Продължават масовите протести в Хабаровск срещу ареста на губернатора Фургал

Вълненият не спират въпреки предупрежденията на властите, че демонстрациите са незаконни и подпомагат разпространението на коронавируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

м, протести! да дойдат в софия да видят на кое се вика протести

И да се пукнат от смях?

Разпадът на империята на глинени крака ще започне от абсолютно неочаквано място и събитие. Дали не е това?

Като прочетеш, че Хабаровск е на 6 200 км. от Москва, какво да и четеш на статията? Поне погледнете в Уикипедия.

Фургал ,фургал в китайския икономически експеримент/робовладелски/ та чак забравил за Путлер и его банда и не платил там!

Ами защо ти не погледнеш на колко километра е Хабаровск от Москва?!

На 8 533 км.

Милионен Хабаровск изкарва по 30-40 хиляди на протест всеки ден,не всеки уйкенд.А Жириновски е педерас който говори каквото си иска но прави каквото му каже Путин.Престъплението на Фургал е че има по-висок рейтинг от Путин

"Скъпи" дрОгаре от дира,тъпо е да използвате думата "реферндум" с контекст съветска русия.Тази дума няма значението да СЕ ПИТА ЕДНО СТАДО ОТ ОВЦЕ ДАЛИ ОДОБРЯВАТ СТРИГАНЕТО КАТО ФОРМА НА ГРИЖА ЗА ЕДНО ЖИВОТНО.Референдум се провежда в общества на хора а не на животни.Измислете неква друга дума подходяща за конкретните условия в русия.

Путин не е като баце. Не си поплюва. Първо реже глави, после обявява, че са били чужди агенти и врагове на народа.

Сега като вземем властта и ние ще приемем закон против протести и демонстрации, и да не се събират повече от 4 човека за по цигара. И така ще преборим мутрите и мафията. Дрогата Бойко Борисов да вади червената книжка със сърпа и чука, ще го приемем отново в редиците. Гответе се дрогаре, идва народна демократична РБ, отворена към обществото лично от дрогата Бърборан Торбалан. Утре всички на летището пред самолета, ВЕНСЕРЕМОС!

Значи населението на Хабаровск е около 650 000, а на Хабаровския край около 1 400 000. Та по коя аритметика сметна, че Фургал има по - висок рейтинг от Путин?

Гнета на сатрапа държащ се на терора от злокобното КГБ не може да спре народа жадуващ за демокрация. Ареста на народният лщбимец и демократично избран ръководител на региона е искрата която подпали народното недоволство, което ще доведе до демокрация в тази богата на природни блага стана и с тях ще може да се разпорежда цялото прогресивно човечество.

Понякога ми се струва, че статиите на дир.бг се пишат от малоумници. Ето и сега: хората... "са недоволни от това, което те смятат за влияние на Москва в региона". Регионът е част от Русия нещасници, хората протестират, защото смятат, че действията срещу губернатора са политически мотивирани. Малко смешно е, но голяма част от протестиращите смятат, че може губернаторът и да е поръчал убийствата, в които го обвиняват, просто времената са били такива, а сега той управлява справедливо.

Това не е пост на Един Демократ. Ти си ДемоКРАДЕЦ.

Времената ДЕЙСТВИТЕЛНО са били такива - руския т.нар. 'бизнес' е бил едно състезание кой кого пръв ще 'поръча'. А най-мръсни са ръцете на 'големите патриоти' в Кремъл.

Това е Путинова Русия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Най-грозното нещо беше да прати чеченци да бият руснаци насред Москва (ако ще и да са били с 'неправилни' политически възгледи) - затова никога няма да му простят.

Та Чечня, не е ли в РФ?

Путя се е скрил като плъх в московската канализация и не смее да се покаже. Ама вонята му се носи навсякъде.

