Прокуратурата отрече да е искала ексхумация на Петьо

Окръжната прокуратура в Пазарджик не е разпореждала ексхумация на 6-годишния Петьо Гевечанов от Панагюрище и такава няма да бъде разпоредена.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отрече да е искала ексхумация на Петьо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- като ме извикаха в прокуратурата в Пазарджик и ми казаха - Всъщност никой нищо не му е казвал. И е крайно време българите да се научат, че се работи с документи - за всичко ! А не цялото село Панагюрище и цяла България да чете подвеждащи новини, базирани на 'казал' 'рекъл' 'така чух' 'май че' ..

лека му пръст на детето! това искане(за ексумация) ме води до мисълта,че едва ли не Петьо е виновникът и едва ли не той е нанесъл някакви си щети на въпросния автоджигит! какви доказателства са нужни още? може би,че детето е боледувало от шарка или жълтеница или ангина и затова е починало,а не след като е било блъснато със 100км/h! излиза така,че до момента няма доказателства за причинената смърт-т.е. рецидивистът пъков е неправомерно държан в ареста!

Ексхумация на трупа на Прокуратурата, а след това и на Трупа на Съда. Те отдавна са в отвъдното. Да намерим доказателства , че някога ги е имало

Мисля, че открих, едно, или две, доказателчета* за тия вредители, заразявали земите ни , Български! профф. Газибар Тодорофф

Там ги ескормират*, най- бързо. Джелатите им са най- сръчните! Кметьове и секлецарките са 1! Бизнесмените са най-лъжливите! Садийки, прокурорки, нема думи!

"Бащата допълни, че в прокуратурата му обяснили, че ако не бъде извършена ексхумация на детето и не бъдат намерени доказателства, Цветан Пъков може да бъде пуснат на свобода." Ето и съучастниците - прокуратурата в Пазарджик. Този, който е подписал заповедта за ексхумация да върви в ареста и да отговаря заедно с т.н. "бизнесмен", на който бизнесът му е да убива.

Заповед за ексхумация НЯМА.

До ДИР Мисля че трябна да сложите и снимката на ПЪКОВ, ПЪПКОВ или какъвто е там нека всеки ден да го грладат хората и утре като излезе да го сочат с пръст

Пъков е виновен, съмнение няма! Обаче - какви са тия родители, които оставят дете на 6 год. (!!!) да шари с велосипедчето си по оживено, вече маркирано в съзнанието на местните като опасно, шосе?! Добре е да се мисли и в тая насока и там да има превантивно обучение и търсене на отговорност! Класическият за България случай от този вид е този със сестри Белнейски!

Независимо какво ще отговорите- или нямате деца,или сте ги отгледали в минало, когато основните рискове при отглеждане на деца не са били двуцифрена стойност...огромната част сега са рискове, зависеща от човешки фактори...Отговорните родители разбират какво имам предвид.

зашто не престанат с тези глупости болката на деси и петър етолкова голяма дали има в парламента или в прокоратурата и пр хора с тяхната съдба да видим тогава дали ще се мотаят така това е българия но ние винаги ще подкрепяме сем гевечанови и ще се борим за най-тежката присъда до живот

На родителите им е достатъчно тежко. Защо ги тормозят още? Лошото е, че психически трябва да се подготвят за още подобни номера. Дори може да изкарат, че едва ли не детето нарочно се е хвърлило под колата. Всичко е с цел да се откажат от делото или да се намали присъдата максимално. Дано това не стане.

Абе я го пуснете тоя от затвора, какво го пазите там, даже го и храним този всички данъкоплатци...пускайте го, ама обявете кога и къде, че да го чакаме...На мен повече доказателства не ми трябват, че и свидетели има...

време е системата да заработи !

спокойоно , братя и сестри , господ чу нашите протести ! прокуратурата се осъзна за престъпленията си !вече се отказват от ексхумацията,сега остава да намерят пъков -убиeца!

