Пренареждат жълтите павете по нова технология в началото на лятото

Паркирането и движението около храм паметника "Св. Александър Невски" ще бъдат забранени в участъка пред централния вход

Обратно в новината

Коментари - Пренареждат жълтите павете по нова технология в началото на лятото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно след като изритат даскалицата от кметството.

Редих павета (гранитните) на тротоара пред нас и видях технологията ... Колко тежат 3 килограма ? Вземи и тренирай с две гири по 3 килограма и ще разбереш . Така е за всичко , така се учи човек , а не да плямпа и ръси акъл от страни без да се изцапа !!!

Технологията е от преди 115 години си е ОК, ама трябва да спрете да крадете. Когато половината пари се връщат в партийната каса, а поръчката се дава на придворна фирма, която наема хора, които го правят за първи път, така става.

Да пясък до 3 етаж. Това е новото. Справка ул. Иван Асен II

Тази фирма сякаш е някой роб на Злият Доктор Фънди. И като работата на всеки роб, пренареждането ще е още по-зле... да живее Злият Доктор Фънди!

Помня ги аз "експертите" как редяха павета по софийските улици някога - когато почти нямаше автомобилно движение, хеле пък тежко ... Коленичи "експертът" с големите дебели гумени наколенници върху разстланата дебела пясъчна покривка върху уличната основа, стоварва му количкарят павета откъм гърба, взема ги експертът едно по едно и ги реди В ДЪГА ОКОЛО СЕБЕ СИ - в дъга, за да не се мести по пясъка за всяко паве поотделно - главно по-бързо е, но и пести сили. Понабие паве, подсипе ту-там пясък, проверка на нивото с една дълга летва, може би и с либела. ТЕХНОЛОГИЯ ...

Не си мисли , че като си гледал си разбрал . Вземи нареди 20кв. м. !

Ремонта на ,,Жълтите павета “ са огледален образ на лицето и постиженията на Фандъкова .Да бяха само жълтите павета кметицата с мед и масло да я храниш.Цяла София е с трагична инфраструктура ,мърсотия ,разбити тротоари и квартали без тротоари вкл центъра извън жълтите павета.Разходете се из кв.кв.Люлин,Дружба,Младост и т.н. и се уверете ,че от време на соца нищо не е мръднало и ремонтирано по кварталите .Там където нещо е спретнато набързо е оставено недовършено.За 14 години управление на ГЕРБ в София са изхарчени милиарди а резултатите са мижави, но поголовнонсе унищожават зелени площи с безразборни строежи на блокове и офиси .Даже се застрои цялата Северна яка в полите на Витоша така,че да се спре полъха от планината.Оказа се ,че в общината няма нито един специалист завършил градостроителство.

Един друг го каза-павета се редят на дъга,не като фаянсови плочки.

Ти редил ли си ?

Хванете и ги изхвърлете тези шибани грозни павета и да се приключва !! Все едно сме 19-ти век мааму стара ! И да ви видя тогава откъде ще краднете ?!

Фандъкова - моля ви оставете ме и обещавам следващия мандат ще ги пренаредиме пак !

боята на паветата си стои неолющена ..

Нова техоногия? Какво ѝ е на старата, след като паветата издържаха толкова много десетилетия, без да се разместят? Що не направихте една снимка с дронче, да видите, как са подредени и да следвате същия модел? Разслдване ще има ли, как е спечелена обществената поръчка?

Павета се редят на "дъга" или сектор от окръжност. Не се редят в права линия, там е грешката...

Фандъкова за три мандата каквото хвана окъка.

Нова технология? Тия хора малоумни ли са? Какво значи това да се викат експерти и да се търсят нови технологии? Като редиш пъзел и крайният продукт не отговаря за визията която би трябвало да има, проблема не е в пъзела, а в индивидите които го редяли! Това на снимката прилича ли на добре свършена работа? Или на работа за стотици хиляди левове? Даже на места от снимката се виждат леки вълни поради неравно положената основа. Вместо експерти да се викат да се забрани на фирмата да участва за каквито и да било проекти и най-накрая агенцията по пътищата да си върши работата като налага контрол над работата!!! Всеки си прави пътя както на него му изнася, идва частната фирма наета от държавната агенция да каже че всичко е перфектно и така до някой инцидент след който да се окаже че работата е половиначата.

Интересно първия път по каква "технология" ги наредиха?

По усмотрение на мангала.

Пренареждане по стара технология - 260 милиона. Не ги платиха, дори ме глобиха. Сега по новата технология ще ги пренаредя за 400 милиона само и всичко ще е ок.

Айде народе, да плащаш ремонт на ремонта, вперьод.

Минете да видити какво се случва с наредените преди седмица павета по Шишман. Копае се, насипва се после материал, отгоре пясък и накрая настилката. Без трамбоване. И всичко хлътва както си иска. След дъжд се образуват локви. Абе пълна трагедия. А строителя Парсек е същия некадърник като тези дето правиха Графа.

Да се асфалтира и да се преключи с тези тъпи павета. Мине не мине година пари се дават за тях.

Къна, на тези павета трафика не им пречи! Съсипаха ги с тежките машини, които извазваха мавзолея! Тогава паветата се бяха нагънали като морско вълнение! Тия идиоти ги няма сега! Те да плащат ремонтите! Ако имаме яка журналистика, до сега да са пуснали архивни записи и ще видите демократичната вандалщина!

Технологията на редене не е толкова важна в случая, най-много да удъкжи мъките с няколко месеце или година. Паветата не са подходящи за интензивния трафик на тежки машини, преди години да но не и сега! Решението е много просто - спира се движението и се обособява една страхотна пешеходна зона.

По тези павета всяка година по времето на комунизма е минавал парад от тежка военна техника, дори танкове и не е имало такива проблеми

Колко да е нова технологията - на не повече от стотина години

Стига сте крали пари от несвършена работа! Да дойде една холандска фирма да ги нареди и да се приключи с тая сага!

Да не си жълто паве на днешно време - само те пренареждат.

И много прав! Все още има хпра с чувство за хумор! Макар и тъжен! Ама аз се посмях!

Фандъкова все твърди, че глобява със стотици хиляди левове фирмите, на които възлага некачествените ремонти, обаче един път пък не е показала документ, в подкрепа на наложената глоба и най-вече един път не е показала доказателство, че съответната фирма е платила глобата.

тя и Тъпата Тиква като се нагуна първия му асфалт на Орлов мост заплашваше как щял да накаже изпълнителя. Пък той бил платил всичко авансово и били поделили комисионната с Цецо :)

а вземат да ги наредят по старата технология от преди 100 години, а не по нова. :-)

Тези павета са унгарски. Унгарците са проруски настроени. Трябва да се преместят, както искат да местят паметника на съветската армия. А на този който е строшил павето - награда

Апропо! Паветата са от Австро-Унгария!

От мина са до Будапеща. Значи Унгария

и с извънземна технология да ги редят - ако не се спазва технологията и ги редят общаци дето нямат идея какво правят - все тази

още колко ще ни струва?

И колко ще струва това пренареждане, дали ще стигнат още 15-20 милиона лева? Един специалист го каза по време на скандала с неефективния ремонт: в други страни тези павета отдавна са премахнати. Те са направени във време, когато не е имало такъв трафик.

Гарантирано от Герб, да спрем фалшивата промяна! Да върнем ремонта на ремонта на ремонта отново на преден план!

и колко пъти ще ги пренареждат тия павета ? Какво е това крадене насред София ?