Президентът с коментар за проектокабинета и българо-руските отношения (видео)

Нека изчакаме до петък да видим дали най-голямата парламентарна група ще успее да изпълни връчения мандат, заяви Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледам тук коментари на много знаещи и разбиращи боклуци,които не смеят да излязат с името си!Винаги е било така в Бг!Неграмотници,малоумници,това е разбирането им-подмолно да критикуватДолни нагаждачи!

Мунчо е национално зло !

Президентът Радев също носи вина за правителството на Петков и за самия Петков .Всички май се подведоха по двегодишните харвадски курсове на просто Кирчо,но президентът като човек с информация трябваше да прецени кого подкрепя.Оказа се че подкрепя "едни ненаиграли се деца"/както казваше незабравимият Иван Славков/.Пак в този дух -по-добре да им бяха направили едни пясъчници ли , едни катерушки ,може и нещо по-модерно и мащабно ,да играят там и да се правят на велики политици и личности! !?А те решиха да си играят с настоящето и бъдещето на страната и народа!?

Много съм доволен от Румбата. Доведе Харвардци, та цъфнахме и вързахме. Спря да се краде, Вече Калинки няма никъде /извън министерствата де/ Всичко е прозрачно, освен засекретените заседания за газта. Никой не си назначава роднините до девето коляно на сладки длъжности. Велик е Румбата.

Радев да подава оставка. В Европа говори едно , тук прави руска пропаганда. Изглежда ми някак притеснен напоследък особено като Кирчо изгони руснаците. Сигурно ще му се карат от Москва че не се справя?! Нали Решетников го е препоръчал за президент.

Да бъде оправдана грешка,може,но една грешка на природата,каквато е Радев да оправдава себе си ,чрез цинизъм е вече патология на централният мозък.Та нали именно той вкара тая коалиция в действие! Искам да му смъкнем гащите на балкона на президентството ,че да видим дали не е обрязан!!! Льольо !

Няма да изпълни искането на Христо Иванов,да бъде посредник между партиите,за да се върнат ИТН на масата за преговори с другите три партии,за съставяне на кабинет.Най вероятно Радев не е доволен от някои действия и решения на ПП и ще чака да види дали ще съберат 121 депутата.В противен случай отиваме на нови избори,където може да влезе и партията на Янев.Жалко,че заради изборите,ще трябва да се изхарчат ненужно едни милиони.

Румбата защо не си направи политагитацията в Европа на срещата на НАТО, а си я стиска до България. Защо говори едно в чужбина и друго у нас. Пълен двуличник и жалък продажник.

като чуеш комунист да говори за енергетика, разбирай че националният ни интерес е Русия да държи всички кранчета и ние да сме роби, за да не ни ги врътнат.

Този национален предател трябва да си замине на секундата. Той никога не е бил обединител, винаги е разделял нацията.

SirBob

Я малко да помислим кой е националният предател. Кой гласува за френското предложение? Кой изгони безпрецедентен брой дипломати без КАКВИТО И ДА БИЛО доклади от ДАНС или доказателства??? Кой доведе нещата дотам, че руският евтин газ да спре? Кой ей така между другото похарчи едни 9 млрд през декември??? И още въпроси могат да бъдат зададени.

Сериозно ли вярваш, че в руското посолство се занимават с вадене на визи? В България има нужда от не повече от 10 души руски дипломати, включително посланичката и готвача й. Цялата тая паплач там се занимава изключително с шпионаж и влияние.

SirBob

Пок казвам - ако се пристъпва към подобна стъпка , а именно експулсиране на дипломатически персонал, е нужно нещо повече от догадки или презумпции. Оставям настрана очевидния абсурд да се гонят чистачи и готвачи, които едва ли в свободното си време са се занимавали "извънщатно" с несвойствени дейности. Факт е, че Петков не представи доклади от ДАНС. Такива изглежда няма. А ако е така, това означава, че министър-председателят си позволява да лъже по такъв особено важен въпрос, което само по себе си вече е повече от притеснително.

Този урод е най-слабия президент на България до сега.

Първанов и големия му шлем помниш ли?

Соросоидните предатели под съд

Всички русофили - национални предатели, на разстрел!

Другарю, за теб вече знаем от де духа вятъра и изгрява слънцето. Но народа си иска ЕС и НАТО!!!

Кой народ, укрите ли

Селянино , нещо си преял с чесъна!!!