тези родители изгубили всичко след смъртта на синеца се нуждаят от нашата братска подкрепа в този жесток момент ! те са абсолютно сами срещу цялата държавна мафия, а не би трябвало , защото утре и ние ще бъдем на тяхното място ! всички за един -един за всички , господ е с нас !

до кога ще се разиграват хората,загубили детето си по този нелеп начин,само заради това-...следователят бил болен,сменят прокурора...-в мен се вменява чувство за несъдебна система.Бизнесменът убиец ще плати на съдиите,ще го оневинят и той пак ще убива,а за семейството,загубило детето -ексхумация????,не помислихте ли за техните чувства.УРОДЛИ0ВА,КРАДЛИВА И ОПОРОЧЕНА И БЕЗСЪВЕСТНА НЕсъдебна СИСТЕМА,СРАМ

С какво точно би помогнало още веднъж да се ровят в трупа на детето? Ще открият вътре книжката и талона на въпросния Пъков ли? Или протоколите от предишните му изстъпления/престъпления по пътищата? Всичко около това престъпление е ясно като бял ден, но понеже сме в булгаристан, като нищо може и да го пуснат тоя "поради липса на доказателства" или някакви "смекчаващи вината обстоятелства". Егати малоумната държава.

Дааа, казуса е доста сложен!!! Най вероятно делото ще бъде прекратено поради невъзможност да се снемат показания от потърпевшия!!!! Еее, те така се разкрива истината в една "европейска" територия!

ако го пуснат, като родител бих го ликвидирал на почивки, около 70 пъти, да не се мъчи толкова.

А забравих, компания ще му правят и съдията и адвоката.

То че ще го пуснат е ясно, единствено остава да се договори присъдата, дали да е 6 месеца или 1 година условно. Явно трябва всеки потърпевш да се преквалифицира в съдия-изпълнител в тази държава, за да има справедливост най-накрая...

Как ексхумацията ще оневини шофьора? Ще създадат нови физични закони, за да докажат, че детето не е било блъснато от въпросния Пъков? Ще докажат, че невидима сила е телепортирала джипа на изрода на въпросното място и видиш ли той не е виновен. толкова са нагли и подкупни всичкис ледователи, полицаи и съдии, че и майките си ще намесят за някоя хилядарка

Сто пъти натъртихте, че бил БИЗНЕСМЕН - какъв му е бизнеса да питам?

търговия с прокурори , съдии , адвокати, експерти и прочие(мафия).за подробности в тарифите търси цацата!

Абе тия от прокуратура и МВР и тем подобни като са милионери, това не значи, че не са застрчшени от разни злини!!!! Алоооооо, идиотите слезте за малко на земята!

ПП"Гроб", и Цацари ви пазят, спете спокойно деца! И учете, та един ден , евро-министри на българе да станете! бате Гойко и чичо Боце

Нали уж подписахте споразумение, че няма да тролите....

Ще спрете ли да ни травмирате... Или кажете, какво искате: Живи да ви копаме, или в Дунава, да ви издавим, като едни плъхове, кажи! Виж ти, тролели сме му на мишока? една бабичка

дано господ да го накаже, че толкова трудно се гледа детенце

прравят си с нас каквото си искат. Сега -ПРОКУРАТУРАТА НЕ Е ИСКАЛА ЕКСХУМАЦИЯ, а те родителите от скука и нямане какво да правят погршно са разбрали. Правят ни на идиоти, или искат всички хора, на които им е дошло до устата да си съберат багажа и - Терминал 2, а тук да останат само цигани, турци и за разкош и малко руснаци по черноморието.-

вие говорите за правосъдие , но не трябва ли да говорим за подигравката с правосъдието !??"констатираните пропуски "в експертизите защо се забелязват след толкова дълъг срок ? и обвиняемия наистина ли е под стража , да не се окаже , че е в някое райско кътче под палмичките !??изобщо може ли да се вярва на една "правосъдна "дума в тази мафиотска държава ???

