Проф. Генчо Начев: Сертификатът да се въведе навсякъде - и в държавната администрация

38 души чакат за трансплантация на сърце, каза директорът на болница "Св. Екатерина"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що бе Рада за да може такива да могат да ръсят простотии ли?

Трябва да забранят на подобни индивиди да се изказват в публичното пространство.

във всеки публичен дом да се влиза със сертификат (парламент, козяк, мс, министерства, кметства и т.н.) След като публичните изроди се набодат и измрат, следващите ще се замислят

Е заради такива малоумници съществуват диктатурите и фашизма. Той и Хитлер за добро е направил концлагерите. И неговите медици за добро са експериментирали върху хората с нечовешки методи.

Да та Ева у професора тъп

Конституцията, професор Начев, чувал ли сте за Конституцията? Вероятно не! Много акъл раздават такива като него, които покрай вируса страшно на сериозно се взеха. Айде да вземат да се спрат вече да ръсят безсмислици и да дават идеи, защото всички сме смъртни, включително и те!

Още един клакьор....

Някой да ме подсети починалият Колин Паулс не беше ли напълно ваксиниран??? И защо в болниците по света 30% са ваксинирани???

Докога, бре, дираджийски модератори, ще цензурирате какво казват хората? Вие ли сте хванали Господ за шлифера, та знаете Истината - Единствената и неоспоримата?!?

Изключително подло, непочтено и непрофесионално подхождат от Дир, считат вероятно, че безнаказано могат да блокират, трият, манипулират плюсове и минуси, сякаш ние сме някакви балами, дето не им хващаме елементарните номера. Зависими са отвсякъде! Пълно дъно, че и под това е нивото им.

Докато Дондуков 19 го има на картата.

Зелен фалшив сертификат или фалшив в зелено платен ? Колко безплантни тестове,лремдесевир и пречиснени ваксини дойдоха -продават ги като стари търгаши. В цяла Европа са с купени сертификати и кого лъжем. Толкова невинни хора си отидоха в по-добрия свят с аплодисменти. Няма катафалка с ремарке и нищо не взимаме там. Опомнете се....

На женати в устенцата да го набия.

Важно! Ако работодател иска да се ваксинирате срещу Ковид 19 като предпоставка за започване или оставане на работа - подавайте жалба в прокуратурата за принуда по Наказателния кодекс и в Инспекцията по труда за нарушаване на Кодекса на труда. Действащото законодателство не допуска подобно поведение на работодателите. Няма действаща правна норма, по силата на която работниците и служителите да бъдат задължени да се ваксинират срещу Ковид 19. Останалото са медийни партенки. Раздел V. Принуда Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., предишен текст на чл. 143 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Само че, може ли да обясниш, при положение че те трябва да го знаят това, имам предвид управляващите, творците на тези велики заповеди, защо си позволяват да извършват явно нарушение на не един закон? Изключително странно е да го правят в противовес с ясно вписани в закона норми. Безумно и неадекватно е. А е факт, че го правят. Защо си позволяват безнаказано това? Нямам отговор

Поредният полуидиот се е изказал. Той все още не е разбрал, че ваксинацията не предпазва от разпространяването на вируса. Ако искаме да останем без държавна администрация , ще я ваксинираме. Това ли е целта на полуидиота? А той самият дали се е ваксинирал? С коя доза? Погледът му говори за ниска интелигентност, ако се летализира поради ваксинацията, на кого ще предаде поста си – на ваксиниран или неваксиниран?

Тоя па сельо!

Необходимо е да се предотврати пряката или непряката дискриминация срещу лица, които не са ваксинирани, например поради медицински причини, поради това, че не са част от целевата група, за която понастоящем се прилага или се разрешава ваксината срещу COVID-19, например деца, или защото все още не са имали възможност да бъдат ваксинирани, или са предпочели да не се ваксинират. Поради това притежаването на сертификат за ваксинация или притежаването на сертификат за ваксинация, в който се посочва ваксина срещу COVID-19, не следва да бъде предварително условие за упражняване на правото на свободно движение или за използването на трансгранични услуги за превоз на пътници, като авиокомпании, влакове, автобуси, фериботи или всякакви други видове транспорт. Освен това настоящият регламент не може да се тълкува като установяващ право на ваксинация или задължение за ваксинация. РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2021/953 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 14 юни 2021 година

Сериозно ли?? Откога директорите на болници са медийни звезди??? Професор е човекът, а не си е прочел длъжностната характеристика - за да знае какво точно работи ( не мисля че там пише: медийни изяви в национален мащаб)

Това си е терор откъдето и да го погледне човек. Зорът бяха ваксините, разбрахте ли?

Браво

Менгеле се върти в гроба. Вие с Локумчев го надминахте!

Гласуването за някои коментари е позволено само ако вота е положителен, за други само ако е отрицателен, предвид това дали коментара е политкоректен или не. Гьобелс би трябвало да е горд от наследниците си "журналисти".

Не мисли, че в този сайт има свобода да изразяваш мнение.

Арест и принудителна ваксинация и кастрация на антиваксърите. Аман от кретеноиди.

идиота си ти. кото си ваксиниран също се разболяваш повторно от ковид нали и през това време заразяваш и останалите окло теб.така че като са те дупнали веднъж ще трябва пак да ходиш ама тоя път не забравя и дупето да го напълнят с човечета малоумник такъв знаеш ли с какво те ваксинират бе кретен или с тъп наивник дето вярва на чивутите

зелен и чапат с червена глава да ти се въведе в задния двор на теб и на мака ти

Един контролен въпрос към тоя каун: - Когато един друг каун слагаше стентове на здрави хора, ти къде беше и какво направи?

Генчо я кажи ти боцна ли се? Или излизаш с номера ,че си го изкарал и няма нужда. Иначе си прав за администрацията,като ще го има да е за всички.

Погледнете в западна Европа-там всичко се отваря, а тук всичко се затваря. Не се ли сещате защо?

Проф. Генчо Начев: Сертификатът да се въведе навсякъде - докога всеки ще дава акъл по това, което не ме е работа !!!

Дано професора е по-умен от всички които пишете глупости тук!

Само така - заключвай!

Какво решение? Хайде да направим малко разлика между решение и заповед, да не коментираме колко е правомерна тази заповед. Ще изпразни болниците и ще съживи мъртвите? Не си представяте хаоса който ще създадете, най-много да изпразните болниците от лекарите и персонал. Или смятате че 70%-80% от лекарите са ваксинирани? Имате сигурно около 10% ваксинирано активно население което ще засегнат тези "свободи", останалите 10% ваксинирани едва ли толкова ще се възползват. И затваряте огромната част от една държава за собствено и население с някаква налудничава идея която няма да работи, дори няма да работи да стимулира хората да се ваксинират. Не знаете ли че "добра дума железни врата отваря". А вие сте тръгнали с тоягата срещу собственият си народ, наистина много грозно и нечовешко отношение.

Първо в държавната администрация!

Абе от къде ги намирате тези фашизоидни отрепки? И това ми било хуманист с висок морал и човечност, който помага на болни хора!

Услугите на държавата само за боцнатите? Ами гласуването също, а? Ама данъците за всички.

Фашист

В ада ще горите ей