Какъв "другар" ти е Радев? В казармата ходил ли си? Самолет карал ли си? В натровска аакадемия следвал ли си? 90% от най-крайните "атлантици" са очебийни връзкари на комунизма и номенклатури, тоже.

За съжаление приматите искат да излезнат от ЕС и НАТО и да ходят на почивка в Сочи, ако има с какво да стигнат до там, разбира се, искат да си чакат 10-15 години за лада, още толкова зе телевизор, телефоните отново ще са с шайба и т.н. и т.н. Същите тия примати не си дават сметка, че рЕзко ще имсекнат екскурзийките, дребните удобства, на които свикнаха напоследък, правото да имат лично мнение ще изчезне на секундата и въобще ще ни върнат в тъмните тоталитарни години. Дано тия примати са по-малко от средно интелигентния човек, който не иска да излизаме от ЕС и НАТО.

Мунчо винаги е бил лизач не само на ромски вагини но и руски шунди. Сега вече е отворен и прави свирки на русите а пак краварите го шибат от зад

До всички, с възхищение гласували за Радев - как е сега, доволни ли сте? Б.си слепия народ!

Президевт е този мухльо бе......путка в панталон

Къс, къс ама ревеше като карпатски вълк Мунчо като го тапаних.

Та те дуптатите 95процнета работят срещу интересите на България.

Бяхме съученици с тоя. Само ходеше да се мазни на учителите и да клюкари за приятелите си. Голям интригант.

пРеzидентина мистър КуКу.

Не барайте Мунчо Нурса - той ми е ваклото агънце!

Точен, ясен, умерен в думите си и коректен, както винаги! На плюещите американски тролове, слуги, ще кажа следното! Коментирайте Желю Жабока и Пешо Коня! Все пак те освен, че бяха много "умни", отличаваха се и с красота, както ПП-ци и ДБ-ци!

Е такова руско мекере не сме имали за пРезидент. След Гоце мислех че сме стигнали дъното С Муньо дълбаем

В САЩ на 6 Септември 1938 година е приет "Закон за Регистрация на Чуждестранните Агенти в САЩ"!!!! ... Всеки който Получава Пари, Средства, Облаги, Услуги от ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ... .. Директно или Индиректно... ... Е ДЛЪЖЕН да се Регистрира като Чуждестранен Агент в Министерство на Правосъдието!!! ... Подобни Закони има във всички Западно европейски държави, В България подебен закон винаги е бил отхвърляне, Смачкван от Про Американските партии!!! За да не Лъснат стотиците Агенти на САЩ, по Медии, Социологически агенции, партии, администрация, НПО.... в България!

Не знам друга държава с президент паркетен "генерал" с голям нос и клепнали ушаги.

Няма ли пиар Радев няма ли кой да му каже че след всяка негова изява се излага само глупости плещи как нещо смислено нещо не чух от тоя човек все едно сме в казармата и ни нарежда то само заповеди да даде някакво решение щом се прави на умен гола вода е нашия резидент

Е сега Путин настъпи котето по опашката! В Госдумата подхвърляли намеци че руснаците щели да си връщат Аляска! Това ще значи война с НАТО. И съкрушителен удар за Русия! Само ако има глупостта да опита!

Радев вече ме втриса като се появиш с гениалната си мисъл който взимат пари да се явяват по медии няма как да си признаят само да ти кажа че няма как да бъдат наказани с тая съдебна система и Гешев ама ти не можеш да се сетиш за това защото само декламираш ти си най левашкия президент срам е вече с такива като теб ех тоя Руски Крим не ти излиза от главата и това ми било Български президент хаха

Време е за Възраждане!

ВГъзраждане?

Аз пък не зна друга държава, водеща се за развита основните управлващи институции да се плют взаимно публично и да изразяват различни официална държавна политика. Обикновено цивилизованите държави и да има разногласия ги решават на закрито и излизат с единна позиция като говорят пред медии, особено когато чужди правителства слушат внимателно.

Президентските избори бяха тест за зрелоста на българския народ. Щом избраха президента Радев предложен от Решеников, президент уреждал любовницата си с апартамент и заплати неправомерно с крадени народни пари , разединил нацията и подбуждал бунт срещу законно избраното правителство от българския народ нарушавайки конституцията, явно още се учим на демокрация!

Здравейте русофили! яжте ми хуя.

