Светлозар Лазаров: Вече има родова престъпност

Има нова тенденция - лица, свързани в съответни родове, преливат в други престъпни родове, заяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Обратно в новината

Коментари - Светлозар Лазаров: Вече има родова престъпност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Вече" ли бе зетко?! Аре стига бе. Да ти се не знае и минд*ла нагъл.

......Светлозар Лазаров: Вече има родова престъпност... --- Винаги е било така! Хората са се събирали по интереси за да се защитават от безумието на западаната цивилизация ... или в неина услуга! На всяко действие - противодействие!.... и т.н. ---

Какво се мотае ген.Бойко Борисов, та още не е поднесъл документ на Президента Плевнелиев за подмяната на Главният Секретар на МВР! Много се развихри този Главен Секретар, много престъпления бяха разкрити, напоследък! Дори си позволява и хора на ГЕРБ да залавя! Не е хубаво да се нарушава рахата на ГЕРБ и приятелите им от престъпният свят!

Не, господин главен секретаре. Това не е нова тенденция. Това е много стара форма. Върнахме се много десетилетия назад в сферата на правораздаването.

ПРОЧЕТЕ КНИГАТА "КРЪСТНИКЪТ" НА МАРИО ПУЗО ИЛИ ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА-СТРАХОТЕН ФИЛМ,КАТО ГО ГЛЕДАМ ВСЕ ЕДНО, ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА СЕГА.И ТО НАИСТИНА СЕ СЛУЧВА.МАФИЯТА Е С МНОГО ПИПАЛА КАТО ОКТОПОД,НО НАИСТИНА ЗАПОЧВА ОТ ВЪРХОВЕТЕ Т.Е.ТАМ КЪДЕТО Е ВЛАСТТА.

Голям веселяк е чибурашка.

най после се сетихме за родовата пристъпност трябваше да каже

има лазаров има ..и ти имаш големи уши ама мозък хич

Имаше родови комунисти, родови ченгета, родови юристи, лекари, зъболекари и т.н. Има ги и сега. Защо да няма и родови престъпници. Като при евреите - всичко да си остава в семейството.

Уверено крачим към първобитно-общинния строй

loyola

Нещо май се опитват да ни реразкажат "Ромео и Жулиета"?!

Г-н главен секретар, що не спрете само да наблюдавате и да посвършите и малкоработа? Ей така, от кумова срама.

Това е едно неточно твърдение, защото от години се говори за родовете, които управляват България.

МВР също е родствено наследство. Лазаров е зет на един минал зам министър на МВР, около който се шумеше доста че е замесен в поне няколко афери....поправете ме ако греша...ама хич не им е чиста работата...

и един полковник на ДС изкочи от родата опаам наркоканали, къщи в Барцелона за милиоони, охранителни фирлми и.и.и..и Лазаров.....Лазаров....

Това имало, онова имало...Ами вие за чий чеп сте ? Щом има престъпност-значи вас ви няма... Само констатирате, оглеждате и давате интервюта и взимате народна пара... Пуста сопа и за вас.... Трябва тотална промяна на законодателството и начина на организация, структуриране и работа на МВР, като се почне от от отдел Кадри, защото както знаем от книжките- успехите на организацията са успехи на хората в нея. С калпави хора- няма успехи. В МВР има толкова негодна паплач, че ум да ти зайде....Като , естествено рибата мирише от главата.

ЗА ! (Драстично Съкращаване на Броя, Заплатите и Придобивките на 'наште' органи.) .. ПЛЮС : А. Обвързване на заплащането с Резултатите от Работата-им. Б. Изграждане на Независим Орган за Прозрачност и Съответствие на Работата-им ...ил Вкратце : - Работна Група по Въпросите на Реда и Сигурността !

Ако резултатите от работата им бъдат обвързани със заплащането им, в крайна сметка ще се окаже, че Лазаров и компания са длъжници на държавата, тъй като са потребили повече, отколкото са дали.... Има и съвестни и честни хора в МВР- познавам доста от тях, но има и търтеи, лентяи, скатавки и дребни хитреци.....както и подлоги и доносници- слуги на групировки и уши на тоя и оня...

даже и не разбраха, че са създатели на подобни дебили, съгласни да убият човек за няколко лева. Ако ги ловяха и обезвреждаха навреме, сега нямаше да ни обясняват подобни гадости.

Като Чечня станахме бе браво

Колко романтично казано млади хора от друго поколение чиято цел била за няколко лева да убият тоест най-обикновени терористи.Що не ги стрелят тогава?В другите страни идват полицаи с автомати и качулки и ония ако не са се взривили самички биват прилежно застрелвани.Тука тия са пример за подражание на цели поколения тийнейджъри защото имат пари,власт и на практика са недосегаеми.Ако случайно ги арестуват то най-много някоя условна или глоба колкото да им вдигнат самочувствието.

