Радев: Фалшиви новини и кибератаки застрашават честния вот

Трябва да се търсят решения на проблемите, свързани с дистанционното електронно гласуване.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Фалшиви новини и кибератаки застрашават честния вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Часовникът тихо отмерва края на изборите на хартия.". кой часовник? този, чиито стрелки ги подфърляме напред-назад пролет и есен ли? т.е. манипулираме времето най-официално, че за едни избори да не можело да стане? другарката с комсомолския плам в очите има ли най-бегла представа за какво говори, или така са и казали онез, които я назначиха на тази високоплатена, въздухарска длъжност?

НАЧАЛОТНО НА ТОТАЛНИЯ КОНТРОЛ !

Стига вече с пушилки и празнословия дела трябват ида се носи отговорност за тях. Не бъди сламен човек. стига въздухарщини.

Много нагло руското чаве, нали именно Льотчикът стана президент след кампания за дискредитация и фалшиви новини за предишния президент. У червената мърша и мурзилките никога не е имало я боклуци и зачатък на добродетел и морал и истина и никакъв срам, прехвърляне на престъпления им към другите без да се замислят.

Като има засегнати от истината, що не си погледнете поведението и статистиките за България?Написахте ли писма до международни и европейски институции? 83 евро пенсия, заплати отпреди 15 години, липса на достъп до лечение и правосъдие, и т.н. Над един милион българи починали он 2009 до днес!!Присвояване на средства и малтретиране на пенсионери и работещи. Писахте ли поне до

Радев наближава годината откакто си на Дондуков. Нещо свърши ли ?

Кво очакваш Радев, след като в БГ има 80% дебили! И ти си сред тях, 80% си дебил, нема лабаво!

ЗА ГЪБИ, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ МОЖЕШ ДА ГЛАСУВАШ ПО ТЕЛЕФОНА !!! ПРОСТО ЗАЩОТО ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВАШ ЗА КОНСОРЦИУМА ГЕРБ ИЛИ ЗА СРОДНИЯТ НЕМУ - БСП, РАЗЛИКА НЯМА !!!

Един самозабравил се депуат онзи ден нарече народа ''дебили които не могат да се подписват'', като визираше най-тъпканата и мачкана прослойка - българските работници, който най-много вярваха в теб, в проммяната ,в новото начало и в това,че ще имат достойнство! А ти Радев, дума не обелваш по въпросът!? Защо?

Защото още не са му казали от Москва. Това не е президент, а марионетка на марионетката на марионетката Решетников. В дъното на тази поредица стои баш кукловодът от Кремъл!

Генерале какъв военен експерт е ген. м-р Данчо Дяков в президенството ? Вифаджия, Военен полицай с некви си специлизацийки. Че е бил командир или Началник Щаб на батальон, полк, бригада и т.н. И че разбира физкултурника от МО и Военна полиция от военни операции и Военно строителство, управление на подразделения, части и съединения ? Или е наше момче аСковлийче от съседното ми село. Назначи го и направи ген. м-р защото много се е преработил ? Направи го така, както Гоце направи Боце два пъти генерал. Радев ти се подиграваш и гавриш с командирите и щабните офицери от БА ! Какви ги правиш човече а говориш за професионализъм и морал ?

Той Соломон Паси така назначаваше по симпатия НЕграмотни туркинчета от Хасковски Мин.Бани на Дипломатически простове в Словакия .Тюркян Акиф ТЯ милата българсски Незнае руски английски немски ЙОК ОБАЧЕ я направи Сюлйманчо КОНСУЛКА

Мурзилките и сега доста успешно атакуваха последните ни избори, блокираха сайтове и какво ли не. Дори службите излязоха с доклад, който скоропостижно бе заметен под килима от 100% дебили и платени агенти в парламента.

ПРОСТ, ПО-ПРОСТ, НАЙ-ПРОСТ, ПРЕЦЕДЕНТ.

Като намерим цаката как да сготвим електронното гласуване ще ви уведомим. До тогава сме си по старата схема. За какво мислите, че в КАТ още са на матрични принтери, а бележки се разкаравт по гишетата на всички институции и администрация? Хартийката си е хартика - печатчето си е печатче! От там се хранят цели фамилии, а вие искате да им вземете хляба!

След скандалите с избора на Тръмп в Америка, много, много трудно ще се спечели доверието на българското общество за електронно гласуване. А без доверие какви избори, каква демокрация ?

Когато си най-доверчив, много лесно ще те преметнат! А те това и чакат!

Чак от сега се е притеснил за втори мандат

В България никога няма да има честни избори докато цв.цв. е шеф на изборния щаб на ГЕРБ. Големият манипулатор и мошеник.

тъпи, цик! има една институция, казват и цик! централна избирателна комисия! а в изборният щаб на всяка една партия е пълно с мошеници, също и в самите им ръководства!

ще взема да се обадя на 112 .трябва спешна помощ за една агонизираща и сексуално малтретирана държава .

Най успешният президент през прехода,това е Ген Румен Радев,по скоро трябваше да е премиер,а Бойчев президент.

