Плевнелиев: Няма да правя коалиции, до края на май ще има нов парламент

Не по-късно от края на май ще има нов парламент, предположи президентът Росен Плевнелиев. Според него вотът не е бил подменен и няма нужда от нови избори, защото това ще доведе до невиждан хаос и дестабилизация.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Няма да правя коалиции, до края на май ще има нов парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С действията и бездействията си тая герберска гнида Плевнелиев само ощетява държавата и хората.

"Политиката препуска дивашки от една налудничава идея към друга такава идея и така възниква голямата депресия." Ханс Сенхолц Жалко, че ДИР-а не пуска линкове. Има една чудна статия на Ханс Сенхолц за фалшивата икономика, фискалните илюзии и т.н. Намерет я и я прочетете - интересна е.

Това не е ли Виктор Калев ?

Ама кой те пита бе, калитко? Не стига, че си нелигитимен, ами и смешен. Та на всичко от горе и мнение изказваш.

"Съединението прави силата" - а ние повече от всякога имаме разединение във властта. Скоро не виждам светло бъдеще за България заради тези престъпници, борещи се за кокала в момента. Толкова се очернят и калят от известно време, че чак се плаша като ги гледам. Че й физиономиите им едни гротесни, от злоба се изкилиферчеха. Такова тепане за власт - явно не сме бедна държава, което упорито се опитват да ни втълпяват.

То и никой не очаква от Президента да прави нещо което нито разбира, нито знае как се прави. Да каже някой бизнес лаф и да чака нещата да си се наместят.

За съжаление имаме поставен за президент един посмешко, който толкова не е в час за какво става дума, че чак ме е страх за държавата! Росене, отиди си по здравословни причини - по-добре ще е!

защо изобщо се слуша този смешко, за него единствено важи едно определение , което освен вид мъжки характер означава и женски полов орган

Като си за истина какво се СПОТАИВАШ А НЕ ИЗИСКАШ ИНФОРМАЦИЯТА ОТ БИВШИЯ СИ СЪПАРТИЕ ЕМИЛ ДИМИТРОВ, НАЛИ ТАКАВА ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ИМА ДЕКЛАРИРАНА ПРИ НОТАРИУС В ГЕРМАНИЯ!!!ИЛИ НА НИКОИ НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА ИЗЛЕЗНЕ ИСТИНАТА ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ВИ???!!!

Роса Плевнелиева е много активна тези дни и яко върти дупе. Да видим накрая на чий * ще седне!

Плевнениев да се оттегли, носи само нещастия и зло за страната.

Този фалшивец е отново за импийчмънт, знаел е за аферата с печатницата в Костнброд и не е съобщил на никой. Та нали по същия начин фалшифицираха и неговия псевдоизбор. Срам и резил е Плевнелиев. Това нищожество герберско трябва незабавно да подаде оствака.

Спри да говориш глупости и когато излизаш да държиш реч поне я понаучи малко, а не да се пънеш като първокласник докато четеш. Срам си за България и то голям. Просто не ставаш за нищо...

......."Плевнелиев: Няма да правя коалиции, до края на май ще има нов парламент........ Ти нищо няма да правиш защото нищо не зависи от тебе. Съмнявам се за твоя законен милиционерски избор, че си чист. И да се изчисти кочината и ти трябва да си изринат.

Плевнелиев прав си, че пострада имиджа на Б-я ,защото лъснаха усилията на твоята бивша групировка начело с Борисов , да подменя бюлетини ,да купува гласове , а бе мафията бе в стихията си !Второ ти и да искаш не можеш да правиш коалиции !Волен не те признава за президент !Станишев те обяви за главен виновник за изборните мошеничества!ГЕРБ организира покушение на оттеглящия се Доган от ДПС!Просто всичките Ви пътеки са осрани !А че вотът не е бил подменен не си прав защото бюлетините са били 770000 а хванаха само 350000!Не лъжи - продължавай с хиленето , не си убудителена марионетка!!!

комсо молецо, само 3 пръста за тебе оттук нататък, два сгънати и прав по средата..

Плевня, дори жена ти я е срам от тебе, а нас питаш ли ни? Марш, Мики Маус /извинявам се на истинския Мики Маус/

Плевник ти си олицетворение на задкулисие и измама, ти си срам за страната, ти си в момента най-голямото зло от което трябва да се освободим незабавно.

Докога тези престъпници ще се наричат политици?

И мястото им не е ли в затвора, а не в парламента?

Тоя дребен герберски цирей е довлечен до президентството със същата измама кавато бяха подготвили събандитите му от герб. Сега нито има моралното право да говори, а само да се маха час по-скоро.

Прочетете се ,погледнете се! Малко ви е това, което ви се случва, малодушни злобари !

