Коментари - Румен Радев: Трябва да се съхраним като българи | Днес.dir.bg

Румен Радев: Трябва да се съхраним като българи

Трябва да съхраним себе си като българи, нашата култура и традиции. Не съм нито русофил, нито американофил, аз съм българофил, посочи ген. Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Трябва да се съхраним като българи | Днес.dir.bg

Коментари

Изборите трябва да са честни и почтени.

Изучи политологията за две седмици, за една седмица публичната администрация и за два дни международните отношения. Днес вече е на вълна - култура. Ще съхранява култура и традиции. Вундеркиндите ряпа да ядат пред този човек. А може би си вярва.

тов. генерал! Сохранимся... в някоя узбекска, киргизка или руска пустош. Ако вземеш, та спечелиш изборите - това ни очаква. А нашата любима татковина ще я населят руските ти колеги красноармейци. Барабар с искандерите и тополите си...

Къф българин, на снимката изглежда като типичен бръснат скандинавски трол!!!!!

ТОЗИ ДНЕС ЩЯЛ ДА ХОДИ В САМОКОВ, И ДА ВОДИ МОНТАФОНКАТА !!!НАВРЕМЕТО ЦАРЯ ПОПИТАЛ САМОКОВЦИ, ИСКАТ ЛИ ВЛАК, А ТЕ МУ ОТГОВОРИЛИ !!! НЕЧЕМО ВЛАК, САКАМО БИК, АМА ЛИС ДА Е ОТПРЕД, ЗА ДА ИМ ПОДОБРИ СТАДАТА !!! ЕТО ИМ СЕГА ГОТОВА МОНТАФОНКА, И ЯЛОВ ВОЛ !!!

Най-напред генерала да мине през генетична експертиза доказваща, че е българин и тогава да призовава! Ама смее ли, ми ако се окаже турчин? Всъщност и без генералски призиви сме се съхранили като българи близо 1400 години! Така, че призивът "Трябва да съхраним себе си като българи, нашата култура и традиции" чупи тъпомера! Генералите нямат мозъци в главите, а имат каски на главите!

Мале, мале.. Само на мен ли лозунгите на тоя кандидат-президент ми звучат в стил "Бай Тошо"?!

Никога не съм гласувала за БСП,но сега ще подкрепя Румен Радев! Един достоен българин!

Генетичната експертиза доказала ли е, че е българин, ами ако е турчин?

За теб не е нужна експертиза,отдалече се вижда фесът ти .

Но сега ще гласувам за този честен, достоен патриот- ген. Радев.

гласувайки за него,гласуваш за България .

анормално!

За да се съхраним като българи вас руските агенти и предатели трябва да ви изхвърлим!

като твоята партия, която през всичкото време е с турците. Абе за малко се отказа, ама сега наваксва с пълна сила. Както по-долу един пише - не те ли е срам ,не знаеш ли кой предаде или продаде Западните покрайнини на Югославия? То бава наглос бива ама вашата ми идва в повече.

Така е, бате генерале! И ние ще помогнем дейно!!!?

като българи.Както едно време в Пиринска Македония Гошо Тарабата "съхраняваше" българите.Той пък е водача на една тоталитарна партия,на която наследничка е БСП-то и от която те издигат за президент,пардон от инициативен комитет с председател члена на Висшия съвет на БСП-то Стефчо Данаилов - Ламбо.Ох,ще взема да вадя всички бисери на генерала до изборите и ще ги пусна за печат в някоя редакция да излезе едно книжле.

трябва,ще,а,ала,обаче.Да му исне на човек от празни думи.Действайте.Сега,Веднага.

Който не гласува за митьо пищова е национален предател!

Какъв българин си - генерал на висша военна длъжност да стане подлога на партиини отрепки..... видя се колко надпартиен военен си бил.... Това беше - катапултира....

Ако ГЕРБ разполагаха с ресурса на БСП, сега всички медии щяха да тръбят: "Радев иска временно да пусне бежанците у нас!" А десетки работяги да обясняват как ислямистите ни завземат чрез Радев. По телевизиите щяха да гостуват подбрани социолози и "общественици", които сърцераздирателно да разказват как са били изнасилени от ислямисти, изпратени от Радев. Ама куца им организацията на герберите, куцааа! Нямат Кутев, нямат Йотова, нямат медиите на Пеевски..

