8 г. затвор за изнасилвач на 8-годишно момиченце

Окръжният съд в Кърджали осъди на 8 г. затвор 39-годишния Осман Осман за изнасилването на 8-годишно момиченце. Майката на детето припадна два пъти в съда.

Обратно в новината

Коментари - 8 г. затвор за изнасилвач на 8-годишно момиченце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ ИЗРОД Е ЗА РАЗСТРЕЛ ...

на този педофил 8 години в затвора ще му се сторят като 80!

Абе като сте тръгнали с 8-ците, 8 куршума за този няма ли.....?!

Да му резнат и топките,този заслужава разтрел

това си е за смартна присада *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И какво толкова е станало, не разбрах.... Човека може да си е избирал булка, то в техните общности жените на 12 години вече раждат, а на 30-35 вече са баби. С по няколко внучета. И никой не ги съди за това. Много избирателно подхождате май....

Любопитко ти не си добре,...с това което си написал не мисля, че си много по различен от изрода извършил това ужасно нещо!

Това дете няма ли баща. Обесване за топките на пусто място и това е.

Сега тоя изрод ще го пуснат, докато минат всички инстанции, пък и за да може той необезпокоявано да напусне България... Съдия Ченалова ще се погрижи, не се притеснявайте!

Като човек прекарал известно време в БГ затвор мога да успокоя близките на това момиченце че този хубавец го чакат много тежки нощи (а и дни). Засега май затвора е единственото място където такива изроди си получават заслуженото. Даже и 8г само да остане присъдата уверявам ви че ще му се видят като 80. Освен ако не е пълно перде даже може и да не ги издържи до края.

И аз се надявам, да изкара няколко активни сексуални години тоя... Но сега след като "вътрешен човек" потвърждава това, ще ми е по-спокойно.

Освен, че ще го ползват по предназначение останалите затворници, ежедневно бива подлаган на всякакви други унижения. Не вярвам да свикне лесно и да издържи десетина години. Пък кой знае, може и да устиска....

Единственото положително в случая е, че в затвора ще си получи истинското наказание от другите затворници. Убийци и изнасилвачи на деца са жестоко презирани и малтретирани от другите затворници. Само да не вземе да се оплачи на БХК след това и да осъди държавата за нечовешко отношение в затвора...

Ужас! Има случаи когато пълното самопризнание не може да води до такова силно редуциране на наказанието, това е абсурдно! След като няма смъртно наказание, този тежък дегенерат не трябва да излиза от затвора. Такива извратеняци са склонни към рецидив! В някои страни ги кастрират с химически средства.

3а определени престъпления като това , не трябва да има съкратена процедура , водеща след себе си редукция на присъдите. Tова е много тежко престъпление! Kак е възможно законодателя да не е предвидил това?! Cпециално за изнасилено дете наи-малко 15 години без възможност за редукция,защото подобен акт съсипва целия живот на едно дете, целия му живот!!!

много по-лесно и по-ефтино ще излезе,ако изчадието бъде кастрирано,а за публично назидание да му се отреже и носът!!!

Стига с тези съкратени процедури. Опропастил е живота на детето. Защо не присъдихте и сума за лекуване на детето. Нещастни съдии.

И сега се очаква да ни похвалят от Брюксел. И като се добави изчезването на Брендо, вече ще станем модел за правосъдие. Ще викнат Хамсиев за Главен прокурор на Европа.

Аз

И 8 часа са му достатъчни... Само да ги излежи с правилните хора... Тъй кат го гледам... душа под наем носи, та... ше му измъкнат душицата откъдето знаят...

Този тип като го гледам си е направо манекен, ще му се зарадват в затвора....дано да го разпорят от ебане :-)

Гласувайте още и още за неправилните хора.. Държавата ни никога няма да се оправи докато не се отървем от ЕС. Защо в Русия няма такива неща ? България не я чака светло бъдеще с Фашистите от ЕС. Това е моето мнение..

Аз

Ае ся... Още малко и подобни престъпления няма да има, защото подобни деяния няма да са престъпления. В Европа вече има партии, които открито се обявяват за легализацията им.

Аз

Като каза Русия... В Крим за по-малко от година престъпността е паднала с 90%. Няш-Мяш... Туй-онуй...

бе, в Рашата няма такива неща, там направо ги ядът малките деца на закуска:)

Красааавец! Доста "годежи" ще преживее, през тези 8 години в затвора... Е! На този свят - всичко, се връща!

Присъдата трябва да звучи така: 80 години затвор + кастриране + 200 000 лв обещетение заради осакатената психика !!!!!

И осем пъти на ден да го таковат там осем яки осъдени. Когато онова вече няма да му трябва, защото ще е момичето на всеки, да му го резнат. Е, те си знаят долбре там работата. Обществеността разчита на тях, като няма на кого. Айде, и приятно прекарване.

Спешни промени в Наказателния кодекс с по-строги наказания адекватни на извършеното!

умните хора да кажат, този има ли Права и Свободи?

