Коментари - Близки на задържан обирджия плашат със самозапалване | Днес.dir.bg

Близки на задържан обирджия плашат със самозапалване

Майката и жената на задържания лидер на бандата за обири на златарски ателиета и бижутерийни магазини „Опасните“ - Върбан Борисов - Боксьора, заплашват че ще се самозапалят утре в 10 ч. в знак на протест пред сградата на Висшия съдебен съвет.

Обратно в новината

Коментари - Близки на задържан обирджия плашат със самозапалване | Днес.dir.bg

Коментари

Всички коментари са от стил "на умряло куче нож да вадиш". Може ли хората да са толкова ниско паднали? Какъвто и да е, човека е човек и е болен. Щом е болен, да бъде лекуван. Отделен е въпроса, че и хората на свобода ги пренебрегват по същия начин почти ... Но сега държавата е поела над този контрол и тя има един вид ангажимент "на отговорно пазене".

.

Не ме интересува представетел на кой етнос е. Това, че е болен не го прави по-малко виновен. Болестта не му е пречила при кражбите. Какво ще предприемат роднините си е техен избор. Ако искат да се палят - всеки е свободен да прави каквото иска с живота си - собствения. Питам какво е правила прокуратурата до сега, че още не внесен обвинителен акт в съда? Дано не се окаже когато бъде внесен, че са допуснати съществени процесуални нарушения, че не са събрани достатъчно доказателства и т. н. С това темпо на работа компетентните органи май чакат Господ да раздаде справедливост. При свяко управление статуквото се запазва. Преписките отлежават в прокуратурата докато изтече абсолютната давност или съда прави по две заседания на година и то за да отложи делото по ред причини. У нас чуството за безнаказаност е много силно защото или престъпникът е много болен - когато го задържат, но не и когато убива, краде или извършва друго противоправно действие или пък са на лице процесуални нарушения в досъдебното производство. Пострадалите -на произвола на съдбата - убити, осакатени, ограбени.....! Ние си пазим престъпниците, те имат права!

....ама надали!

Тоя на циганин мяза. Ами да се палят, няма файда от такива !!!

В колко часа беше? Ще ида да им занеса запалка и туба бензин :-) Ще почерпя със същото и него самия.

Ще взема пожарогасител да го ползвам минути преди да ритнат кандилото, че хем да изглеждаме загрижени, хем гадините да се мъчат по-дълго! От мен имат 10 литра бензин и още толкова газ за горене, кибрит и запалка (в случай, че някой възроптае, че не им оставяме право на избор).

А трябва сериозни промени по законодателството. Например при повече от 3 висящи дела да не се пуска от ареста с парична гаранция. Така основната част от бандитите ще са по арестите и затворите и ще са на разположение докато се изяснат делата им. Паричната гаранция да се връща САМО след произнасянето на съда - невинен. Така самите бандити ще се замислят дали да платят гаранцията и да я загубят. По областните градове да се изградят /обособят/ арестантски болници. Това може да стане в съществуващите болници или непосредствено до тях. Така всеки... още "болен" арестант ще има къде да се лекува без да бъде пускан да ходи по курортите. Крайната цел е основната криминална маса да е задържана под ключ и да е на разположение на правосъдието. Това определено ще намали протакането на делата щото не могли да ги открият ...

МОЛЯ УТРЕ НЕ СЕ ПАЛЕТЕ--НАПРАВЕТЕ ПО ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЯ--СЪБЕРЕТЕ СЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ, И ТОГАВА ВСИЧКИ СЕ ЗАПАЛЕТЕ ТЗАИ ДЪРЖАВА СИ МОЖЕ И БЕЗ ВАС..................

Бензина е от мен!!

кибритче имаме...

Щом обичат неговите действия може да са го подтиквали към тях. Ако и близките на жертвите тръгнат да се палят, но поради пристрастно правосъдие докъде ще стигнем.. Или има съд или няма нищо.