Като замръзнеш зимата, ще си го изядеш сам.

Да го туря на майкати!Наркоман тъп!

заради национално-отговорната му политика спрямо Русия....? Бях заклет Бойковист,докато не се надупи на запад,глупака му! На изборите...,май с Янев?

Кауна винаги е бил русофилистиращ СИК-аджия, бля.

Митрофанова, ти ли си пак, ма кучко лъжлива! Взимай чамадана, на вакзала и в Сибир!

"Не по-малко важно е анализатори и публични говорители да обявяват дали и те не получават финансиране отвън." Това някакъв майтап ли е? Т.е. шпионите сами да се обявят като такива?! Радев вече започна тотални глупости да говори само и само да защити руския интересен по някакъв заобиколен начин...

Г-н Президент, ако се наложи да правите нов Служебен кабинет, изклнека това да е най-добрият Ви опит. Все по-трудно ще става да печелите одобрение над 60%. Хората са разочаровани на макс.

Решетниковият задник пак изпърдял някаква безсмислена глупост.

От 14 Юли 1991 г. насам се принудени да ни движат по престъпната конституция на бсп фактически отричаща всякакви права на човека поради липса на някаква форма на минимална гаранция а притежаването им?!

Той се бил движел по Конституцията! Знаеш ли какъв самолет ще ти навра в гъза ве! Като короняса Киро защо наруши Конституцията, въпреки че знаеше че още е канадски гражданин?

Още ли не са попитали Брадавицата от Президентството: назначението на К. П. грешка лично на Радев ли е или някой друг е казал на Радев да го лансира?!?!

Аз лично свалих доверието си от президента Румен Радев! Поредният народен предател!

Явно да и той не иска избори....гледа каруцата да се бута....

Пак се разлаяха сороските мастии срещу здравия разум...

Ток ги удря като чуят Русия и някой не плюе като камила сещу нея....хахаха

на тоя смотльо му е здрав черепа! за разум няма място!

След яркия пример, На лоялността на Кирил Петков, Към Радев, който го направи човек, Кирчо няма право на говори за лоялност! Прост крадец и продажник на депутатите!

Мунчо връщай се насело да пасеш овцете на дедо ти шумкаря , за друго не ставаш !

За това, не дават 15000 + пенсия! Забрави! По корем ще се влачи, но ще седи.

И в гарнизонния стол ма'а безплатно на корем.., ъъъъ така де, в трапезарията на Бояна

По-добре да изритаме канадската мастия...

а бе по добре е, ама е най добре да си ги изпроводим съвместе!

Най изгодно е да разширим връзките с Румъния Полша Албания Унгария

Защо в новината за смъртта на утайката лайнена Вълков няма коментари ..да му сера я гроба на тоя изрод мръсен ..Радев утайко жалка марш да късаш чорба руски боклук мръсен и после при изрода Вълков да му лапаш разложения уй мамичката ви мръсна долна руска комунистическа

"Резидентът е изключително долен. Дори Копейкин има повече достойнство от него." Така е, но ПП-тата си го харесват и си го преизбраха за втори мандат.

Връщайте Бойко, че съм заложил, че ще царува колкото Путин.

Против. …а че банкянскио Е Ключовият за НовияНюрнбергски - Факт !

"Мерзавец да си затваря плювалника" Яд ли те е, че гласува за Радев 2, по указание на вожда ти Кирчо Петков?

..и Пак, Колеги ! : - ама ОтдеНакъде да Продължаваме да Позволяваме на тая Пасмина Вси”наште” да Ни “управляват” ?! Осра… ли Ни Целево Навсякъде и В АбсолютноВсичко ? - Да. Изпоокрадоха ли Ни къде що могат ? - Да. Докараха ли Ни до СледЗуко място по Всички класации ? - Да. Принудиха ли 45% от НасВсички да Емигрират ? - Да. Е ! - че какво Още чакаме ?! …а не Вземем присто Да ги Сиктердосаме ВеднъжЗавинаги !

"Гротескно руско създание, ако можеше да се върнеш от там където си излегнал тогава щеше да има една злина по малко за майка България !" Май запбрави, че ПП си го преизбраха за втори мандат. Кирчо Петков преди една година: "Румен Радев е моят президент. Той е президента на промяната. "

Вие отсега нататък ще видите що е то злини, след всичко, което американският измекяр Киро Тъпото натвори...