17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да се пробват и тук. Ще има война по улиците, ако е нужно. Буквално. Милост вече за никого, нито ще се сдържам. А зная, как да удрям където трябва. Бързо

Политиците овладяха/обладаха народа.

С маските освен да си филтрираш ракията друг здравен смисъл няма. Основния смисъл е в не-здравната сфера - опитомяване на човека, обезличаване, принуждение към безропотно изпълнение разпорежданията на управляващите. Всички можещи да мислят знаят това. Маски се носят от медийните зомбита!

И как са я овладели като от месеци имат повече заразени от България. Ами най ваксинираните Гибралтар и Малта и Португалия защо се заразяват, а Финландия.

Защото си глупав ! Заразяването няма нищо общо с ваксинирането !

Голям зор им е да надянат намордниците... малоумници прости.

Историята с маските стана ясна като започнаха преговирите между руснаци и украаинци слад войната. Имаше и дърти и болни преговарящи, но никой не носеше маска. Май сега отново лабораториите заработиха.

Вчера 310 тежки случая, 19 починали и почти 7000 новозаразени в Израел. АМА ЯКО ГО ОВЛАДЯХА

От всеки десет ваксъра само един умирга от ковид, другите 9 пукат от тромбите хахагха

Хахахахаха Там властта не се клати.

Бе тоя не беше ли математик? Какви маски?!

Проф. Огнян Кунчев: Израел и Португалия овладяха COVID вълната само с маски - то бива да се лъже ама чак пък толкова !!!

абе гафон, я стига дрътка глупости. Ковид свърши. Има си летни вируси. Ай сиктир . Писна ми от теб. Малоумен гад.

Нали беха ваксинирани на 99% и това ги е спасило бе ахахахахаха..

в Испания никой вече не го е на оная работа , имал си симптоми , Ами заминавай си у вас и се оправяй . Дето се казва ще ти мине като на куче . Стига вече сте плашели хората с тия психози че таковахте майката на света .

И всеки трети ваксиниран се заразява и го кара тежко

Каква вълна са овладели тези южни държави с мек климат? набодени на 80% по 5 пъти и пак имаха нови пикове. Мерси ти на това овладяване. А ние овладяхме грипа без маски и без вакси.

Този лайноядец кунчев който го гръмне, му давам награда от 10000 лева! Нямам късмета да го видя някъде този боклук, часовникари няма да могат да го съберат!

Професора нещо много се е стегнал! Има нужда от Олабване!! Ако ни нахлузите намордници, ще гласувам за Израждане! и не само аз

Гласувай ама ще почакаш с наморника 3г понеже толкова ти е акъла...

Ееей, само се чудите как да ни нахлузите маските! Продажници!

Израел? Само с маски! Та Израел го даваха като пример за ваксиниране, които ваксини между другото не помагаха.

Уважаеми проф. Кунчев, Консултирайте се с някой биолог или лекар и престанете да твърдите неистини. Вирусът преминава през порцеланов филтър и на 16 секунда е отвън, а вие твърдите, че рехавите платняни маски го спират? Използвайте нормални доказателства и не твърдете глупости.

дето върти пак старата изтъркана плоча. Милион пъти ви се каза, че вирус в свободно състояние няма и не може да има и пак същото накрая. Нещата са прости - камери навсякъде с автоматично разпознаване на лицето и който е без маска получава толкова глоби през колкото камери има, като за всяко нарушение получава смс "Сложи си маската бе тъпак! Глобен си 300 лева, говедо с говедата" като за над хиляда лева следва принудително събиране с всички прелести

А не става ли на цялата измет, която носи маски като теб, и която дава идиотски пръдни като теб, да й се заповяда да си носи бельото над горните дрехи, че да се види дали е чисто? И да говорите шведски от въвеждането на маските. Мамка ви мръсна циганска, изкуфелярки двугънкови!

А не може ли с каски? Хем са по-скъпи, хем е по-кофти с тях в жегата?

Може. Само ако са Дарт Вейдърски!

да овладеем маймунската шарка само с презервативи! И тогава и ний ще даден нещо на света! А и Кунчо-2 ще получи троен хуйнорар!

Този реве с цяло гърло за бой!

Нали имаше ваксини, що тъй с маски? Да бяха пробвали с пиявици или кръвопускане...

Една маска ще ти зашием на устата докато си жив да ходиш с нея и да не може да говориш ! Така ще спасим много хора