МВР ще назначи 3-4000 души за охрана по места

МВР обмисля да назначава временно 3000-4000 души, които да служат като охрана в местата, където не може да се осигури достатъчно полицейско присъствие.

Обратно в новината

Коментари - МВР ще назначи 3-4000 души за охрана по места | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентът Барак Обама е подписал заповед за санкции срещу "лица и организации, отговорни за действия, подкопаващи демократичните процеси или институциите на България", предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Йочев и презглава да се преметне пак нищо няма да постигне. Докато има маловажни и незначителни по стойност посегателства срещу собствеността така ще бъде. Не може някой си да определя, че кражбата на крава, кокошка или кон е незначителна сравнение с кражбата на кола. При всички случай това е посегателство върху собствеността и е наказуемо независимо от откраднатото. Нека не се заблуждаваме - страха от сурово наказание е основното в опазването на собствеността и обществения ред. Ще дам пример - градчетата от американския запад през 19 - ти век, известно е, че по това време конекрадеца е бил бесен веднага след залавянето. Само по този начин е възможно да си оставиш коня пред салона и като излезеш да си го намериш.

БРАЕВО ЙОВЧЕВ, БРАВО ШЕФЕ. НАМАЛИ КРАЖБИТЕ СЪС 120%, И СЕГА ЦИГАНИТЕ СА ДОВОЛНИ. ОСОБЕННО ИХТИМАНСКИТЕ И САМОКОВСКИТЕ. ПАК НАПЪЛНИХА ГОРАТА С РЕЗАЧКИ И СЕКИРИ. СЕГА НАЗНИЧИ ИМ И ПАЗАЧИ, ТА ДА СИ "РАБОТЯТ" СПОКОЙНО, И ДА СИ ДЕЛКАТ "ЗАРАБОТЕНОТО". СПАСЕНИЕТО Е, КОЙТО ТИ ВЛЕЗЕ В ИМОТА ДА КРАДЕ, БУМ. ДРУГОТО Е МАЗАНЕ НА ОЧИТЕ НА ВЯРВАЩИТЕ ВИ!!

10% увеличение на заплатите на полицията, 4000 хил. нови полицаи и пари откъде ще дойдат, 30 нови коли за парламента, още пари за нищо, браво на управниците, Трактора оправдан, всичко е на ред.

Заради Изборите ли са временно и защо ще се назначават като следваше да се намалява състава на МВР, защото бил раздут от ГЕРБ? Един дребен лъжец се оказа по-точно пионка!

Нали в МВР щеше да има съкращения? Сега ще назначават 4000 души за селска охрана. Откъде ще се вземат парите, др. министър! За сетен път правите хората на глупаци! Дано не ви се връзват повече!

"Няма възможност във всяко населено място да се сложи по един полицай. "Това нещо го няма никъде по света", изтъкна министърът." Това не е вярно. В България има 5302 населени места и над 60 хиляди служители в МВР. Без никакъв проблем може да се зачисли по един полицай за всяко едно населено място. И определено няма да е световен прецедент. Иначе не виждам как невъоръжени хора /доброволци и прочие/ ще пазят от престъпници. Ще има вие за без пари какво искате, вие за 340 лева какво искате. И ще са прави донякъде. Но нека да се пробват, ако има желаещи.

70 процента намаляла пестъпността.кой измисли тази глупост.как изчисляват тея хора?математиката а нищо си я нямат. от България нищо не става. само глупости се бълват.да ги пуснат да орат нивите и жандармерията и полицията. така ядът парите на данекоплатеца.без полция хората сами по добре ще се защитят.така или иначе българия е като див запад.

Какво се оказа тези дето не работят ще наемат безработни да им свършат работата. Колко човека бяха изкарани за една седмица и престъпленията намаляха със 70%, ами останалите до 65 000 къде са? Достатъчно полицейско присъствие дали не значи във всяко село полицай колкото пред парламента-това вярно го няма никъде, прав е Йовчев.

Всеки временно нает и обучен пишман милиционер ще стане майстор-крадец ... бисер петното ли ще е еталона за подбор на временните милиционери ?

Новите полицаи щели да ги назначават от безработните ! Който не е мързелив и тъп си има работа. Тия нови полицай вероятно са трайно безработни и са загубили трудови навици. Какво се надявате да свършат ? Да правят предизборна агитация в деня на изборите пред избирателните секции ли ? Тая тъпотия все едно оная мая я е измислила ...

Аз чакам да ми се вдигне заплатата а те още увеличават хрантутниците.

България е страната с най-много милиционери на глава от населението. Накарайте ги да си изработват заплатоте. Не е нужно да слагате още търтеи да смучат от данъкоплатците ! Така ли ще разкриете 250 000 работни места !? От къде пари за заплати !? РОДНИНА , МИЛИЦИОНЕр , РОДНИНА , МИЛИЦИОНЕР не може всички да са милиционери и агенти ! Някой трябва и да работи

Най-накрая някой министър да си признае, че трябва да има полицай на улицата, а не в кабинетите особено по-високите етажи и какво като няма страна в света с полицай във всяко село, България може да е първата-няма лошо. По-добре полицай във всяко село отколкото крадци във всяко село.

