Охраната на президента изхвърли Илиана Беновска

По време на последната пресконференция на Росен Плевнелиев като президент избухна скандал – охраната изведе насила от залата журналистката Илиана Беновска.

Обратно в новината

Коментари - Охраната на президента изхвърли Илиана Беновска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно нещо съм пропуснал. Беновска се държи като, че ли е някакъв много утвърден и значим журналист. Нещо като институция. Откъде идва това? Да не би да е станала нечия мутреса във варианта журналеса, а аз да не съм схванал - чия? Нещо като Валерия Велева на Ахмед Доган.

е поне някои да го попита това което ние се питаме отдавна

Тая Беновска защо взе да си разголва крачните пищялки --на новия президент ли се сваля--при Плевнелиев не мина преди!?

Требвало е Плевнелиев да си извади грездея и да я плесне през кривата физиономия с него :D

Соросоид нещастен, не може да не знаеш, че плюнката просто няма какво да извади! Пий си гинкото и лягай да спиш!

По злобата и изразните ти средства могат да се направят изводи за това, какво ти би могъл да извадиш!

Не съм фен на Беновска, но трябва да призная, че въпроса й беше на място. Обаче идеята да замерва Плевнелиев с ябълки е тъпа. Тя да се благодари, че живее в България и охраната беше много, ама много толерантна към нейната хулиганска постъпка. Ако се беше опитала да направи същото в САЩ например, там щяха да я застрелят на момента, в който посяга да замери президента. Освен това идеята да се замерват официални лица не е нейна. Миналата година по време на честването на Деня на Нова Зеландия една медицинска сестра замери един от министрите с вибратор. Беше траги-комично и световните медии гърмяха с "новината" цели два дни. Та Беновска дори не е оригинална - ще замерва Плевню с ябълки. Следващия път да вземе и тя някоя секс-играчка та поне да се прочуе по света.

освен,че е нелицеприятна се държи като откачена, а не като възпитан човек и журналист.Размахва някакви ябълки и си въобразява ,че всичко и е позволено и прави впечетление с "будната" си съвест.А предаването по телевизията "Беновска пита" е пълна отврат и простотия.

предаването "беновска пита" е малко като "на майка ти пИтката"

Нормално е таз лайнарка да бъде изхвърлена. Да се благодари че не е и бита! За ебана няма кой да се прежали:))

Плевнелиев, верно, колко гушна, кажи си бе човек! За никого не е тайна, че ти подхвърляха малко! Жалка картина си петно някакво!

а вие искате ли някой да ви тресне с ябълка по окото?

"Охраната на президента изхвърли Илиана Беновска" Е, затова пък народа след ден-два ще изхвърли Плевнелиев. Така че са квит.

Много глуповата и жалка сценка спретна госпожата.........

жена съм и ги разбирам тези работи - тая тъне в пари . удължила си е косата, има козметични операции, а за дрехите да не говорим - с каква валута плаша?

рубли ;)

Тази да хвърля на прасето делянчо пеевски ..... верна му е види се !

И господ го наказа този продажник и пак не се отказа да служи на американските си господари в поза партер.

Как не те е срам!!!! Не набърквай Господ и децата, глупак такъв!

Боклук си!

Да ви припомня! По добре дъщеря проститутка,отколкото син- журналист! Това е долна професия ! А отностно ябълката,що не е гранатомед ?

Браво на охраната на Президента! така се постъпва с наглеци като Беновска. Много на тежко се е взела тази климактеричка и си позволява "оригинални" волности с тези ябълки. По добре е да си ги завре някъде! Браво на охраната!!!!

Те даже не можаха да я изхвърлят. То по древна българска традиция журналистите се кефеха на действието към колега, искало им се е да бъде изхвърляне. А като си помислим, че за да станем съвременна държава трябва да се реформират СМИ, т.е. журналистите. А те ще се реформират след съда... Може би никога.

Изкарайте крокодила!

Кой точно???

Охраната на президента Радев не е изхвърляла никого. Охраната на страхлив Росен изхвърли журналистка, задаваща неудобен въпрос по време на пресконференция.

Та го направи шото с ябълките за хората като теб, тъй като президента няма как да отговори на измислени обвинения. "Журналистката" търсеше скандал. Охраната реагира доста професионално - взе ябълката и я остави и когато отиде към чантата и извади втората вече я изведе от залата. А шоуто остана за балъци като теб.

