Президентът с първи коментар за видеото със секретаря си Пламен Узунов

Не се занимавам с филмови продукции на ГЕРБ, явно фантазиите на бившия министър-председател извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато, заяви Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ф тази дръжава, сичко е плява! а матине е порне! докажете обратното!

Питам новите управници (и те назначени по списък, връчен от Американското посолство): Не знаехте ли какво ще заварите след издевателствата на трите мандата на ГЕРБ? Всеки ден - грозни констатации на престъпления, за които отдавна всички знаем, а вие искахте властта, тъй като твърдяхте, че имате лекарство срещу тях. Сега - какво? - само се хвалите, че "откривате" знайните безобразия. Не така! Съобщавайте ни не какво сте констатирали, а как сте го отстранили! Или само дрънкате за "тежкото наследство" от режима на Борисов, та да се оправдавате после с него? Борисов правеше същото. Удобно е, нали? И вие сте едни - все от кол и въже; много от вас - угоени от американски НПО! Ще призная за истинско това управление, което се състои от чисти българи, готови да ни изведат от НАТО и ЕС! Пътят ни е Евразия!!! И с Русия!!!! Питам какво "Триморие" ви е в главите и какви са тия очаквания за съживяване на икономиката, ако покрай участието си в натовските проекти, привлечем американските гиганти у нас?! Кой ви дава право да ни поднасяте на тепсия на световния агресор и на безскрупулните компании ФЕЙСБУК и АМАЗОН?! Министър Петков, Вие ли каните хищните мастодонти, или Ви наложиха да ги "поканите"? Заслужавате да понесете последствия за действия срещу националната ни сигурност! Българи, спите ли? Не виждате и не чувате ли какво ви готвят?

Отивай в Русия да видиш как е, глупако. Пенсията е по-ниска от тук, заплатите също, а цените са същите. Нямаме място там, така както те бягат насам, така и ние трябва да си стоим тук в Европа, където сме и географски разположени.

Значи, сещат се да си оставят телефоните настрани и после току пред камерите- голям плик!? Тука има много умствено контузени хора!

От списъците за трансплантации в България, Останалите чакащи за органи На кого да занесат "пури и ром" За да се оредят с необходимия им орган? Моля ПОСОЧЕТЕ

Шоуто на г-н Рашков и г-н Минеков измести шоуто на Мая Манолова"

А сега идва шоуто на Узунов! Филмирано Без звук

Господин Главнокомандващ, кой ще понесе отговорност за загиналия летец?

Тоя дето е снимал как поразява целта ама след това запис ''няма''....Още малко ще поискате Президента и за дрисъка на гербавите и подлогите им да носи отговорност.

Този и отговорност???

На Мунчо Шпаклата Мунчо не смее да гъкне срещу него Мдаа

Съд и затвор за хунтата!

Радев до такава степен демонстрира липса на ум, познание и политическа грамотност, че вече може спокойно да не участва в изборите наесен. Участва или не, резултатът ще е все един - трагично изритване от политиката.

атаката била най-добрата отбрана но има и друго - когато фактите говорят и боговете мълчат то ясно, че няма да го уволниш тоя щото ако не му пълниш гушата ще се разпее и ще отидеш на кино

светкавична реакция бързи рефлекси слуга на трима господари решетников, чери и херо сетила се мара да се побара след пет дена мън мън

ШАПКИ ДОЛУ! ГЕНЕРАЛЪТ КОМАНДИР КАЗА: - ТОВА Е МУЛТИПЛИКАЦИОНЕН ФИЛМ! да се чете мутрипикационен

Хай сега да видим кой трябва също да излезе вън!

Не съм от ГЕРБ и държа всеки да си понесе заслуженото за престъпленията, които е направил, ама този Радев изключително нагъл. Как заради 2-3 снимки с евра и златни кюлчета беше готов смъртни присъди да произнася. При положение, че дори да са автентични (в което аз лично не се съмнявам), не са абсолютно никакво доказателство, понеже може да са направени във всяко студио или апартамент, имитиращ интериора на Бойко. Тук ачик се вижда всичко - бележки, отстраняване на телефони, пликове, влизат и излизат един по един, обаче било манипулация. Кое е манипулация? Шумкари!!! Аз така ли се срещам с приятели и така ли ми подаряват подаръци? Кой нормален човек общува по този начин с приятелите си? И нещо друго - етикета повелява, като ти подарят нещо, да го извадиш, да го разгледаш, да благодариш. Това е от уважение към този, който ти го подарява. За вниманието, което ти е оказано. Не така гузно сам с поглед да си изпросиш подаръка и гузно да се изнижеш като мокра връв. Срам! Голям срам! Това ли ще е морала, който чакаме, че дори аз му се бях вързал на Радев в началото.