Независим сте колкото и Орешарски! Да попитам защо хората,които предлагат вашата кандидатура не избраха за вице проф.Пантев,а избират Илияна Йотова? Защо сам не си финансирате кампанията,след като сте независим?

ДА НАБИЕМ КАСКИТЕ НА ТЪПИТЕ МУТРИ !

И ти ли за митьо Пищова ще гласуваш?

Десетилетието 2016-2025 г. е решаващо за България ... В момента няма грижа за бъдещето на нацията. За да не съм голословен, ще кажа, че говорим за демографски срив, а нашите политици използват термина "демографска криза". Не, ние не сме в демографска криза, а в тежка демографска катастрофа. Това, че си крием главите като щрауси в понятието "демографска криза", е наша вина, наша беда и бих казал и наше престъпление. Включително и на интелигенцията, която би могла да подскаже състоянието на катастрофата, която, ако върви със същите темпове, а те се ускоряват, ние ще преминем в абсолютна дисфункционалност. Кризата е опасност за нещо, което ще възниква. Катастрофата е вече реализирала се опасност. Ние вече сме в условията на демографска катастрофа. Ето, преди имаше 70 000 студентски места в университети за 120 000 деца. Сега пак са 70 000 местата, но за 35 000 деца. Виждате как се отразява демографската катастрофа в образованието. Но и не само там. В икономиката също. Нашата икономика не може да функционира поради липсата на човешки фактор, който постоянно изтича. Ще дам следния пример. Демографският прираст в България е по-нисък, отколкото този на Сирия, която е в условията на интервенция и гражданска война. Нашата политическа класа да обръща внимание на това? Не. Почти няма да чуете ... Ние нямаме политическа класа, готова да приеме предизвикателството за спасение на България. Ние сме най-десуверенизираната страна в Европа. Албания е по-суверенна страна от България. Косово е по-суверенно. И основната причина за това положение е българският политически "елит" в кавички. Неговото желание преди всичко да спаси себе си за сметка на цял един народ и на държавата. Проф. Нако Стефанов България изчезва пред очите ни http://www.duma.bg/node/133401

Вестник ДУМА - ясно. Айде стига популизъм. Сирийките са мюсюлмани - раждат, българките са еманципирани - не раждат. Какво очакваш да направи политическият елит? да дойде да забремени жена ти ли? Или да дава по 1000 евро на чаве, та да може и ти покрай жена си да живуркаш с тях. А откъде ще ги вземе? От гадните капиталисти ли?

Колко българи искат паспорти, че ще ги раздаваш на раждащи чужди?

Поредният новоизлюпен по бързата процедура генерал. "Русофил" завършил две военни академии в САЩ. Така провежданата рекламна кампания, която се опитва да ни втълпи, че генералът е голям патриот защото си бил подал оставката когато поискали друга държава да ни пази небето (но веднага я оттеглил след кратка среща с другия генерал) ми се струва много подозрителна. С какво този генерал е доказал патриотизма си? Това поднасяне на генерала патриот в целофанова опаковка е гаранция, че той е изгоден на текущото статукво и гарантирано изгоден на техните ментори от чуждо посолство... Така че нито Радев нито Цецка могат да бъдат някакъв фактор за промяна в наша роболепна политика...А вие си правете сметка за кого да гласувате.

Е как за кого? Изборът е ясен - митьо Пищова.

и отивай да боядисваш 2-та самолета, да не ги хване ръждата , че много дъжд се изсипа!

Цецка Цачева и другите от ГЕРБ избягват най-важния и най-спешния въпрос за България демографската катастрофа и допринасят много за унищожаването на Българската нация! В тази връзка, от ГЕРБ години наред не взеха никакви мерки за прекратяване на кражбите на златните залежи и другите природни богатства на България, които биха могли да се използват за спирането на демографската катастрофа и за значително подобряване на стандарта и качеството на живот на хората от народа!

бай генерал какво обещава по отношение на златните залежи? Баре по 5-6 кила на човек ще има ли?