Някoй

Ако наистина е поръчал 3-4 убийства, значи тези хора подкрепят убиец и престъпник. Затова трябва да изчакат делото и съда, а той трябва да се гледа при открити врати. Тогава всичко ще се изясни. Иначе сега това са "политически протести" срещу Путин и Москва. Тоест някой ги раздухва с политическа цел! У нас например е точто обратното - протестът си е ЧИСТО ПОЛИТИЧЕСКИ и се иска оставка заради престъпна дейност.

Някoй

Е, как се е скрил, бе? Всеки ден го показват по руската телевизия. ту говорил с ЕРдоган, ту с Меркел ... сега ще прави преглед на флота в Черно море и Каспия

НЕ СА най-големите от години а СА ПЪРВИТЕ В ДАЛЕЧНИЯТ ИЗТОК. Дори по време на Втората Св. война не е имало събиране на митинги на толкова руснаци от този регион. Жужи Путин и Ленинградската БРАТВА от олигарси около него се самоубиха политически с ареста на избрания от самите хабаровскчани губернатор.

Не е , Чеченя е държава в държавата

Фургал е в политиката от ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ. ОСЕМ МАНДАТА местен депутат и ДВА ПЪЛНИ МАНДАТА В РУСКАТА ДЪРЖАВНА ДУМА. Когато Фургал бе депутат в РУСКИЯ ПАРЛАМЕНТ тези 2 мандата.....защо не бе арестуван ве, красножопый? Какво държаха толкова години Путин и бандитите от ФСБ че не го арестуваха тогава? Чак когато Фургал и Хабаровския край за ЧЕТВЪРТИ ПЪТ НА ИЗБОРИ тотално ОТСВИРИХА Жужи Путин, назидателно Фургал бе арестуван. Причината е, че Хабаровския край гласева100% против на "референдума" на Жужи Путин. Има публичен запис, как зампреда на Думата е при Фургал и в пряк текст му казва, че е недопустимо Фургал да има по-висок рейтинг от Жужи Путин. И след няколко дни Фургал бе арестуван и замъкнат чак в Москва. Делото е засекретено. Ако народа не освободи Фургал, той е вече мъртвец. Точно както Иванчева в България.

1. по време на Втората световна не е имало никъде митинги! Подебен митинг би бил възприет като предателство и сътрудничество с немците и харата щяха да бъдат разстреляни. Дори и паради нее имоа - само един на 7 ноември 1941 г. 2. арестът на Фургал е за криминални деяния. Това няма общо с политиката! Самият Фургал е казвал, че подкрепя Путин. Ама то трябва първо да се чете и да се познават фактите, за да не се говорят измислици и лъжи. 3. Фургал е печен. Като губернатор той си приписва много неща, които не са негова заслуга. Благодарение на такъв добър пиар сега има подкрепа и хората го мислят за добър губернатор. Например, предишния губернатор е строил доста блокове за соц.слаби и е раздавал жилища. Фургал е построил само 1 блок, но си прави голяма реклама, чераздава цилища на пострадали от наводнение. Хората помнят репортажите за това! Друг ярък слечай е с «Азия Лес», която има статут на голям инвеститор и получава безплатни участъци с гори. Изведнъж тя губи тоза статут и спира да изнаскя дървесина за Китай. Но не Фургал прави това, а Минпромторг. Обаче всички говорят, че той има заслуга. Същото прави у нас Бойко - той си приписва всички добри неща, а всички лоши са на враговете му.

Преди да словоблудстваш наизуст за да тролиш, първо изгледай видеорепортажите на Фургал като губернатор. Де да имаше България такъв премиер! За такъв губернатор народа ще излезе с оръжие на улиците. Защото единствен Фургал започна да им решава местните проблеми. Фактически.

Хабаровския край е ДАЛЕЧНИЯТ ИЗТОК, отвори си картата. Това е Дълбокият СЪВЕТСКИ ТИЛ ....откъдето минават американските доставки за СССР. Кои немци, кои арести....