Да, и само охраната не знаеше, че тя няма да хвърли ябълката по опасен начин. Но, вярно, разни ченгета мърмореха, че трябвало така да реагират и при Радев. Поддържат се ченгетата, с неуважение, и поддържат опростачаването на масите. Първият от охраната действаше добре, вторият изпростя, като взе решение да я изтика. Защо? Имаше ли опасност от атентат? Не, човекът иззе функциите на президента. И е характерно за приятелите на Плевнелиев - че даже не разбраха това изземване. Той явно си е човек зависим.

От една ябълка се уплаши, така е като няма чувство за хумор.

Утре, 20 януари, петък, в деловодството на Главна прокуратура, ще бъде внесен, сигнал за наличие на организирана престъпна група създадена от Росен Плевнелиев, бивш президент и Иво Прокопиев, с цел търговия с влияние и укриване на данъци. Изложените в сигнала подробни факти и доказателства показват, че групата е действала в продължение на години. Извършени са колосални кражби на парични суми и държавно имущество. Към организираната престъпна група са били присъединени родственици на главните участници, редица длъжностни лица, министри, както и преки подчинени на същите.

Тази е от най-наглите и безцеремонни журналистки и се е взела за нещо много голямо щом си позволява да посегне на президента. Защото то си е точно това, да хвърлиш нещо срещу главата на държавата. Неприятна личност с неприятен гласец и още по-неприятна визия. То май всеки си заслужава участта.....

Вместо предаване "Беновска пита"- нека пуснат едно "Беновска отговаря"и да свали завесата-КОЙ и П Л А Щ А ???? Другото се подразбира!!!!!

ТАЗИ ОТКАЧАЛКА ЗАЩО Я ДОПУСКАТ ДО ЗАЛАТА?

Не бързайте!И на този президент ще му диктуват и той е длъжен да преписва.

Плевнелиев беше и си остана най - голямата грешка на ББ. Беновска е нестандартна, провокативна и скандална. Факт. но президентът беше длъжен да отговори. беше длъжен, да я остави в залата. Хрушчов тропа с обувка по катедрата, но никой не го извежда от залата за това. неудобните въпроси, изискват точни и адекватни отговори, за да не остане сянка на съмнение, че прав е задаващият неудобството. работа на журналистите е да ровят, изваждат, показват, питат...в този смисъл, Беновска си свърши добре работата и за последен път ни показа, че не Росен е нашият президент.

Беновска е простакеса, а Плевнелиев беше успешен президент. Следващия на този пост ще бъде с прекратен мандат.

Е, колкото и да повтаряш лъжата, че Плевнелиев е успешен президент, няма да стане истина. Ама Радев явно ти пречи да спиш, толкова жалка омраза таиш към него. То Плевнята изкара мандат цял, та Радев нямало - ти ли ще го свалиш? Смях в залата.

Беновска я изведоха не заради въпроса, а заради шоуто с ябълките.

Такъв вид провокация не заслужава коментар!

Въпросът, който зададе Беновска и остана без отговор трябва да се задава постоянно на този недостоен български гражданин-марионетка на чуждоземни фондации, който за съжаление беше НАЗНАЧЕН за президент и изпълняваше тази роля 5 години!

жалко е, че една жена има топките да се изправи и да каже истината в лицето на това чучело а останалите си изживяваме живота тихо в мутроландия:))) не че споделям начина и на мислене но на достоен президент не му трябва охрана.

Сбогом, другарю Плевнелиев! Последен валс! Жалка картинка бяха заедно с охранителите, които изблъскаха Беновска. Особено жалка, като се има предвид как Радев културно се справи с хвърлената му ябълка. Класи над Плевнелиев, то не е и за сравнение.

никой не се интересува от недоразумението беновска

Това и грозно, и нахално, и устато, и невъзпитано, а на всичкото отгоре и невероянто просто - скъсах се да се смея когато на някакво нещастно подобие на английски попита г-жа Маквоей защо не е останала на президентския пост (а искаше да каже защо не е е спечелила президентските избори, демек защо след като е толкова популярна хората не са я избрали за президент). И достойната румънка най-напред я изгледа в явно недоразумение и й обясни, че тя не е можела да ОСТАНЕ президент на Румъния, защото никога не е бола:), а след това разбра провокативното намерение на нашата тъпа платена подметка и й обясно кротко и обстойно, че едно е да си прокурор и популярен, защото си си вършил добре, почтено и смело работата срещу политиците, съвсем друга работа е една политическа, кандидат президентска компания когато е от значение и коя партия стои зад теб, финансиране, чии интереси си настъпил и кои си обединил срещу себе си и т.н... Маковей можеше и изобщо да не й обръща внимание - както Плевенлиев много правилно направи. И както всички ние трябва да процедираме и с тази, и с всички останали подобни платени лекета, а те не са никак малко в България!