"За бежанците е нужно временно убежище, а не трайно заселване. Това не е начинът да решаваме демографската ни криза. Мястото на мигрантите не е тук, категоричен бе той и обясни, че е нужно преразглеждане на Дъблинското споразумение.

И аз ще гласувам за него!

Как като БСП и ДСБ разбиха и разграбиха България. какъв офичер си ти с тези които предадоха България, а и ти предаде семейството си? Кой си ти и какво искаш?!

Радев не само е русофил... Но сигурно ще бъде и подлога на небългарски интереси идващи от Русия...

ха-ха, едва ли ще е по-голяма от Плевналиев

Не се знае, не се знае, не бъди такъв песимист

Няма да стане с лизане на руски задници. При бай Тошо за малко да станем руска република.

за българофил винаги ще гласувам

и ние сме за Митко Пищова и Шишарката!

Кажете направо,че ще ни унижожават и заличават от територията.Пускат добитък,чужд и далечен от 14 век ,кръвожаден ,неграмотен,да ни промени цивилизационния код.Не ни питат за нищо.Оная с изцъкления поглед ,дори ни каза,че не знаем от къде произхождаме и едва ли не сганта,неграмотна има като моите права на тази територия(за което трябва да си подаде незабавно оставката).Как да се съхраним-обясни.Иначе приемам,че думите ти са поредното клише.

Сганта има права, ти нямаш. Това ти каза. Също като Меркел.

БСП е политическа организация която има за цел ограбване на народа.Заедно с ДПС 20 години крадяха но парите свършиха а и европейците им спряха кранчето.Затова умниците допуснаха Борисов на власт за да върнат евросредствата сега отново ще си вземат власта вече има за лапане.Мафията е непобедима.

Ти Радев си руска подлога- най-нисшето същество което може да се нарече българин! Марш в Москва ,така както избяга и напусна позорно българската армия!

Виждам малко двусмислие в този отговор. Проблемът, г-н Радев, е че ако ги пуснем временно, те ще останат ТРАЙНО. Така че НУЛЕВ ПРИЕМ на мигранти, както обяви Орбан! и това да мине през парламента, като първо се денонсира постановление 208/12.08.2016 г.

НАС СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ РУСКИ МИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ НИ ИЗГОНИТЕ ЛИ?

Румен Радев: Трябва да се съхраним като българи Както са тръгнали нещата , ще ни съхраните , като ни консервирате.

БЪЛГАРИТЕ СА СЕ СЪХРАНИЛИ КАТО НАРОД В ДВЕ ЗАРОБВАНИЯ, ОБЩО ОКОЛО 800 ГОДИНИ ДРУГАРЮ РАДЕВ !! ТАКИВА КАТО ВАС РОДООТСТЪПНИЦИ, СЛУГУВАЩИ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ТОГАВА НЕЕ ИМАЛО. ЗАТОВА СЕГА СЕ УСЕЩАМЕ РАЗЕДИНЕНИ !!!!

МНОГО ПРИКАЗКИ-ПРЕДИЗБОРНО...ОТ ОВЕНЕН НЕ СТАВА ПОЛИТИК-ВИДЯХМЕ ДО СЕГА КАКВА ИЗМЕТ СЕ НАВЪДИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА "КЛАСА" - КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!

Сериозно ли, другарю Радев?! Искате да пуснем милиони бежанци "временно" в България. После кой ще ги изгони? Вие ли? Ама да не стане като във ВВС - да си вземете парите и да изчезнете?

Ще разчита на всички българи ?Ами те избягаха в чужбина!На турци и помаци ще разчита ли ?

Ние сме недоволни не само от сегашното управление,а и от предишното!!! А теб Румене те издигат точно тези,които управляваха 15 години и изгониха 3 милиона българи в чужбина!!!! БСП имаха президент на власт 10 години,които не само,че не му пукаше за народа,но дори за неговите избиратели!! И този президент за 10 години успя да стане милиардер!!!! Сега същите тези червени олигарси,които управляваха България издигат теб Румене за да станеш поредният милиардер,но народът не е толкова глупав!!!! Стига толкова управление за БСП,достатъчно милиарди изпокрадоха,достатъчно далавери направиха,та няколко правителства след тях няма да могат да оправят положението!!! Стига ви вече!!!!

