Коментари - Осъдиха Йордан Лечков за престъпления по служба | Днес.dir.bg

Осъдиха Йордан Лечков за престъпления по служба

Тричленен състав на Ямболския окръжен съд осъди кмета на Сливен Йордан Лечков на 3 години лишаване от свобода условно с 5-годишен изпитателен срок за извършени престъпления по служба с цел облага в полза на други лица.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Йордан Лечков за престъпления по служба | Днес.dir.bg

Коментари

Трябваше за президент да го издигне бате му Бойко, да го покрие. Щото няма как да го намърда точно сега в парламента. Срам и позор за т.нар. българска политика.

ЛЕЧКОВ Е НЕВИНЕН, ПРИЗНА СИ! ВЕРВАЙТЕ !!!

Те го осъдиха, но лично борецът за правда му удари мощно рамо. И после пак гласувайте за Борисов! Дойде на власт със закани за правосъдие и справедливост, за прозрачно управление, а накрая такива като Лечков получават ръкопляскания и възможности за още власт..Не, мерси

Вчера беше хубав ден за Сливен и за Българската демокрация

Поздравления! За съветниците, които надигнаха глас, но и за хората от Сливен, които подкрепиха озаптяването на Лечков.

да бе, има 9!!! дела и е невинен? трябва да влезне в затвора а и повече да се разнисчте родата му! тои не е почтен и счте се "откупи" и от съда в б-с!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Беше лятото на 94г Лече летеше с крилата на славата. Ние го заобичахме. Скамейка никъква и за нищо не му трябваше. Беше времето когато Лече играеше в Хамбург в Марсилия в Бешикташ. Облякоха му железния анцуг и го сложиха на резервната скамейка и... го изгониха. Дойде 2011г. Като кмет /където не му е мястото/ Лечков се взема насериозно и стана белята. Сложиха го на подсъдимата скамейка. Още малко и да му облекат раиран костюм. Ама и това ще стане. Чул ни Господ. Приказката е с продължение

Днес в Сливен , утре във всички градове .

Не знам... Ако това беше станало в друго време, може би щях по-лесно да повярвам във вината на Лечков. Обаче в навечерието на изборите... Много ми прилича на "Стани ти, за да седна аз в кметското кресло".

браво на Кечков не пуска кокала има достатъчно инстанции :) обжалване докато се оневини

сега е ред на коцето и брат му евгени

Ко стана сега кандидат кметовете на ГЕРБ криминални престъпници. Боко нали казваше няма брат няма сват аршина е еднакъв за всички,така ли ще бъде в този случай.....

Крайно време беше, то управлението на публичните финанси и общинската собственост не е като да правиш шмекери в БСФ-то. За евросредствата тепърва ще се разсмърдяват нещата...да, ама това не е като да се сърдиш и да си хвърляш документите в лицето на катаджиите...този и път и Бог, пардон бойко няма да може да те спаси! Тепърва ще та ровичкат и от ОЛАФ, и от ОСЕС и от къде ли не...жалко за община Сливен, че заради един самозабравил се дери бей ще плаща финансови корекции....и наказания

Ми ко ши прайм си,я? Импотентния прокурор и съдията в Ямбол смешни- смешки праят, осъдиха тъ. Туй и политическа поръчка ши знаш, правилно си я угадил. Искат да ти земат хотелите дет ги заложи , че нама да тъ осъдят. Ми си,я ко ши стани?И бат Бойко каза чи й политическа поръчка протеста на добричиклии за шистовия газ. И че не й рекъл таквоз нещо "... на инат". Ей, градски, тея поръчковити ши земат един ден да поръчат да махнат бат Бойко, а теб да тъ опандизът. Лошо ши й ако стани, за Вас двамцата, а за назе, мож дъй за хубаво. Ши мъ извинити мъ ний с Данчо по сливеснки тъй си хортуваме, на диалект.

до кога ще го тарпим всички знаят за какво става вапрос в сливен 3 хотела си построи за да пере пари чрез тях и боико се излага като го поддаря пак ще купите гласовете на циганите от квартал надежда за това сливен ще си остане беден град заради такива като лечков *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАРОДЪТ ПИТА ГОСПОДИН БОРИСОВ,КАК ЩЕ ПОСТЪПИ СЛЕД РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ?????бойко , засрами се , всички кокошки ти се смеет и нежно те споменуват....

