Президентът: Надявам се на стабилно и оперативно редовно правителство (видео)

Засилват се спекулациите за служебен кабинет, това издава страх и притеснение от възможно повдигане на розовата завеса за управлението на страната, заяви Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зле-Мутрафонова-Радев.

Здраве желаем другарю старшина!!! И мощно Ура!!!

Накрая май Радев ще се смее най-добре. Боко много избърза..

Нищо ли няма за шпакловане,та се налага да се изказва?

розови завеси? Тъй ли,пак аз помислих,че го прави защото не може да вдигне друго...

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

Погледнете за какъв ръб сте гласували бе сънародници!

преди филма...

Трябва МУ служебно правителство, за да му постели за президентските избори...

получиш неговото образование, знание на чужди езици, култура, интелект и характер...би могъл да го коментираш...СЕГА-НЕ!

Буци и Шиши на избори в ромската махала, където избиратели под звуците на чалга играейки кючек, се отправят към избирателните секции...Да се види къде и как ГЕРБ печели, благодарение на лица от криминалния контингент и ромските "барони"... https://results.cik.bg/pi2021/protokoli/64/15/152400204.html https://results.cik.bg/pi2021/protokoli/64/15/152400205.html https://results.cik.bg/pi2021/protokoli/64/15/152400206.html

Боко верно е голЕм РЪБ и мега ТУЛУП ! Ама ти гласува за него. Не се прави. Даже си на заплатка в ГЕРБ, като трол или пък си недоучила Калинка в администрацията. Не се стеснявай! Кажи си! ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ!

Първо ,товарища Митрофанова,след нея-той!

Тоя ,ако успее да върже три изречения на чужд език нормално ,от утре ставам партизанин.

интелект, характер, образование ехеййййй ухнем. Кое от тези думички те впечатлява най-много. Негови колеги споделят, че невнятника винаги е бил к.пут и такъв си остава и като президент. Инглиша го говори на ниво второкласник от английско школо.

Е, за кого да гласуваме? За Цецка Цачева ли? Обаче като гледам тоя троянски кон Радев какви ги надроби , Цачева ми се вижда като Маргарет Тачър! Как ще го издържим този ушатия още 6 месеца не знам.

Надяваш се на дълго служебно правителство продажно мекере такова!!!

а като морган фрийман говориш а?

место да си губите времето да плюете президента. Няма да се занимаваме с ваште простотии.

Ставай! Чувал съм го лично. Говори относително добър английски! Не е като твоя идол Тъпото!

Нови избори трябват

И уволнените също горанката с 700 милиона къде е??

Кво правителство ще направят тези алчни шушумиги, те само кво да откраднат им е в главите. Така че след като се поежат в парламента, очаквам президента да направи експертно правителство и нови избори, където маниполациите няма да са толкова големи.

чиста случайност, бе!

Шкембе войвода на калпак раздаваше ама нямааа:)

Га яхте кифтета по площадите не ривахте Ай ся се надявайте на правителство от Чалгаря, Хаджихенчо и червената Бабичка

по герберските общини сноват едни зализани другари с папки и таблети, мушкат се из отделите, привикват дребните чиновници, а машинките за рязане на документи тракат денонощно, общинските сайтове ежеминутно се актуализират, а местните айтита са се хванали за главите как да добавят timestamp полета в базите данни, разни главни архитекти дето с месеци не са се мяркали на работа сега спят в общините, а техниците прелистват ПУПове и дописват процедури, веселбата е пълна и кипи работа, работа, работа

ради Тъпото

Ще издържиш и още 5 години след това!

Левски би извърнал глава от руската подлога Радев!

Я се върни назд и виж какъв бе ръзултат от протестните вотове 1990 година насам. Нито се взеха парите на комунистическата върхушка, нито заграбеното през 90-те години на прехода, нито парите заграбени от предприсъединителните фондове. И сега няма да стане нищо, защото ако се перазгледат проектите и договорите на ББ, държавата трябва да връща огромни пари, също и европейски партньори и фирми. Колкото върнаха окрадените пари в Гърция и осъдиха някого, толкова и тук ще осъдят някой, камоли да връщат пари. ББ може да бъде осъден, ако се върне соца и бъде обявен за враг на народа, а и още подобре закона за защита на държавата от преди 09.1944 г..

Радев какво разтяга дъвката за служебния кабинет и ревизията на предишното управление... Иска да демонстрира невежество относно реда на управление в България? Служебното правителство няма право да прави каквито и да е било ревизии или одити. Само невежите вярват на Радев за одита

Поразгледай справката на ЦИК. В циганските махали дори по новините го обявиха са гласували най-много за ГЕРБ - 20% а в останалата част на страната за ГЕРБ са гласували над 20% за ГЕРБ където печели изборите. Та стига с тази опорка за махалите, ГЕРБ имат 25% и е почти във цялата страна са на първо място по брой гласове.

И ушко тайно се надява да реди служебно правителство, щото е обещал на деса парцалеса да направи шивачката и министър на културата.

Гешев търси Бойко за нещо.

На някоя комисионна ли,пак?!

Имало едни пари за делене :-)

пРезиденто се усети, че го чака затвор и взе да го дава на заден ход към Боковата глутница

Парламентът обаче може, докато си подхвърля мандатите.

Баджанаците трябва да се подкрепят!!!!! Единия президент другия Министър председател!!!

Тоя кога най-накрая ще спре с тия тъпи шаблонни изказвания? Надявал се бил! Аз пък се надявам на пияни жЕни.

"Радев изтъкна, че ще следва Конституцията..." ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Радев, ти си всеизвестен с факта, че никога не спазваш Конституцията! Ти си позор и зрам за България! Още 8 месеца, Руменчо.....още 8 месеца:) Времето ти изтече! ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Народен Дом на Комунистите. Пълен кич!

като на Борат...

Това за повдигане на розовата завеса е добро попадение, съд и тюрма за крадливците. Слави ти си на ход.

бивш любовник на Деса подкрепен от настоящии съпруг!!!! Баджанак, Баджанак!!!

Тоя тъпан само за розови пердета мисли...явно роклите на втората има предвид

Тоя нещо яко се е стреснал от мутрафонова. До вчера юмтручета и “винаги готов” за кабинет, ама сега мутрафонова като скръцна за смяна на курса, наш ушко даде заден.

Повдигане на РОЗОВАТА завеса :))) Ученото си е учено - с 1 дума ГО закопава :)

Първо ,товарища Митрофанова,след нея-той!