Осъдиха банда, държала цял арсенал ”Узи”-та

2 ефективни и 3 условни присъди наложи Специализираният наказателен съд на петима от 7-членната банда, задържана през м.г. с 50 картечни пистолета „Узи".

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха банда, държала цял арсенал ”Узи”-та | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Тия вместо да ги съдите, трябва да ги черпите, че ако в тая жега са били разпродали продукцията е щяло да има надупчени депутатски зелки. Жегата на никой не прощава !

Това са хора държали около 60 оръжия със заличени номера.оръжия за убийци.тези хора трябваше всичките да са в затвора по 10-15 години.условни присъди за хора продавали оръжия на убийци е подигравка.

Тъжна работа. И законодатели, и съдии не им прави впечатление че такива крупни престъпници, като тези търговци на оръжие виреят безнаказано и подхранват организираната престъпност с нужните оръжия. "Споразумения,", условни присъди! Така ли се борим с престъпността. За това ли се харчат милионите от данъците на бедния народ?

КаГеБешници са се застъпили пред своите колеги за по-смекчени присъди. Какво друго може да се очаква?

Ужас. Това не са съдии, това са кръвожадни садисти. Затриха момчетата.

съсипаха им бъдещето на тези момчета, ей!!

мисля че това е коментарът на деня В десятката колега , Браво. Терминал 2

дкми

Направо са ги убили с тези жестоки присъди! Нямам думи просто!

Тези усита със заличени номера,не са за сватбарски пукотевици...Утре като гръмнат някой на улицата - да не се чудите откъде са пищовите!Година и 3 месеца!Нямам думи!Наред с това "признание на вината" за по-леки присъди....Машаала!

..."Осъдени" ...били ... ама вече не са сигурно , особвнно тия с изпитателния срок или като им се приспадне времето за стаж в ареста където им се слугува за сметка на добрия данъкоплатец (роб) и това за само "50" узи-та , нещо между воден и газов ли е според тия в съда ... или 50 е като 50грама под максимално допоустимите според закона ... Цирк ... и то неприятен ... как да го гледаш.... Терминал 2

Брейвик, с един пищов и една полуавтоматична карабина, направи целия остров на салата. А тук 50 картечни пистолета...

това може да е всичко друго, НО НЕ СЪД!

Престъпник да си в България ! Мечтата на всички мафиоти по света ! Мафиотски съд съди мафиотски престъпници ! Това е Ганьоландия ! Добре дошли !

санкциите за притежание и търговия с незаконно оръжие.

d4

представям си какви "присъди" биха получили участниците в ОПГ, ако бяха открили ядрена подводница, самолетоносач или стратегически бомбардировач с ядрено оръжие на борда... баси и прокурорите, баси и съдиите!

...Момчетата са с "интелект" и "обем" за поне 50 човека имащи право да носят по една картечница според закона за самозащита , ама понеже единя отслабнал "не се споменава дали физически или умственно" и та така ниска е и присъдата. Терминал(но) 2

Те какво са виновни, законът е такъв.

...това винаги ми е било интересно ... и доста удобно сякаш ... а кой е виновен че закона е такъв и що до сега не го оправи , нали постоянно се споменава ... ? Терминал 2

Срам за цялата правораздавателна система. Но какво да се прави това било демокрацията. Престъпниците да раздават правосъдие на улицата.

zeddd

Пародия на правосъдие. Присъди за под две години и условни присъди това не е правосъдие, а замазване на положението. После не хленчете защо хората нямали доверие в съдилищата.

Няма съд за престъпници в България ! Време е за паралелен съд в България !

dobrin

дупката все незачпулнена,,,

Лиценирания търговец е трябвало да бъде осъден на 30 години затвор и да да му бъде отнет лиценза завинаги!! А всички останали е трябвало да бъдат осъдени на поне по 10 години пандела-където трябва да бачкат до полуда, а не да си почиват-а народа да ги храни и пои!! Представете си тези оръжия ако бяха продадени на цветнокожи "българи" за какъв терор щеше да става дума!! Тези можеха да направят революция с толкова оръжие или да го продадат на терористи! Смятайте какви клоунски закони имаме в Бг!!!

За един цял арсинал пресъди? Леле ако тези работи са имали навремето чипровците или тези от априлското възстание!