Държавата закъсняла 10 години в борбата срещу мафията

Първата стратегия за противодействие на прането на пари у нас предвижда да бъде създаден централизиран регистър за наличие на банкови сметки и подавани данъчни декларации.

Обратно в новината

Коментари - Държавата закъсняла 10 години в борбата срещу мафията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашата престъпност е държавно организирана. Като се започне с организирането на силовите групировки,чийто шефове бяха канени на разговор от всеки вътрешен министър,когато идваше на влас. По този начин те получаваха лигитимация.Защо се правеха тези срещи,след като по конституция такива "силови" групировки са незаконни.Силовите ведомства са определи в държавата кои са-МВР, МНО и всичко друго силово е незаконно. Още тогава се виждаше ,че хората с анцузите са организирани на държавно ниво. Това беше огромна грешка,чийто резултати ще сърбаме години наред- И затова прлехода е най-неудачния у нас с огромни поражения върху народа и държавата. Кои са авторите ?Защо не се потърси отговорност.Назателна и материална. Ами приватизацията-масовата, касовата-все грабеж и беззаконие.

Цветанов, държавата е закъсняла с 20 години...и повече в борбата с престъпността. А престъпниците, минали през независимата и обективна съдебна с-ма, вече са честни граждани с чисто минало. И даже дават акъл, а други им пригласят. Заложено е така да бъде.

Физкултурника работеше в МВР, а пожарникаря, четири години беше главен секретар на МВР. И какво правеха през това време?

Физкултурника трябва да даде пример и пръв да влезе на топло!

добре че ти/вие/ дойде да оправите всичко. ха ха ха

А кой беше шеф на полицията два мандата? А ЦвЦв не беше ли в полицията през тези години??? Тия що ми говорят като че ли са били детски учителки през годините, за които става въпрос?

България е закъсняла в противодействието на изпирането на пари с почти едно десетилетие - т.е. откакто другарят Борисов стана Ген Сек.

когато фактите говорят, само комунистите не мълчат

Нали хората ви пратиха там, за да оправяте тази закъсняла държава, бе Цветаноооов?! Сега ли разбирате това, което и децата знаят отдавна, бе Цветанооов?! Ах, вие герберски мушмуроци, сладурчета, любимци на публиката! И на щатския губернатор, too! Ах, защо не съм само с 5 години по-млада, че да си грабна чантата, пък където ми видят очите по белия свят!

Че то на границите няма възрастови ограничения! И ми е интересно какво се надяваш да ти видят очите, реки от мед и масло ли?

Аз искам да попитам какъв е този "тесен" специалист Дафин Малаламомов, който е открил че организираната престъпност е организираща се!?!?!!???! У Ж А С

Човек от НСБОП на име Дафин Маламов е присъствал на огледа на взривения мерцедес на Иван Тодоров Доктора през април 2003 г. и след това е взел от мястото неговото куфарче. Това заяви Тодоров вчера. След като Маламов занесъл куфарчето в МВР, се появили прословутите снимки, анонсирани тогава от полицията като "бандити с политици на яхта в Монако". После стана известно, че на кадрите са министрите Милен Велчев, Пламен Петров (вече бивш б.р.) и депутатът Мирослав Севлиевски. В компанията на Тодоров бе и обвинения за пране на пари Петър Петров Амигоса. Доктора и досега твърди, че такива снимки никога не е имал в чантата си. Според него те са сложени в куфарчето му от някой, който е имал интерес от това. В НСБОП наистина работи човек на име Дафин Маламов и той е присъствал на огледа. Той обаче отказа коментар пред Монитор. link/article?id=22513

малееееееееееееееееееее тоя не мисли ли че като падне от власт е първи за затвора

Не 10! Държавата закъсня с 22 години! Никой от демократите не поиска замразяване на банковите сметки на социалистическите капиталисти! Натрупването на капитали ставаше с раздаването на народните пари в ръцете на верни другари. След това в НС гласуваха закони, с които всичко това се узакони. Ха, сега Цветанов да ми противодейства срещу законно придобити средства! Един дувар на барбекю не може да бутне, с това "следвай парите". Да припомним и на Уорлик, че от самото начало на промените, американските съветници са с непрекъснато присъствие у нас. Никаква демократична промяна не се е случила в България. Само се смени собствеността на средствата за производство - официално преминаха в ръцете на червената върхушка.