Ще има нови - за президент !

"държавния глава" ;-)

Плевньо, почини малко.

ПАСТИРКАТА Е ИЗБРАН С ШМЕНТИ ГЕРБЕРИ

кои си ти бе, прадлио комсомолски та се дуеш какво ще правиш и какво няма да правиш? ти си слуга на народа, а не монарх и ще правиш точно това, което иска народа, а не мафията, на които слугуваш. президент ската институция е ненужен баласт за нашето обшество и трябва да се закрие, вместо разни пуяци да се дуят, че варшат нещо важно, а всъщност да харчат народната пара за този дето клати гората.

"Според него (президентът) вотът не е бил подменен и няма нужда от нови избори, защото това ще доведе до невиждан хаос и дестабилизация" Прзидентът е в деликатоно положение, понеже ако се докаже че сегашният вот е фалшифициран, възниква въпроса и за предните

Да, Така-точно Е. (Предлагам да Стопираме Всякакви деликатности. Незабавно !)

Въпросът за предишните избори не възниква, той си е ясен отдавна.

Изобщо не си прост.Почти същото казва и Г.Войнов в книгата си"Геноцидът над българския народ"-глава 7 е за периода след 10 ноември.А и не само той.Има доста писано по въпроса.Статиите"Истината за 10 ноември"-от журналистически разследвания"Планът ран -ът за унищожение на българския народ":"На 10 ноември изгубихме България -от инж .И.Пехливанов":"България,която изгубихме" :"Изгубената България"-с над 6000 снимки от различни периоди имного други статии..А защо се случи ,че се разпадна източният блок ,в световен мащаб има доста документални филми,като"Духът на времето II:Допълнение":"Рай или унищожение"от Жак Фреско":"Невидимата империя"-от Алекс Джоунс":"Краят на играта-План за световно поробване"и мн .др.

виж..не знам колко са достоверни тези твърдения но истината е че на този народ му трябва интелигенция истински водачи..каквито на този етап липсват..може и това да е част от някакъв план...защото нация без интелигенция е обречена

Ако позволите : - и Полша бе в Източния блок - но Днес Стомил екипира Водещи Глобални компании...имаха и УЕФА... - и Чехия - но Днес Шкода е по-търсена от Фолксваген..туризмът и селското стопанство цъфтят... - и Унгария ...и ГДР ... ... НО ! - но Само у Нас (и при комшиите оттатък Дунава) прост Не Бе Изкоренена Вонята отвъдчерноморска !! Дори тя стана всепритежаваща !!!

Всичко е за пари!Където са парите там е политиката!А в България къде са парите?Кой ги движи?Роска за да овладееш нещо първо трябва да му се подчиниш!Или за да го смелиш преведено означава стани слуга на хората и ще ги разбереш и владееш!

този палячо днеска го слушах по радиото з0 мин. много говори , но нищо не каза

Плевнелиев, Вижте ! - бълетинистическата КонстинБрод Story ... - панаирджийското чувалозасядане в Герговград... - Доказано-Въпросителния ход на протичане на гласуването... - 'случката' с лидера на ДПС в София, 'странно'-алинирана с Явното маане къдеБесепистично на същите... - фалцетинизацията на Серж... - вратонадуването на банкянскио... - воленеенето в очаквана 'насока'... - реакциите на Всички Данъкоплатци относно бюджетното финансиране на партии Изобщо... ... А ! - ако Всичко Това Не Ви стига - тЕ Ви И анкетата тук в Дир.бг !!! =========== Така просто Не Може, г-н Президент на Република България ! П-р-е-к-а-л-и-х-т-е !!! Загубихте М-Я-Р-К-А-Т-А за Недопустимост-дори вие всички, слюноотделящите по парите-Ни Данъкоплатски !!! Като Най-Обикновен Данъкоплатец, ерго Един от Единствения Суверен, просто Взисквам : - Незабавна Тотална Яснота какво-Точно ще се прави !!! и то - чрез Прозрачен Всенароден Диалог/Разговор !!! Срок - до Св.Св. Кирил и Методий ! (максимум)

Г-Н" НИКОЙ" НЯМА ДА ПРАВИ КОАЛИЦИИ ,ТО КАТО ЧЕ ЛИ НЕЩО ЗАВИСИ ОТ НЕГО ТА СЕ ИЗКАЗВА ,КАКВО МИСЛИ . ТАКАВА МАРИОНЕТКА КАТО ТОЗИ НЯМА ПРАВО НИТО НА МИСЛЕНЕ ,НИТО НА КАКВИТО И ДА БИЛО ДЕЙСТВИЯ

Абе ти първо се научи сам да си бършеш гъза и чак тогава използвай такива сложни думички за теб - "коалиции".

Като ментора си и "следващ" Президент" Борисов! Да, ама не!

