Превозвачи блокираха пътя за "Дунав мост" заради нови Covid мерки и задръстванията (видео)

Няма как да си направи тест и после да чакаме по 10-12 часа на опашката, категорични са шофьорите на ТИР-ове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От денс гръцкото правителство е освободило 10 хиляди медицински работници. Ей това трябва да ви покаже отношението първо на медицинските работници към ваксините. Това са 10 000 не 1000. В българия е същата картината процентно. Само по форумите някакви напушени, промити мозъци решили, че ще ваксинират населението насила. Вашата мама ненормална. А днес чета, че и някакъв масларник от същото стадо вадил пистолет щото имало човек без маска до него. Скоро ще ви въдворяваме по психиатриите и там ке живеете докато ви е отредено да дишате.

И срещу какво, по дяволите, протестират? Че румънците спазват пропускателен режим, който сами са си въвели... Еми, знаеш условията - като не ти изнасят, прав ти път... Никой не им е забранил, ама, видиш ли, и пари да тест няма да дадем... Големи примадони станаха пък всички!

Това са пак онези комунисти от Възраждане!

Великото рестартиране. Това е инициатива на Световния икономически форум (СИФ) и лично на Клаус Шваб, стартирана през май 2020 г. Английският принц Чарлз се нарича съавтор на плана. Някои наблюдатели смятат, че така наречената пандемия е изкуствена, предназначена да провокира Великото рестартиране. Всъщност не става дума за преход към „отговорен капитализъм“ (по думите на Шваб), а за принципно нов социален модел, който много условно може да се нарече „посткапитализъм“. „И така, присъдата е поставена:„ Много хора питат кога най-накрая ще можем да се върнем към нормалния живот. Накратко - никога! Животът никога няма да се върне към усещането за нормалност от преди кризата. Светът, какъвто го познавахме през първите месеци на 2020 г., вече го няма - той се разпадна на фона на пандемията“. От друга страна, чисто технологичните решения за сдържане на следващи бъдещи пандемии като цифров мониторинг, събиране на биометрични данни, алгоритми оценяващи здравето на гражданите предвещават нещо като техно-тоталитарен надзор. Цифровата трансформация на обществото ще се задълбочи силно в посока на здравето, тъй като здравето е векторът, през който може да се стигне до всеки индивид, независимо от всякакви други различия – интереси, доход, възраст, местоположение. Ще се засилят например тенденциите към портативна диагностика в домашни условия, като пак стигаме до алгоритми, теле-общуване, наблюдение на отделната личност от гледна точка на общата сигурност, и механизми, софтуер, продукти свързани с глобалните мрежи. Новият модел на здравни грижи ще предвижда редовно тестване, задължителна ваксинация, издаване на санитарен паспорт и установяване на ограничения и наказания за лица, които избягват правилата на медицинската дисциплина. "До 75% от ресторантите могат да фалират поради блокирането и последващи мерки социално дистанциране." „Нито една индустрия, нито едно предприятие няма да останат незасегнати.“ Предлага се да се въведе безусловен базов доход за хората, но само ако лицето потвърди, че е ваксинирано. Пари няма да има, навсякъде ще бъдат въведени цифрови валути. "За да се сложи край на пандемията, трябва да се създаде световна мрежа за цифрово наблюдение."

Вълната на т.нар. Делта вариант при румънците върви с около две седмици закъснение от нашата. Те вървят по нашия път, а ние след македонците и Ч. Гора. Сърбите са леко след нас. Така се развиха нещата и такива глупави и ненужни упражнения по границата не водят до нищо добро, само имитация на мерки.

Тези дори не знаят пред кого да реват!

И ако някой шофьор с 8ми клас едва завършен с 3 на релси може да обясни защо не иска да се ваксинира, аз ще скоча от моста. Като сте тъпи - ревете и се интубирайте

ЗАЩО ДА СЕ ОБЯСНЯВАТ НА ЦЪРВУЛ ЗАВЪРШИЛ 7-МИ КЛАС С 2+ ТЪРСЕЩ СИ ПОВОД ДА СКОЧИ ОТ МОСТА.

Доста повече учил и знаещ по материите на вирусите и ваксините. Но простотията си е личен избор, който често води до фатални последици.

Много ти е злобно мнението за професията шофьор. Да не говорим колко го подценяваш. Когато ти се научиш, както всеки професионален шофьор, на ремонт на ДВГ, охладителни системи, спирачки и прочие части на ППС, тогава ела ги осмивай. Защото правенето на дюнери не е много по-интелектуално занимание

Защото си противен. Сега скачай.

Набедените за журналисти ДИР, къде ви е репортажа, статията за протестите в центъра на София?? Хората си търсят заплатите за отработеното! Стачкуват срещу Радев Клишето и служебните му слуги..... Питат кой открадна парите за заплатите им?? Хората са бесни, наричат Комитова и Кутев лъжци и с право. Само, дето забравят Радев, който носи отговорността за цирка от Април насам. Докато днешните палячовци си играят на депутати и мандати, хората 3ти месец без доходи го карат... Заради тези финансови игрички с АПИ - Магистрали Черно море могат да стигнат до съкращения. А, безработен преди зимата, в Шуменския край, където няма много алтернативи... Обаче, кой го интересува от депутатите и Служебните, не виждам да се интересуват от проблемите на хората. Те се интересуват от проблемите на олигарсите с Прокуратурата

айде вакса тролчета старт

1, дгд

ЕПМ

няма как за 600 км граница с Румъния да има само два смешни моста!!! мужни са на всеки дунавски град от Силистра до Лом. безобразията на скапания ЕС и БМБ...

Може да стане на всеки град мост , само ако и двата бряга са на наша територия! В нашия случай трябва да се съобразяваме с румънците , но те се дърпат! Повече от 10 години ги убеждаваха за втория мост!, а сега си представи ако трябва да има още 4-5:))