Проф. Костов: Сложете си 3-та доза ваксина, 15 секунди без защита и Делта поразява

Според известния пулмолог след този срок ефективността на векторните ваксини драстично спада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, 15 секунди неваксиниран и даваш фира. Тоя лъжата за нищо я няма.

Тотален резил на всички вакса дилъри.

Браво на проф. Костов! Най-сетне нормално, изчерпателно и спокойно обяснение!

Не се нуждае от истината – тя е посока и идеал, докато животът се нуждае от правдоподобност, за да не загуби човекът вяра в в неговия смисъл. Дерзайте !...

Ама разбира се че няма никаква пандемия!? Те хората сами отиват в болница щото много им харесва да дишат през маска!? Даже с връзки си уреждат леглата поради многото "желаещи"!? Ганьовци, вие не сте просто диваци и зомбирани идиоти, вие сте престъпници и здравни терористи!?

Съболезнования!

Някой е объркал дименсията. Сигурно става дума за 15 минути.

Хора умират и не вярват на никой, професора от Марс призовава за 3та доза, няма такава пародия!!!!

На ваксаните им дават 2 год още да щъкат.

Учен човек пък прост.

От утре, всички тези "професори" убийци, да идват на работа с изрязан гръклан, с отсечен нос, и с изкормен бял дроб, така няма да са "заразни". Препоръчвам като трета мярка също да бъде отрязана и главата, тя и без това не им е нужна. Така ще отпадне нуждата да си носят маските, за да не им изпада мозъка като се изплюят. Вече ще си оставят главата у дома под карантина, и няма да има пренос на зараза!

Вече две години не сме се срещали с грипният вирус" Браво бе, появи се Ковид и грипът изчезна...

Кажи честно?

А колко секунди стигат за четвъртатан игла ? Дайте таблица....

Професорът си говори, но Фейбук и dir.bg специалистите най- знаят.

Ако има едно вярно нещо в цялата статия, то това е следното: "Най-потърпевшите в тази пандемия са хората със свръх тегло, отбеляза още той." - Аз лично и моето обкръжение не знаем за тежко боледувал или починал, който да е бил без затлъстяване, хронични заболявания и разбита имунна система. Това го потвърждават и официалните правителствени данни на всяка държава, агрегирани в сайта на Worldometers, които сочат, че 99.6% от хората карат Ковид леко или безсимптомнo като този процент включва ВСИЧКИ възрастови групи. Т.е за млади и здрави хора без затлъстяване и хронични заболявания този процент е още по-висок. Имунитетът при ваксинираните по последни официални изследвания пада РЯЗКО 6 месеца след втора доза, докато ествественият е по-силен и дълготраен благодарение на клетъчната памет. - Защо тогава плащаме милиарди за ваксинация с ексеприментални препарати, когато почти без пари ще ни излезе и ще има същия, че и по-добър ефект да се обясни на хората, че с промяна на диетата им, по-добър сън, спиране на алкохола и цигарите и прием на витамин D и цинк дневно щяхме да излезем за по-малко от година от кризата? Въпросът ми донякъде е риторичен, защото всички много добре знаем, че не това е планът на фармацефтичните гиганти, които имат интереси за стотици милиарди от пандемията и ниското ни здравно образование.

Човече, науката е сложно нещо, не е за всеки.

не е 15 секунди, 15 милисекунди е,.. егати измислиците..не е истина.

Толкова е просто! Даваш 50 лв на GP то, то изхвърля една ваксина в мивката и ти дава сертификат! И ти доволен и GP то доволно и държавата и ЕС то доволни!

Само измами и далавери са ви в главите, Ганювци такива...

Дира се оказва една доста....."добра" медия!! Нищо повече щото трият....веднага...

Булгаристана вярва на линкове във Фейса и на това какво му е казал братчеда на селското Джи Пи на 5 ракии, но не вярва на световните учени, защото били се продали на Големия Брат. Няма по-голям източник на балканска селска простотия и тесногръдие, от коментарите в Дир-а.

