейте така с лошо и не се подигравайте с човека! Сигурно трябва да работите тук 2-3 години, за да си купите само ризата му! Хайде, стига, и само с добро.

Бургаския дингил, Октай, стана "Левски", и журналиЗки, в бели премени,тихо, пред камера му раскопчаха дюкяна ! А сега, тия РБ- юнаци, не може ли "БОТЕВЪ", Волов, Караджата? Най-правилно не е ли, Призидента Рифирендос да ни назначи ?

Какви са тези простотии, които си сътворил?

не знам кое е извън темата но добре, че поне не му накърнявам доброто име на това нещо... щеше да е някакъв нов вид талант

Тъпаци некадърни, вместо да се занимават с престъпниците, се занимават с измислици!

...затова получават заплати последните 25 години...медиите пуснат една измислица и прокуратурата я проверява, дали е достоверна....както се казва и вълкът сит, и агнето цяло по веригата....нулева ефективност за усвоените пари....

90% от населението би се зарадвало, ако някой отстреля прасчо

Извън сезона е, ще ги съдят за бракониерство ...

този верно има само една гънка - в основата на носа, между очите!!!

Наблюдателен си, ама има и други, едната отзад, другите на шкембето ;-)

"Следствието е приключено.Забравете!"