Плевнелиев: Борисов направи уточнения, казусът е приключен

Президентът смекчи тона си към премиера, защото той направил важни уточнения по задочния им спор. Няма да правя партия, заяви още Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Борисов направи уточнения, казусът е приключен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам думи! Гнус ме е!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ИЗРОДИ , НАЛИ

ФЕОДАЛА БОРИСОВ,БЪРЗО СПЛАШИ МАРИОНЕТКАТА СИ ПЛЕВНЕЛИЕВ,КАТО НАМЕКНА ЗА РЕВИЗИЯ НА НЯКОЙ ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ!!!ВЛАСТТА Е ОПИАТ,НО В РЪЦЕТЕ НА ФЕОДАЛА СИ Е БАШ БУХАЛКА,И ТОЙ БЕЗЦЕРЕМОННО Я РАЗМАХВА!!!ИДЕ ОБАЧЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!!НАРОДА СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩАТА ДЪРЖАВАТА НИ МАФИЯ!!!ТОВА ЩЕ ДАДЕ ТЛАСЪК ЗА РАЗРАБОТВАНЕТО НА УРАНОВИТЕ НИ РУДНИЦИ!!!СЕРИОЗНА ПЕЧАЛБА ЗА ДЪРЖАВАТА!!!

С две думи -разбрахме се с министър председателя за цената ми.Казусът е приключен:))))Това за батко обадил се на батко и две каки си говаорят не се брои вече.:)Както не се брои и това,че даже и президентът е забелязал, и намекна,че премиера два пъти едно и също не казва.Мили и родни водачи на нацията:(

най-принципният и симпатичен президент досега. жалко че няма пак да се кандидатира.

Роската си е клиентела на прокуратурата като цяло. Най го заболя, като се спомена за ревизия на приватизацинните сделки, защото косомолчето има мнооого грехове и кражби, на съвестта си, та до края на живота си да търка наровете, де да видим, кон боб яде ли?...

Не на простащината облечена във власт, не на мръсници като Плевнелиев, които не стават за нищо друго освен за затвора. Ненаказаните престъпници като комсомолския мафиот Плевнелиев са най-големия позор за България.

Какво стана? - привикаха ви в амбасадата с големите уши, заключиха ви в мазето сами, докато се разберете или ви издърпаха ушите, че създавате риск да разкриете ролята на амбасадата и нейната пропаганда. Не знам за Вас, но за Нас нищо не е приключено, има още твърде много неща да се разкрият и кажат!

тия си мерят гагите на ачика

Когато политиците мълчат - зле. Когато говорят още по-зле. Ако пък се опитат да говорят човешки, ги обявяват за идиоти!

Въпрос за референдум: След колко време лицето от снимката ще стане професор на науките - 6 месеца, 12 месеца, 18 месеца след като слезе от коня?

Плевньо, ти не си даже и кукла на конци, а изхабен парцал

Като слуша човек Борисов си задава въпрос той въобще бил ли е мин.председател на 2 бр. правителства или просто е гледал през витрината . Само обвинява тоя и ония, не можел и чистачка да назначи , а може да се обажда за "бирата " и други такива,тоя сваля ония срещнал на пътя и направил министър и т.н.

ако е за нещо хубаво, той е пръв - реже ленти ако е за нещо лошо - не бил той, така му били казали, този му били дали и т.н.т.. И Кой е тоя, дето го командва и му определя кабинетите?

Тоест нормално е премиерът да работи с монополистите и мафйотите а не в интерес на избирателите-/Палячо/

Някой, някому е бил яки чембери и ефекта е видим.

Страхотен цирк,със страхотни двама клоуни Боко Будата и Роска ирландската пастирка.Гоолеми смешници са.Плюят се на сцената.Извиняват се.Рана старческа дименсия.Страхотно е,но в ущръб на България.

Открай време е известен бизнес интереса на сем. Плевнелиеви. Имаме Техно парк, ходим на редовни посещения в Силиконовата долина и много, много бизнес интереси. Цял народ им помогна!

Явно ще си по-доволен, ако този бизнес се държи от чужденци. Само не и българи! Ти какво си създал досега? Ако ти дадат няколко милиона и ти кажат какво да създадеш, мислиш ли колко години ще се зориш и какво ще ти мине през главата? А с какви хора?

Ба си путьото!

Той партия няма да направи, но си бръкна дълбоко в меда... Построи си техно-парк, дето после ние ще му плащаме масрафа... А иначе разправията ми напомня на ''гузен,негонен бяга''

"Няма да правя партия," - каза прецедентът

В американското посолство са им набили канчетата и на двамата, и сега друга песен пеят.

Настоящият президент Плевнелиев за мен е най-добрият президент на прехода. Достоен българин с категорично поведение на интелигентен човек!

Браво на Президента! Да е жив и здрав!

Не мога да си представя как човек до такава степен може да загуби самоусещането си за нищожност. Вероятно това е пътят към властта , или резултат от самото пребиваване в същата.