Абе откъде ви изнамират бе?? Ферма за кухи лейки ли има??

Има, брой ми минусите и ще разбереш, колко сте от фермата.

Ко речи?? Я пак?? Нещо не си се наспал май а .

Сори, ама когато "световен учен" каже, че антителата нямат значение и трябва ад се ваксинираш, следващия път като ми каже "Добър ден!" ще гледам къде е слънцето.

Казал е, че и да са ОК след 6 месеца ще спаднат скоро, така че по-добре да не се гледат, понеже няма да се задържат на това ниво. Проста работа, не е за прости хора.

Еййй ти си гОуем разбирач бе??? Ама май нещо сс науката си се скарал....откъде ви намират бе????

Кои световни учени? Може ли да дадете имена? Щото навсякъде се разпореждат:ЗДРАВНИ ЧИНОВНИЦИ,ПОЛИТИЦИ И БЮРОКРАТИ!!! А МНОГО УЧЕНИ(КАТО НОБЕЛОВИЯТ ЛАУРЯТ В ОБЛАСТ-ВИРУСОЛОГИЯ ЛЮК МОНТАНИЕ),СА ЦЕНЗУРИРАНИ И САТАНИЗИРАНИ ОТ ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ!!! И КАК РЕШИХТЕ,ЧЕ СМЕ ПРОСТИ,А ВИЕ -УМНА...НЯКОЙ ВИ ГО КАЗА,ИЛИ ВИЕ ТАКА СИ МИСЛИТЕ? ТОВА С ГРУПАТА УЧЕНИ СМЕ ГО ВИЖДАЛИ: “ГРУПА НЕМСКИ УЧЕНИ-ДОКАЗАХА,ЧЕ БИРАТА Е ПОЛЕЗНА”! ИЛИ:”УЧЕНИ ОТ МАГАДАН....”!!! ДЕБИЛИ-ПСИХОПАТИ!!! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ ВИ ПОРОБВАТ?

Да, много си прав. На този форум се чудиш дали хората са толкова тъпи или наистина го мислят.

Гостенино, много си прав, човече, ама кой да те слуша...

Профе, 15 секунди говорене на гнусотии, цял живот срам,! При тебе е перманентно

Този прекрасен човек за по-малко от 15 дена десиденство по темата Ковид си осигури лапачка. Достоен натегач

Професоре- ти каква наука си учил??. Как забрави учебниците, които си изучил при твоето следване и на базата на които са ти дали титлата?? Или вече изученото няма значение а от значение са само парите които получаваш за тези си свои изявления. Но, няма вечни хора. Парите не можеш ги отнесеш в гроба. Поне не прави мизерии и не си играй със най-ценното у хората- тяхното здраве.

Какво от това, което е казал, противоречи на науката? Каква наука сте учили Вие, та знаете?

ВСИЧКО!!! Ама ти откъде да знаеш...нали си платен трол...

Янкооо, янкооо. Хем си прост, хем си необразован, хем самочувствието ти е като на професор. Жалък дребен негодник, дето си...

Всяка седмица да се бодат слабите скотове! Да ходят да си търсят дилъри тия нищожества! Да ми казват: "Бате, имаш ли 10 лева? Аз за храна, не за друго!" НЕКА ЩЕ!

искам да ми инжектират вакса всеки 15 секунди за да съм винаги защитен

Дали пък всички лекари не са с фалшиви сертификати? Това как можем да го докажем. Аз имам поне 10 познати с фалшиви ваксинационни сертификати, излели са ваксините пред очите им в мивката. Сега те си ходят където си искат, за мен - ограничения. съжалявам, че не направих като тях, а се подлъгах да вярвам на правителството. Това е голяма грешка и няма да гласувам за никого. Всичките са слуги на ЕС и САЩ, без собствено мнение. Просто слуги. Гласувах два пъти за промяната и накрая - зелен сертификат. Борете се за гласа ми - много са като мен.