В плика е имало детски рисунки на племенницата.Хитлера,трогнат я назначил на шефско място в агенция митници.

Другарю Радев, за пореден път доказваш, че си "над нещата", само че това в случая не ти е плюс. Дори не си вникнал в ситуацията, Не си осъзнал какъв е проблема!!! Спри с тази омраза, Радев и ни покажи твоите шкафчета. И...ей, стига глупости!!!

Не ми става ясно на какво основание който и да е Президент трябва да отговаря за свои подчинени в извън работно време с кои приятели се среща и какво си говорят.. В случая с Узунов никой не го пита директно него а искат Президента да им отговаря какво са правили двама пълнолетни в заведение с видеокамери????Толкова пошло и недостойно е да задаваш такива въпроси на Президент който и да е сякаш той се води ''бавачка'' на служителите си..

Абе, на теб не ти е стало ясно дори, че срещата е била в работно време... Заблуден народ....

ХА ХА ХА Поредният ''праведник'' дето си пие кафето ''само'' в извънработно време и почивка никаква ''не ползва'' за да не изпусне нещо:))))

ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ НЯМА МОРАЛНО ПРАВО ДА Е В ДОСЕГ И ДА РАБОТИ С ВСЯКАКВИ ОТРЕПКИ! ТОВА НЕ Е НЕПЪЛНОЛЕТНИЯ МУ СИН БРЕ НЕСНИЯ!

Да питам Тошко от ИТН какво наказание за това щеше да има при хан Крум?

Манолова, кажи нещо и ти!?! Нали имате барикада и сте от една страна!?!? Нали мутрите вън и да няма такива неща!?!? Нинова, Манолова, Хаджигенов, Славчо, Тошко (африкански) .....хайде къде сте?!?! Не показвайте двойни стандарти!!!!!

В ИТН вече Славчо е бита карта, Няма да се кандида. Партията остава на Тошко и Гошко, Но кой се интересува от тях? Никой!

Стойка и походка точно като Хаджигенов. Интересно кой кого копира?

Хммм, Защо не че четат купчина коментари от онези подскачащите суфльори дето обикновено сипят обиди против герб?!? Къде се скриха повтарящите мантрата за чекмеджета и кюлчета?!?! Къде се скриха всички сипещи и призоваващи за омраза, но импотемтни самите те да направят добро?!?! Къде сте бре?!?! Свърши химията за вдигане на самолети против народните врагове ли?!?! Лесно е да се мрази - трудно е да се обича! Лесно е да НЕ правиш добрини Импотентен си българиноооо, в душата си си импотентен!

РАДЕВ„ ТЕЗИ "КАМЪНИ" НЕ БЯХА ЛИ ВАШИТЕ?!?! СЕГА КАКВО СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НЕ СИ ГИ ВИЖДАЛ БРЕ!?!?! За чуждите хора снимките и видеото били доказано престъпление, за нашите хора са просто филмчета в главите на враговете на народа!!! Никой не иска двойни стандартииии Каквото за едните такова и за другите! ТОЧКА

Радев не става за политик - той действа като камикадзе няма да оцелее. Боцето обаче трябва да му се признае е сървайвър - успява дори след над 10г. на власт да е актуален. Всички викат приключен е и на всички се той им е в устата не им дава да спят спокойно. Интересно ще е на 11-ти и после края на октомври.

какво камикадзе те гони действа като марионетка чака заповеди, козирува, изпълнява тясно скроено човеченце

Божков в записите каза всичко - 'искам главен прокурор - ФИГУРАНТ като ПРЕЗИДЕНТА' ! С тези си действия Радев доказва на 100%, че записите са автентични, а той е ФИГУРАНТ, по-известен като Ел Фигуранте!

Пак не разбирате, че Узунов е момчето на Президента за специални провокации. Спомнете си нахлуването в Президентството на гавазите на умника Гешев, като след това започнаха протестите. Причината за нахлуването беше Узунов, който хитро се запъваше на прокуратурата и постигна исканото. После за автомобилите на МВР пак той беше в дъното на нещата и бъркаше калта на ГЕРБ. Сега ченгето Пламен Узунов „работи“ с подкуп пред охранителни камери? Замисъла и резултата ще го видим в последствие. А наивниците искат Радев да го махне!

