Социалистите помагат на десния Рахой да състави правителство

Испанските социалисти ще допуснат Народната партия на Мариано Рахой да състави правителство, така че страната да преодолее 10-месечната политическа криза.

Обратно в новината

Коментари - Социалистите помагат на десния Рахой да състави правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Испанските социалисти следват утъпкания път на английските либерали -- хората гласуваха едно, а сега политбюрото на патията им казва друго. Също като либералите, като подкрепиха безусловно Камерун. На следващите избори изчезнаха от политиката.

Ама и испанските социалисти са прекръстени комунисти като нашито БКП

Глупости дрънкаш. Испанската социалистическа партия е дясна партия, няма нищо общо със социализма. Единственото социалистическо, което взе за да може да се съгласят хората на демокрацията беше здравеопазването. Не е безплатно, но почти. Пенсионната система е също доста щедра. Та точно това първо ще разбиват следващите 4 години. Тъй като не дадоха достатъчно пари на здравеопазването то технически фалира. И е готово да го купят американските и немските компании. А пенсиите са подсигурени една година и фалират. Също доста апетитно залъче за мултинационалните компании. Ето точно на това се съгласиха днес "социалистите".

е, а човека какво ти пише?? социалистите не са никакви социалисти! нито в испания , нито в България, нито по другите земни кълбета! те са си мошеници навсякъде!

циганска работа!

ако испанците са мангали, то ние сме талибани :):)

испанския народ знае какво иска и се бори за това.A пък българина се крие под масата вместо да излезе и да се бори за бъдещето.

Откъде, пък стигна до този извод? Испания в момента е много по-нестабилна и разделена от България. Само тъпаци повтарят някакви изтъркани и неверни клишета!

Тамошните социалисти не са строили развито социалистическо общество и са нямали петилетки, та затова!

V голяма грешка си.първите които застъпват на власт са социалистите.

А, що не прочетеш малко? Светът и историята на Испания не почва след Франко.

а да оставим испанците сами да се оправят и без това са много по напред от нас. за нас само казвам да премислим почти 58 милионна държава със 350 души прламент ин ие почти6.5 милиона 240 какво яе кажете а те или ние сме по така

големи серсеми са испанските социалисти ....по-добре да бяха направили коалиция с рахой, вместо през задния двор да му дават властта....

ИСПАНСКИТЕ ОЛИГАРСИ ... 1 ИСПАНСКИЯ НАРОД ...........0 ... :)

ГОЦЕ И СЕРЕГЕЙЧИН КРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МУТРА АГА :))

Такива времена идват за Европа, а и за света, че всеки с малко стратегическа мисъл с удоволствие ще отстъпи кормилото на опонентите си. Първа спирка - януари!

Теорията на конвергенцията погледната през призмата на баницата...

А у нас ,герберистите и "Обеднелите патриоти",подпомагат нашия Байхой да си назначи магарица ...