Е и,нали мутрата му е приятел-значи не е осъден.

Смятам присъдата за политически акт. Убеден съм, че на следваща инстанция ще бъда оневинен". Делото срещу него в Ямбол, тъй като съдиите от Окръжния съд в Сливен подадоха отвод. Откъде си толкова убеден и защо в Сливен не смеят да те съдят!?

На 14 септември пък стана ясно, че след настояване на Европейската комисия правителството е спряло изпълнението на всички 8 европроекта за строителство на община Сливен на стойност 60 млн. лв. заради нередности при избора на изпълнителите. Това е първият такъв случай в страната.

Бойко ти луд ли си бе! Това е егати автогола. Ами осъден е на първа инстанция. Какво повече искаш? Цял Сливен е против него, а ти кмет ще го издигаш! Не мога да повярвам че си го казал!

Що за тъпотия остава сандидат на ГЕРБ до доказване на виновност. Глупости трябва да бъде "остава кандидат до възникане на подозрение, че е виновен". А за невъзникване на подозрение за виновност сам да си се е грижил. Цяла община го съди, а тоя бил невинен. Гати голия кестен.

Щом има престъпление по служба има престъпник. Как, тогава, престъпник може да е и да е кандидат за кмет!? О, извинете, щом е от ГЕРБ- МОЖЕ.

Абе Бойко,ти ненормален си?Граждански ищец поделото е община Сливен,т.е. всички сасрещу апаша Лечков,само ти го оневиняваш и заставаш зад него.Нали си голям демократ и при тебе такива номера не минават.С какво те държи той?

Не се плаши Лечков,нищо че си апаш,важно е че Бойко Борисов те целува по главата!Това и за Апелативния съд е знак,че трябва да те оневини,ако ли не ще пуснат ЦЦ да ги вкара в правия път и вземат правилното решение.

Браво на Ямболския съд!

С целият си авторитет заставам зад Йордан Лечков !

ПИЧ, ТОВА Е НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯ КОМЕНТАР! Супер!!

Ха-ха-ха-ха,къртиш !!!

Лечков е едно от емблематичните имена на ГЕРБ, а е на доста по-ниско ниво от Вождовете на тази партия. Какво трябва да се направи сега? ББ недвусмислено го подкрепи за кандидат кмет, може би на инат. Ами сега....

Буря в чаша вода

Що се гневите бе хора! Та нали Лечков е станал кмет, за да се облагодетелства. Това се отнася до ВСИЧКИ настоящи и бъдещи кметове. Парите, а не интересите на хората бълват толкова много мераклии за кандидати за общински съветници, кметове, депутати, президенти...

морално право да се яви на избори от една присъда. Та нали прокуратурата не разследва случаят с искан подкуп от Плевневлиев, нещо което във всяка нормална страна на Запад ще бъде първа работа, когато се изнасят такива твърдения и посочват конкретни лица. Защо Лечков да не се кандидатира, защо тримата корумпирани от СОС да не са в листите на ГЕРБ. Не са виновни те. НИЕ СМЕ ВИДОВНИ, ЗАЩОТО ЛИПСАТА НА МОРАЛ ИМ РАЗВЪРЗВА РЪЦЕТЕ НА ВСИЧКИ. Къде е сега Уорлик да морализаторства. само една Холандия ни зашлеви як плесник.

Втория случай на спрени пари май се очертава в Габрово...

затова е корумпиран българския съд. Сега по обжалвания на горните инстанции от 670 000 лева - съдии, прокурори и адвокати ще си приберат поне половината. Затова има присъди - за да могат после да цуцат. Европа вижда - реформи няма, корупцията продължава. Но съдът е независим и Бойко трудно ще се справи. Нека да му помогнем - гласувайте за Плевнелиев и Маргарита Попова - ако има някаква надежда, то тя е само в тях.

как ще се оправят нещата като се гласува за съпартийците на крадеца Лечков ли? Щом не са се отрекли от него значи го подкрепят

Противен гаден вид има този Лечков . Дано съдиите да го накажат както заслужава . Нито повече -нито по-малко ! Вярвам в това !