След като се изкараха полицаите на улицата, се видя и резултата, въпреки че някой не иска да го признае.

Йовчев е професионалист, за разлика от предшественика си Цветанов, който се занимаваше само с показни акции, на който днес берем плодовете в Страсбург.

йовчев предаде институцията в която работеше (президентството) преди да се заеме с "частния проект" - министерското кресло той е по рождение предател , на него не може да се разчита той ще предаде всеки - това не е професионализъм , а кариеризъм и натегачество

Това е един от малкото министри на вътрешните работи, който знае какво прави.

Цифрите говорят за успешната работата на МВР, 70% намалена битова престъпност.

Тези цифри са от пресцентъра на БСП и МВР, познати още като опорни точки. Не бих им вярвал чак толкова.

Каквото и да говорят, Йовчев е добър министър.

идиотите се опитват да ни правят на глупаци - що не оправите наказателния кодекс що не спрете да вземате парса от криминалните а след това да ги прикривате и да пишете неизвестен извършител защо сте заточили толкова полицаи пред народното събрание да ви пазят задните части защо охранявате Доган и още куп крадливи политици ами сте тръгнали хора да назначавате и те да ви вършат мръсната работа а като хванат някой и ви го предадат вие ще го пуснете щото няма доказателства пфу - идиоти

Да съкратят първо администрацията на МВР с толкова бройки....

УЖ СЪКРАЩАВА ЩАТА , ЯВНО СЪКРАЩЕНИЯТА СА САМО ЗА ОПЕРАТОРИТЕ И МОНТАЖИСТИТЕ 400 ДУШИ ОТ ФИРМА БМВ ЕООД ,ТЕ МУ БЪРКАХА В ОЧИТЕ И ДРУГИТЕ ОТ СОТ-СЪЩО МНОГО МУ ПРЕЧЕХА ...

Няма възможност във всяко населено място да се сложи по един полицай. "Това нещо го няма никъде по света", изтъкна министърът. Овчев, Овчев, не само, че го има, ами е абсолютно задължително.

farmer

Леле ОФ-то се завръща...следва и член първи... Педа.а Станишев твърдо е решил да векува...

предизборно сащите ша мъкнат чувалите с бюлетината.

АМАН от малоумни измамни олигофрени от люлката на БСП/БКП!!! Какви охранители, кви пет лева бе Йовчев, марионетко нещастна!!! Само в държави БЕЗ АДЕКВАТНИ ЗАКОНИ, БЕЗ ИСТИНСКИ НЕЗАВИСИМ СЪД И БЕЗ ПРАВА НА ХОРАТА, се назначават още и още и още полицаи, пъдари, охранители и т.н., а ефект ЗЕРО! Я гласувайте, НЕПРИКОСНОВЕНОСТ на собствеността, я преразгледайте НЕИЗБЕЖНАТА САМООТБРАНА, я въздайте някоя и друга СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА, я ревизирайте НК, я ПРИТЕЖАНИЕ И УПОТРЕБА НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, да стане и факт за хората, а не за айдуците само, а не да ме карате още да храня ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, ама пусто нали не ви отърва, че първи пред цевите ще сте вие май боклуци - като НАЙ-ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ В СТРАНАТА!

УЖ СЪКРАЩАВА ЩАТА , ЯВНО СЪКРАЩЕНИЯТА СА САМО ЗА ОПЕРАТОРИТЕ И МОНТАЖИСТИТЕ 400 ДУШИ ОТ ФИРМА БМВ ЕООД ,ТЕ МУ БЪРКАХА В ОЧИТЕ И ДРУГИТЕ ОТ СОТ-СЪЩО МНОГО МУ ПРЕЧЕХА ...

Не стават нашите мъже за държавници и това е. Виж ако има състезание по надпиване, ще оберат медалите. Ако си сложим ръка на сърцето, никой не може да посочи двама-трима мъже достойни мъже измежду десетките хиляди охранени търбуси, които да поведат нацията на ползу роду. Това е истината.

Добре, ама тия от жандармерията и МВР кво ша правят да ги съкращават

Полицаи има достатъчно,дори по 2ма на населено място.Убедихме се,като ги видяхме пред Парламента!

"МВР обмисля да назначава временно 3000-4000 души, които да служат като охрана в местата, където не може да се осигури достатъчно полицейско присъствие." Е нали онези момчета който нарекохте националисти ви предложиха услугите си , когато напълнихте столицата със сирийци! Било незаконно , били страшни и т.п. причини изтъквахте!

Айде още неадекватни хрантутници!!!!