засега само на приказки ,за делата не се чува нищо .

ФАТМАКА Е ПРЕЗИДЕНТ ОТ НЯМА И 10 МЕСЕЦА! САМО НЯКОЙ РУСКИ ДЕБИЛ МОЖЕ ДА ДАВА ОЦЕНКА ЗА ТАКЪВ ПЕРИОД!

Радев е супер дразнител, пак си вре гагата там където не му е работата. Абе "президенте" защо не си гледаш презинтството, стига си се месил в работата на правителството, не ти решаваш тези неща доколкото знам, а спрете се малко с женището селско до теб, а стига сте грачили за щяло и не щяло. Аман от прости хора по върховете!

Щом се изкаже по някакъв проблем уважаемия Президент или г-жа Нинова,злобните и мръсни гробарски тролове се активират. Престанете,вие не сте и не представлявате България.

Резултатите от изборите май показаха друго!

Точно с електронното гласуване не може да бъде защитена тайната на вота. Срещу направения избор седи най-малкото едно ЕГН, за да не се допусне многократно гласуване. От друга страна машинното просто облекчава работата на т.нар. изборни комисии. Но отново трябва да се отиде до секцията и в "тъмната" стаичка. Отделно остава и хартиения носител за ръчно преброяване при оспорване на резултата.

Единствена пречка за опазване тайната на вота е незнанието как да стане. Да те питам как си опазваш тайната с бюлетината, след като най-малкото срещу направения избор стои ЕГН и подпис в списъка? Има ли начин?

Радев, продължава процедурата по получаване на заплата + пенсия за действащи униформени в МО и МВР, заработени от нас работещите в частния сектор на МРЗ. Без да заплащат осигуровки с ранно пенсиониране и куп привилегии. Със 100 лв. ще им вдигнат заплатите от 01.01.2018 г. А резултатите господине ? За чия сметка ? А трудовите хора ?

Както и да се гласува, в края на деня протоколите за резултатите от секцията се пишат на ръка.Обикновено и чистосърдечно живо фалшименто!

Зависи как ще го регламентират. Няма никакъв проблем протоколът да се печата директно от машината, останалото се опакова и в чувала. Броене - при оспорване. Избирният ден за комисията ще приключи в рамките 10-15мин от затваряне на секцията.

Тази хартийка я гледат 20 чифта критични очи!!

това е прекрасно! а какво стана с идеята ви, дрОгарю президентинин, да се забрани гласуването в чужбина? като как ще забраните на българските граждани в западна европа и турция да гласуват, ако се приеме електронното гласуване?

Радев , много думи, малко струват. Вземи свърши нещо реално за хората. КТБ, далавери, суджуци. Стига пунт, пластика и екскурзии. Поразрови се в блатото. стига с М.Миховщината и високопарността.

Избирателят, народът, контрол- глупости! Радев се бори за президентска република и заедно с другарите си учени от пловдивския университет профанизира народа. Няколко месеца пробваха да наклонят бюджета в едната и другата посока. Пробваха с роднинските връзка и това не мина. После ще пробват с вот на недоверие, който с гласовете на Марешки, който рязко отряза БСП съвсем няма да мине, след празниците Радев и ко ще пробват нещо кметска. Накрая ще намерят повод за обединение с някоя партия с куки за по- патриотична съвместимост, понеже са по патриоти от другите, но и това няма да го бъде. Накрая ДПС и ДСБ ще се свият под крилото на БСП и така, докато не се самоизобличат напълно като дебилизаторите на нацията.

На народа му писна да му навират нефелния фатмак повелителя на опиканите бабички и бастуни , докато Бойко възстановява без сън и покой България от пепелищата на бандата олигарски!

то убаво туи на машинкити да гласуваме ма нали сме дибили кат не знаим как и ша са обаркаме - и тез машинки парите как ша ги пускат - кат ротативките ли?

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, Вие и Вашата прекрасна съпруга, многоуважаемата г-жа Десислава Радева, сте най-уважаваните и одобряваните от целия български народ политически личности в страната ни! Благодаря Ви за доблестта, с която защитавате правата и интересите на нас, обикновените граждани, които убедено гласувахме за Вас и за единствената достойна политическа партия в България - партията на многоуважаемата г-жа Нинова! Пожелавам Ви крепко здраве и още много успехи! Прекланям се пред ВАС!

Преди да се поклониш се огледай дали няма наблизо някой мераклия...

Амчи той затова толкова дълго е поклонен, щоото вече таз опасна работа му се е случила и сега просто чака да се размине бурята...

иронията ти остана неразбрана!

Браво! Вие сте си лика прилика. Много думи, много патос, но без съдържание. Или просто казано - гола вода. Вече ми смешно да , чета научените или прочетени речи от Радев. Все пак той е бивш военен (военните не са от най-умните) и е избран за Президент, а не за Господ. По-добре да не "ръси" акъл и съвети под формата на лозунги за всичко. Така, че по-кротко, колкото повече глупости приказва толкова повече олеква.