Нещо онзи гол верно му излезе златен. Чудни превратности на живота.

Верно беше гол горкия! Сега се е облякъл в пари и власт.

Цитат: "Премиерът Бойко Борисов обаче заяви, че Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ, докато не се изясни има ли злоупотреби в Сливен." Е? Не се ли изясни? Нали съдът ги пускаше? Беше корумпиран, че не осъждаше престъпниците. Ами сега? Този съд какъв е?! Или пуска онези, които Цецо хваща, а тези които някак не са хванати от Цецо, ги осъжда... което вече не е същото! Като в приказката за кравата на Хитър Петър и Настрадин Ходжа...

и ще си остане кандидат немога да разбера за бог ли се има тоя неграмотен навлек

АКО ГИ ОПРАВДАЯТ В АПЕЛАТИВНИТЕ СЪДИЛИЩА И ЯМБОЛСКИЯ И СЛЕВЕНСКИЯ КМЕТ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ .

Нищо още не решено!- Ямболските съдии осъдиха и ямболския кмет от ГЕРБ, но апелатвния съд в Бургас го оправда- същото ще се получи и сега.

Бургаския съд не го опрадва ямболския кмет, върна делото за ново разглеждане, защото имало процесуални нарушения. сега ямболлли чакат и втория съдия, в Ямбол, който го съди, да го осъди.

...новият батко ще оправи работата с братчеда............ужас, само луди бакалджии

Я сега Сливенските съдии почвайте Ямболския кмет . И на него да му видите сметката .Колко дела има към него ? И той е същия.

Най-накрая червен картон и за Лечков . Крайно време беше. Противен и крадлив тип.

наистина браво за Ямболските съдии, че не са се стреснали и не са подкупни ,и го осъдиха този нещастник нагъл .

Сега половин България ще гледа Апелативния съд за решението по жалбата на Лечков . Апелативните съдии ако го потвърдят ще ми се върне вярата в съдебната система . БРАВО НА ЯМБОЛСКАТА ТРИЧЛЕНКА ОТ СЪДИИ . ШАПКИ ВИ СВАЛЯМ . ГЕРОИ.

Я сега да видим каъв комфорт ще осъществи цензурата на дир. за Лечков. Ще я сравним с комфорта на Премиера.

Той и Боби Михайлов са приятели .Крадливи тарикати .Сетете се, какво става и във футболния съюз. Тези са му разказали играта от далавери . И от там трябва да бъде изгонен и той и Боби Михайлов .

Споко. Ще го оправдаят на следваща инстанция. Някой на бас за 1000лв?

РОДАТА СЪЩИЯ СЪД ОСЪДИ НА 5 Г. ЕФЕКТИВНО.ОПРАВДАХА ГО В АПЕЛАТИВНИЯ.СЪЩОТО ЩЕ СТАНЕ И С ТОЯ ГРОБАР.ХАК ВИ Е ИЗБОРА. ПОСЛЕ ЕВРОПА КОФТИ, ЧЕ НЕ НИ ИСКА В ШЕНГЕНИЯ.

КАКВО СТАНА ЛЕЧКОВ ??? А ДА ВИДИМ СЕГА КАК ГЕРБ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИ КАТО НЕГОВ КАНДИДАТ ????

не четеш ли Боко е казал 4е остава в листите на ГЕРБ

Браво на съдиите . Така се прави .Мошениците е крайно време да отиват в затвора . Стига са искали само постове за да крадът, и да безхаберстват . А за себе си палати да строят . Сега да му конфискуват дворците и хотелите, и да си получи заслуженото . Лайнар . Нахален и заради него смениха града за гледане на делото . Сетете се, какви заплахи е имало към съдиите та са си дали отвод, да го гледат делото в Ямбол . Доволна ще съм като го осъдат ефективно .Това заслужава за тази голяма кражбина .

Cрамота на лечков! Tолкова ли се е продал за повече пари и тои? Kакво остана за среднiя българин.....