УЖ СЪКРАЩАВА ЩАТА , А СЕГА ОТНОВО НАЗНАЧЕНИЯ У НАС САМО ПОЛИЦАИ И ОХРАНИТЕЛИ ЩЕ ОСТАНАТ ,ВСИЧКИ ДРУГИ НА БОРСАТА

Няма възможност във всяко населено място да се сложи по един полицай. "Това нещо го няма никъде по света", изтъкна министърът. Пълна ЛЪЖА!

...битовата престъпност е намаляла с до 70% ! Чисто комунистически отчети, като едно време за петилетния план!

Е да де - ДО 70% това означава че всичко до 70 е все вярно, и един да е!

Навремето,(преди квазимодото -ТЖ) е имало пъдари. И никой не е смеел да им противоречи. А сега 3000- 4000 души по 10000 лева годишна заплата?!? Ми това са много милиони, бе таранкоулу!

СОКРАТ,и по времето на Тато имаше пъдари,ма биеха както си искат ако набарат някой в чужд имот.Оплачи се в милицията,там ще ти постелят,отново бой докато разбереш че в чужд имот не се влиза.

Не знам защо, но когато видя повече от един полицай на едно място било то по пътищата, било то по телевизията или на снимка, то единият обикновено е с ръце в джобовете. Така и на тази снимка от четирима полицаи единият е с ръце в джобовете, разкопчан и без шапка. Вторият също е без шапка и пуши. Останалите двама са се привели в изряден вид макар, че този дето е на преден план като, че ли току що. В същото време министърът обяснява, че като назначи още 3-4000 полицаи ще увеличи заетостта. Питам се това ли да разбираме като заетост?! Питам се някой виждал ли е униформен американски или ЕС полицай да пуши, да кибичи с ръце в джобове или да чопли семки, защото аз дори и във филмите не съм. И още много други въпроси ми нахлуват в главата, но освен някой форумец едва ли друг ще ми отговори.

НЕ СЪМ ВИЖДАЛА ДОСЕГА ЗАЕТ С РАБОТА ПОЛИЦАЙ ИЛИ КАТАДЖИЯ, ТЕ ЯВНО И ТАКА СА МНОГО И ДОСТА БЕЗПОЛЕЗНИ ...

...гологлавият е някакъв началник,виж му пагоните,сигурно и той е от "Академията",в която е учил и Б.Б. и той си държеше ръцете все в джобовете,без значение дали е пред некой чуждостранен гост,дипломат или....Българския Народ...

БСП дойде ли на власт престъпността е в ужас и намалява с ДО 100. Това с До е сигурно както "на места ще превали". В случая означава "На места няма да има извършени престъпления"

Битовата престъпност намаляла с до 70%. До края на мандата ще е с до 100%. Ами назначете 200 хиляди полицаи. Хем ще изпълните обещанието за нови работни места

аман от палеативни мерки бе серсемино

палИативни

Че са малко милиционерите в Държавата, ами ще назначават още.Поредната аномалия...

трудова заетост се осигурява с производство а производство се организирва с правилно законодателство с назначаване на .. (охранители) се опразва бездруго изтънелия джоб на работещите хора

Йовчев вместо да раздува щата на полицаите , да постави видеокамери в селата , на всяка улица и няма да се налага да разпилява средства на бюджета,

Тая охрана пред парламента ли ще бъде??? Там всяка вечер има едно 1000 полицай,кого охраняват,никой не разбира?!? А през деня се удвоява охраната,защо тези полицай не са си по местата,а са около парламента???Престъпниците в парламента ли пазят???

Имаме най-много полицаи на глава от населението в ЕС.Имаме и най-голямата битова престъпност.Да не би в съдебната система да е проблема?

Стига простотии,назначете съдията Линч и въведете закона "Колт". До година нещата ще си дойдат на мястото. В действие може да влезе и ЗЗД/закон за защита на държавата/. Ама не ви изнася вашта мама,населението трябва винаги да е тероризирано и стресирано.

в селските райони вече никой не прави нищо, защото: - ако гледаш животни - ЩЕ ГИ ОТКРАДНАТ -ако гледаш лозе - ЩЕ ГО ОБЕРАТ - ако садиш зеленчуци - ЩЕ ГИ ОБЕРАТ - ако направиш зимнина - ЩЕ Я ОТКРАДНАТ - ако свариш вино или ракия - ЩЕ Я ОТКРАДНАТ - гора ако имаш - ще я изсекат Хората вече гладуват и студуват благодарение на нехайството на родната ни полиция.

Прав си.Има два варианта,единият е писаното от мен над теб,другият е "Великолепната седморка":)Е,приличат си но вършат добра работа:))))

Събирайте под червените знаме и верните отрядници.

АБЕ КАТО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ТОГАВА ЗАЩО НИ Е ТОВА МВР ПО ДОБРЕ ДА СЕ СЪЗДАДЪТ МЕСТНИ СТРУКТУРИ ЗА ОХРАНА

Възстановяване на партизанските отряди и башибозука + частна чета за Сидеров ще има пазванти за всички.

... и каква е тогава ролята на полицията ако ще има такива черни каси с които ще се хрантутят агресивните партийни лоялисти?