Каква идилия - самия обвиняем не иска да протестират в негова полза! Отделно от това не съм чувал в Русия някога, някакви протести за каквото и да било да са били законни.

Някoй

ЦИТАТ: Хабаровския край гласева100% против на "референдума" на Жужи Путин. ГОЛЯМА ЛЪЖА: Релултати от референдума - Хабаровский край - за (62,28%), против (36,64%). Единственото място, където потив е повече от 50% е в Ненецкий автономный округ (43,78% за и 55,25% против), където са гласувли 9200 души!

у нас нали са законни. Я питай Гешеф и Баце!

Някoй

и какво сато минават американските доставки? Имало е митинги против Сталин ли+? Може ли поне еидн такъв факт да приведеш - дата и място?

Ми, да се присъединяват към Япония!?

Що? ..Да им ,,,надуят шушонките,,?

Имаме го и в България. Казва се Б. М. Б. Фургал си поръча опонентите, Б. М. Б. направи същото. И в Хабаровск протестите са инсценирани от САЩ, и в България пак от САЩ. Какво не ти е ясно?

Погледни къде се намира Хабаровск, колко е голям и колко важно стратегическо значение има като място и комуникации. Един ДЕЙСТВИТЕЛЕН РЕФЕРЕНДУМ за АВТОВОМИЯ ще запали Русия по скъсаните имперски шевове. Карелия се отделя към Финландия, Кавказ след 300 години кланета се освобождава, КИТАЙСКИТЕ ДРУГАРИ провеждат "мирен референдум" около езерото БАЙКАЛ ....натъпкан днес регион с китайски гастербайтери. Не КРИМСКИ а 100% КОСОВСКИ ВАРИАНТ. Това е РЕЙТИНГА на Фургал и затова го арестуваха и пратиха в Москва. Ако беше в Хабаровск и с този народ по улиците....Само 1 негова дума превръщаше Хабаровския край в отделна държава с излаз на Тихия Океан. А Давид Ротенберг се разделя с ЖЕЛЯЗОДОБИВНИЯ МЕТАЛУРГИЧЕН ЗАВОД на Амурск. Пак питай за рейтинги.

Бива ли да си толкова ТЪП? Какъв референдум те " клати"? Референдума в РФ мина и замина. В РФ гласуваха и приеха, че териториалната и цялост е неприкосновена. Халяхуйник.

Бегай от тука бе, платен азитски статистик! Не ме интересува нищо за азиатскте територии! Ясно ли ти е бе, бедняк платен?! Марш в сибир, да си водиш статистика, малоумник!

Никой не го боли, ясно ли те е бе платен бедняк?! Марш в сибир!

Имаме представа как работи. Ти да не пишеш от Гуантанамо?

Ти ли ще ми даваш наклон на к. ра, украинска свирко.

Украинска свирко, бегай да целуваш обувките на неграта.

Съвсем прав си, но сигурно не знаеш, че още преди няколко дена беше обявено, че процеса над губернатора ще се гледа при открити врати и със съдебни заседатели. Оказа се обаче, че тази информация не доведе до спадане на протестите, те си продължиха както и преди със скандирания "Свобода за Фурлан". Изглежда, един път клато тръгнат да протестират, хората не се интересуват от нищо, освен собствените си искания. Впрочем, нещо подобно се набюдава и с нашите протести.

Виктор Стефанов!?!?! Кой е този "редактор" който НЕ знае как се пише статия? Млади човече, преди да пишеш -ПРОЧЕТИ поне нещо по въпроса! Излагаш се.

Нямаш изобщо представа как работи сталинизма. Вземи и чети книжки. Както на Троцкисти, така и на Сталинисти, също и на НЕЗАВИСИМИ източници.

Истински протести, не като протестите на платените, червени, Божкови джендъри!

..измислен

Нас това много ни интересува?????? За нашите протести нито дума,само антипризив на мършавите синдикати!!!! Тъп и платен портал????

SirBob

Добре казано. Хубаво е, че някой познава фактите.