Голем хитрец тоя Узунов - ОЛАФ са го напънали, снимат го като Хитлер, сега и в това заведение нема що. Леке и глупак е тоя Узунов ще го похарчат на бърза ръка веднага що се усетят че им носи само негативи.

Колажчета на шкафчета, а :)

То на такъв кур се набива, не акъл!

Радев в ролята на чистачка - бърше ли бърше след Пламен Узунов... За кой ли път?!?! Явно Радев наистина е прост фигурант, а Узунов е фактическия шеф, щом Президента бърше след издънките му...

Май май някой другсе пъне да бърше ли бърше след ментора си ама ни воня усеща от забърсаното ни мръсотията дето остава.. Като какъв Президента трябва да носи отговорност за служителите с кого си пият кафе, с кого са приятели... Кога ще престанете да се ровите из жълтинии вместо да вникнете в реалността???Никой шеф не е отговорен за това с кого си пият кафето служителите му и какво има в книжните им торби като се прибират след него, Като имате доказателства и сте много ''принципни и праведни'' се обърнете към прокуратурата и съда...

Кауна, 100 пъти най малко, натякваше за ЧЕКМЕДЖЕТО, което един господ знае на кого е! НО виждате ли когато същата „АФЕРА,“ показа кадри с неговия, ЛЮБИМ съветник ! Той, кауна не се „занимавал с филмовите продукции на герб“!Разбира се! КОЙ удря, ръката която носи ПАРИ!? Та нашия КАУН да изгони Узунов!?

Абе, хора! Телефоните облъчват, добре е да са на страна! А и човек като е прегракнал, как да комуникира, освен с листчета :) А в пликчето имаше чифт непрани зелени чорапи! Та така ...

Класика: Крадецът вика- "дръжте крадеца"!

Колко нагъл е Радев!! Ко стана с интелигентния пилот, къде е?? На въпроса за торбичката отговора мещу е:как си позволявате да ме питате за това! Нали ви казахме, че има пури и алкохол!, И разбира се дежурна препратка към шкафчетата - веднага търси да смени акцента, да удари по конкуренцията... А за торбичката - само дето не прати журналистите по дяволите... И защо се наложи на Узунов сам да пита за подаръка си? Защо накрая на клипа Узунов прав до масата напомня на Петков да му подаде торбата...... Секретаря си проси подаръка ли?!? Явно Пламен Узунов е по-важен от Радев щом самия Радев Клишето бърше след Узунов.... Радев чистачката

Радев вместо да се червиш и да се чудиш как да баламосаш, че това е ''продукция'' вземи го изгони този и го накажи, не го защитавай!

Радев зададе ли най важния въпрос Цар Самуил Цар на Северна Македония ли е??

Той за цар Крум си мисли сега! За кражба и подкуп Крумовите закони предвиждат – строшаване на краката. Според други източници – отрязване на ръка.

Ей, Узунов! С коя ръка първо пипна плика?

то вече ме е страх да ида на ресторант да си празнувам годишнината. Варианта е да не ми носят подаръци приятелите, че виж утре съм и аз в едно ОПГ.

И телефон не носи, че виж кво става :) И внимавай с късметите от баницата, че а ти се падне да пише ПАРИ, а си изгорял :)

С ятаган добре наточен, аз съм бърз и много точен :)

За кражба Крумовите закони предвиждат – строшаване на краката. Според други източници – отрязване на ръка. Нека видим какво е кражбата според Наказателния кодекс и какво е наказанието.

Уреждам на постове, всякакви!

Имам тука една секретарка, май е бременна. Дай да я назначим на някакъв пост в резидентството, че да ми се маха от главата. Ще останеш доволен! п.п. и Деса каза ДА!

Подкуп е получаване от страна на длъжностно лице на материални ценности или на някаква материална облага или услуга за действие, или бездействие, в интерес на даващия подкупа, което това лице може или трябва да изпълни по силата на своето служебно положение.

Незаконен подкуп под формата на пари или материални облаги с цел поощряване на дадена личност за предриемане действия или вземане на решение в интерес и полза на този който предлага рушвета.