продава ни на руснаците и иска да се съхрани... тоя е демагог от квартална величина.

Никога вече ГРОБ на власт! Други донякъде, но никога вече на първо място ГРОБ, на второ място другите жидоянкини подлоги от бившето СДС-ДСБ и царисти-чифутски издънки. Вкупом цялата тая пасмина са жидоянкини подлоги, ГРОБокопачи на България. За 15 години тяхно управление ни вкараха в десетки милиарда евро дългове, и и нанесоха още повече щети преки и бъдещи пропуснати ползи от десетки милиарди евро. Тия закопаха България и унищожиха народа ни, изселиха младото и умното и са готови да вкарат нови тунеядци и паразити, по-лоши и от циганите! Подменят генофонда на страната ни в чернилки и чалми. Българи събудете се, само патриоти да избирате. Не лобирам за Радев, но той е един от добрите избори. Виктор Орбан днес е направил зашеметяващо предложение за защита на световното християнство, а ДИР мълчи по въпроса. В Унгария управляват патриоти, в България чуждоземни подлоги! Да обърнем тренда!

Нека върнем БСП и ДПС на власт. Доган е нашия министър председател!

Ще гласувам за ген. Радев, защото знам какво е да си военен пилот,да си изстрадал всяка звездичка на пагона,да си кацал с уморени нозе и туптящо сърце.Най-после едно достойно политическо предложение в негово лице.

ТОВА НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЛИТИК,И ТО ПРЕЗИДЕНТ!ИЗЛИТАЛ-КАЦАЛ-ТОВА МОЖЕЛ -ТОВА Е ПРАВИЛ...ЧЕ И НОВА ПЪРВА ДАМА СИ ИЗБРАЛ,МАЛКО РАНО ОБАЧЕ...

да ти повервам, но генералите са друга работа.

който не харесва радев, да гласува пък за цецка. тя е компетентна, никога не е чувала даже да бкп и освен това ще ръкопляска, докато бочко пълни държавата с орди диваци. или пък ако не...пуснете си бюлетинка за митю пищова, хаха

Радев, Цецка, Каракачана, Митю... кой от кой по-патрЕоти. Само знайте, за парата...

Крайно време е да гледаме нещата с разум, особено когато гласуваме. Подходът "Само Левски долу ЦСКА" или обратно е сляп подход, който не доведе България до добри днешни дни. Но за съжаление, има хора, които трудно се учат от историята и правят едни и същи грешки. Аз пък намирам Румен Радев за честен и достоен мъж, който има смелостта да си подаде оставката преди време, защото не беше съгласен с провежданата политика за ВВС. Колко са такива! И не ми е значимо коя партия го предлага.

Тая партия по нищо не се различава от ГРОБ!

Ето, за такива като теб говоря по-горе.

СТИГА БЕ не разбра ли ае не ставашза тая работа аѝ сиктир

Кога бе, душка, стана такъв пАтреот!?! Докато разсипваше ВВС на България ли!?

По-скоро-Соросоиден чип-едно си баба знае ,едно си баба бае.А народа жаден, гол и бос вярва и на този дост

Големи българи станаха,бе!

хамериканските дупедавци, отколе са си мекерета и не се обиждат от това! За тях е нормално да са наведени на чичо им сам!

Поза за наивници ,колко сълзливо, а защо не го попитат, той как би постъпил на мястото на ген. Колев 1916г. в Добруджа срещу руснаците .....,.....след "родолюбиво" мълчание би се предал с цялата си войска !!!! Ех БСП/БКП туморче наше, важното кой е глупакът ,да вярва !

Кво ще питаш Радев, питай Йотова. То от Радев нищо не зависи, Йотова е компетентна да ти отговори

Бъркаш с герберите

Жертвите на телефонните измами като един заставаме зад ген. Радев.

Румен Радев ще ви съхрани, вервайте му !

Все едно от умрял писмо да чакаш! Тоя е наемник, втората му млада и хубава жена го е надъхала и той за да задоволи нейното его се хваща на хорото!