Тоя изкърти всички мифки Аман от пишат учени

с нетърпение и вълнение да дойде времето за 25-та доза която ще ни пази от алфа-омега варианта.

Къде скриха Мангъра. Чобанина на стадото.

Погледни отзад...може да е там..

Да му пикaя на гурото ви Костя Копейкин, в устата ...

Ама трета РНК ракия и шопска салата

Няма пък!

Луи Пастьор среща диваците.

Никва ваксина преди да са мин латили валчера за кюфтетата дето бях участвал за томболата Бай Стамат още чака 3 литра ракия дето си сложи на шмайзер и чака ваучел. Сега тази трета доза с номер ли ще участвам в томболата някой да разясни Бкагодаря

Дано Великия Зевс те порази за по малко от секунда!

То бе еднодозова после двудозова сега трето дозова...................До Като опънеш петълата

Страшна цензура налагат господата от сайта, защо ли?

Когато е удобно излиза, когато на някой не му изнася не излиза. Много плашливи сте станали.Всеки да влезе и да съпостави данните от Великобритания и България. Те напълно ваксинирани, ние не(все още). Те са точно 10 пъти по голями от нас и ще установите, че при нас всичко е както при тях.

Не щеме ний масони (Гнусен Моше Гадев), не щеме ний пари (дубайски дирхами), а искаме свобода, човешки правдини! Припев: Напред! Напред! Напред да вървим! България от робство да освободим! Не щеме ний военни, не щеме ний паши (олигарси) – жадуват свободата нашите души! Нее щеме ний подлоги (черепарски), ни православен цар (царя) – свободата свята е нашият олтар! Не щеме ний Маями, не щеме Бабикяни ни екзарх-шарлатани (Киро Ментата)! Не щем да сме робове на Господ самозван (Славуца)! Разкъсайте робове робския ярем, щом не сме свободни, по-добре да мрем!

От цялото, това което си личеше по съобщавани и давани ранно починали, е смислено: "Най-потърпевшите в тази пандемия са хората със свръх тегло" Като нищо тези да са ранно почиващи и без ковида. А с разните карантини и електронно обучение от вкъщи, работа от вкъщи и така нататък, докарват точно това. В САЩ покрай някаква "карантина 15", хората там станали 29 паунда (13кг) по-дебели. Те причиняват това от което се умира. В щат в САЩ забраняваха в ресторанти изкуствени мазнини, че водело до най-голямата смъртност от дебелеенето. Жертвите на мерките по света може да са милиони. Това с дебелеенето бе мерено в началото и в Европа. Даваха в Китай един с ковида за 5 месеца карантина станал 101кг по-дебел и така нататък. Иначе тук си говори общата пропаганда. С оглед на антителата, миналите вируса са сигурно пъти по-добре от ваксинираните. За Израел даваха, че ваксинираните се заразяват 13 пъти повече от миналите вируса и се разболявали 27 пъти повече. Тук и по изнасяната дневна статистика се клатят 17-35% ефективност. Като не е ясно колко лъжат. А за умирания 40-80% ефективност. Има дни с например 11% от починалите ваксинирани. Като ваксинираните са примерно 19% - най-грубо сметнато делено на половина дозите спрямо броя на населението. Има с една ваксина, с такава на Джонсънови от една, с две които не е минал период и ги броят за неваксинирани.