ма нека да умиргат бе бате...

' НО КРАТКО

Цигански мурафети.Колко бензин ще им трябва?Имат ли пари?,ако трябва пуснете номер на сметка ще съберем.Но разбира се и те са хора и ги разбирам,че се опитват да направят нещо,но да го бяха спрели навреме-сега е твърде късно.

споко имат пари целата дарява да запалат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

8901

Предлагам да ползваме газова горелка,защото не е екологично с бензин и без катализатор.В Европа сме все пак.

В знак на солидарност започвам да си разплитам чорапите без да ги пера.

Къде трябва да занеса бензина?

Да се запалят!!! Било им е ДОБРЕ като са папкали краденото!! Крана секна и плашат с палене --ДОБРЕ! Но драги журналисти ПРЕКАЛЕНО внимание обръщате на простаците , крадците и измамниците!!НАПИШЕТЕ за ПРОДАЖБАТА на държавната печатница, печатеща българските пари ?? ИЛИ ви е страх да задавате НЕУДОБНИ въпроси???

Казах ви, още в 15:04, и ема да пофтарам! Пуснете Върбанко, ни ток е крал, ни парно ?? И ще ви напомна, че много, мнноого "Тъжни булки" си греят задниците цела зима бес пари! ТАШШЕЙКК!!

В знак на протест да запалят цялото гето барабар с мангалите.

Е от центъра какво ще му развиват на тоя ром, той си е завършен мангал-рецидивист! Я сичкото сиганин в негова защита да се самозапали!

бързо да си драска клечката, докато аз не съм я подпалил. Що не се пали докато възпитаваше сина си, ма?

Роднините вместо да се палят да вземат да свършат някоя и друга добрина, да се хванат на работа , да помагат на хората - белким умилостивят съдбата и изкупят грешките на Върбан.

Една от тях днес ми обясняваше, че Станишев им ДАВАЛ. Като дошъл Борисов, кранчето секнало. Искат да им се ДАВА, не да работят.

Явно има някой да наказва зуулумите, при някои бавно при други набързо - някой веднага плаща сметката, на друг децата и внуците му плащат. Съдба! Ако някой си мисли че може да надхитри господ и да му се размине нека вземе поука. Във вселената нищо не се губи и нищо не се печели

ама и нагли правят престъпления а ще искат и да не ги съдят.Прдлагам да съдят всички цигани опс роми а в знак на протест всикчи техни техни роднини да се самозапалят.

Кога и къде да им донеса 5л бензин

Да се палят тъкмо ще се стоплим. А в Овча купел е пълно с циганя и ще стане направо лято. Ура!

Ако може освен да се замозапалят, също и да се самообесят, ще бъде най-добре.

ДА СЕ ПАЛЯТ! ако трябва ще им осигурим и бензин.

Да се палят. С терористи не се преговаря. Дано само от полицията да обезопасят мястото и да ги полеят обилно с бензин.

Директно ша го дават ли,да се включат и други тъмносини боклуци.

Започва се с газ и се приключва с напалм за тия гадни миризливи цигани.

Кво чакат? Да се палят - аз ще поддържам горенето до края.

Чааветата ще водят ли пред ВСС? Само някой да е посмял да донесе пожарогасител!

... ама нада ли....

Ако нямат пари за бензин, мога да им го доставя безплатно. А може да помогнат и близките на ограбените. Циганско крадливо племе, само бой за вас!!!!!

Задържаният е лекуван в болницата при затвора в София, както и във ВМА, Пета градска болница, ИСУЛ и МВР болница. Сигурно си е платил осигуровките този човечец. Аз като отида да взема направления за изследвания все няма. Нааай-тъпото направление за кръвни изследвания и го няма. Всичко бецален майна.

Тоя най-нагло лъже, че е болен от рак, сигурно са му изготвили всички "необходими документи" за това, с цел да се измъкне по-лесно и да продължи с разбойничеството! Така че едва ли е лежал и харчил от нашите осигуровки - поне.