Да отива във затвора със своя ортак Ямболския кмет Георги Славов . Там да си правят отборче . Ще го наречем : Отборчето на кметовете с раирани фанелки ! Ха ха ха Боклуци

ами изясни се вече. има

Коментари - Осъдиха Йордан Лечков за престъпления по служба | Днес.dir.bg

Осъдиха Йордан Лечков за престъпления по служба

Тричленен състав на Ямболския окръжен съд осъди кмета на Сливен Йордан Лечков на 3 години лишаване от свобода условно с 5-годишен изпитателен срок за извършени престъпления по служба с цел облага в полза на други лица.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Йордан Лечков за престъпления по служба | Днес.dir.bg

Коментари

Трябваше за президент да го издигне бате му Бойко, да го покрие. Щото няма как да го намърда точно сега в парламента. Срам и позор за т.нар. българска политика.

ЛЕЧКОВ Е НЕВИНЕН, ПРИЗНА СИ! ВЕРВАЙТЕ !!!

Те го осъдиха, но лично борецът за правда му удари мощно рамо. И после пак гласувайте за Борисов! Дойде на власт със закани за правосъдие и справедливост, за прозрачно управление, а накрая такива като Лечков получават ръкопляскания и възможности за още власт..Не, мерси

Вчера беше хубав ден за Сливен и за Българската демокрация

Поздравления! За съветниците, които надигнаха глас, но и за хората от Сливен, които подкрепиха озаптяването на Лечков.

да бе, има 9!!! дела и е невинен? трябва да влезне в затвора а и повече да се разнисчте родата му! тои не е почтен и счте се "откупи" и от съда в б-с!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Беше лятото на 94г Лече летеше с крилата на славата. Ние го заобичахме. Скамейка никъква и за нищо не му трябваше. Беше времето когато Лече играеше в Хамбург в Марсилия в Бешикташ. Облякоха му железния анцуг и го сложиха на резервната скамейка и... го изгониха. Дойде 2011г. Като кмет /където не му е мястото/ Лечков се взема насериозно и стана белята. Сложиха го на подсъдимата скамейка. Още малко и да му облекат раиран костюм. Ама и това ще стане. Чул ни Господ. Приказката е с продължение

Днес в Сливен , утре във всички градове .

Не знам... Ако това беше станало в друго време, може би щях по-лесно да повярвам във вината на Лечков. Обаче в навечерието на изборите... Много ми прилича на "Стани ти, за да седна аз в кметското кресло".

браво на Кечков не пуска кокала има достатъчно инстанции :) обжалване докато се оневини

сега е ред на коцето и брат му евгени

Ко стана сега кандидат кметовете на ГЕРБ криминални престъпници. Боко нали казваше няма брат няма сват аршина е еднакъв за всички,така ли ще бъде в този случай.....

Крайно време беше, то управлението на публичните финанси и общинската собственост не е като да правиш шмекери в БСФ-то. За евросредствата тепърва ще се разсмърдяват нещата...да, ама това не е като да се сърдиш и да си хвърляш документите в лицето на катаджиите...този и път и Бог, пардон бойко няма да може да те спаси! Тепърва ще та ровичкат и от ОЛАФ, и от ОСЕС и от къде ли не...жалко за община Сливен, че заради един самозабравил се дери бей ще плаща финансови корекции....и наказания

Ми ко ши прайм си,я? Импотентния прокурор и съдията в Ямбол смешни- смешки праят, осъдиха тъ. Туй и политическа поръчка ши знаш, правилно си я угадил. Искат да ти земат хотелите дет ги заложи , че нама да тъ осъдят. Ми си,я ко ши стани?И бат Бойко каза чи й политическа поръчка протеста на добричиклии за шистовия газ. И че не й рекъл таквоз нещо "... на инат". Ей, градски, тея поръчковити ши земат един ден да поръчат да махнат бат Бойко, а теб да тъ опандизът. Лошо ши й ако стани, за Вас двамцата, а за назе, мож дъй за хубаво. Ши мъ извинити мъ ний с Данчо по сливеснки тъй си хортуваме, на диалект.

до кога ще го тарпим всички знаят за какво става вапрос в сливен 3 хотела си построи за да пере пари чрез тях и боико се излага като го поддаря пак ще купите гласовете на циганите от квартал надежда за това сливен ще си остане беден град заради такива като лечков *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАРОДЪТ ПИТА ГОСПОДИН БОРИСОВ,КАК ЩЕ ПОСТЪПИ СЛЕД РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ?????бойко , засрами се , всички кокошки ти се смеет и нежно те споменуват....