Между другото аз съм забелязал вече няколко пъти от кадри по разични събития и пресконференции по телевизията как тази се опитва да привлече вниманието и да си вдигне цената с провокативни до откровено нагли и просташки действия. И поради това, че наистина много простаци и мошеници битуват в България и особено сред политиците и управниците, и публични лица, и на хората понякога им харесва простакът или мошеникът "да си получи заслуженото", тест да му се даде да изпита от собственатото си "лекарство", и това дълго време минаваше. След това вече се поизтърка и аз съм виждал как хора от журналистическата гилдия да се възмущават и роптавят от опитите на тази да доминира ситуацията почти винаги, и то по категорично не само провокативен (това не винаги е зле, ако е добре и умно, възпитано направено, а не просташки!) Но вече наистина взе много да писва тази, точно както при Болен дълго време простотиите му минаваха, след като Цацаров и всички, на които този лумпен бе удобен и обслужваше си затваряха очите и най-накрая прокуратурата трябваше да имитира някаква дейност от немай къде. С две думи - някой най-накрая трябва да я тури тази на мястото й, според мен, и не само заради самата нея, а за да разберат и другите като тази, и ГОСПОДАРИТЕ ИМ, че така повече не може. Президентът Плевенлиев има отличната възможност да направи това добро дело - да я даде под съд за клевета и съдът да я осъди!

Дир-а, и защо ми изтрихте коментара, защото съдържал обиди, бе смешници? Значи Беновска може да си позволи публично да КЛЕВЕТИ прзидента на Република България, и то по най-просташки начин като го обвини де факто, че корумпиран и му плаща някой БЕЗ ДА ГО ДОКАЖЕ, а когато се изтъкне само, че тази е всеизвестна платена подметка на мафията, и се държа по същия НЕДОПУСТИМ ПРОСТАШКИ НАЧИН, както и при пресконференцията с Маковей, било накърняване на добрите нрави!?! Я обяснете какъв ви е Плевенлиев, не е ли президент на държавата, и каква ви е това кривоусто просташко и нахално подобие на журналистка.

само клеветиш и лъжеш като циганин. Задръстваш Дир-а с твоите тъпи коменти.

И бат Бойко каза че е добър европрезидент а не български такъв/чети по горе/. Само се чудя защо му плащаме ние българите, да му плаща посолството! И какво добро направи за страната си-някой може ли да каже?????

най-евтината журналистка

Чудесно! Най-после тази ще я махнат от ефир! Беше се взела много на сериозно!

Магаретата обичат ябълки.

Коя е ТЯ? Коя е ,другарката с РЕШЕТЪЧНИТЕ ЧОРОПОГАЩИ? КОЙ я ФИНАНСИРА? До кога ШОУМЕНИ като Беновска и Трифонов ще ни МАНИПУЛИРАТ? Браво на ОХРАНАТА!Въпреки ,че според нас беше нужна още по-голяма БЪРЗИНА и ТВЪРДОСТ!!!

добре че беше охраната

Тая много си е повярвала, на запад в момента, в който замахне щеше да е простреляна от охраната, малко и беше извеждането, 3 дни на топло да отрезвее.

Че Беновска е за лечение е извън всяко съмнение. Но охраната трябваше да вземе ябълките и да ги остави на пропусквателния пункт, а да не разваля шоуто.

Трябваше ли да изземат вафли, портфейли и обувки? Според мен един психопреглед е достатъчен за превенция на такива постъпки.

ЩАСТЛИВ СЪМ, ЧЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ, НЯМА ДА ГО ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПО ТИВИТУ!....ЕВАЛЛА НА ПОПОВА .РАЗКАЗА МУ ИГРАТА! ЯД МЕ Е, ЧЕ БЕНОВСКА НЕ ГО УЦЕЛИ ПО ТЪПАТА ПОМАШКА ГЛАВИЦА С ЯБЪЛКАТА, ЩЕШЕ ДА СТАНЕ БЪЛГАРСКИЯ ВИЛХЕЛМ ТЕЛ!

Твоето прилича на локомоторна атаксия, но може и да е от простотия...

наистина плещи от простотия. Червена, заразна.

Въпросът на Беновска е напълно основателен! Друг е въпроса, как беше зададен. За съжаление отговор не беше даден!