Коментари - Румен Радев: Трябва да се съхраним като българи | Днес.dir.bg

Румен Радев: Трябва да се съхраним като българи

Трябва да съхраним себе си като българи, нашата култура и традиции. Не съм нито русофил, нито американофил, аз съм българофил, посочи ген. Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Трябва да се съхраним като българи | Днес.dir.bg

Коментари

Изборите трябва да са честни и почтени.

Изучи политологията за две седмици, за една седмица публичната администрация и за два дни международните отношения. Днес вече е на вълна - култура. Ще съхранява култура и традиции. Вундеркиндите ряпа да ядат пред този човек. А може би си вярва.

тов. генерал! Сохранимся... в някоя узбекска, киргизка или руска пустош. Ако вземеш, та спечелиш изборите - това ни очаква. А нашата любима татковина ще я населят руските ти колеги красноармейци. Барабар с искандерите и тополите си...

Къф българин, на снимката изглежда като типичен бръснат скандинавски трол!!!!!

ТОЗИ ДНЕС ЩЯЛ ДА ХОДИ В САМОКОВ, И ДА ВОДИ МОНТАФОНКАТА !!!НАВРЕМЕТО ЦАРЯ ПОПИТАЛ САМОКОВЦИ, ИСКАТ ЛИ ВЛАК, А ТЕ МУ ОТГОВОРИЛИ !!! НЕЧЕМО ВЛАК, САКАМО БИК, АМА ЛИС ДА Е ОТПРЕД, ЗА ДА ИМ ПОДОБРИ СТАДАТА !!! ЕТО ИМ СЕГА ГОТОВА МОНТАФОНКА, И ЯЛОВ ВОЛ !!!

Най-напред генерала да мине през генетична експертиза доказваща, че е българин и тогава да призовава! Ама смее ли, ми ако се окаже турчин? Всъщност и без генералски призиви сме се съхранили като българи близо 1400 години! Така, че призивът "Трябва да съхраним себе си като българи, нашата култура и традиции" чупи тъпомера! Генералите нямат мозъци в главите, а имат каски на главите!

Мале, мале.. Само на мен ли лозунгите на тоя кандидат-президент ми звучат в стил "Бай Тошо"?!

Никога не съм гласувала за БСП,но сега ще подкрепя Румен Радев! Един достоен българин!

Генетичната експертиза доказала ли е, че е българин, ами ако е турчин?

За теб не е нужна експертиза,отдалече се вижда фесът ти .

Но сега ще гласувам за този честен, достоен патриот- ген. Радев.

гласувайки за него,гласуваш за България .

анормално!

За да се съхраним като българи вас руските агенти и предатели трябва да ви изхвърлим!

като твоята партия, която през всичкото време е с турците. Абе за малко се отказа, ама сега наваксва с пълна сила. Както по-долу един пише - не те ли е срам ,не знаеш ли кой предаде или продаде Западните покрайнини на Югославия? То бава наглос бива ама вашата ми идва в повече.

Така е, бате генерале! И ние ще помогнем дейно!!!?

като българи.Както едно време в Пиринска Македония Гошо Тарабата "съхраняваше" българите.Той пък е водача на една тоталитарна партия,на която наследничка е БСП-то и от която те издигат за президент,пардон от инициативен комитет с председател члена на Висшия съвет на БСП-то Стефчо Данаилов - Ламбо.Ох,ще взема да вадя всички бисери на генерала до изборите и ще ги пусна за печат в някоя редакция да излезе едно книжле.

трябва,ще,а,ала,обаче.Да му исне на човек от празни думи.Действайте.Сега,Веднага.

Който не гласува за митьо пищова е национален предател!

Какъв българин си - генерал на висша военна длъжност да стане подлога на партиини отрепки..... видя се колко надпартиен военен си бил.... Това беше - катапултира....

Ако ГЕРБ разполагаха с ресурса на БСП, сега всички медии щяха да тръбят: "Радев иска временно да пусне бежанците у нас!" А десетки работяги да обясняват как ислямистите ни завземат чрез Радев. По телевизиите щяха да гостуват подбрани социолози и "общественици", които сърцераздирателно да разказват как са били изнасилени от ислямисти, изпратени от Радев. Ама куца им организацията на герберите, куцааа! Нямат Кутев, нямат Йотова, нямат медиите на Пеевски..