А добро утро,началник!Сега ли стоплихте че Мафията в България е с Абвиатура -БКП-Братовчеди- Приятели-Комшии.(наш човек)До както го има това,зло България ще е все така прекрасно място за престъпници.

След 'родовата престъпност' следва: 1. Родово наследяване на депутатски мандат. 2. Родово наследяване на министерски пост. 3. Родово наследяване на премиерски креско. 4. Родово наследяване на президентска длъжност. Напред към светлото бъдеще!

Не очаквайте човешки интелект от тези, които убиват за материални ценности в името на духовните.

Ами те ВИП-престъпниците са повънка. Тука по-интелигентни джентълмени от прокурора Попов и чаровния Лазаров аз,като проста булка не виждам.

Abu Talib

Ами че то си е в реда на нещата-БКП се ожениха за БСП, после започнаха да правят същите работи, като нея.

ама лазаров то това е от 70 години - управляват ни цели родове комунистически престъпници

...като гледам сн....та, разбирам, че науката е в дълбоко заблуждение! Не, неандерталците не са изчезнали...

ТОЗИ АКО МЪЛЧИ ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ПО-УМЕН...

Господи, ако започнеш да си прибираш вересиите, започни от тоя. " Нямало ги вече престъпниците-джентълмени , с които прокуратурата се разбирала от първия път" Само остава да уточниш цената на разбирателството във финикийски знаци, кретен с кретен! И знаеш ли защо ги няма? Ще ти кажа. Защото много отдавна станаха "добре облечени бизнесмени" с помощта на прокуратурата, а един от тях даже стана Мин-председател. Тия сега трепат, защото нямат пари да плащат. Ако навремето престъпниците-нелегални производители на цигари не се бяха разбрали с прокуратурата, както ти се изразяваш, сега щяхме да имаме друг Мин-председател!

Не ме интересува дали е родова или кланова престъпност,издокарайте ги за да откриете огън при неизбежна отбрана или при бягство....няма прокурор още по-малко дебелака Марковски. И спазвайте Царските закони за "Закон за изтребление на разбойниците" и "Закон за защита на държавата",никой няма да ви се разсърди.

Интересно...как се разработи полицията...ама защо ли точно преди доклада от ЕС...през другото време къде дремахте, а?

''РОДОВА ''престъпност има и във ВЪНШНО министерство. Колко роднини има във МВнР?????

Полицията /милицията/,в Бг няма ли да поиска помощ ,от армията която я няма ,защото е по задачи в чужди държави ?

Скрийте го тоя, не се резилете с него. Родова мафия е имало и ще има. Комунистическата номенклатурна мафия е изцяло родова като обикновено родоначалник на рода е някой шмекер дето е станал документален партизанин доста след 9ти септември. Сега са трето поколение крадливци и нагоре. При чорбаджиите и рестититковците е същото. Те са още по-мръсни и алчни.

''РОДОВА''престъпност ??? А това не е ли циганска работа ? В Бг отдавна говорим за ЦИГАНИЗАЦИЯ ,и си мислим че е само на думи . Да ,ама не ,НАПРАВО СИ СТАНАХМЕ ЦИГАНИ ,А ЦИГАНИТЕ СТАНАХА ---РОМИ. С една дума ,трябваше да ''ИНТЕГРИРАМЕ''циганите ,а то какво стана ?Циганите интегрираха българите ,като започнаха от ПОЛИТИЦИТЕ, УПРАВНИЦИТЕ,И ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ : ---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ,ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,НА ВСИЧКИ НИВА . Най-много личи в Бг-СЪД.СИСТЕМА . ''САМО'' за 26г.,---нито един осъден, ефективно ! ДПС постигна своите цели . С помоща, бездействието и СЛУГИНАЖА от страна на бсп ,си САМОПОДАРИ : --И ПАРИТЕ /от своите фирми с НАРОДНИ ПАРИ,и от БЕЗОТЧЕТНИТЕ ПАРИ за бедствията и авариите---Е.Етем ! --И ТЕРИТОРИЯТА /ЗАМЕНКИТЕ/.! --И НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЗАЛЪК ---ВЛАСТТА .. ПАРИ,ТЕРИТОРИЯ,ВЛАСТ ---,И ТО В ЧУЖДА ДЪРЖАВА ... За съжаление ,...СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА СТАНАХА И СЛУГИ ,НА ---ДПС . ДПС ислямизира и циганите които открадна от бсп ,като електорат ,и еничари ---,ПРОДАЖНИ ГЕНЕРАЛИ/С.Симеонов/,Хр.Бисеров,Данчо Ментата,Д.Пеевски ,бат Сали,...които се скриха в ДПС ,от съдебно ПРЕСЛЕДВАНЕ ... В Бг ТРЯБВА ДА ИМА НАРОДЕН СЪД ,ЗА НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИ ...,ИНАЧЕ ЩЕ ИМА КАМЪНИ И ДЪРВЕТА ПО УЛИЦИТЕ ---САМОРАЗПРАВА ,АКО Бг-СЪД НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ...