Приказки от спецхраста: Жената на Гешев работила с „Нотариуса“ - лобист в спецсъда от разследването на АКФ 14.06.2021 Детелина Ханчева, Иван Гешев Жената до главния прокурор Иван Гешев – Детелина Ханчева е работила с Мартин Божанов „Нотариуса“. Последният стана герой на разследването на АКФ за това как посредници искат от Ивайла Бакалова 100 000 евро, за да пуснат от ареста приятеля й – Веселин Денков, известен още като Весо Брадата. Припомняме ви, че специализираната прокуратурата му повдигна обвинение за ОПГ за лихварство. Това разказаха пред Фрог нюз източници от Съдебната палата, отлично запознати с отношенията между магистратите в съдебната система. Според тях Ханчева и „Нотариуса“ са имали работни отношения, когато Гешев е оглавявал спецпрокуратурата. Във филма за искания подкуп се посочва, че Мартин Божанов се подвизава като консултант и търговски посредник. Снимка: Мартин Божанов. В същото време в медии се посочва, че името му се свързва с имотни измами и изчезване на дела. Очаквано той отрича тези обвинения. Въпросният „Нотариус“ няма нищо с общо с нотариусите. От скрит запис става ясно, че той е отлично запознат не само със съдебната система и по-специално със специализираното правораздаване, но така също и с подробности от делото срещу гаджето на Ивайла Бакалова. Според Биволъ, жената до главния прокурор е направила впечатляваща кариера от танцьорка на пилон до адвокат, като пътьом е работила за лидер на организирана престъпна група и за фирма на Ковачки. Този факт до този момент никой не е оборил. Припомняме, че Фрог разкри безбожно ниската цена на която Ханчева е закупила жилище от свой бизнес партньор, който освен строителен предприемач и много близък приятел на Гешев има общи дружества с Александър Ваклин - основният свидетел по делото срещу Десислава Иванчева. Всичко това бе доказано и от проверка поискана от ВСС. Другият главен герой в разследването, когото всички наричат адвокат „Емил“ е Емил Писков. Именно той казва на Бакалова, също в таен запис, че промяната на мярката на Веселин Денков ще струва около 100 000 евро. Писков, който е работил в ГДБОП и ДАНС, живее с Маргарита Немска – бивш зам.-градски прокурор на София и настоящ съдия от Апелативния съд в София. Според източниците ни, немалка част от делата, както и съдбата на обвиняемите, се решава от задкулисен кръг магистрати и техни приближени – лобисти. Дали за това се взимат пари и колко, можем само да гадаем. . Според запознати, около адвокат „Емил“ има интересен кръг от хора със сериозни позиции в съдебната власт. Въпросният Емил Писков, докато е бил разследващ полицай в ГДБОП, е създал тесни контакти с бившия шеф на това звено Стефан Пашов. Той пък живее с председателката на специализирания наказателен съд Мариета Райкова. Твърди се, че семействата били близки. Към този кръг се причислява и Виржиния Петрова - съдия по мегаделото КТБ. Любопитното е, че преди около две години именно Мариета Райкова предложи Виржиния Петрова за своя заместничка и това бе гласувано във ВСС. Доколко всички тези твърдения са чиста истина не е ясно, но в средите на магистратите те се разпространяват отдавна. Снимка: Съдия Виржиния Петрова . Феминисткото движение, с особено силно влияние в съдебната система, се допълва още от няколко имена – това на съдия Петя Крънчева, бивш зам.-шеф на СГС и ексшефката на съда Владимира Янева. Последната бе осъдена по делото „Червеи“. Болшинството от дамите се познавали отлично още от 90-те години на миналия век. Твърди се, че те обичайно провеждат среща всеки петък в заведение, близо до Съдебната палата, за да бистрят „политиката“ в съдебните зали. . Източниците ни от магистратските среди са категорични, че с най-силни позиции в момента е съдия Виржиния Петрова. Пак според тях, именно тя осъществявала връзката между шефа на Апелативния специализиран наказателен съд Георги Ушев и главния прокурор Иван Гешев. Запознати допускат, че репликата на адвокат „Емил“: „Говорим с Господ. Отиваме в църква, палим свещ“, се отнася не толкова до Гешев, колкото за Ушев. Асоциацията с главния прокурор бе направена заради репликата му преди време: „Аз съм инструмент в ръцете на Господ“. Снимка: Георги Ушев . Юристи със сериозен опит са категорични, че посочената сума от 100 000 евро за промяна на мярката за неотклонение не е „космическа“, както на много хора се е сторила. За дела в спецсъда са се договаряли суми от порядъка на 200 000 и дори 300 000 евро. Нещо повече, говори се, че наскоро била предложена сумата от 1 млн. евро, която обаче никой не смеел да пипне, защото се знаело, че човекът всъщност бил поръчан от известен корпулентен бизнесмен. Екип на Фрог нюз