" ....да се отдам на иновациите, на образованието, на науката, на просветата". Ам чи... "Парица е царица". А царството е "София Тех Парк! Както е казано ... където е текло, пак ще тече!

Гузен негонен бяга! Да си бяхте траЯли, нямаше да се налага сега да мънкате оправдания... за пореден път. А аз си дудна все едно и също: Политиците ни е редно да се научат да си мерят приказките. Тогава и техният, и нашият живот ще станат по-добри.

Абе мани ги тези клоуни. Какво стана с Великата руска армада - бункероваха ли в Испания ?

Роско са го напляскали през устата и той си е взел поука повече да не говори такива неща!

Бее този Наполеон омекна пред Бойко.... )))))))))

1. Самопрецака се, като въобще се обади, демек всички разбрахме, че е от кръга на Прокопиев и т'ва му е неудобно. 2. Сега пък, като премиера извъртя нещата, та да камъните да не са в неговата градинка, раболепничи. Е т'ва не може да е президент. Т'ва е ПРЕЦЕДЕНТ!

Ма кой те излъга,че ставаш за политик ?Вечно нахилено нещо като стара п...а под нова риза!

това са марионетки

Невъзможно е да е смекчил тона, защото за да смекчиш нещо то първо трябва да е било твърдо, а на Роската дори и ръцете му са меки, особено в китките.

Тия дето пишат новините в този сайт нямат много общо с журналистиката. Потресаваща некомпетентност - четеш заглавието, после четеш статия и си мислиш какво общо има между двете. Много ниско качество сте, но предполагам, че може да е целен ефект. Тогава сте долно качество.

Кво отвличате вниманието на масите бе и двамата баткаковци! И двамата не отговорихте на Ердоган за претензиите му към България, а сега ще се гушнете вече! Кадето трябва да говорите ви няма и двамцата, а_ Егати тиквите.

Както каза премиера, не трябва да забравяме катастрофата "Дянков". В нея участваше и нещото от снимката.

И Борисов, и Плевнелиев са изпълзели от една и съща дупка! Хич да не ми се правят на ощипани ученички!

Такива приказливци бат Бойко си ги назначава за консултанти. Да не му се пречкат из ефира на сутрешните блокове.

Вярно, вярно , онзи дето щеше да го уволнява сега е съветник . :)

Меката китка се опита да се прави на мъж, но след като стопанинът му скръцна със зъби подви опашка като помияр!

Трудно е да се каже ,че има характер това мекотело!

Молим те бе , много те молим направи ПП '''Чехъл'' , да имаме малко забава и ние.

Тоя нещо на уволнение го е дал.

Излиза, че КРИБ е препоръчал едни хора, който смачкаха държавата, убиха държавността, а Бойко въобще не се е усетил какво се случва?! Кой са КРИБ в такъв случай?!

Как пък нито веднъж не застана твърдо, като мъж!!! Иначе, щом кръгът КАПИТАЛ е вкарал трима министри в правителството Бойко 1, представяте ли си колко са вкарали кръговете СИК и МУЛТИГРУП ?!!!

Е, то пъченето е, за да се разбере кой е активната страна в двойката. След като са раздадени ролите другото е въпеос на техника. А що се тонася до вкарването на тая или оная групировка във властта - да сте чули или видели думи и действия на ББ и калинките му срещу варненската ТИМ? Няма и да видите!

Имам чувството, че тези които са го обработвали химически са се престарали и са го предозирали с "гъбите". Влезе в президентството като нормален, а ще излезе напълно изкукуригал. Нямам търпение да видя кой ще е следващата жертва на отровителите (кукловодите де).

Президентчето подви опашка.

Премиера подви опашка. Ти четеш, но не разбираш.

сделки подейства отрезвително на мнозина. Жалкото е обаче това да е начина,и сред като изтече давностния срок кво праим?

Кажете с ръка на сърце: Първанов щеше ли да пропусне тази дузпа? Как го чувствате - Радев ще пропусне ли и той дузпа? Или по-точно ще му дадат ли да пропусне?

а ти кога беше в мензис? тъпo , нали. и безсмислено. като твоите разсъждения. тук се говори за едно, тя - едно си баба знае, едно си бае

За съжаление това ви е нивото. За ваше, не за мое съжаление.

Днес не си във форма. Ще ти резнат от надницата за некачествено и безрезултатно тролене. За ТВОЕ съжаление.

А,може и да стане телефонен измамник,да се обажда на бабите,и да ги лъже,за да им свие паричките,които ще му хвърлят през прозореца.

Роско, абе поне веднъж направи нещо рязко, мъжко, излез на сцената и удари с юмрук, заеми една ясна само твоя позиция, не да подкрепяш нещо, объркай малко тая твоя предвидимост и мрънкане след силните на деня!! Не се обяснявай жално. Вкарай характер малко, поне накрая!!