Прокуратурата иска 5.5 г. затвор за Ковачки

Прокуратурата призна като смекчаващо вината обстоятелство чистото съдебно минало на бизнесмена Христо Ковачки и затова не поиска най-високото наказание по делото срещу него за укриване на 16 млн. лева данъци.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата иска 5.5 г. затвор за Ковачки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са наглите.Този пак ще се оттърве от панделата.

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони..

всички нормални хора знаят какво прави ковачки , а щом знаят нормалните хора това означава че се знае и от политиците . защо този човек е още на свобода .? знаете ли колко семеиства е расплакал колко заплати е орязал сас тези хварчащи ведомости за заплати и как е принуждавал хора от дупница да гласуват за него в благоев град този човек трябва да е при наи тежките присади. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей такива боклуци като този, докато не се изчистят от България - няма да имаме оправия...

На учителката, дето открадна, а след това почна да връща едни 20 хиляди, да дадоха три години, а на този нахалник и крадльо, който е обрал много повече, но не могат да ги докажат, и то само в България - отделно са грабежите в Сърбия, искат сега само 5 години и нищо не се казва по въпроса дали ще внесе милионите в бюджета?! Навремето той разкарваше Ептен Крадем по Доминикана и спонсорираше Гоце, и по този начин направи цялото си богатство - кражби, връзки, далавери, интриги ... Кога най-сетне ще го осъдят и кой ще върне парите в бюджета?! Мръсник, както всички гоцеви другари!

Абсолютно всички политици и псевдо "бизнесмени"взимат българския народ за наивен и лековерен.Тук във форума хората се плюят едни други,защитавайки едни политици,или"бизнесмени" и ругаейки други.Ами уважаеми колеги форумяги,крайно време е да приемете факта,че няма"наши"и"ваши".Те всичките и предишни и сегашни без изключение играят в един"отбор"-отборът на лапачите.Привидните скандали между тях са единствено на тема..Кой да лапне по тлъстия кокал!...пък Вие защитавайте едни и плюйте по други,ако си нямате друга работа!

Искам Иван Костов за президент на тази олюпена от комунягите родина!Обединени Иван Велики с Бойко Шварценегера и атакуващият безстрашен Волен ще изкарат БГ от блатото ,на ДС-БКП-БСП-ДПС!Искам и наказателно преследване на измамниците от триглавата ламя!

Хубаво е че има хора като Бойко,Цецко Цветанов и Фидосова ,за да гонят бандититеот ранга на крадливата Масларка-хотелиерката,владетелят на морето Станиш-Гей,капо де Тути Капи-Р.Овч,топлата връзка "Ъндърграунд-Позитано"-др.министър не на какво да е ,а на МВР Пикливецът Р.Петков и цялата шайка бандюги-комуняги!

Иван Костов върна държавата в средновековието и продължава всеки ден да си показва ехидната усмивка в подчинените му телевизии и никой не го закача за нищо.Освен да граби не е дал хляб на нито един човек.А сега управляващите мишоци искат да вземат хляба на няколко десетки хиляди работници.

Не я върна, а я извади от средновековието, а колкото до хляба, той не се дава, а се заслужава

ТОЧНО ТАКА ДА ИДВА ИВАН КОСТОВ, ЧЕ МИ ПИСНА ВЕЧЕ КАКТО НИ ИЗВАДИ ОТ ЖАН ВИДЕНОВОТО БЛАТО ТАКА И СЕГА ЩЕ НИ СПАСИ

Само? Поне да ги окръглят на шест - някакси по-добре звучи, по-пълно така.

Изпонадробих сума пъти съдържанието на новината че нещо все ми се струваше, че нещо не вдявам ... Ами то било да ти избоде очите -- йощ хептен в началото !

костов продаде за1$ кремиковци ибалкан и си е вънка а той дава работа на хората в тази криза ой е правия и кой е кривия

До четвъртък съдът ще мисли каква присъда да постанови на бизнесмена.

Не 5,5 , 55 години

5 ГОДИНИ? А ЗА СТЕФАН СТЕФАНОВ - ДО ЖИВОТ!

Спред мен има още много други, които трябва да се осъдят преди този господин---- НЕ го защитавам, но той поне дава работа на доста хора--- докато друго също откраднаха милиони и милиарди, НО тях НИКОЙ не ги осъди и дори, не само, че откраднаха мил.(милр.) лв., но и фалираха доста предприятия заради тяхната алчност... докато, този г-н може и да краде, но го прави като запазва много работни места..... Това е просто поредната смешка, първо да се занимаят с важните делата и хората, които съсипаха индустрията ни ....и после с тези, които са укрили данъци и се пробват с много усилия да подържата този отрасъл от бг. индустрията на някакво ниво... Смешници са ни всичките съдии, прокурори и магистрати....Господа, моля заемете се с наистина важните престъпления и дела!!!

А къде е тук лицето Софиянски! Май пак стана смешка!? Поскри се, за да Го позабравят и работи с Донев и Павлов върху ежедневниците! Идват избори, нали?

Ал

Софиянски се измъкна много финтово. Уви него вече закона не го лови.