Добре, че беше този проект, иначе ние "не се сещахме" за тези неща! И добре, че най-после американският посланик започна да учи правителството ни! Защото досега САЩ "стояха" далече от нашите проблеми.

Крадецът вика:"Дръжте крадеца". Какви са биографиите на ББ и Цвъ Цвъ?

Заящо имам чувството, че вече моля другарката/госпожата води за ръчичка цялото правителство? То не че няма нужда, ама за какво се правим на идиоти - дай Уорлик да стане президент на БГ и да спрем с детската градина, а?

е немоее да му платим само дрогата

Това го знае всеко хлапе.Направете нещо накажете тези дето удариха СПИРАЧКИТЕ" на държавата.

А някой ще потърси ли отговорност от крадливият мургав премиер иван костов - по негово време се създадоха абсолютно всички фирми на мутри и всеки от тях започна узаконяване на бизнеса си ! Но щом си плащаха на фондацийката на жена му - им беше разрешено всичко ! Докато не се потърси отговорност от досегашните политически съучастници на мафията няма да има шансове за борба с нея !

КАКВИ ХОРА ПИШАТ ВЪВ ФОРУМА,ПРИЛИЧАТ МИ НА МАЛОУМНИ,КОЙ СЪЗДАДЕ МАФИЯТА И ОКРАДНА ГОЛЕМИТЕ КАПИТАЛИ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ КОЯТО УПРАВЛЯВАШЕ ДО СРЕДАТА НА 2009 ГОД,НОРМАЛНО ЛИ Е ДА КРАДЕШ И СЪЩЕВРЕМЕННО ДА ГОНИШ КРАДЕЦА Т.Е САМИЯ СЕБЕ СИ,КАКЪВ СТРАХ ВСЯВА ЦВЕТАНОВ В РЕДИЦИТЕ НА ТЕЗИ МЕКЕРЕТА И ЗАТОВА ГО ПЛЮЯТ НЕПРЕКЪСНАТО,НЯМА ДА СЕ УПЛАШИ БЪДЕТЕ СИГУРНИ,ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ,СВИКВАЙТЕ

Галош, ако трябва да бъдем точни, по същата причина, ти, като син на файтонджия, трябваше да си най-много водач на такси.

Този от снимката, все едно че ме гледа от буркан с формалин.

Кой в хотели, кой в друга недвижими имоти... си е инвестирал и изпрал паричките... Ама и този Уорлик... то всички вече знаят, че е губернатор на България, ама айде малко по дискретно, де, стига се е демонстрилал навсякъде.

ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАКЪСНЕНИЕ И С 20 ГОДИНИ ИЗПРЕВАРВАНЕ СЪС ЗЛОУПОТРЕБИ С ИМОТИТЕ НА ЦЦ И ВЛАСТ.

Не сме на ясно господина от кои е....

И кога г-н Цветанов татрупа толкова имоти?Преди да подгони мафията или след като я победи!

22 години не се "сетиха" да търсят парите на българите, но когато се разбра на 22.11.2010 година, за онези 600 млиарда "необезпечени зелени гущери", на милиционерите им хрумна най-сетне да видят табелата: "Перачница България".

Цвък си мисли, че всяко семейство е като неговото - върти едно има-няма 30-тина банкови сметки. Наглец!

Оле ле кой ми прави анализ?? Цецко използва това закъснение и си напълни джобовете сега седнал да философства. Нали преа тези години ББ и ЦЦ бяха "големи глави" в МВР.