От Националния център за развитие на ромите искат да го изпратят на курс по европейска програма за извършване на въоръжени обири съгласно изискванията на ЕС .

зашто не запалилис когда грабил и убивал?

нЕ МОГА ДА СИ ГО ОБЯСНА ДО КОГА ЩЕ КРАДЕТЕ С ГЪЗОВЕТЕ ПА ПОСЛЕ АМА ТОЙ СЕ ПРЕДАДЕ.пРЕДАДЕ СЕ ЗА ДА МОГАТ ДА ГО ЛЕКУВАТ БЕЗПЛАТНО. сЕГА НЕЗНАМ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ ОТ ГАДНА УЖАСНА СКОРОТЕЧНА БОЛЕСТ. аМА ДА КРАДЕШ С ГЪЗА СИ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ. и АЗ МОГА ДА ОТКРАДНА ЕДНА ИНКСО КОЛА С МИЛИОННИ ДОЛАРИ ЕВРО МА НЕГО ПРАВА . сЕГА СЕНЗАЦИЯ ПА ТЕЯ ЩЕ МИ СЕ ПАЛЯТ. пА НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ Е ПЪЛНО С БЕНЗИН ДИЗЕЛ ДО СИ КУПАТ ДА СИ ВЗЕМАТ И ЕДНА СВЕЩ ДО КАТО ГОРЯТ КАТО ФАКЛА. кАТО ИСКАТ СВИНЕ МРАСНИ. мОЙТА ФИРМА СЕ ЗАНИМА С ПРЕПИТАНИЕ ОТ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ГРИЖА СЕ ЗА 25 ЦИТГАНИНА АВМ НЕ КРАДАТ

Не стига, че е на пълен пансион лежи на нашия гръб, те пък и лечение искат. Бой му е лечението.

Само двете ли?

ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ САМОЗАПАЛЯТ...

Да се обядят на Лукойл..тубите са им готови....

Коментари - Близки на задържан обирджия плашат със самозапалване | Днес.dir.bg

Близки на задържан обирджия плашат със самозапалване

Майката и жената на задържания лидер на бандата за обири на златарски ателиета и бижутерийни магазини „Опасните“ - Върбан Борисов - Боксьора, заплашват че ще се самозапалят утре в 10 ч. в знак на протест пред сградата на Висшия съдебен съвет.

Обратно в новината

Коментари - Близки на задържан обирджия плашат със самозапалване | Днес.dir.bg

Коментари

Всички коментари са от стил "на умряло куче нож да вадиш". Може ли хората да са толкова ниско паднали? Какъвто и да е, човека е човек и е болен. Щом е болен, да бъде лекуван. Отделен е въпроса, че и хората на свобода ги пренебрегват по същия начин почти ... Но сега държавата е поела над този контрол и тя има един вид ангажимент "на отговорно пазене".

.

Не ме интересува представетел на кой етнос е. Това, че е болен не го прави по-малко виновен. Болестта не му е пречила при кражбите. Какво ще предприемат роднините си е техен избор. Ако искат да се палят - всеки е свободен да прави каквото иска с живота си - собствения. Питам какво е правила прокуратурата до сега, че още не внесен обвинителен акт в съда? Дано не се окаже когато бъде внесен, че са допуснати съществени процесуални нарушения, че не са събрани достатъчно доказателства и т. н. С това темпо на работа компетентните органи май чакат Господ да раздаде справедливост. При свяко управление статуквото се запазва. Преписките отлежават в прокуратурата докато изтече абсолютната давност или съда прави по две заседания на година и то за да отложи делото по ред причини. У нас чуството за безнаказаност е много силно защото или престъпникът е много болен - когато го задържат, но не и когато убива, краде или извършва друго противоправно действие или пък са на лице процесуални нарушения в досъдебното производство. Пострадалите -на произвола на съдбата - убити, осакатени, ограбени.....! Ние си пазим престъпниците, те имат права!