искала екссхумация и защо - не се знае. Ами да се оправдае убиеца. Малко ни е - прокуратурлата си прави каквото си иска - недосегаема. Поискахте ли да отговори гл.прокурор за КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА. мОЖЕШЕ И ДО МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ДА СЕ СТИГНЕ ЗА ПОКГАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И ТО ОТ ГЛ.ПРОКУРОР Тогава си траехме - сега ни е хак.Освен да ни изравят, може да поискат и живи да ни заряват.

БАЩАТА АКО УБИЕ ПЪКОВ И МУ НАПРАВЯТ АУТОПСИЯ ПРОКУРАТУРАТА ДАЛИ ЩЕ ИСКА ЕКСХУМАЦИЯ ??

пъков е виновен за убийство, но прокуратурата двойно за прикритие на виновни като пъков !

И какво ще докаже ексхумацията - че детето го е боляло гърлото и това е причина за смъртта му!!!

може и да са прави прокурорите. Та убитото дете е на такава възраст, че е много вероятно да е получило инсулт или инфаркт като при престарял дядо. Изверги и смеят още да пишат 10, нелепо и други нелепи драскачи - колко ви лащат.

че напуснах тази територия Неограничен брой доказателства се събират ако има въпроси - а тук няма - убиецът е карал с голяма, неразрешена скорост през населено место, пргазил и УБИЛ НА МяСТО ДЕТЕТО. мОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО Е ЕКССХУМАЦИЯ - ДА СЕ ПРОВЕРИ ДАЛИ НЕ Е ДРОГИРАНО, ПИЯНО - ДРУГО НЕ ВИЖДАМ ИЛИ ДА ВИДЯТ ДАЛИ ПЪК НЕ Е ОЩЕ ЖИВО.

Най-вероятно ще го оправдаят този ПъкЪЛов. Изродската ни правосъдна система както винаги ще разчита той да се засрами когато предстане пред бога. Явно трябва някой да му ускори тази среща!

какво се случва с този патоанатом, който е правил експертизата, написал протокола и разрешил погребение. За него никой нищо не говори. Ако толкова е съгрешил - ами да се уволни с ъс срок от няколко години да не извършва подобна дейност, защото се вижда че е НЕЛЕПА.

Демократичното правосъдие в действие. Така де, не може да се вкарват невинни в затвора!

карал ли е някои самозабравил се с 100 км в населено място - карал е - доказателство, блъснал и убил ли е дете - доказателство. Какво повече се иска. Убиец убил невинно дете. Да изследват пътя - спирачен, право на тази скорост и каквото е - може детето да му е препречило пътя, може да е искало да го блъсне и каквото там е - има повече резон.Но какво ще търсят по трупчето на детенцето - да видят колко ще издържат родителите - щото може и те да се капичнат - то има предел.

Ако и този не го оправдаят, да го знаете, ще се зберат портестутките, на площад "Подуяна коня" и ще падне блЯнуваното правителство! проф. Лизняшки

какви опорни точки, сме пречили на прокуратурата да събере необходимите доказателства. Какви - детето било ли е живо, лекарите ли не са могли да го спасят, да не е било дрогирано или пияно. Прокурорите да са събрали доказателствата, но са видяли мъртвото дете и писали - да, мъртво е. 10-ти Господ забавя, но не забравя - когато ти дойде до главата не се чуди.

За какво ви е обидно, както казва една дама и какво ви кара да се ядосвате, какво точно? Ако вие разбирате как се доказват делата в съда- вие съберете доказателства. Който си разбира от работата- той преценява. Значи, ако родителите искат процеса да завърши с присъда- да съдействат за събиране на доказателства. Ако искат да рискуват да приключи с оправдателна /поради недостиг на доказателствата/, тогава да не се съгласяват на ексхумация. Трябва народът да разбере, че не журналистическите статии правят присъдите, доказателствата, събрани В КОРИЦИТЕ НА ДЕЛОТО. Така е по цял свят. От свидетелите и експертизите зависи много.