"Няма да правя коалиции", теб, кой те пита и какво въобще може да правиш?!

Не е удачно в сегашната ситуация за отстраняване на псевдо избрани вече кметове или президенти. Ще се наложи да ги изтърпим до края на мандатите им. Този "президент" ще си остане пословичен и смешен в историята, въпреки че той е такава мека мара, че току виж утре ще си отпуши ушите и разреже садо мазо белезниците от ББ и ще вземе да се държи като президент. Дано, но надали....

този да се връща в комсомола на боко откъдето го извадиха, нестава за нищо, избран с торби на закрито

Той има ли правомощия да прави или не прави коалиции?

koi te piita tebe p&%&raz neshtasten

Тази пу++а мръсна да си затрваря най-добре устата.

Тая шматка пак се изявява в ролята на бащица...

Я НЕ ЗНАМ ТАА КОМСОМОЛСКА СЕКРЕТАРКА РОСКА ЗА КВО СА МИСЛИ. ЖЕНА МУ ГО ВОДИ ЗА НОСО

Бяхме селска държава! В последните 10 години селското стопанство рухна и виси на конец ,след като "захраниха" големите арендатори. Тук кризата е непредсказуема . Много малко хора са заети там ,ние не сме Америка за да имаме индустриално селско стопанство. То е много скъпо и с малка заетост и води до обезлюдяване на селата... там ще се настанят други етноси!

Последните 23г

След говедовъдите, дето ще определят Правителсвото на моя вот от 12 май! Да, ама не!

Не съм адвокат на никого, но смятам , че трябва да си мерим думите ,когато става дума за ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, който и да е той !!!!!

Тоя след като е назначен с фалшификация според закона не е никакъв президент.

Мили сънародници, разбирам гнева Ви, но истината се корени много по-рано. Всички събития след това и сега случващото се е само закономерно продължение. Върнете се 20 г. назад и ще ме разберете: С идване на демокрацията : 1. Разрушиха селското станство- Българена бе обречен на глад. 2. Разби се образователната сиситема - Станахме прости 3. Разруха в здравеопазването - станахме болни 4. Заляха нацията с насилие, пошлост..... - загубихме си морала ТОВА НЕ Е НАЦИЯ - БОЛНИ, ГЛАДНИ, ПРОСТИ, БЕЗ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ - КАКТО ИСКАШ ТАКА ГИ УПРАВЛЯВАЙ. Съжалявам ако съм прозвучал цинично, но мисля, че това е най-голямата истина. Ако имаме волята да се преборим тогава можем да чакаме проггрес.

Кава демокрация, това си е див /болшевишки-както в Русия / посткомунизъм !

Случайно да си чувал за плана Ран-Ът?4-те точки които си изброил са част от него.

Този който обаче системно и методично го направи всичко това е мнооооого прост. За кво му е да управлява съсипана страна и съсипан народ, като ползата, продуктивността от тях е никаква и няма какво да вземеш освен територията. От там насетне обаче я населваш с хора които не са по- прости от тебе които не мож управлява и трудно ще взееш много от тях

сам си си отговорил без да искаш - ТЕРИТОРИЯТА

Че ние си мерим внимателно думите! Сещаш ли се какво щеше да е, ако не ги мерехме. В интерес на истината президентът не е на Република България, а на гражданина от Банкя! (употребата на малки букви там, където според правилата на правописа следва да са главни е преднамерено, с цел да изрази презрение и тотално неуважение!)

Палячо, ти и да искаш - не можеш да правиш коалиции?! Но защо ли се чудим на простотията - ти си поредната калинка на ГЕРБ!

Какво става с намалявяне броя на депутатите?? !180 са достатъчни ,освен такива като Доганя да са работили на ползу роду онлайн и не са били невидими за нас! Ами щом могат да работят онлайн защо трябва постоянно да заседават и да правят цирк за целия народ??

Е това тук е много важно! Останалите коментари са простотии или просто оригване на драскащите след половин бира!

събиране........Е как пък и по какви критерии ги измисли 180. Ако сме по американските, или германските критерии, трябва да са 60 депутата. На под 7млн-на България колко да са!

Той и да има желание да направи коалиция, не може. Супер невзрачен и кух президент си имаме. Малко по образован е от ББ, ама в случая не му помага много, нити пък на България.

Главният прокурор заяви, че недоумява защо законът постановява да се прави обществена поръчка за отпечатване на бюлетини, при положение, че държавата притежава печатницата на БНБ. "Това не е упрек към служебното правителство", допълни още той.

Смешник, и то освидетелстват, както казваше Швейк за това, че е идиот. По-невзрачен и безмозъчен политик на такъв висок държавен пост не сме имали в цялата ни история след Освобождението от турско.