Джаф, джаф :)

'Това разказаха пред Фрог нюз източници от Съдебната палата, отлично запознати с отношенията между магистратите в съдебната система.' A пък на мене какви истории ми разказаха други източници (също анонимни) за Фрог нюз (на английски фрог е жаба, така че добре са си избрали името) страшна работа момчета! А пред блока има един източник, който от години си говори сам, той пък какви ги разказва, фроговете направо ще наскачат в блатото!

... а укоримо ли е, когато се срещаш с бивш... някакъв, да си държиш телефона на 10м и да си комуникирате с бележки?! Хвърчилатият Фатмак това го пропусна в цялата картинка, така, по КГБ-ейски леко и тактично каза половината истина!

Абе Мунчо, защо не извъртя едно коремно на срещата в Брюксел да впечатлиш натовските генерали, с друго не можеш.

Коремно с пачки по 500 евро в джобовете не се прави, ще изпопадат ...

Типични кгбистки фокуси, вместо да дам смислен отговор на нещо веднага почвам да обвинявам другите в същото което и аз правя - класика.

Държавният преврат, преврат или пуч е насилствено завземане на властта в държавата чрез неконституционни средства от страна на участници в държавни структури. Извършва се чрез нарушаване действащите към дадения момент конституционни и правови форми, като целта е превземане на центровете за управление и физическо отстраняване на ключови политически фигури от предния режим. Често се извършва чрез военен метеж, но превратът може да бъде и ненасилствен.

Радев ако имаш капчица останало достойнство подай оставка и си направи сепуку.

Смисълът на харакирито е да запази честта на самоубиеца. А тоя чест и достойнство няма!

Аре бе како Сийке! Пусни и ти някой запис де :)

Я кажи ми, грипенче ле бяло, отде идеш, де си ми летяло? Не видя ли бащини ми двори и не чу ли майка да говори: „Що ли прави мойто чедо мило, с чужди хора, краден хляб делило? Ти кажи й, грипенче че ле бяло, жив и здрав че тук си ме видяло. И носи от мене много здраве. До зандана, мъничко остана. Наближава в село да се върна, да се върна - бай Ставри да прегърна.

Човек трябва да е много тъп, за да повярва, че заснетите пари, кюлчета злато и пистолет не са идиотски компромат. Очевидно идиота Мунчо е един от тези червени изроди, които са на “всеки километър, от тук, до края на света”, които повтарят като латерни тази пълна идиотия. Друг подобен идиот е Мая Манолева.. Абе мунчо, абе аланколу, кой те излъга, че ставаш за политик и лидер, прави си коремните на село, чукай комшийките и паси патки с тъпан, не се завирай там, където не ти е мястото. Всяка жаба да си знае гьола.

То и Боко не е светец, ма тоя си е направо гнусен!

Ето го резултата от Магнитски! Почнаха да събират парички за пуча и по ресторантите :)

Винаги е по достоверен е запис от охранителна камера отколкото манипулиран запис, подхвърлен на флашка на медиите.

Че то никой не го оспорва записа! Само лъгондрят за съдържанието на плика и причината за получаването му :)

Когато 5 години всяваш омраза и разделение. Когато 5 години сриваш авторитета на всяка една институция в тази държава освен президентската. Когато закона и морала са за другите, но не и за теб. Ето така се съсипва една държава и се разделя народа. Никой народ който не е обединен към някакви общи цели не е просперирал. Радев заложи бомби за 20 години напред и всички ще берем плодовете на това още дълго време. И като се махнат гербаджиите, но и след това ще видите какво ще бъде. Защото където е посята омраза, тя вирее независимо дали има тор за нея или не. Ето това е най-голямото му престъпление.

Да ме бяха питали как се прави ...

А колко въодушевяващо за народа щеше да прозвучи следното изказване от президента - Изгледах видеото, поканих за разговор г-н Узунов, но не останах удовлетворен от неговите обяснения. Ето защо свалям доверието си от Пламен Узунов и го уволнявам. Вместо това получаваме поредната тирада на президента против Б. Борисов, и не че не е прав, но едното никак не обяснява и не омаловажава другото. Лошо, господин президент!

Как някой сваля доверие или уволнява шефа си?