Е и,нали мутрата му е приятел-значи не е осъден.

Смятам присъдата за политически акт. Убеден съм, че на следваща инстанция ще бъда оневинен". Делото срещу него в Ямбол, тъй като съдиите от Окръжния съд в Сливен подадоха отвод. Откъде си толкова убеден и защо в Сливен не смеят да те съдят!?

На 14 септември пък стана ясно, че след настояване на Европейската комисия правителството е спряло изпълнението на всички 8 европроекта за строителство на община Сливен на стойност 60 млн. лв. заради нередности при избора на изпълнителите. Това е първият такъв случай в страната.

Бойко ти луд ли си бе! Това е егати автогола. Ами осъден е на първа инстанция. Какво повече искаш? Цял Сливен е против него, а ти кмет ще го издигаш! Не мога да повярвам че си го казал!

Що за тъпотия остава сандидат на ГЕРБ до доказване на виновност. Глупости трябва да бъде "остава кандидат до възникане на подозрение, че е виновен". А за невъзникване на подозрение за виновност сам да си се е грижил. Цяла община го съди, а тоя бил невинен. Гати голия кестен.

Щом има престъпление по служба има престъпник. Как, тогава, престъпник може да е и да е кандидат за кмет!? О, извинете, щом е от ГЕРБ- МОЖЕ.

Абе Бойко,ти ненормален си?Граждански ищец поделото е община Сливен,т.е. всички сасрещу апаша Лечков,само ти го оневиняваш и заставаш зад него.Нали си голям демократ и при тебе такива номера не минават.С какво те държи той?

Не се плаши Лечков,нищо че си апаш,важно е че Бойко Борисов те целува по главата!Това и за Апелативния съд е знак,че трябва да те оневини,ако ли не ще пуснат ЦЦ да ги вкара в правия път и вземат правилното решение.

Браво на Ямболския съд!

С целият си авторитет заставам зад Йордан Лечков !

ПИЧ, ТОВА Е НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯ КОМЕНТАР! Супер!!

Ха-ха-ха-ха,къртиш !!!

Лечков е едно от емблематичните имена на ГЕРБ, а е на доста по-ниско ниво от Вождовете на тази партия. Какво трябва да се направи сега? ББ недвусмислено го подкрепи за кандидат кмет, може би на инат. Ами сега....

Буря в чаша вода

Що се гневите бе хора! Та нали Лечков е станал кмет, за да се облагодетелства. Това се отнася до ВСИЧКИ настоящи и бъдещи кметове. Парите, а не интересите на хората бълват толкова много мераклии за кандидати за общински съветници, кметове, депутати, президенти...

морално право да се яви на избори от една присъда. Та нали прокуратурата не разследва случаят с искан подкуп от Плевневлиев, нещо което във всяка нормална страна на Запад ще бъде първа работа, когато се изнасят такива твърдения и посочват конкретни лица. Защо Лечков да не се кандидатира, защо тримата корумпирани от СОС да не са в листите на ГЕРБ. Не са виновни те. НИЕ СМЕ ВИДОВНИ, ЗАЩОТО ЛИПСАТА НА МОРАЛ ИМ РАЗВЪРЗВА РЪЦЕТЕ НА ВСИЧКИ. Къде е сега Уорлик да морализаторства. само една Холандия ни зашлеви як плесник.

Втория случай на спрени пари май се очертава в Габрово...

затова е корумпиран българския съд. Сега по обжалвания на горните инстанции от 670 000 лева - съдии, прокурори и адвокати ще си приберат поне половината. Затова има присъди - за да могат после да цуцат. Европа вижда - реформи няма, корупцията продължава. Но съдът е независим и Бойко трудно ще се справи. Нека да му помогнем - гласувайте за Плевнелиев и Маргарита Попова - ако има някаква надежда, то тя е само в тях.

как ще се оправят нещата като се гласува за съпартийците на крадеца Лечков ли? Щом не са се отрекли от него значи го подкрепят

Противен гаден вид има този Лечков . Дано съдиите да го накажат както заслужава . Нито повече -нито по-малко ! Вярвам в това !