Защо само дрънкат менците?Нали на всички е известно, че този НИКОГА няма да бъде осъден?!

Хем е подсъдим, хем си купи нова ТЕЦ, вече завладя пазара на ТЕЦ-ове! Как стана тази?

Малко са му на тоя плъх..

Бе, че няма да го осъдят , нема, ама да му конфискуват всичко, обуйте го с един доков костюм и шут да върви в бюрото по труда

и 55 са му малко; колко души е разревал тоя само...

Малко е.

Само сега,при Бойко виждаме за първи път финализирани процеси срещу видни личности като Ковачки,Александър Томов,"другарката"Масларова,Мургина ,а и други!Преди това управление такива бележити другари те гледаха отвисоко,с пренебрежение,пиеха си спокойно кафето и се подиграваха с полиция,прокуратура и съдии!Ето така,Бойко променя тази малка,шибана системка,наследство от комунизма!А "смешковци4нарочно го обвиняват в комунизъм!Та те ,"другарите"са готови да го разкъсат на парчета от страх,че ге е притиснал!

ками много добро наблюдение. ама че и боико е един нашенски баи-ганио сащо е истина

Прибери си версиите.Всички писачи и най-вече това ками. Т Ъ П А Ц И! Някой по-долу беше писал, че нищо поне на средно ниво не е останало в кенефа.

26г.е по справедлива присъда за престъпник от този ранг.Даже и мало више.

Колкото Лупи ще влезе в затвора е той и до днес зе изявява в публичното пространство а то в Република БЪЛГАРИЯ има ли Прокуратура

Нима ще го осъдят? И то с ефективна присъда??Не-е... Та той нали беше ЛИДЕР? Интересно, кой ли му е адвокат? Направо ни разсмиват с тия процеси! Боже, колко вяло всичко тече, колко безизходно стана в страната...

Ами докато народът ръкопляска и се възхищава на такива , колко много пари имат , а не ги убива с камъни - така ще е . В затвора няма да влезе , защото тия , които го вкарат от къде ще папкат ? Всички ни казаха да си оправим съдебната система , ама понеже в България останахме само малоумници и наивници , ще ни разиграват , колкото си искат . На следващото преброяване сигурно ще сме с 2 милиона по-малко , ама на кой му пука ? Засега идват еврофондове има какво да се краде . Добре е . Утре ? И утре е ден ама друг . тогава ще търсим откъде да крадем ?

Свети Георги Софийски е убит с камъни от фесевоте-мюсюлмански фанатици. Ти от ДПС ли си, бе колега?

Е, айде , може и 5 години. Но как му се е изпарила усмивкатаааа... Много е алчен горкия , ама много!!!! Не се спира пред нищо!Ч И мачка ли мачка работниците ... И как ги само заробваааа.... От мен - 5 години . Па после ще видим...

Стига с този фарс, бе! Какви 5 години му искате, като най-вероятно сте му искали 5 милиона и се надцаквате със Съда кой по-зле да си свърши работата, че да го отървете?!

Колко искаше прокоратурата за бившия военен министър? ма, дали не го оправдаха за всичкото, дето прокоратурата го обвиняваше?

Аман от боклуци като него, няма ли най-после възмездие за такива ...? Тая държавица изнемощя от крадци

Бързаш, крадците са другаде.

Сега ще излезе нещо и хоп,невинен!Всички знаем ,че това е поредния пиар!!! СМЕШНИЦИ!!! Аман от циркове!!!

За такава крупна измама в Китай да е осъден на смърт, тук .... ще се измъкне.... затова вижте къде е Китай, къде сме ние.....

Има ли много пари-присъда няма да има.Щом и прокуратурата е омекнала-мирише на измъкване.

Да, ...ще ги получи тези 5.5 години на...кукуво лято.

Вече сте смешни ! Нова серия на порутен дом БГ.

То Яне защо е толкова яростен - основните му спонсори Ковачки и Ал. Петров ги е натиснала съдебната система. Айде едно време щяха да се измъкнат ама сега .. по-трудно.

Не го ли е срам този човек от постъпките си ,че даже и факта че беше лидер на партия и искаше да влезе в парламента,а факта че излъга и народа ни да гласува за него ,смятам,че такива измамници не трябва да излизат от затвора,ако в друга европейска държава им се случи същият казус за укриването на солидна сума данъци ,то укривателите им сами ще чакат пред вратите на затвора,а не както се случва в България, опасявам се ,че само след месец този същият ще иска извинение от съда

Чакай, а Боко Тиквата, Цецо Крадецо, Фидоска скромната лъжкиня не са ли вече на власт. Ама, чудя се аз, защо все се изчервяват, пък то ги било срам.

Вие двамата вярвате ли си като ги пишите тези глупости?

Тези се майтапят. За толкова много пари как могат да го осъдят!!! Естествено, че няма да го съди съдът за бедни.

Е хайде сега пишете де - какво сте се умълчали? Най-после осъдиха един крадец от големите - защо не ги аплодираме?

Пижо, присъда все още няма, а и както обясняват, ще бъде Пижава за тия грабежи. В нормалните държави при това положение се отива 100 в затвора и пълна конфискация на имуществото на героя.

Ами защото още не е осъден...