Аз ще дам 2400 лв на майка му на този изверг, само да ми го дадат насаме за 30 мин. Ебем ти и правосъдието тамън!

Чувал съм, че в затворите такива ги спукват от е.ане и бой, дори там мразят тези изверги. За 8 г. мисля, че ще му съсипят животеца. Все пак това е малка присъда, при положение, че минимума е 10 г. Явно съдиите са купени от ДПС.

горкото момиче. дано намери сили да го превъзмогне.

Как ви се струва 8г затвор за изнасилване на малко дете,и кражба на кило ябълки,също такава присъда от 8г затвор,нормална държава ли сме или наистина сме Булгаристан.Ето вижте отдолу какво ще ви дам да прочетете. ............................................... 34-годишният Антон Иванов е заклет крадец и заради това прокуратурата поиска той да остане за дълго зад решетките Снимки: Веселина Ангелова Окръжната прокуратура във Велико Търново поиска 8 г затвор за крадец на 1 килограм ябълки. Държавното обвинение протестира наложеното на Антон Иванов от Окръжния съд ефективно наказание от 3 г и 6 месеца. Заради това апашът вчера бе изправен пред Апелативния съд в старата столица, а прокуратурата апелира за по-сериозна присъда. Злодеянието било извършено на 16 декември 2013 г. Същия ден Антон Иванов, който е стар познайник на органите на реда, задигнал дамска платнена чанта, пълна с ябълки. В момента на присвояването осъдения употребил сила. Плодовете били с тегло 1 кг, а стойността им - 11,90 лв.

Стига бе, кило ябълки- 11 лева? Те да не са позлатени тези ябълки, или има някаква загадка в присъдата?

ТОЗИ ИЗРОД ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ НЕ 8 ГОДИНИ ЗАТВОР ,А 8 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ,ЗАЩОТО Е СЪСИПАЛ ЖИВОТА НА ТОВА ДЕТЕ !

Прави впечатление друго- родителите са с български имена, но детето е с турско, което ще рече, че са мангали.

Само аз ли си мисля че такъв заслужава бесило?

Да, само вие.. Аз съм за нещо по-мъчително със същия краен резултат.

sonibvc@gmail.com

По жестока си от мене :) Но съм ЗА!

васко

Не мисля,вие от Фирмата не сте такива;)

това е психическа травма за цял живот, няма оправяне ! Смърт за този изрод долен, бащата да даде някой лев и в пандиза да го накарат да полудее до самоубийство още първият ден когато 25-6 стари затворници му се изредят !!

Докато има съкратена процедура, така ще е.

На тази деградирала, селска отрепка пожелавам още сексуални приключения в затвора. Само, че сега той ще се преструва на умрял.

Малко му е на урода . Сега него ще го изнасилват в пандиза по десет пъти на ден .

Ето това е съдебната система! Чист пазарлък! Един иска 20, друг 10, накрая с отстъпката му се връзват 8... Повръща ми се!

После ще му "върнат ДДС-то" за добро поведение и ще останат чисто 5 години. Гадост!

Да му отрежат топките и да го превърнат в мъжка проститутка. Така ще е сексуално задоволен и няма да му се иска да прави такива работи повече.

Малко са му присъдили на този гад! Такова нещо осакатява не само физически, а и душевно едно малко същество за цял живот. Нямаше ли жени за него, щом се е разгонил като животно, та е посегнал на дете. Такива трябва да ги съдят жестоко, да влизат за дълго в затвора, без никаква милост.

Не разбира що са правило е това, че ако те съдят по бързата процедура ти намаляват наказанието с 1/3. Това по-малко престълник ли те прави? Момиченцето по-малко изнасилено ли е станало? Ужасът на родителите му да не би да е смекчен?

а не обжалване и да му тръснат 12 години.

ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА СИ НАМЕРИ НОВ " ТАТКО " В ЗАТВОРА !!! И ДА ГО УВАЖАВА ВСЕКИ ДЕН ПО ДВА ПЪТИ - 8 ГОДИНИ !

Те в затвора как обичат педофилчета като този боклук.Този заслужава да го бият след това секс и пак и пак докато умре.

Окръжният съд в Кърджали осъди на 8 г. затвор 39-годишния Осман Осман за изнасилването на 8-годишно момиченце В Чехия на такива, освен излежаването на присъдата им прилагат и химическа кастрация, така че като излезе от затвора само гласът ще му е по-писклив, но ще е забравил завинаги за половият си "инструмент".

Лично аз съм за механична кастрация или казано на прост език отрязване на половите органи.

Идиоти ! Каква е тази присъда 8 г. от които ще излежи най-много 5 г. Ако някой изнасили съдийска 8 г. внучка , каква ли ще му бъде присъдата??

Ето го електоратът на Лютви Местан!

Срам ме е да го прочета това. Съдията как не го е било срам да го произнесе..

Ако съдията имаше законово основание за прилагане на кастрацията, тогава нямаше да го е срам.

да, пак нямаше да ги е срам да ги пускат.

Защото е корумпиран.

А след ОБЖАЛВАНЕТО ,...само ---УСЛОВНО!