Прокуратурата атакува заповедта на екоминистъра за Калиакра

Прокуратурата иска отмяна на част от заповедта на министър Нено Димов за защитената зона при Калиакра

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата атакува заповедта на екоминистъра за Калиакра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще я премахнат я! Нали всичките земи там са ГЕРБ и FIBANK! И на оня с суджука, където никой не го попита защо ли аджеба е дал този суджук.

сега ще коригираме границите и Натура 2000 ще изчезне. На нейно място Бетонура 3000. От Резово до Балчик - бетон, асфалт и изгорели газове! И без палатки!

Браним нашите хора с всички сили. Никаква природа, главочи, пеперуди, бурени и прочее. Голф игрища, молове, бетонови възли и панелки.

Помияра Цаца ще ме разплаче...ревнал за бай Генчо със култиватора...почти ти повярвах, кремлинска хлебарка продажна...

Всъщност цялата тази циркова история е толкова гнусна,както всички други,сътворени от герб.Първо ЕС негодува и ще ни съди за перките и голфа,че са построени в нарушение на Натура2000.Тази история е от преди доста години и никой от управляващите правителства не взе мерки.И сега министърът издаде глупашката заповед да забрани на хората да сеят зеленчуци..Въпросът беше да се вдигнат протести.И следващото е да поискат да сменят границите на Натура 2000(защото хорстс протестират), за да си узаконят перките и голфа и едновременно да започне бетонирането и в тази част на крайбрежието.

какво им пречи гробището,че гробищата са от наи-спокойните и екологични места които може да открие човек,центалните гробища в София са си например един много спокоен парк с чудесна растителност .

прокуратурата в бг е гнилоч отвсякъде!!!

Интерсно прокуратурата що проспива закононарушенията при издаването на разрешителните за строеж на голфа и перките! Явно собствениците са от недосегаемите! Друго си е шума на Слънчака!

lu4ka

Голфигрището е на ББ, да се свети магнолията и тенис ракетата Му, а перките на Цветелина. И как ще ги махнат? Кой ще е тоя смелчага, питам аз?

Нещо не ми става ясно как цацаратурата се занимава с нещо дето не е действащо и не е действало след като ментора им я отмени...Не е ли законово и юриодически издържано да се атакува нещо в съда когато е прието и е влезнало в сила????Цацаратурата къде беше толкова време като са ни съдили 5-6 години да се самосезира?????

Заповедта е действаща, а приказките на Боко за временно спиране нямат юридическа стойност.

Що се бъркате в неща, които не разбирате?

Прав е човека! Тази заповед в процедура по обявяване ли е! Ако е влезнала в сила, то тя не подлежи на обжалване от заинтересованите страни, каквато е и прокуратурата, представляваща интересите на държавата! Или държавата има по-дълъг срок за обжалване и е малко по-равна от другите страни!

България трябва да стане Лас Вегас и да я няма.

Четете в бивол кой има интереси, пак олигарсите. Всичко е зор за много пари, и всичко да се застрои, барове, хотели т. н. Да няма нищо девствено.

Да бъде девствено също носи пари - за така наречените зелени. Простов това е дръг бизнес, пак става дума за милиони.

Дори и така да е! Ако и в двата случая става въпрос за пари, трябва да изберем защитата на природата!

Кой е взел пари за извършване на картирането? Май е ползвал google maps.

Миналата година пъдпъдъци нямаше из полетата. Преди удряхме по 20-30 на лов, миналото лято по 3-4, кучето вече забрави какво е пъдпъдък...

Европейската екологична мрежа"Натура 2000"Е издадена през 2007 г,като е обявена по-голяма площ.Предполагам не е грешка.Големите заменки на Станишев.Предполагали са,че ще властват дълго и са си подготвили терени-Станишев за братчето си,Милен Велчев за братчето си.Какъв терен е обявен,след като са включили и гробището.Ето заради такива действия,през годините на най-криминалният преход не вървим напред.Има ли нещо читаво,което не се нуждае от поправки?Пищят за всичко,другарите,защото добре знаят какво са творили.Нинова съветва"Бойко да не се връща назад!"Какви договори,дългосрочни,са подписвали,какви дългосрочни концесии са дадени,Мариците,Белене и още и още...батаци свързани с плащане на неустойки.Ревете,другари,милионери.Унищожихте хубавата ни Родина.Не се посвенихте и на гробището да посегнете.Без съвест,без морал,алчни ,ненаситни като вълци.Вие ще предлагате "Закон за корупцията"?Точно вие,които през 2009г.приехте"Закон за защита на корумпираните,който ви пази далаверите,заменките,кражбите и всичките издънки.Предполагам,че и при "Натура 2000"сте си направили добра аритметика.Отврат!!!!

Ето как главният мафиот се отблагодарява на мафиота-председател, който отговаря пред шефа. Много лошо, но ЕС не се влияе от тях.

d4

вие не разбрахте ли, че България е осъдена не заради лавандулата, кореноплодните, чесъна и лука, гробищата и т.н. България е осъдена заради стотиците перки и хилядите декари голф игрища. който не знае, да провери на сайта на ЕК. там е описано подробно всичко. аман от ГРОБ-арски манипулации.

какво земеделие в тези километри камъняк и сухи треви, бръснати от вятър? Уж ше ги върнат на някого като земеделска земя, после ще им я "Изкупят ( отнемат), ще я прекатегоризират и пак ще има генератори, голф и хотели.

Това не е Ваша работа! Собствениците имат право да продават или не земята си.

Идете утре пак гласувайте за Герб!Собствениците на земи не могат да се възползуват реално и ефективно от имотите си!Голяма част бяха очуждени,а много от имотите отнети с далавера!Емна шепа мутри нацвъкаха хиляди вентилатори и лапат та лапат,а банкевската магнолия ги пази и покрива!Мафията е на власт в България!

И сега ударно започват издаването на разрешения за строеж, прекатегоризация на земята, прехвърляното на парцели между фирми и т.н. Уредиха пак нещата хорицата, не е като да ги оставят гладни и в калта. Падна и цената на парцелите, сега ще ги лапнат големите с думите, че после няма да стават за нищо...

И най-вече пазете "перките", дупките за голфа, и "натуралния" бетон...!!! :::))) Дааа...!!!

България е само 110 000 кв. км. и има само 400 км брегова ивица. Мутрите у нас искат поне 10 пъти повече. Искаме перки, искаме екология, искаме туризъм, искаме земеделия, много искаме, а малко можем. За баланс и дума да не става. На Балканите баланс е непозната дума. Ние сме на трето място по билки в света, имаме много разнообразна природа за размера си. Нормално е да имаме повече защитени области от Германия например като процент територия. Няма как от всичко да се печели и то неограничено, но за съжаление баланс няма и няма и да има. Алчността расте с краденето и с далаверата. Загива страната, загива народа.

Символът на защитена зона калиакра = перките на ветрогенератори, построени в терена на Натура и 2) принадлежащи на жената на ББ

птицоуловители беееее. Пазят прелетните птици да не избягат в чужбина като 2-3 милиона българи. Хахахахаха.

Не е жена Му, а е партньорката Му за далавери - "Цеца Секса"...!!! Дааа...!!!

... цеца & цаца... кеф ти колбаси, кеф ти шоколад...