Новото палестинско правителство положи клетва

Новото палестинско правителство на националното единство встъпи в длъжност, след като бе преодолян възникнал в последния момент спор между Фатах и Хамас.

Обратно в новината

Коментари - Новото палестинско правителство положи клетва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел е велика държава, и най-вече единственната светска д-ва в Близкия изток.Това да си съсед с ислямисти е жестока история, няма разбирателство и все пак те го търсят и какви ли не компромиси правят. Израел е светска д-ва където се спазват законите и демокрацията, при арабите няма такова нещо.

Ама ти наистина си вярваш?:)

създаден с измама, но и до сега цялата му история е изпълнена с измами и престъпления. Свързана е с гонения на местното население, изселвания, масови убийства, отнемане на земя, жилища и прогонване на местното население в съседните страни. В тях живеят няколко милиона прогонено местно население. Останалата част, която е останала е събрана в два концентрационни лагера, в най-безводната част, оградени с високи бетонни огради, бодлива тел и КПП-та, всички стоки и хора, които влизат и излизат са строго контролирани. Израел не е изпълнил вече около стотина решения на Съвета за сигурност и на ООН. Имитира преговори за създаването на Палестинска държава със столица Ерусалим, каквото е било условието на ООН при създаването на Израел, но на практика играе театрални постановки, като целта е да се заграби всичко и да не бъде допуснато създаването на Палестинска държава. Израел е престъпна държава, но тя е такава, защото е подпомагана от другата голяма престъпна държава - САЩ.

Тея са по зле и по разделени от нас! Еврейте са им стъпили на врата и са ги нагъчкали в гето а те продължават да се боричкат помежду си!

Не злорадствай! Бъди щастлив, че чифутите, след ВСВ, не са си харесали Румелия за територия на държавата.