Нещо онзи гол верно му излезе златен. Чудни превратности на живота.

Верно беше гол горкия! Сега се е облякъл в пари и власт.

Цитат: "Премиерът Бойко Борисов обаче заяви, че Лечков остава кандидат-кмет на ГЕРБ, докато не се изясни има ли злоупотреби в Сливен." Е? Не се ли изясни? Нали съдът ги пускаше? Беше корумпиран, че не осъждаше престъпниците. Ами сега? Този съд какъв е?! Или пуска онези, които Цецо хваща, а тези които някак не са хванати от Цецо, ги осъжда... което вече не е същото! Като в приказката за кравата на Хитър Петър и Настрадин Ходжа...

и ще си остане кандидат немога да разбера за бог ли се има тоя неграмотен навлек

АКО ГИ ОПРАВДАЯТ В АПЕЛАТИВНИТЕ СЪДИЛИЩА И ЯМБОЛСКИЯ И СЛЕВЕНСКИЯ КМЕТ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ .

Нищо още не решено!- Ямболските съдии осъдиха и ямболския кмет от ГЕРБ, но апелатвния съд в Бургас го оправда- същото ще се получи и сега.

Бургаския съд не го опрадва ямболския кмет, върна делото за ново разглеждане, защото имало процесуални нарушения. сега ямболлли чакат и втория съдия, в Ямбол, който го съди, да го осъди.

...новият батко ще оправи работата с братчеда............ужас, само луди бакалджии

Я сега Сливенските съдии почвайте Ямболския кмет . И на него да му видите сметката .Колко дела има към него ? И той е същия.

Най-накрая червен картон и за Лечков . Крайно време беше. Противен и крадлив тип.

наистина браво за Ямболските съдии, че не са се стреснали и не са подкупни ,и го осъдиха този нещастник нагъл .

Сега половин България ще гледа Апелативния съд за решението по жалбата на Лечков . Апелативните съдии ако го потвърдят ще ми се върне вярата в съдебната система . БРАВО НА ЯМБОЛСКАТА ТРИЧЛЕНКА ОТ СЪДИИ . ШАПКИ ВИ СВАЛЯМ . ГЕРОИ.

Я сега да видим каъв комфорт ще осъществи цензурата на дир. за Лечков. Ще я сравним с комфорта на Премиера.

Той и Боби Михайлов са приятели .Крадливи тарикати .Сетете се, какво става и във футболния съюз. Тези са му разказали играта от далавери . И от там трябва да бъде изгонен и той и Боби Михайлов .

Споко. Ще го оправдаят на следваща инстанция. Някой на бас за 1000лв?

РОДАТА СЪЩИЯ СЪД ОСЪДИ НА 5 Г. ЕФЕКТИВНО.ОПРАВДАХА ГО В АПЕЛАТИВНИЯ.СЪЩОТО ЩЕ СТАНЕ И С ТОЯ ГРОБАР.ХАК ВИ Е ИЗБОРА. ПОСЛЕ ЕВРОПА КОФТИ, ЧЕ НЕ НИ ИСКА В ШЕНГЕНИЯ.

КАКВО СТАНА ЛЕЧКОВ ??? А ДА ВИДИМ СЕГА КАК ГЕРБ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИ КАТО НЕГОВ КАНДИДАТ ????

не четеш ли Боко е казал 4е остава в листите на ГЕРБ

Браво на съдиите . Така се прави .Мошениците е крайно време да отиват в затвора . Стига са искали само постове за да крадът, и да безхаберстват . А за себе си палати да строят . Сега да му конфискуват дворците и хотелите, и да си получи заслуженото . Лайнар . Нахален и заради него смениха града за гледане на делото . Сетете се, какви заплахи е имало към съдиите та са си дали отвод, да го гледат делото в Ямбол . Доволна ще съм като го осъдат ефективно .Това заслужава за тази голяма кражбина .

Cрамота на лечков! Tолкова ли се е продал за повече пари и тои? Kакво остана за среднiя българин.....

Да отива във затвора със своя ортак Ямболския кмет Георги Славов . Там да си правят отборче . Ще го наречем : Отборчето на кметовете с раирани фанелки ! Ха ха ха Боклуци

ами изясни се вече. има