To цаката е да ги хванеш преди да са надигнали глави. То е явно, че ги знаете, май чакате да направят бройката, над която недоволството на народа се отприщва, за да ги хванете, а?

Стига сте наблюдавали! И аз наблюдавам, ама не ми плаща никой за това. Започвайте да мислите, та като дойде време да се пенсионирам, да има изгледи и да се задействате. А? Или при вас чукчи не читател, чукчи - писател?

И Д И О Т И

Колко хубаво щеше да бъде, ако и в полицията работеха такива интелигентни хора, като коментаторите.

ПРЕСТЪПНОСТТА ЩЕ Е НАЙ ПЕЧАЛИВШИЯ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ?

"Печаливш" тряба да е с корен "печал, жалост", но "печеливш" е с корен "печалба".

Постулатите за Оцеляване на Хората у Нас : А. Нонстоп с добра лупара В ръка. Б. Нонстоп с две-три узита подръка. В. Създаване и Поддържане на Собствена Банка. ... Хора ! - тия 'наште' Пак се опитват да се Гаврят с Нас-Всички Данъкоплатците ! - та те СА Едно-Цяло С Престъпността !! ---> Двустъпковата, Българ(к)и !

"...себейство Дамянова..." , това сеБейство от БЕЙ ли произлиза? А колкото до свързаността, то си е така от край време: царските дъщери са се омъжвали за принцове, дъщерите на партийни величия за синовете на такива и т.н. Нищо ново под слънцето.

Чак пък да е нова тенденция....че то България е малка страна,с все по-оредяващо население.Съвсем логично е,всички да сме братчеди.Кое му е новото,братята Маргини,Рижите,братята Илиеви,Галевите не са братя,ама как братски бандитсваха.Напъва се Главсекът,да показва завидни резултати-лошо няма,стига да не са поредния ПР.Ама залудо се напиня-ББ му е взел размера с промените в Закона за МВР.

Ами то и престъпници и МВР все родово бе Лазаров-нямам предвид Камен Пенков , да знаеш.

тия убавци направо за некво световно отличие нобелово ли ил кото има -титани на мисълта

в България.

Докато има роднинско-депесарска некадърност в полицията, ще има всякаква престъпност на улицата. На теб говоря, Светлозаре Лясковски.

Ами борете я бе. стига само сте констатирали!

Полицията и Прокуратурата СЕ РАЗБИРАЛА със джентълмените и престъпниците от миналото, когато ги притиснели?!? Да де, зависи какъв е бил ценоразписа!

РОДОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ ВОДИ НАЧАЛОТО СИ ОТ Т.НАР. ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ ДО ДНЕС! В ОНИЯ ВРЕМЕНА ВСЕ ПАК Е ИМАЛО ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА, А ДНЕС СИ Е ОБИКНОВЕНО БЕЗЗАКОНИЕ, СЪЗДАДЕНО И РАЗВИВАНО С ВРЕМЕТО ОТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ БЯХА УНИЩОЖЕНИ В КОНЦЛАГЕРИТЕ И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ.

Аз имам загинали партизани роднини. В общи линии хора на идеалите и честта. Няма никой техен наследник дето да се е издигнал и да е злоупотребявал. Виж с фалшивите документални партизани дето се нароиха след 1944та е друго. Днес те имат трето и четвърто поколение келипирджии. Вече са бизнесмени, демократи и т.н.

Светлозар Лазаров: Вече има родова престъпност Разбира се , когато сме докарани в родово общинния строй, и самата престъпност ще се нарича родова.

МДАА ДС СПАЛА СЪС НАРКОТРАФИКАНТА ФАТИК-А И СЕ РОДИЛ БОЙКО БОРИСОВ :))

:-)))))))

Някой пак откри топлата вода и колелото... Имам усещането, че тази държава се върти на празен ход, като безсмислено перпетуум мобиле. И нищо и никой не можге да я изкара от това тъпо равновесие по пътя, водещ за никъде.

Не мога да разбера защо има изненадани. За 25 години липса на съд,мвр и прокуратура вече имаме пенсионирани бандити шефове на организирани групи. Нормално е да се формират престъпни кланове с наследственост, при положение, че няма кой да ги пипне десетилетия наред.