....ама надали!

Тоя на циганин мяза. Ами да се палят, няма файда от такива !!!

В колко часа беше? Ще ида да им занеса запалка и туба бензин :-) Ще почерпя със същото и него самия.

Ще взема пожарогасител да го ползвам минути преди да ритнат кандилото, че хем да изглеждаме загрижени, хем гадините да се мъчат по-дълго! От мен имат 10 литра бензин и още толкова газ за горене, кибрит и запалка (в случай, че някой възроптае, че не им оставяме право на избор).

А трябва сериозни промени по законодателството. Например при повече от 3 висящи дела да не се пуска от ареста с парична гаранция. Така основната част от бандитите ще са по арестите и затворите и ще са на разположение докато се изяснат делата им. Паричната гаранция да се връща САМО след произнасянето на съда - невинен. Така самите бандити ще се замислят дали да платят гаранцията и да я загубят. По областните градове да се изградят /обособят/ арестантски болници. Това може да стане в съществуващите болници или непосредствено до тях. Така всеки... още "болен" арестант ще има къде да се лекува без да бъде пускан да ходи по курортите. Крайната цел е основната криминална маса да е задържана под ключ и да е на разположение на правосъдието. Това определено ще намали протакането на делата щото не могли да ги открият ...

МОЛЯ УТРЕ НЕ СЕ ПАЛЕТЕ--НАПРАВЕТЕ ПО ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЯ--СЪБЕРЕТЕ СЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ, И ТОГАВА ВСИЧКИ СЕ ЗАПАЛЕТЕ ТЗАИ ДЪРЖАВА СИ МОЖЕ И БЕЗ ВАС..................

Бензина е от мен!!

кибритче имаме...

Щом обичат неговите действия може да са го подтиквали към тях. Ако и близките на жертвите тръгнат да се палят, но поради пристрастно правосъдие докъде ще стигнем.. Или има съд или няма нищо.

ма нека да умиргат бе бате...

' НО КРАТКО

Цигански мурафети.Колко бензин ще им трябва?Имат ли пари?,ако трябва пуснете номер на сметка ще съберем.Но разбира се и те са хора и ги разбирам,че се опитват да направят нещо,но да го бяха спрели навреме-сега е твърде късно.

споко имат пари целата дарява да запалат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

8901

Предлагам да ползваме газова горелка,защото не е екологично с бензин и без катализатор.В Европа сме все пак.

В знак на солидарност започвам да си разплитам чорапите без да ги пера.

Къде трябва да занеса бензина?

Да се запалят!!! Било им е ДОБРЕ като са папкали краденото!! Крана секна и плашат с палене --ДОБРЕ! Но драги журналисти ПРЕКАЛЕНО внимание обръщате на простаците , крадците и измамниците!!НАПИШЕТЕ за ПРОДАЖБАТА на държавната печатница, печатеща българските пари ?? ИЛИ ви е страх да задавате НЕУДОБНИ въпроси???

Казах ви, още в 15:04, и ема да пофтарам! Пуснете Върбанко, ни ток е крал, ни парно ?? И ще ви напомна, че много, мнноого "Тъжни булки" си греят задниците цела зима бес пари! ТАШШЕЙКК!!

В знак на протест да запалят цялото гето барабар с мангалите.

Е от центъра какво ще му развиват на тоя ром, той си е завършен мангал-рецидивист! Я сичкото сиганин в негова защита да се самозапали!

бързо да си драска клечката, докато аз не съм я подпалил. Що не се пали докато възпитаваше сина си, ма?

Роднините вместо да се палят да вземат да свършат някоя и друга добрина, да се хванат на работа , да помагат на хората - белким умилостивят съдбата и изкупят грешките на Върбан.

Една от тях днес ми обясняваше, че Станишев им ДАВАЛ. Като дошъл Борисов, кранчето секнало. Искат да им се ДАВА, не да работят.