Независим сте колкото и Орешарски! Да попитам защо хората,които предлагат вашата кандидатура не избраха за вице проф.Пантев,а избират Илияна Йотова? Защо сам не си финансирате кампанията,след като сте независим?

ДА НАБИЕМ КАСКИТЕ НА ТЪПИТЕ МУТРИ !

И ти ли за митьо Пищова ще гласуваш?

Десетилетието 2016-2025 г. е решаващо за България ... В момента няма грижа за бъдещето на нацията. За да не съм голословен, ще кажа, че говорим за демографски срив, а нашите политици използват термина "демографска криза". Не, ние не сме в демографска криза, а в тежка демографска катастрофа. Това, че си крием главите като щрауси в понятието "демографска криза", е наша вина, наша беда и бих казал и наше престъпление. Включително и на интелигенцията, която би могла да подскаже състоянието на катастрофата, която, ако върви със същите темпове, а те се ускоряват, ние ще преминем в абсолютна дисфункционалност. Кризата е опасност за нещо, което ще възниква. Катастрофата е вече реализирала се опасност. Ние вече сме в условията на демографска катастрофа. Ето, преди имаше 70 000 студентски места в университети за 120 000 деца. Сега пак са 70 000 местата, но за 35 000 деца. Виждате как се отразява демографската катастрофа в образованието. Но и не само там. В икономиката също. Нашата икономика не може да функционира поради липсата на човешки фактор, който постоянно изтича. Ще дам следния пример. Демографският прираст в България е по-нисък, отколкото този на Сирия, която е в условията на интервенция и гражданска война. Нашата политическа класа да обръща внимание на това? Не. Почти няма да чуете ... Ние нямаме политическа класа, готова да приеме предизвикателството за спасение на България. Ние сме най-десуверенизираната страна в Европа. Албания е по-суверенна страна от България. Косово е по-суверенно. И основната причина за това положение е българският политически "елит" в кавички. Неговото желание преди всичко да спаси себе си за сметка на цял един народ и на държавата. Проф. Нако Стефанов България изчезва пред очите ни http://www.duma.bg/node/133401

Вестник ДУМА - ясно. Айде стига популизъм. Сирийките са мюсюлмани - раждат, българките са еманципирани - не раждат. Какво очакваш да направи политическият елит? да дойде да забремени жена ти ли? Или да дава по 1000 евро на чаве, та да може и ти покрай жена си да живуркаш с тях. А откъде ще ги вземе? От гадните капиталисти ли?

Колко българи искат паспорти, че ще ги раздаваш на раждащи чужди?

Поредният новоизлюпен по бързата процедура генерал. "Русофил" завършил две военни академии в САЩ. Така провежданата рекламна кампания, която се опитва да ни втълпи, че генералът е голям патриот защото си бил подал оставката когато поискали друга държава да ни пази небето (но веднага я оттеглил след кратка среща с другия генерал) ми се струва много подозрителна. С какво този генерал е доказал патриотизма си? Това поднасяне на генерала патриот в целофанова опаковка е гаранция, че той е изгоден на текущото статукво и гарантирано изгоден на техните ментори от чуждо посолство... Така че нито Радев нито Цецка могат да бъдат някакъв фактор за промяна в наша роболепна политика...А вие си правете сметка за кого да гласувате.

Е как за кого? Изборът е ясен - митьо Пищова.

и отивай да боядисваш 2-та самолета, да не ги хване ръждата , че много дъжд се изсипа!

Цецка Цачева и другите от ГЕРБ избягват най-важния и най-спешния въпрос за България демографската катастрофа и допринасят много за унищожаването на Българската нация! В тази връзка, от ГЕРБ години наред не взеха никакви мерки за прекратяване на кражбите на златните залежи и другите природни богатства на България, които биха могли да се използват за спирането на демографската катастрофа и за значително подобряване на стандарта и качеството на живот на хората от народа!

бай генерал какво обещава по отношение на златните залежи? Баре по 5-6 кила на човек ще има ли?

