И местните избори ще са на 23 октомври

Президентът Георги Първанов подписа указ, с който насрочва избори за общински съветници и за кметове на общини и кметства на 23 октомври 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - И местните избори ще са на 23 октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей това не мога да го разбера: въпреки, че ви трият коментарите, пак се напъвате, да "изливате" глупостите си. Поле за изява ли търсите? Каква е тази злоба и упоритост? Усмихнете се на живота, колкото и да е гаден ... п.с. Извинявам се на модераторския екип на ДИР.БГ за отклонението ми от темата на статията, но четейки тук половината не знаят къде се намират и какво "бръщолевят".

Ум царува, ум робува, Иван 10 патки пасе...Или се е напасал, преди да соловоизлее несвързаните си, полуузрели "мисли"!

Въпреки че модераторът ми изтри едно мнение, специално за теб,55, ще напомня, че има в парламента достатъчно партии за гласуване и такива, които са вадили България от кризата на Жан Виденов! Това не се хресва на дежурния модератор. Трие го два пъти!

Ще започна да участвам в избори когато минималното заплащане в България стане не 270 лв, а 270 евро. До тогава, всякакво мое участие в избори е обида. Най-вече към самия мен! И обида към всички мои роднини и познати.

По този начин ще има да чакаш още няколко пъти п 20 години! Пасуваш- значи гласуваш за статуквото! Не бъди толкома "умен"! Заради такива като тебе сме на опашката на Европа и там ще стоим още много дълго!

Има ли още наивници, които вярват, че с избори стават нещата?! Мисли ли някой, че с повдигане на тоя и оня, върши нещо полезно?!

Ами ще гласувате за такава която влиза и в парламента, и в главата ти , "умната"! Защото заради такива умници като тебе сме последни в Европа, просяк дребен, битолски! Защото забрави кой спаси България следтвоя Жан Виденов и червената поредна катастрофа!

Е, и?

И аз няма да гласувам, щото до тогава ще съм емигрирал. Соори!

Другарю АП не с тези левашки червени номера! Защото ако няма за кого да гласуваш и не отидеш да гласуваш - значи гласуваш за комунистите, които отиват под строй, за да пуснат бюлетината за БСП, ДПС, Атака, РЗС, ГЕРБ, ВМРО...С тези номера мамите наивниците вече 20 и кусур години!

А като гласувате за някоя "велика партия" която не влиза в парламента къде ви отива гласа?? пак там за надуване % на ГЕРБ

Все ми е едно, аз няма за кого да гласувам.

Sielo

А после ще мрънкаш как сме могли да ги изберем тези или онези... Ето защо трябва да има празна бюлетина и задължително гласуване. Сега или не гласуваш, или гласуваш за най-малкото зло, а не смятам, че който и да е от двата варианта изразява ясно моят глас. ПС: Аз имам и още по-радикални вярвания за изборното законодателство. Една от идеите ми е за президент и парламент да могат да гласуват само хора, които през последните 2 години са прекарали по 6 месеца и 1 ден на година в страната. Обаче осъзнавам, че това изисква прекалено голям ресурс и вероятността някога да се случи клони към нула.