Проба ще покаже качеството на ”Тракия”

Представители на бургаското акционерно дружество "Пътни строежи" взеха проби от автомагистрала "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Проба ще покаже качеството на ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БатБойко, защо вече не обелвах дума за заводите за боклуците. Защото от парите за магистралите се краде повече и по-сигурно, нали...

Ами ако пробата докаже че всичко е наред ? Тогава някой от БСП ще си подаде ли оставката, задето е похарчил ненужно държавни пари ?

Допълнителните проби да се заплащат от лицето (организацията) която ги е поискала. Ако резултатът не е положителен, виновникът възстановява сумата...

Абе защо не строят магистралите с балите от софийските боклуци. Така правителството ще дава по 1.9 млн за километър, а не по 10 млн. както строят в Австрия И Германия. Пък ще икономисат и средствата за завод за боклук. А може тогама магистралите да ни излезнат и без пари.

Откак Станишев вдигна пушилка и разнасяше по телевизиите една пепел, далавераджиите от Трейс започнаха да засипват със съвсем друг материал - от пътни насипи от комунистическо време. Та питам, от сгурта ли взеха пробите или от пътните насипи от бай-тошово време?

Резултатите не се знае какви ще бъдат. Това, което се знае е, че магистралата ще бъде боклук. Също като кръговото при Бяла - идеята там е, че кръстовището трябва да е толкова неудобно и опасно, че хората ако ще и да слизат и да минават с бутане. Освен тези, които не са минавали и не знаят - те са директно за гробищата. Или моста при Видин. Сърбите без никъф ЕС строят мостове, на които пилерите им са на двата бряга. Същото правят и унгарците. Въпрос на време е при Видин да се разбие някой кораб. Сичката ни е такваз... Сичките сме си таквиз...

през кръговото на Бяла. Нормално е за нормални шофьори, ако си в час, и не си пил...

Резултатите от пробите щели да излязат след "ОКОЛО МЕСЕЦ"!?!?! Те да не ги пращат на Юпитер случайно?! Що ни правят на маймуни бе - резултатите се получават след няколко часа в добре оборудвана лаборатория, които в България си има няколко!!! Поне да го бяха написали една седмица, по нямаше да бие на очи! Е, пак на всички щеше да им стане ясно, че пробите ще излязат на следващия ден и в рамките на тая седмица ще се всимат повторни, потретни, ще се консултират с Бойко Режилентов, ще се фалшифицират резултати и т.н.

Добре де.. дай адреса на една такава добре оборудвана лаборатория

Лаборатория за изпитване на неорганични и органични материали и изделия (ЛИНОМИ) при ВСУ"Любен Каравелов" София ... например!

Български министър е на посещение в Италия. След деловата част италианският му колега го кани на вилата си. Нашият човек е учуден от прекомерния лукс и пита италианеца: - От наследство ли получи такова богатство, че си построил такъв палат? - Не - отговорил италианецът - ама виждаш ли оная магистрала? - Да - кима нашият.... - Е, асфалтът й е вместо 15 см само 14. Оттам са паричките за виличката. След време италианецът връща посещението и след деловата част е поканен на гости във вилата на българския министър. Какво да види? Не е палат, а дворецът на персийския шейх - водоскоци, градини, фонтани, басейни, тенис-кортове... - Е, не, откъде тия пари? - пита италианецът. - Виждаш ли оная магистрала? - Не! Не я виждам - кокори се чужденецът. - Именно! Оттам са!

Всичко може да се очаква от строителите. Ние българите сме царе в манипулациите. Имаше един честен човек в Стара Загора - Илия Златев - и него ли забъркаха далавераджиите от Трейси?

Изобщо не е необходим този цирк. Много ясно е, че при това безмислено бързане, нито тръжните документи са изпипани, нито търговете са прозрачни, нищо не е на ред и това е само върха на айсберга от щуротии.

Не знам, какви проби все вземат и какво все ни доказват, като едно е ясно - пътищата в Европа са перфектни, а в България са дупка до дупка, кръпка до кръпка.

Няколко месеца вземат проба - интересна работа. Преди няколко седмици не взеха проба защото БИЛО валяло преди това - пак интересно. Ама нощес като се скъса да вали - днес защо вземат проба???

ТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ДЕТО ПОСТРОИ УЧАСТЪКА ЧИРПАН - СТАРА ЗАГОРА - ТАМ НАИСТИНА ПОТЪВА. ТА КОГАТО КРИТИКУВАШ ДРУГИТЕ ПО-ДОБРЕ ВИЖ СЕБЕ СИ. НЕ ТЪРСИ СЛАМКА В ОКОТО НА ДРУГИЯ КАТО НЕ ВИЖДАШ ГРЕДАТА В ТВОЕТО

Напротив, нека търсят. Те все пак са опозиция - по този начин ни правят услуга. А това кой кога какво е правил - трябва просто да се помни и да не се допуска грешката втори път. Като например да преизберем ГЕРБ (това пък е от серията на непосростимите грешки).

Грешката е да бъдат оставени такиви хора като тебе да гласуват за БСП ... е това е голямата грешка.