"За бежанците е нужно временно убежище, а не трайно заселване. Това не е начинът да решаваме демографската ни криза. Мястото на мигрантите не е тук, категоричен бе той и обясни, че е нужно преразглеждане на Дъблинското споразумение.

И аз ще гласувам за него!

Как като БСП и ДСБ разбиха и разграбиха България. какъв офичер си ти с тези които предадоха България, а и ти предаде семейството си? Кой си ти и какво искаш?!

Радев не само е русофил... Но сигурно ще бъде и подлога на небългарски интереси идващи от Русия...

ха-ха, едва ли ще е по-голяма от Плевналиев

Не се знае, не се знае, не бъди такъв песимист

Няма да стане с лизане на руски задници. При бай Тошо за малко да станем руска република.

за българофил винаги ще гласувам

и ние сме за Митко Пищова и Шишарката!

Кажете направо,че ще ни унижожават и заличават от територията.Пускат добитък,чужд и далечен от 14 век ,кръвожаден ,неграмотен,да ни промени цивилизационния код.Не ни питат за нищо.Оная с изцъкления поглед ,дори ни каза,че не знаем от къде произхождаме и едва ли не сганта,неграмотна има като моите права на тази територия(за което трябва да си подаде незабавно оставката).Как да се съхраним-обясни.Иначе приемам,че думите ти са поредното клише.

Сганта има права, ти нямаш. Това ти каза. Също като Меркел.

БСП е политическа организация която има за цел ограбване на народа.Заедно с ДПС 20 години крадяха но парите свършиха а и европейците им спряха кранчето.Затова умниците допуснаха Борисов на власт за да върнат евросредствата сега отново ще си вземат власта вече има за лапане.Мафията е непобедима.

Ти Радев си руска подлога- най-нисшето същество което може да се нарече българин! Марш в Москва ,така както избяга и напусна позорно българската армия!

Виждам малко двусмислие в този отговор. Проблемът, г-н Радев, е че ако ги пуснем временно, те ще останат ТРАЙНО. Така че НУЛЕВ ПРИЕМ на мигранти, както обяви Орбан! и това да мине през парламента, като първо се денонсира постановление 208/12.08.2016 г.

НАС СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ РУСКИ МИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ НИ ИЗГОНИТЕ ЛИ?

Румен Радев: Трябва да се съхраним като българи Както са тръгнали нещата , ще ни съхраните , като ни консервирате.

БЪЛГАРИТЕ СА СЕ СЪХРАНИЛИ КАТО НАРОД В ДВЕ ЗАРОБВАНИЯ, ОБЩО ОКОЛО 800 ГОДИНИ ДРУГАРЮ РАДЕВ !! ТАКИВА КАТО ВАС РОДООТСТЪПНИЦИ, СЛУГУВАЩИ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ТОГАВА НЕЕ ИМАЛО. ЗАТОВА СЕГА СЕ УСЕЩАМЕ РАЗЕДИНЕНИ !!!!

МНОГО ПРИКАЗКИ-ПРЕДИЗБОРНО...ОТ ОВЕНЕН НЕ СТАВА ПОЛИТИК-ВИДЯХМЕ ДО СЕГА КАКВА ИЗМЕТ СЕ НАВЪДИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА "КЛАСА" - КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!

Сериозно ли, другарю Радев?! Искате да пуснем милиони бежанци "временно" в България. После кой ще ги изгони? Вие ли? Ама да не стане като във ВВС - да си вземете парите и да изчезнете?

Ще разчита на всички българи ?Ами те избягаха в чужбина!На турци и помаци ще разчита ли ?

Ние сме недоволни не само от сегашното управление,а и от предишното!!! А теб Румене те издигат точно тези,които управляваха 15 години и изгониха 3 милиона българи в чужбина!!!! БСП имаха президент на власт 10 години,които не само,че не му пукаше за народа,но дори за неговите избиратели!! И този президент за 10 години успя да стане милиардер!!!! Сега същите тези червени олигарси,които управляваха България издигат теб Румене за да станеш поредният милиардер,но народът не е толкова глупав!!!! Стига толкова управление за БСП,достатъчно милиарди изпокрадоха,достатъчно далавери направиха,та няколко правителства след тях няма да могат да оправят положението!!! Стига ви вече!!!!