Явно има някой да наказва зуулумите, при някои бавно при други набързо - някой веднага плаща сметката, на друг децата и внуците му плащат. Съдба! Ако някой си мисли че може да надхитри господ и да му се размине нека вземе поука. Във вселената нищо не се губи и нищо не се печели

ама и нагли правят престъпления а ще искат и да не ги съдят.Прдлагам да съдят всички цигани опс роми а в знак на протест всикчи техни техни роднини да се самозапалят.

Кога и къде да им донеса 5л бензин

Да се палят тъкмо ще се стоплим. А в Овча купел е пълно с циганя и ще стане направо лято. Ура!

Ако може освен да се замозапалят, също и да се самообесят, ще бъде най-добре.

ДА СЕ ПАЛЯТ! ако трябва ще им осигурим и бензин.

Да се палят. С терористи не се преговаря. Дано само от полицията да обезопасят мястото и да ги полеят обилно с бензин.

Директно ша го дават ли,да се включат и други тъмносини боклуци.

Започва се с газ и се приключва с напалм за тия гадни миризливи цигани.

Кво чакат? Да се палят - аз ще поддържам горенето до края.

Чааветата ще водят ли пред ВСС? Само някой да е посмял да донесе пожарогасител!

... ама нада ли....

Ако нямат пари за бензин, мога да им го доставя безплатно. А може да помогнат и близките на ограбените. Циганско крадливо племе, само бой за вас!!!!!

Задържаният е лекуван в болницата при затвора в София, както и във ВМА, Пета градска болница, ИСУЛ и МВР болница. Сигурно си е платил осигуровките този човечец. Аз като отида да взема направления за изследвания все няма. Нааай-тъпото направление за кръвни изследвания и го няма. Всичко бецален майна.

Тоя най-нагло лъже, че е болен от рак, сигурно са му изготвили всички "необходими документи" за това, с цел да се измъкне по-лесно и да продължи с разбойничеството! Така че едва ли е лежал и харчил от нашите осигуровки - поне.

От Националния център за развитие на ромите искат да го изпратят на курс по европейска програма за извършване на въоръжени обири съгласно изискванията на ЕС .

зашто не запалилис когда грабил и убивал?

нЕ МОГА ДА СИ ГО ОБЯСНА ДО КОГА ЩЕ КРАДЕТЕ С ГЪЗОВЕТЕ ПА ПОСЛЕ АМА ТОЙ СЕ ПРЕДАДЕ.пРЕДАДЕ СЕ ЗА ДА МОГАТ ДА ГО ЛЕКУВАТ БЕЗПЛАТНО. сЕГА НЕЗНАМ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ ОТ ГАДНА УЖАСНА СКОРОТЕЧНА БОЛЕСТ. аМА ДА КРАДЕШ С ГЪЗА СИ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ. и АЗ МОГА ДА ОТКРАДНА ЕДНА ИНКСО КОЛА С МИЛИОННИ ДОЛАРИ ЕВРО МА НЕГО ПРАВА . сЕГА СЕНЗАЦИЯ ПА ТЕЯ ЩЕ МИ СЕ ПАЛЯТ. пА НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ Е ПЪЛНО С БЕНЗИН ДИЗЕЛ ДО СИ КУПАТ ДА СИ ВЗЕМАТ И ЕДНА СВЕЩ ДО КАТО ГОРЯТ КАТО ФАКЛА. кАТО ИСКАТ СВИНЕ МРАСНИ. мОЙТА ФИРМА СЕ ЗАНИМА С ПРЕПИТАНИЕ ОТ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ГРИЖА СЕ ЗА 25 ЦИТГАНИНА АВМ НЕ КРАДАТ

Не стига, че е на пълен пансион лежи на нашия гръб, те пък и лечение искат. Бой му е лечението.

Само двете ли?

ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ САМОЗАПАЛЯТ...

Да се обядят на Лукойл..тубите са им готови....