И без да ми плаща някой виждам, че Русия извива ръцете на Бългаиря с най-високите доставни цени на газ, с ощетяващ договор за построяване на АЕЦ, в който сме длъжни да плащаме всяка цена, която ни кажат, т.е. договор без упомената цена и т.н. Виждам, че политиката на Русия е във вреда на държавите, които гравитират околко нея. Бих искал да видя България много по-добре от страни, които останаха в ОНД. Например по-добре от Таджикистан, където пенсионер получава средно 5 долара пенсия. Не, не дневно, а месечно! Ако тази зомбирана журналистка не е наясно с пейзажа, то... всеки има правото и да е прост. Но и да хвърля ябълки е вече малко в повече. Не виждам нещо соросоидно в това да се защитават интересите на България и да се каже истината, че Русия днес е с управление, което вреди на България. То вреди и на Русия. Видимо. Само че се харесва на простаците, защото е уродливо като тях. Хората харесват подобията се, събират се по този признак. Естествено е ляво настроени хора да харесат мошеник и отровител на нацията си като Путин. Краставите магарета се събират през девет баира. До толкова прости хора има, че не виждат и очевидното. Децата им бягат към ЕС и САЩ, те се хвалят кое в коят напреднала държава е, а в същот време викат за Путин. Паралелни реалности, които не могат да съберат в едно. Зомбита - с една дума.

Чехльо, ти ли си?

Ти ли си?

Купай шистов газ от американците, ще ти го доставят с удоволствие, също така как надуват цените на ток от ТЕЦ Марица. Или това не го вдяваш и нарочно не го мислиш? На първолак е ясно, че за Германия газта ще струва по-евтино, първо, защото обемът, който потребяват е в пъти по-голям от българския. Второ - Германия е съдружник в построяване на и двата Северни потока. Българи някъде да имат съдружие с Русия? Който има крава, този пие мляко. А който хем иска да рита кравата, да плюе стопанина на тази крава и да получава млякото за без пари, ще смуче дедовия, защото сам така се е наредил.

Русия не само "извива ръцете на Бългаиря ..."! Русия нагло ограбва България! Намерете заглавието "Страшно и тъжно Русия нагло ограбва България" и четете за да видите за каква наглост става въпрос!

Обичаш тролската си заплатичка. Доста усмърдя коментарите тука, няма ли да ти вдигнат надницата - ай бързай, че работодателят ти си отива от власт. Не си губи времето да с коментари, ми ходи се пазари за повечко центове.

Отидох и прочетох. И не мога да се въздържа да не попитам защо няма данни за германските компании у нас колко печелят и колко данъци плащат, за енергодружествата, които до едно са чуждестранни. Всичко се познава в сравнение. Ами като сте казали А, кажете и Б, дайте да сравним и да видим кои са лошите. И дали има добри изобщо.

Добре друже, да приемем, че Русия наистина не търгува с България на преференциални цени. А защо? Нима Америка или страните от ЕС правят подобно нещо? Виждаш, че политиката на Русия е във вреда на държавите, които гравитират околко нея. Нима? Нима западният свят не е обявил търговска, икономическа, политическа и милитаристична война на Русия? НАТО се приближи до границите й, струпва там войски, иска Русия да се разпадне на малки държавици. А как би нарекъл ти търговските санкции освен пазарна война? И след като Б-я се е включила в тези тъй наречени санкции какво очакваш от санкционораните? Какво очакваш от Русия, когато нашият президент открито се протипостявя и търси конфронтация с руския? Фактите друже са едно, а подреждането им така, че да видиш кое е причината и кое е следствието е нещо друго. Присмиваш се на таджикистанския пенсионер, а нима си мислиш, че той е по-нещастен от българския? Сравнявайки пък българина с немеца, финландеца или швейцареца пък до какви ли изводи би достигнал? Забравяш че долара не е универсална световна платежна единица и не е стандарт за покупателна способност. А нима цените на стокообмена с Русия не трябва да се диктуват от законите на свободния либерален пазар? Как мислиш,търговските санкции дали не нарушават тази свобода на пазара? Защо си мислиш, че някой който не е на твоята позиция е зомбиран и прост? Та за него обратното е вярно. Още нещо: защо си мислиш, че политическата и икономическа миграция са едно и също нещо? Уви, едва ли след тези няколко реда ще се замислиш кой вреди на България: управлението на Русия или управлението на България?

той защо просто не си взе ябълката, без да прави фиести?

хеме страхлив, хеме тъп. А и нямало кой да му нареди това, той нали, е слушко...