продава ни на руснаците и иска да се съхрани... тоя е демагог от квартална величина.

Никога вече ГРОБ на власт! Други донякъде, но никога вече на първо място ГРОБ, на второ място другите жидоянкини подлоги от бившето СДС-ДСБ и царисти-чифутски издънки. Вкупом цялата тая пасмина са жидоянкини подлоги, ГРОБокопачи на България. За 15 години тяхно управление ни вкараха в десетки милиарда евро дългове, и и нанесоха още повече щети преки и бъдещи пропуснати ползи от десетки милиарди евро. Тия закопаха България и унищожиха народа ни, изселиха младото и умното и са готови да вкарат нови тунеядци и паразити, по-лоши и от циганите! Подменят генофонда на страната ни в чернилки и чалми. Българи събудете се, само патриоти да избирате. Не лобирам за Радев, но той е един от добрите избори. Виктор Орбан днес е направил зашеметяващо предложение за защита на световното християнство, а ДИР мълчи по въпроса. В Унгария управляват патриоти, в България чуждоземни подлоги! Да обърнем тренда!

Нека върнем БСП и ДПС на власт. Доган е нашия министър председател!

Ще гласувам за ген. Радев, защото знам какво е да си военен пилот,да си изстрадал всяка звездичка на пагона,да си кацал с уморени нозе и туптящо сърце.Най-после едно достойно политическо предложение в негово лице.

ТОВА НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЛИТИК,И ТО ПРЕЗИДЕНТ!ИЗЛИТАЛ-КАЦАЛ-ТОВА МОЖЕЛ -ТОВА Е ПРАВИЛ...ЧЕ И НОВА ПЪРВА ДАМА СИ ИЗБРАЛ,МАЛКО РАНО ОБАЧЕ...

да ти повервам, но генералите са друга работа.

който не харесва радев, да гласува пък за цецка. тя е компетентна, никога не е чувала даже да бкп и освен това ще ръкопляска, докато бочко пълни държавата с орди диваци. или пък ако не...пуснете си бюлетинка за митю пищова, хаха

Радев, Цецка, Каракачана, Митю... кой от кой по-патрЕоти. Само знайте, за парата...

Крайно време е да гледаме нещата с разум, особено когато гласуваме. Подходът "Само Левски долу ЦСКА" или обратно е сляп подход, който не доведе България до добри днешни дни. Но за съжаление, има хора, които трудно се учат от историята и правят едни и същи грешки. Аз пък намирам Румен Радев за честен и достоен мъж, който има смелостта да си подаде оставката преди време, защото не беше съгласен с провежданата политика за ВВС. Колко са такива! И не ми е значимо коя партия го предлага.

Тая партия по нищо не се различава от ГРОБ!

Ето, за такива като теб говоря по-горе.

СТИГА БЕ не разбра ли ае не ставашза тая работа аѝ сиктир

Кога бе, душка, стана такъв пАтреот!?! Докато разсипваше ВВС на България ли!?

По-скоро-Соросоиден чип-едно си баба знае ,едно си баба бае.А народа жаден, гол и бос вярва и на този дост

Големи българи станаха,бе!

хамериканските дупедавци, отколе са си мекерета и не се обиждат от това! За тях е нормално да са наведени на чичо им сам!

Поза за наивници ,колко сълзливо, а защо не го попитат, той как би постъпил на мястото на ген. Колев 1916г. в Добруджа срещу руснаците .....,.....след "родолюбиво" мълчание би се предал с цялата си войска !!!! Ех БСП/БКП туморче наше, важното кой е глупакът ,да вярва !

Кво ще питаш Радев, питай Йотова. То от Радев нищо не зависи, Йотова е компетентна да ти отговори

Бъркаш с герберите

Жертвите на телефонните измами като един заставаме зад ген. Радев.

Румен Радев ще ви съхрани, вервайте му !

Все едно от умрял писмо да чакаш! Тоя е наемник, втората му млада и хубава жена го е надъхала и той за да задоволи нейното его се хваща на хорото!