абе от такива умньовци и корумпирани правосъдни изроди сме на това дередже! какви доказателства трябват още???? на всички им е ясно че почват да се въртят всякакви схеми за да отърват убиеца! и не ми говори за някакви си правила и закони - всичко е поругано и стига сте се крили зад Темида. Темида и нашето правосъдие си е една химера и една голяма фалшификация!

Ти имаш ли представа как е " в цял свят" като в този случай или си прекръстен "- 10" ?

Да те есхумират мародерите, краво очилата. Писна ми от руси кукувици.

Ако д-р Митев познат с индианското си име "Пияната тояга" е бил експерта аутопсирал и описвал травмите, нищо чудно че "няма такива" описани в протокола и експертизата за аутопсия ....

Прокуратурата е за гилотина!! Мерзки и арогантни !! Да изживеят мъката на родителите това им пожелавам!! Мародери!! Всичко е за пари!!

jingiby

"Причината да се иска ексхумация е, че в епикризата не били описани травмите след катастрофата." Ама то травми не е имало. Според патолога, детето е починало от естествена смърт, а мутрата е минала покрай него...

Чиста проба кретени! В тази държава ако сам не си отмъстиш няма на кой да разчиташ...

Поради продажни прокуратура и съд ,чудя се ,кога българинът ще се събуди и ще въздаде истинско правосъдие по подобие на дивия запад .Друга оправия НЯМА!

"комунизмът " ни научи да бъдем водени за носа, с други думи сляпо да се подчиняваме на политици-овчари , които ни водят по незнайни пътеки към "светлото"бъдеще на отвъдния свят! 45години , без право на собствено мислене- иначе в белене!сега осъзнахме , че овчарите продадоха овците за да си напълнят джобовете и докато не докажем , че вече не сме овци , с нас ще се отнасят като с овци изгубили пътя си ! да не се намери някой да пита , какво е овца !

При доказана скорост 100 км. в час в населено място /с толкова се кара по автомагистралите от разумните участници в движението/ това е не само убийство, а умишлено убийство на дете от една страна и много сериозно нарушение на ЗДП от друга. За какво оневиняване изобщо може да става въпрос, още по-малко с повторна гавра с тялото на невинната жертва и нечовешка гавра с болката на родителите. -10 ти изобщо мислиш ли като пишеш или си поредния трол дори и в тема като тази. Какви доказателства й трябват на прокуратурата след доказаната скорост в населено място. Какви доказателства могат да намерят в телцето на 8г. дете. Ти изобщо човек ли си?

Проблемът е, че хората много гледат "От местопрестъплението" ... За съжаление, в реалният живот няма Хорейшио, и правдата много често не тържествува. Самият факт, че ПРОКУРАТУРАТА ИСКА ЕКСХУМАЦИЯ, е много показателен за качеството на следствието... И за качеството на аутопсията. Има две причини за изразяване на такова желание от страна на проКУРатурата: Някой не си е свършил работата ( дали добре, дали изобщо ). Някой иска да се проточва следствието. Като цяло, случаят не е ... особено сложен ...

Престанете да тормозите хората за оневините този изверг ПЪКОВ!!!!!!!

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Нагли, безочливи, безцеремонни, подкупни, алчни адвокати, съдии, държавни чиновници, които са готови и майка си да продадат, убитото дете от гроба да извадят и куп други лъжи да сътворят, за да оправдаят безочието си!!! СРАМ! Срам ме е, че съм българка! Обидно ми е всеки Божи ден да чета мерзости!!!

Я прочети отново статията и си пий кафето, че нещо не си в час? Кой какво иска?

Много минуси ти сложих без да искам,но попаднах на нещо много истинско което искаш да кажеш ,но то е по-надолу

След тази гавра очевидно остава само един изход! На мястото на бащата до сега да съм осигурил необходимото "помощно" средство и господина Пъков вече да е пред дверите на св.Петър!