Помните ли,как започваха всички новини,по времето на -МЕДИЙНАТА ПРОПАГАНДА-“ПТИЧИ ГРИП”? С ЛЕТЯЩИ ЯТА ПТИЦИ,КАДРИ ОТ ПЛОЩАДИ С ГЪЛЪБИ,ХИЛЯДИ ПИЛЕТА В-ПТИЦЕФЕРМИ... И ГОБОВНО ЗАГРИЖЕН ГЛАС НА ДИКТОРА!!! ТОГВА НЕ УСПЯХА ДА ИЗЛЪЖАТ ХОРАТА,СЕГА ВКЛЮЧИХА НА ПО-ВИСОКИ ОБОРОТИ...ОТДЕЛИХА ПОВЕЧЕ ЗА МЕДИЙНО ОТРАЗЯВАНЕ И ПРОЦЕНТ ОТ ГРАБЕЖА ЗА ПОЛИТИЦИ И БЮРОКРАТИ!!! ВСЪЩНОСТ И ТОГАВА,И СЕГА-НИЩО ИЗВЪНРЕДНО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО!!! ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ОКОЛО ВАС И ПРЕЦЕНЕТЕ,ДАЛИ ВИ ЛЪЖАТ? ИНАЧЕ ВИРУСНИТЕ ИНФЕКЦИИ СА ПОСТОЯННО И НЕИЗБЕЖНО МЕЖДУ НАС!!!

Бедни Люпчо-Глупчо, все някой гледа да те излъже и измами. Ти си най-важната личност от специален интерес и цялата световна конспирация се е съсредоточила да те изклати. Бедни, необразован, ограничен и комплексиран Люпчо....

Големи професори с христова, две изречения и са се опетлали

Как разбраха,че има Ковид като няма нито една аутопсия .

Имаше няколко (под 10) миналата година и доказаха, че са умрели хората от високо кръвно.

От ковид не се умира, умира се от усложненията от него.

другите заболявания вече не убиват.

В Израел има нов щам , болниците са препълнени. Уж са ваксинирани 90 процента.

Може ли линк към източника на тази новина? Или го прочете у фейса?

Ако ваксините бяха истински щяха да махнат маските на ваксинираните. Ако ваксините бяха истински с една се минава. Както всички истински ваксини.

Говорищ глупости. Грипната ваксина се слага всяка година, защото всяка година има различен щам. И тя на пази на 100%. Ваксината за тетанус също се слага през 10 години. И с други ваксини е така.

Апелирам мислещите хора да четат внимателно втори и трети абзац и да си направят необходимите заключения

Само че според ръководителя на "ваксинационната" програма в Оксфорд Андрю Полард колективният имунитет в случая с Делта варианта е невъзможен, дори при 95% "ваксинирани"! "Ваксинираните" се разболяват и разпространяват вируса, което значи, че той ще мутира да избягва "Защитата" от "ваксините".

Между временно набодеш ли се, си една лабораторна мишка е експеримент!

19 месеца ходя без маска и не ме хваща Ковида. Що така ?

Мен ме хвана. Нищо, че бях с маска. Още съм тук и съм с антитела.

А главния държавен здравен инквизитор ангел кунчев го хвана с маска, спазващ всички мерки и две дози "ваксина".

"Ваксината те прави свободен" - нали ? и дали ?

Добра дописка и полезна информация. За съжаление ще достигне само до ушите на тези 20%, които вече са ваксинирани. ПС: оправете си модерацията и триенето на коментари! По-добре Станишева да си нарави личен сайт и там само тя да пише, вместо да се излагате по тоя начин. Системата с + и – ви е пълна трагедия!

Бийте през 6 месеца ваксина да не фалираме.

Грешка! През три!

Какви мозъци само коментират тука. Антивакс троловете много люти, че потръгна изненадващо ваксинацията. Гледам, че ковид и грипа сте ги оправили вече. Почвайте рака. Тъпаци недоучени.

Какво ти пука за нас? Ти нали си ваксиниран и ще живееш 100 години?

Каза послушният полезен идиот на фарма мафията и му повишиха социалния кредит, с което вече му махат забраната да отиде на почивка.

Съобщение до сложилите трета доза ваксина: Незабавно се доближете до най-близката 5G клетка за получаване на ъпдейт!